IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, februarie 17, 2010

Introducere in Credinta si Religia dacilor...



Dacii au fost , sunt si vor fi "Fiii Luminii - Fiii Soarelui de Neanvins" ...
Credinta noastra este in Lumina Discului Solar , Lumina lui Ra , Lumina Iubirii Dumnezeului Unic - cel care este Unul , cel de la care pornesc si se intorc toate , caruia i ne inchinam in Duh si Adevar
... aceasta Lumina a Discului Solar apare la toti initiatii, sfintii si iluminatii, in jurul capului , indiferent din ce civilizatie fac parte
.
Dintre toti dacii, Dacii lui Zamolxe sunt cei puri si intregi ... sunt "Dacii de la Inceputuri" - dacii puri cu care au inceput si se vor incheia toate.

(...dupa opinia mea, dacii de dinaintea lui Burebista ...ai lui Decebal ... sunt mai "amestecati" ... , oarecum "batausi", dedati la "cele lumesti" ...la cele "evreiesti".(Decebal = al 10-lea suflet intunecat : Dece + Baal) ...insa si ei au facut ceea ce aveau de facut ... cu toate ca l-au renegat pe Zamolxe si au vrut sa fie ei in locul lui ...ca si presedintii / regii sau conducatorii de azi. ..culmea : tocmai acestor daci li se ridica statui peste tot si sunt recunoscuti ca si daci.)

Dumnezeu este totul-este Unul , manifestat prin Tatal , Fiul si Duhul Sfant ... din acest motiv , crestinismul a fost simplu asimilat la noi ... dacii fac semnul crucii - atunci cand se roaga sau binecuvanteaza , cu cele 3 degete de la mana dreapta unite , frunte-buric-umarul drept-umarul stang... amin.

Cunoasterea lui Dumnezeu Porneste De La Duhul Cel Unul,
Trece Prin Fiul Cel Unul Si Ajunge La Tatal Cel Unul. Amin…”

In varful Piramidei Fiintei , se afla Ra , Zamolxe si Isus.

Isus s-a intrupat pt. Mantuirea - Inaltarea "pamanteanului" - a omului din fiinta ,
Zamolxe , pt. partea de inaltare a Dumnezeului din fiinta (dupa ce sufletul este mantuit) ,
iar Ra , inalta fiinta in intregul sau ...si tot ceea ce traieste
... ei exista "de dinainte de orice".

Ra, Zamolxe si Isus exista "de dinainte de orice", sunt Dumnezeul Facerii.

Deasemeni , mai apar multe zeitati in credinta dacilor , fiecare cu rolul ei , lucrand pentru intreg ...

Bendis si Daksha sunt mama si tatal tuturor zeilor daci ...


Mantuirea este obiectivul-telul esential al fiintei in actualul stadiu ; impacarea cu tine insuti , cu Intunericul din tine si din afara ta. Intunericul (fricile si temerile care sunt acolo) te departeaza de cunoasterea Dumnezeului din inima ta , te face sa te simti singur si neajutorat in momentele cruciale.
In acel Intuneric sunt darurile care te asteapta , acolo iti gasesti Lumina din tine-doar acolo stii si vezi ca tu esti Lumina. Cei care lucreaza acolo , vin sa ne arate partile din noi de care ne temem si de care fugim, partile cu care avem sa ne impacam,sa le binecuvantam .
Astfel ele se vor lumina si inalta , prin ele vom fi intregi-Intuneric si Lumina .



D
e la noi, din Lakhma au pornit si se vor intoarce toate ... suntem urmasii atlantilor (si ai celor dinaintea lor) in actuala civilizatie ... cu noi a inceput si se va incheia acest "Ciclu al Creatiei "
Am intrat in perioada celei de-a 7-a zi a creatiei , acel "666" : "Slava Sfinteniei lui Dumnezeu" ... unirea Omului cu Creatorul sau , atunci cand Creatorul se bucura impreuna cu creatia ... sunt una , sunt un intreg , sunt inaltate si Sufletul si Spiritul in Trup - care este Templul lui Dumnezeu - zic Zamolxe si Ioan Botezatorul ... urmeaza timpul Bucuriei care izvoraste din Lumina Iubirii lui Dumnezeu ... "timpul in care toate cele vechi vor trece si se vor face noi toate" . Aste ne spun mereu Zamolxe,Ioan si Isus ; de fapt , Bucuria este un cuvant dac.

