IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, decembrie 08, 2009

ADAMA:DESPRE VIITOR


2009-Transformari Planetare

Adama prin Aurelia Louise Jones

Aurelia: Adama, la ce ne putem astepta in ce ne priveste schimbarile planetare a acestori ani, poate anul urmator?

Salutari, prieteni, este Adama din Telos. Noi Lemurienii din Telos, venim cu bucurie si prietenie, acum in aceste vremuri sa va impartasim aceste comunicari.

Asa cum stiti, timpul marilor transformari este foarte aproape. Multi dintre voi ati declarat de multe ori, ca aceste schimbari au fost promise de foarte mult timp, si acestea vin foarte incet. Multi dintre voi ar vrea sa vada o mai mare accelerare a acestei schimbari. Anii 2010, 2011 sunt anii cand veti vedea si experimenta multe schimbari pe care le-ati asteptat, sau acestea poate ca nu vor veni in maniera in care va asteptati.

Intelegeti, dragii mei, ca este adevarat ca multele schimbari pe care le-ati asteptat s-au amanat. Unele din ele se manifesta deja, dar intr-o maniera usoara, chiar mai usoara decat cu 2-3 ani in urma. Alte schimbari prevazute nu au mai avut loc sau au avut loc dar mai bland decat s-a prevazut. Ati recunoscut deja?

De ce asa? Deoarece multi oameni la suprafata s-au trezit la adevaratul potential ca fiinte divine si va straduiti sa atingeti acest tel. Foarte multi ati permis schimbari majore in constiinta, si ati devenit devotati dorintei noastre de inaltare.

Multi dintre voi L-ati chemat pe Dumnezeu in inima voastra si ati cerut schimbari pozitive. Multi ati declarat in inimile voastre, in aceste timpuri, ca tinta fortelor intunecate de control total si sclavie a comunitatii in urmatorii 15 ani, nu este adevarul vostru.

Ati strigat la Dumnezeu pentu a interveni, ati imbratisat cai mai armonioase si v-ati dedicat Iubirii si vietii Armoniei. Si ruga v-a fost auzita! Aceasta, dragii mei prieteni a creat diferenta in anularea unor evenimente care ar fi fost chiar dureroase pentru omenire. Voi ati dus la usurarea sau amanarea evenimentelor care au fost prevazute sa se intampe cu cativa ani in urma.

Timpul a venit pentru planeta voastra albastra SHAN, gazduita de Mama Pamant, sa-si implineasca destinul in Inaltare. Ea nu mai poate astepta pentru ca toti copiii ei sa “fie gata” ; majoritatea lor inca refuza sa se trezeasca la adevarul destinului lor spiritual. Ea trebuie sa se curete in pregatirea pentru glorioasa Inaltare din 2012.

In ultimii 20 de ani, Mama Voastra a cerut constant Consiliului Galactic al Luminii dispense pentru amanarea schimbarilor, pentru a da copiilor ei mai mult timp pentru a se alinia destinului lor divin.

Noi putem spune sincer ca acum Pamantul a asteptat pana in ultima ora sa permita aceste schimbari sa aiba loc in corpul Ei, pentru binele tuturor.

Pamantului i-a fost dor sa vada multi dintre copiii Ei trezindu-se si creand o tranzitie mai usoara decat a fost prevazuta, sa zicem, acum 10-20 ani in urma. Si la fel, sa inteleaga ca este ultima ora, clopotele suna pentru un destin minunat al Ei, si nu mai poate astepta.

Este acum presata sa urce in Inaltarea Ei, sau sa fie lasata in urma, impreuna cu populatia ei, la disparitie. Restul universului se misca rapid spre alt loc din cosmos si a merge impreuna cu restul universului este de fapt “unica sansa corecta” a Pamantului.

Sunt sigur ca toti sunteti de acord ca Mama Pamant a gazduit prea mult timp civilizatii nerecunoscatoare si inconstiente, si acum este timpul sa “treaca examenele si sa-si primeasca rasplata”. De fapt, rasplata ei va fi rasplata voastra in acelasi timp.

Timpul ei este acum, la fel si al vostru. Trebuie sa faceti o alegere: sa mergeti impreuna cu Pamantul sau sa ramaneti in urma. Noi deja am vorbit despre aceasta in mesajele noastre. Planeta acum se va purifica complet, va renaste si va reintineri impreuna cu aceia care au ales deja de buna voie sa faca ceea ce este de facut pentru a merge impreuna cu aceasta planeta.