6 6 6 / 1 1 1
= 6 [3 (parti de Lumina) + 3 (parti de Intuneric) unite in trup = 1 (Intregul) in trup] ...
6 [3 (parti de Lumina) + 3 (parti de Intuneric) unite in Su = 1 (Intregul) in Suflet] ...
6 [3 (parti de Lumina) + 3 (parti de Intuneric) unite in Sp = 1 (Intregul) in Spirit]


... de fapt , sunt 3 stele (stiute ca si "steaua lui David") "luate" de la daci unde se numesc Crucea Sathia a lui Shiva/Shakti, Crucea Tatalui si a Mamei Creatiei.
Acestea sunt "Inaltarea Su + Sp in Trup (in Templul lui Dumnezeu) = Slava Sfintenei lui Dumnezeu = 666 sau ziua a 7-a a Creatiei in care Creatorul s-a bucurat de creatia sa (ca doar nu era obosit sa se odihneasca asa cum zice Biblia)



Lakhma se afla langa hidrocentrala Portile de Fier 1, chiar in dreptul fostei insule Ada-Kaleh (care se afla acum sub apa). De aici , din Lakhma , a aparut actuala civilizatie - prin cei "7 Zei ai Creatiei", aici s-a intrupat pt. prima data Cuvantul lui Dumnezeu ... Sfintenia Vointei lui Dumnezeu. Toata aceasta zona , pana dincolo de Dubova - Garla Mare - Baia de Arama , Zamolxe o numeste "Ograda Zeului ... Piciorul lui Zamolxe sau Raiul - Edenul" de la inceputul creatiei.

In Romania s-au nascut si traiesc (in Lakhma) , Marele Preot in Veac dupa "Oranduiala lui Melchisedec", Preot, Profet si Rege - Zamolxe MahaDhyvei ... el si Armonia lui - Yelamuna Utya , Preoti Arihanta ...(cei care lumineaza intunericul din ei si din altii).

Deja a inceput lucrarea pt. vremurile in care "toate cele vechi vor trece si se vor face noi toate".

Isus ,Ioan si Zamolxe spun :

"Eu Sunt Cel Ce Sunt.
Eu Sunt Unul.
Eu Sunt Cel Dintai Si Cel De Pe Urma.
Eu Sunt Cel Viu.
Eu Sunt Cel Care Am Fost , Cel care Este Si Cel Care Va Veni.
Eu Sunt Cel Ce Sunt.
Eu Sunt Sfant.
Eu Sunt Cel Jertfit Luminii.
Eu Sunt Mare Preot In Veac , Dupa Oranduiala Lui Melchisedec.
Eu Sunt Cel Care Am Coborat In Intuneric
Si Ma Inalt In Lumina Si Iubirea Lui Dumnezeu,
... Dumnezeu este Lumina care lumineaza inima si mintea . Amin"


Atunci cand va sosi timpul "sortit", veti sti - in Duh ... asa cum acum stiti ca sunteti vii ... ca respirati ... ca ganditi (fara ca cineva sa va zica asta) ... atunci vom sti cu totii in Duh ... ca acela este Isus Mantuitorul ... iar cel care lucreaza cu el (si dupa el) este
Marele Preot in Veac dupa "Oranduiala lui Melchisedec",
Preot, Profet si Rege - Zamolxe MahaDhyvei ... el si Armonia lui - Yelamuna Utya , Preoti Arihanta
;aici e frumusetea... splendoarea ... ii veti sti direct in inimile voastre , fara sa va spuna cineva.

Din acest motiv , putin ne pasa de conducatori, de Marii Maestri ai masonilor , ai evreilor , ai popilor care se dau slujitori ai lui Isus , dar, ei sunt urmasii celor care l-au condamnat si ucis.
Daca acum Isus li s-ar arata si le-ar zice direct , simplu , care e Calea - Mantuirea : caci e prin Har si nu prin Fapte , ca e prin Har si nu prin legi sau canoane , ca ai sa te accepti - iubesti intai pe tine insuti , apoi pe apropiati ... si apoi pe cel mai "aprig dusman" al tau care e in Intuneric , l-ar blasfemia din nou si l-ar afurisi ... ar zice - ca si inaintasii lor - ca lucreaza cu Satan si l-ar alunga , in cel mai fericit caz.
De asta spun , putin ne pasa de ei - de fatarnicii Lumii acesteia : stim cine suntem , stim cine sunt ei...frumusetea este ca avem de facut aceasta lucrare impreuna unii pe o parte ... altii pe alta si astfel se obtine intregul , astfel se obtine Lumina Iubirii si Puterea intreaga ... dupa ce iti accepti si iubesti Intunericul din tine si din altii ... asta e Mantuirea ! Din acest motiv ii binecuvantam pe ei , numele si lucrarile lor ...


Lumina o cautam prin natura noastra ... tanjim dupa ea prin "samanta" care e in noi in toti - fara exceptie ... suntem din Lumina si ne cautam originea ...
DAR , Marele Mister este ca Lumina ti-o poti gasi doar in Intunericul din tine ... acolo afli si stii-simti ca tu esti Lumina ... acea Lumina pe care Intunericul nu o poate cuprinde ( de ce credeti ca Isus , cand a murit pe cruce , intai a coborat in Intuneric si apoi s-a inaltat in Lumina ?) ... doar fiind Lumina si Intuneric esti intreg ... esti una cu Creatorul , cel care este Unul - Unicul - din Cel care pleaca si se intorc toate , inclusiv Lumina si Intunericul.



Ni se spune mereu ca Intunericul = Lumina Nevazuta , este Lumina in care vad sfintii , initiatii si iluminatii.
Cel care fuge de intuneric ( de fricile care sunt in el ) , fuge si se teme de o parte din fiinta lui.
La lumina toti sunt viteji (cei care se erijeaza in mari preoti sau mari sfinti) - abia cand dau de intuneric si de ce se afla in el (de ce e in ei) , incep sa se ascunda dupa cruci , psalmi , tamaie sau dupa Isus ... dar degeaba fug si striga ... acele parti sunt in ei ... de unde si unde sa fuga ? Tu esti cu tine peste tot !

Marele Secret il detin cei care lucreaza in Intuneric la fel ca in Lumina, atat pt. ei cat si pentru altii.

Asta-i de fapt Smerenia : tot ceea ce faci sa fii constient ca in primul rand faci pentru tine , apoi, din tine porneste Lumina si la altul ; nu poti face doar pentru altul ceva ... e fals nu rezista ... la fel cum nu poti face doar pentru tine...
Preotii , sfintii , iluminatii , zeii daci ... intra intai (cobora,se afunda) in intunericul din ei ... simt ce este acolo , [binecuvanteaza acel loc,numele lui si tot ceea ce se afla acolo ... pe cel de la care vin si la care se intorc toate ... inclusiv acel infern ] ... simt,traiesc si frici si spaime , stiind ca de acolo se nasc daruri neasteptate ... multumesc ... binecuvanteaza si asteapta ca sa se produca transformarea in ei si in acel loc ; fac asta de cate ori este nevoie , de cate ori ii bucura sau ii deranjeaza/sperie ceva.
S i Isus inainte de a-l prinde ostasii , si-a vazut fricile/temerile de om ... a cerut Tatalui sa ia "paharul" acela de la el ... dar ... asta a avut de facut .

Toti avem temeri, frici, spaime, indoieli sau "caderi" (oricat de mare sfant sau iluminat ai fi) - doar reactia, atitudinea si comportamentul fiecaruia dintre noi sunt diferite la acestea.



Redam cateva fraze de pe Tablitele de Smarald ale lui Hermes ;
Hermes este zeu dac ,de 3 ori initiat , fiul lui Thot , fiul lui Thotme ... in care traiesc Horlet/Izolam.
( aceste pasaje nu cred ca se cunosc ; nu am verificat asta dar asa banuiesc -puteti verifica voi daca se afla publicate undeva si ne-ati face un serviciu comunicandu-ne rezultatul).
Dintotdeauna si de Pretutindeni este Unicul,cel de la care incep si se termina toate,Dumnezeu Nevazut-Unul.