Celor care ati ales altceva vi se vor garanta alte oportunitati in alte cicluri cosmice, sau alte reincarnari. Initierile Planetei sunt initierile voastre, daca le faceti impreuna.

Intunericul acestei planete este inca dens. Fara interventia Creatorului vostru, cu ajutorul constant al Fratiei Spatiale si Regatului Angelic si a celor din Interiorul Pamantului, viata nu ar mai fi posibila acum in lumea voastra. Putini dintre voi, daca sunteti si acestia, ati luat cunostinta de aceasta imensa Creatie Divina care este revelata peste fiecare dintre voi si pe planeta voastra, pentru a preveni distrugerea totala.

La suprafata, voi aveti o conducere care e hotarata, in totalitate sa stopeze iluminarea umanitatii . Statele Unite, Rusia, Anglia, China, Canada, Uniunea Europeana, ONU, NATO, pe scurt 95% din guvernele si institutiile voastre de pe Terra sunt sub controlul cabalei intunecate cunoscuta si sub numele de Illuminati. Plus toate sistemele financiare globale: Banca Mondiala, FMI, Federal Rezerve Bank, Wall Street, Banca Europeana, etc.

Precum si toate marile corporatii:
Boeing, Coca Cola, Hewlett Packard, Texas Instruments, AT&T, ITT, Exxon, Enron, Xerox, Mobil, Pepsico, Nabisco, Goldman Sachs etc.

Da, si Vaticanul, Regalitatea chiar si NASA se afla sub controlul Illuminati.

Aceasta conducere nu va reusi sa-si realizeze telul de control si manipulare, in urmatorii 10-15 ani. Aceste fiinte din guvernul secret care conduc planeta si cei care rezoneaza cu ei, sunt constienti ca vremea lor a trecut. A venit vremea contabilizarii karmice pentru toate crimele si injustitia ce au facut-o impotriva omenirii, Pamantului, si impotriva altor regate care sunt pe planeta cu voi.

Ei stiu ca Dumnezeu si-a luat planeta din mainile lor si, curand, conducerea planetei voastre va fi data din nou acelora care au acumulat o cantitate mare de IUBIRE si INTELEPCIUNE. Cu adanca multumire pentru cei care “stau de paza” in locul vostru, stim ca nici o bomba atomica nu va fi permisa sa fie lansata in lumea voastra de acum incolo. Ei vor incerca, dar nu li se va permite aceasta.

Noi privim atent la cei care au arme nucleare si care vor sa le foloseasca in lumea voastra, in orice moment. Aceasta este de asemenea una din incercarile noastre. Multi dintre Fratii vostri Spatiali sunt deasemeni vigilenti si ei au dezamorsat mecanismele de tragere, in cateva cazuri, a celor care au lansat atacuri nucleare in cateva zone, acum cativa ani.

Fiti veseli ! Aceasta nu se va intampla, de cand a fost dat decretul si a fost garantat de Creatorul vostru, pe durata Inaltarii Pamantului si a copiilor Ei. Aceasta este pentru pregatirea minunatelor evenimente care vor avea loc in lumea voastra pentru aceia dintre voi care sunt pregatiti. Dar curatarea si purificarea planetei voastre, a vietii voastre, si a constiintei voastre se va realiza mai intai.

De-a lungul anilor de evolutie cosmica, sunt sute de planete in a treia dimensiune, care au trecut in a 5-a dimensiune. In cazul Pamantului, este un pic diferit. Ne aflam in cazul unei planete care si-a sacrificat confortul corpului sau, si ca rasplata a fost populata si otravita la maximum, de copiii ei pe care ia gazduit.

Corpul Ei nu mai poate accepta astfel de abuzuri. Acesta este un alt motiv pentru care, este imperativ pentru ea sa realizeze Inaltarea intr-o vibratie mai inalta cat mai repede posibil.

Folosirea gresita a resurselor Ei, numai de aceasta generatie, a creat o situatie care va duce, in scurt timp, daca viata va continua in ritmul de azi, sa nu mai ajunga resursele pentru o alta generatie de oameni, in majoritatea tarilor. Poluarea este asa de mare in unele zone, nivelul de oxigen scazand rapid. Si, in cativa ani, viata nu va mai putea fi sustinuta in 3D.