"1). Mai intai a aparut Lumina Cuvantului Lui Dumnezeu, din care s-a nascut Miscarea [vibratia Cuvantului] ,apoi , din ea ...Caldura [focul] ... ... aceasta e Lumina Tatalui ...
In aceasta Lumina a Cuvantului exista Dumnezeu , dar e un Dumnezeu pe care ajungi sa-L cunosti prin Puterea Cuvantului Rostit ... ... acesta e Dumnezeu Revelat...
El-Dumnezeul Cuvantului Rostit ... Lumina Lui, a creat Lumina si Intunericul [ a creat toate contrariile ...masculuin/feminin , ura/ardoare(dragostea-iubirea omeneasca) , ...Yin/Yang ; ...din lupta contrariilor se ajunge la echilibru - la armonia dintre ele].

2). Puterea care trece in forme , isi ia Lumina Tatalui din Cerul de Deasupra si Cerul de Dedesupt ... ca o spirala ...
Sufletul si Spiritul sunt forme diferite in care intra Puterea Tatalui.
Triunghiul = Forma Spiritului
Cercul = Forma Sufletului
... cele doua se intrepatrund si intra unul in celalalt [sub forma de spirale opuse] ... cand unul , cand celalalt e mai mare -sau mai mic , sau sunt egale ; din rotirea lor ia nastere Piramida."


Ceea ce este jos este la fel cu ceea ce este sus si ceea ce este sus , cu ceea ce este jos.
Prin aceste lucruri se nasc minunile ascunse ale Unui Singur Lucru.
Toate aceste lucruri sunt si vin din acel Unul , sunt create prin Unul.
Urca din Pamant si coboara din Cer si primeste Puterea Lucrurilor Superioare si a celor Inferioare.
Astfel orice intuneric te va parasi."


Asa cum spune Zeus(si el tot zeu dac) , inainte de a intra in Ritualurile Eleusine :

"Cel care umbla prin Intuneric , cunoaste totul si poate face totul .
Cel care merge prin intuneric , cunoaste Focul din inima."



  • Sufletul naste in trup Puterea Spiritului , atunci cand las sa patrunda in mine Cuvintele Sfinte …chem si las Harul Duhului Sfant sa lucreze in mine … in intreaga mea fiinta prin inima mea.

  • Cuvintele Sfinte topesc “gheata” si sfarma “stanca” din Muntele fiintei – Kaf.


    Ritualurile cu care se incepe initierea si sfintirea fiintei , sunt pentru Suflet : se lumineaza Sufletul mai intai, apoi Trupul (corpul fizic) si in cele din urma – Spiritul.

    Din Intunericul din Suflet porneste boala in trup, deoarece “semnalele” intunecate (care nu ne convin) primite in Spirit sunt ignorate , apoi se transfera acele parti intunecate si in Suflet unde le simt mai usor
    … si daca insist sa ignor - sa uit sau sa dau la “spate” acele stari si trairi din Suflet care nu-mi convin … ele apar in trup ca si boli sau parti intunecate ; apar in Trup, deoarece acolo sigur le simt , si , chiar daca le ignor ele se simt si se lumineaza mai simplu.


    Daca si atunci cand imi apar bolile insist si “fug” de acele parti ale mele care nu-mi convin (neampacari si ura), ele … acele parti ale fiintei mele se “usca” si mor … pierd acele daruri din neampacarile pe care le
    resping mereu, si , reprezinta acele parti ale mele pe care le urasc atat la mine cat si la altii.


    Cand e bolnav Trupul , se intuneca si mai mult - Spiritul … apoi Sufletul …si totul se inteteste, se perpetueaza amplificat, in cerc. Pentru a iesi din acest cerc, e nevoie sa incepi prin a vrea sa-ti luminezi Sufletul, apoi prin Cuvinte Sfinte (care de fapt sunt Ritualuri ale fiintei facute prin Harul Duhului Sfant) , se lumineaza cu Puterea Duhului Sfant si Trupul fizic, apoi firesc se lumineaza si Spiritul.