Niciodata in istoria acestui univers, o planeta a carei civilizatie sta atat de mult in intuneric si inconstienta, nu a fost ridicata in a 5-a dimensiune. Aceasta este pentru prima data. Consider ca aceasta ridicare a fost creata pentru cei care suntem intr-un proces in care nu am experimentat acest proces niciodata in tot regatul lui Dumnezeiesc. Comparati-o cu o navigare intr-o mare turbulenta care este pe “harta”.

Noi toti speram ca pana acum, multi oameni s-au trezit din letargia lor spirituala si au devenit fiinte mai constiente. Lucratorii in lumina de-a lungul planetei fac diferenta, prin lucrul impreuna. Noi putem spune ca daca planeta va fi in situatia de a lua o parte din populatia sa in Inaltarea din 2012 si dupa aceea, nu se va intampla datorita majoritatii care traiesc intr-o adormire spirituala, ci datorita unui procent mic care s-a trezit si face diferenta.

Cea mai mare provocare va fi a acelora care vor fi fortati sa se trezeasca la o alta realitate si sa-si aleaga, alte valori si alte teluri in incarnarea lor prezenta, in timpul acestor evenimente care trebuie sa se manifeste pe Pamant in lumea voastra.

Felul in care aveti nevoie sa percepeti schimbarile planetare nu trebuie judecate si trebuiesc facute cu compasiune pentru sinele fiecaruia si pentru ce este in jurul vostru. Percepeti aceste schimbari ca o forma necesara de purificare a planetei voastre si a voastra pentru pregatirea pentru marele cadou si gloria ce o veti primi voi si planeta voastra, din partea Creatorului.

O mare provocare este creata de negocierile care au loc cu partea intunecata care au primit “avertismente peste avertismente” si “cereri peste cereri” pentru a coopera pentru manifestarea Planului Divin pe Pamant. Pana astazi, au refuzat constant sa renunte la agenda lor sinistra. Au fost scrise scrisori de recomandare si au fost inmanate personal de unii dintre noi, sau de membrii echipei diplomatiei Galactice, tuturor conducatorilor din fiecare tara, in mai multe ocazii.

De fiecare data, majoritatea scrisorilor au fost aruncate la cos, necitite. In alte cazuri ele au fost citite, dar comentariile au fost “Nu dorim sa cooperam la cererile sau agenda voastra, noi o avem pe a noastra”. Rar scrisorile erau citite de cineva si acestia spuneau: “As dori sa cooperez, dar nu voi putea sa fac asta. Nu stiu cum as putea implementa aceasta de unul singur, cu ceilalti oameni in jurul meu, care vor fi impotriva mea”.

Noi dorim ca tranzitia voastra sa fie cat mai usoara, dar in general nu avem intreaga cooperare a oamenilor. Lucratorii intru lumina sunt inca in minoritate, dar si aceasta se va schimba. Voi face o predictie, ca dupa 2009 si in special 2010 si schimbarile care vor avea loc in acesti ani, in anul 2010 atitudinea “sa astepti si sa vezi ce se intampla” se va schimba dramatic.

O mare majoritate a oamenilor va fi pregatita sa auda si sa inteleaga toata intelepciunea si adevarata cunoastere si veti fi dispusi sa impartiti cu ei aceasta.
Ei vor cauta pe cei care ii pot ajuta sa imbratiseze noul adevar.

Aurelia: Ce asteptam sa se intample in 2010 ?

Stiti ca nimeni dintre noi nu are voie sa dea detalii exacte a evenimentelor si transformarilor care vor avea loc in lume. Fiti atenti la predictii, care sunt foarte precise si detaliate. Ele pot sa nu vina de la sfere inalte.

Aceasta deoarece acele evenimente si schimbari sunt menite sa va ia prin surprindere, in loc sa creeze “impact” in constiinta voastra. Daca veti sti toate detaliile dinainte, mintea voastra analitica isi va imagina aceasta la nivel mental si multi dintre voi vor intra intr-o frica sau disperare.

Nu aceasta, vor sa creeze aceste evenimente ? Daca sunteti luati prin surprindere de schimbarile Pamantului, va deschideti inima la compasiune, va schimbati valorile in viata voastra, si invatati sa acumulati o mai mare Iubire, Fratie, Cooperare, in beneficiul tuturor.

Discutand despre schimbarile anilor 2008, 2009 si cat de curand in 2010, este dificil sa vorbim separat, pe ani, sau pe doi ani separati, deoarece intr-adevar subiectul este al unui ciclu intens de schimbari, toate schimbarile legate impreuna ca unul singur.

Desfasurarea mai multor scenarii sau evenimente ale omenirii pe durata acestor ani sunt inca examinate si modul exact de desfasurare si data acestora nu este complet hotarata. Decizia finala a ceea ce va veni nu depinde de noi, ci de la un nivel mai inalt. O mare parte din aceste evenimente raman subiecte care se pot schimba in intensitate si in calitate. Acest potential al evenimentelor intotdeauna raman potentiale pana cand se schimba in realitate.

Ce ar fi daca, dintr-o data, multi dintre voi ati imbratisa Divinitatea din voi intr-un procent de 50%, ceea ce vi s-a spus s-ar anula foarte repede. Ne-ar face pe noi sa fi prevazut gresit unele evenimente? Noi intotdeauna vorbim cu voi “in prezent”, si va spunem numai ce este perceput ca potential in prezent, si aceasta se poate schimba saptamana viitoare.

De aceea noi nu suntem asa dornici sa va comunicam detalii. Poate noi suntem constienti de toate posibilele scenarii, dar sa stim dinainte intotdeauna care din acestea se va manifesta nu este posibil.

Voi ca umanitate sunteti imprevizibili ! Asa de mult depindeti de factorii care se modifica.

Este o iluzie ca unii dintre voi spun despre noi ca stim totul, despre tot ce se intampla. Este adevarat ca avem acces la multe informatii decat voi, in orice clipa. Si sa fim sinceri, nu suntem intotdeauna interesati sa stim toate detaliile despre lucrurile care se intampla in lumea voastra.

Noi studiem si ne indreptam atentia mai ales in zone care sunt importante pentru evolutia noastra, pentru a lucra in Lumina si aceste zone de lucru vor face sa creasca munca noastra de a aduce perfectiunea. Noi putem sa va citim gandurile, si intentiile, dar nu putem sa va controlam si sa anticipam intotdeauna ce veti face in viata personala si in grupurile de suflete.

In zona guvernantilor vostri

In 2010 veti fi martorii unor “miscari” in guvernele lumii, incluzand cel din Washington DC. Aceasta, bineinteles se va mari in 2011. Suntem siguri ca pana acum, ati remarcat deja ceva schimbari.

Aşteptaţi-vă la expunerea planurilor întunecate a multor lideri de la diferite nivele, dezvăluind amăgirea pricinuită altora şi felul iresponsabil în care au trădat încrederea cu care au fost investiţi prin poziţiile lor. Mulţi dintre cei situaţi de partea Illuminati vor fi în curând expuşi în stil mare, începând cu 2010 şi mai ales din 2011. Mai este de aşteptat şi faptul ca unii din ei să înceapă să-şi întrevadă caracterul iluzoriu al stilurilor de viaţă şi să fie doritori de schimbări radicale.


Este clar momentul pentru voi toti sa incepeti sa va indoiti de integritatea si competenta conducatorilor tarilor voastre cei care au fost alesi si va reprezinta. Este important pentru voi sa realizati ca, in urmatoarele 36 luni ce vin, se vor schimba conducatori in multe tari si va continua aceasta in urmatorii ani.

Fiti pregatiti sa suportati toate acestea, si fiti atat de curajosi incat sa faceti voi schimbari. In multe cazuri, cu ajutorul iubirii voastre si cu ajutorul vostru, unele nu se vor mai putea intampla. Va indemnam sa va rugati pentru ei si, avandu-i in inima voastra, continuati sa faceti declaratia Adevarului pentru Dumnezeu, pana se vor manifesta rezultate pozitive.

Lasati-ma sa va spun ca daca majoritatea populatiei de la suprafata a cerut Creatorului acestui Univers din care sunteti, in inima voastra, votand si alegand o fiinta Cristica sa conduca in tara voastra, nu va trece mult timp pana ce se va realiza aceasta. Dar voi nu credeti ca impreuna aveti puterea Lui Dumnezeu care o aveti inauntrul vostru va putea crea aceste schimbari.

Voi va complaceti in acceptarea oricarui mod de control si manipulare realizat de legile voastre, de conducatorii vostrii care sunt ca si voi intr-o stare de limiatre pe aceasta minunata planeta. Libertatea voastra in toate aspectele Vietii este un drept din nastere, dragii copii ai Inimii mele! Este momentul sa va cereti drepturile si sa actionati ca atare.