    Daca vreau sa se lumineze si sa-mi inalt Trupul si Spiritul, incep prin a primi Focul si caldura Duhului Sfant.
    Secretul ritualurilor “ascunse” , este ca Sufletul sa vrea sa primeasca Lumina si caldura cu care sa se inalte in Slava Sfinteniei Lui Dumnezeu.

    Prin Cuvinte Sfinte, rugaciuni, Mantre si binecuvantari, incepe Sufletul sa se lumineze, apoi apare in om Vointa … dorinta de “A Vrea”; dupa ce”Vrea”, Sufletul atrage Lumina si caldura Focului Duhului Sfant.

    Toate Ritualurile Luminii te duc la inceput in Intuneric, deoarece deschid Lumina in om si conduc la Sfintenia Fiintei, astfel se obtine intregul, astfel se obtine Lumina Iubirii si Puterea intreaga ... dupa ce imi accept si iubesc intunericul din mine si din altii ... asta e Mantuirea !

    Cei care isi deschid Sufletul sa intre Lumina lui Dumnezeu in ei – Lumina Intreaga – sunt Fiii Soarelui de Neanvins.
    Sa vreu sa “mor” pentru lumea aceasta a tiparelor si a convenientelor omenesti apoi sa “invii” pentru Dumnezeul din mine - care e libertate; sa-l las pe Isus sa moara in mine, pentru ca apoi sa invie in Slava … sa fac voia Tatalui.


    Cei care vor sa se lumineze si sa se inalte prin Puterea Spiritului, vor avea dureri si boli … oboseala ; ei vor reusi dupa ce isi vor lumina mai intai Sufletul.


    Atunci cand caut “ceva” doar cu mintea, sunt limitat si nu pot “vedea” ce vor sa imi arate prin revelatie , prin Duhul Sfant, cei care ne sunt prieteni si calauzitori in noi si pretutindeni;


    Cauta Cu Sufletul … Simte ceea ce ei – prietenii nostri nevazuti ne trimit, de mai multe ori aceleasi experiente sub diferite forme, pana cand simtim ce avem de simtit si invatam ce avem de invatat;
    O Lectie se repeta de mai multe ori ,sub diferite forme pana se invata ; treci pe o alta treapta -la o alta lectie, doar dupa ce ai experimentat ce ai avut de experimentat in aceasta faza.


    Inchei cu binecuvantarea lui Zamolxe facuta in Limba Dacului din Carpati , limba lui Ram - primul zeu coborat pe pamant , aici la Lakhma , care impreuna cu preotii lui - Ramani , au transmis oamenilor ceea ce auzeau in "Ceruri" .

    Om Namo Nunkasa Hara Iaren Eiven Reven HarTer Pleisten -
    Numele, Lumina, Puterea si Bucuria Sfinteniei Dumnezeului Fiintei Tale Sa Fie Binecuvantate Intotdeauna . ...Amin .......


    Huten Iaren Eiven Reven HarTer Pleisten -
    Binecuvantez Neamul Sa-ti Traiasca In Pacea Si Bucuria Sfinteniei Intotdeauna .... Amin ...

    Sursa:Dacul din Lakhma.

    Va urez multa Pace,Lumina si Iubire!!!

    3 comentarii:

    1. Aveti un blog deosebit de interesant!
      Va astept cu drag sa-mi vizitati spatiul virtual:"IONEL MESAROS-BLOG PERSONAL"!
      Va doresc o zi minunata!

      RăspundețiȘtergere
    2. Daniil... documenteaza-te, taica, ca preiei prostii, chestii eronate din punct de vedere istoric si lingvistic de se prind dacii de cap daca vad articolul...

      RăspundețiȘtergere
    3. In afara de exces de HTML si zel in a scrie prea multe in prea putin, nu am inteles mai nimic. In esenta, Daniil, ce vroiai sa transmiti? - In afara de arhi-cunoscutele povete crestine.

      Inteleg iubirea si preaslavirea stramosilor nostri dar o fila de istorie, uneori, valoreaza mult. Incearca!

      RăspundețiȘtergere