In zona schimbarilor planetare

Foarte curand, planeta voastra Shan, numita si Planeta Albastra, nu va mai tolera distrugeri pe corpul Ei. Acesta planeta, pe care o numiti Gaia, este o entitate cu constiinta, care in , 2010 si 2011 se va elibera de zonele de presiune create in interiorul fiintei Ei. Aceste eliberari de energie, sunt pentru a se “destinde” si purifica, se pot manifesta in lumea voastra ca tsunami , cutremure, eruptii vulcanice, uragane, tornade, vanturi puternice, si deteriorari ale vremii.

Va fi modalitatea Ei de eliberare a negativitatii, poluarii, toxicitatii, absorbite in corpul Ei, toate acestea facute de oameni. Toate acestea vor ajuta planeta sa treaca prin mari schimbari necesare pentru a gazdui o civilizatie luminata. Ea se mai pregateste pentru fiintele de vibratie mai mare care vor veni de pe multe stele si din interiorul Pamantului, sa ajute in crearea mult asteptatei “era de aur”.

Va puteti astepta la o posibila schimbare a polilor in 2010 sau 2011. Timpul exact nu este stabilit inca, pentru ca sunt multi factori ce trebuie luati in considerare. In orice caz, cand aceasta incepe va aduce o deplasare a zonelor de locuit din diferite arii. Linia oceanului se va modifica in diferite zone.

In 2010, disolutia “Visului American” va deveni mai vizibil, nu numai in USA, dar aproape in fiecare tara. Visul despre viata voastra pe aceasta planeta pentru multi dintre voi, s-a realizat pe o mare iluzie , si pe concepte gresite in ce priveste “Viata Reala” ar trebui sa fie de fapt. V-ati construit visele voastre si viata simpla nu poate exista foarte mult timp in contextul ignorantei spirituale inselaciune si aroganta.

Evenimentele care se vor manifesta curand in lumea voastra vor crea perturbari si confuzie printre voi. Prea multi oameni au ignorat incercarile timide si usoare ale sufletelor lor de a imbratisa Cristul interior al fiecaruia, si nu ati pretuit valorile acestei Vieti Reale in conformitate cu gloria Divina. Prea mult timp ati ignorat micile oglinzi care v-au fost prezentate pentru a face schimbari in constiinta voastra. Acum oglinzile s-au intors sa va ofere un mesaj mai direct pe care nu il veti mai ignora.

Despre contctul cu ET

Eu deja citesc in mintea multora dintre voi care cititi aceste randuri. Va puneti intrebari in legatura cu contactele cu ET. Pai, dragii mei, aceasta este pregatita si pentru voi deasemenea, dar nu in 2009. Aceste contacte cu ET cu cateva persoane de la suprafata deja s-a realizat, dar intr-o maniera limitata. In 2010 mai multi dintre voi vor putea fi martori la aparitii mult mai vizibile si tangibile, a navelor zburatoare.

Cat despre o aterizare masiva, asa cum va doriti multi dintre voi si va asteptati, in care milioane de nave sa aterizeze in acelasi timp si sa va viziteze acasa la voi este un pic prematur sa ne gandim ca se poate intampla. Va putem spune ca acesta se poate intampla spre anii 2010-2011, cand o mare parte a Pamantului va fi schimbata deja.

Anii 2010 sunt prevazuti sa aduca finalizarea ciclului de curatare si, doar in cazul in care omenirea se “trezeste in masa” fata de perioada actuala si alege calea initierii si a inaltarii, va fi mai usor, altfel se asteapta sa fie cel mai intens an de pana acum.

Desi unii dintre voi ne vor vedea si atinge inainte, civilizatia din interiorul Pamantului va veni in numar mare cand vor fi aterizari masive din spatiu a fratilor vostri. Aceasta va fi cand majoritatea Pamantului va fi mai pregatita sa intampine “familia ei stelara” si pe noi la fel. Mai sigur acesta este anul 2010 ori 2011.


EU SUNT Adama, maestrul înălţat şi marele preot din Telos. Fraţii şi surorile mele din Telos sunt alături de mine şi vă transmitem fiecăruia dintre voi dragostea, prietenia şi sprijinul nostru.

Suntem conştienţi de dificultăţile pe care le întâmpinaţi şi suntem de asemenea conştienţi de progresul minunat pe care mulţi dintre voi îl faceţi; aflaţi că voi realizaţi într-adevăr ceva semnificativ. Vă trimitem Lumina şi Iubirea noastră.

CITITI, ANALIZATI, CONCLUZIONATI.... CU TOTII SUNTEM CO-CREATORI IN ACEST UNIVERS !

SURSA: http://www.lucratorul-in-lumina.com/meniu.htm
http://armadaa.blogspot.com