IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, martie 07, 2010

Terapia prin Ras...





Rasul, asa cum am mai spus, este un medicament excelent. Are puteri nebanuite de vindecare si intinerire.Cu totii ati vazut acest lucru la copii, cand un copil plange nefericit, ghamuit in bratele voastre, intr-un scaun si dintr-o data este distras din tristetea sa de ceva care il amuza. Dispozitia si pozitia sa se schimba instantaneu si incepe dintr-o data sa rada cu voce tare. Schimbarea in campul sau energetic este instantanee si remarcabila si isi straluceste campul energetic pentru cei care se afla in prezenta sa. Deschideti-va rasului relaxandu-va si luand viata asa cum este si lasand intensitatea si seriozitatea. In aproape orice moment puteti gasi ceva
amuant, ceva care sa va faca sa radeti. Aproape toti primiti glume prin e-mail. Evident ca unele sunt mai amuzante decat celelalte si pe unele le stiti, dar esential este sa va deschideti umorului si sa realizati ca alegerea voastra de a crede in realitatea iluzorie in care pareti sa va traiti existenta este cu adevarat foarte amuzanta.Sunteti etern in Prezenta lui Dumnezeu si sunteti Una cu El acolo unde exista binecuvantarea fericita infinita, si totusi voi alegeti sa ramaneti adormiti, visand cosmaruri in iluzie, unde experimentati durere si suferinta in multiple forme. Si din cauza experientelor voastre personale-durere, dezamagire, nedreptate-dati vina pe altii sau pe Dumnezeu pentru tristetea voastra. Daca nu ati trai o asemenea suferinta de neandurat, din cauza alegerilor nebunesti si a deciziilor pe care continuati sa le faceti in acea realitate iluzorie nesanatoasa, totul ar fi cu adevarat foarte amuzant. Este timpul sa va treziti. Ati suferit deja prea mult.De ce doriti sa imbratisati iluzia dureroasa si catastrofica in care v-ati petrecut timpul judecand, condamnand si pedepsindu-va unul pe altul in incercarile nesfarsite de a va elibera de suferinta? Pentru a va trezi, trebuie sa eliberati corectitudinea de sine. Fiecare dintre voi are un ego, un simt al identitatii personale separate, care ii judeca tot timpul pe altii ca gresesc pentru ca
sunt diferiti de voi. Chiar si pe cei pe care declarati ca ii iubiti profund, ii judecati. ''Relatia noastra ar fi perfecta daca tu nu ai mai face...'' si ''daca nu ai mai spune...''. In timp ce fiecare individ se vede pe sine ca fiind tratat necorespunzator si neanteles-asa cum faceti majoritatea dintre voi la un anumit grad-el va petrece majoritatea timpului sau aparandu-se sau atacand pe altii. Acest lucru i se pare a fi singura cale de a-si priteja identitatea, care presupune el ca este puternic ancorata in credintele sale personale si despre care el simte ca daca nu ar putea exista fara (un gand foarte infricosator) . Dar acesta nu este cazul. Ceea ce o persoana crede despre ea si ceea ce vedea ea ca identitatea altora, este cu adevarat o aglomerare a atitudinilor ce distrag si a mastilor care ascund, distorsioneaza si invelesc frumoasa si perfecta fiinta pe care a creat-o Dumnezeu. Voi sunteti perfecti. Dumnezeu v-a creat si asta este! Nu exista alta posibilitate. Ce alt motiv mai bun decat acesta pentru a rade cu voce tare? Dumnezeu m-a creat perfect! Uau!

Cand realizati si acceptati acest lucru-asa cum o veti face si trebuie, pentru ca este un Adevar divin-cum sa nu izbucniti intr-un ras delicios, nerestrans si revelator! Voi sunteti iubiti infinit, sunteti fara defect, perfecti. Toate gandurile, impresiile, perceptiile si presupunerile voastre contrare acestor lucruri sunt GRESITE! Singurul iad este cel iluzoriu pe care l-ati creat voi si ati incercat sa va convingeti singuri ca ii apartineti. Cata nebunie. Voi sunteti, intotdeauna ati fost si veti fi intotdeauna in infinit, iubiti divin, copiii perfecti ai lui Dumnezeu, care incearca sa-si gaseasca drumul inapoi acasa de unde nu au plecat niciodata. De ce? Pentru ca nu exista nici
un alt loc...nici un alt loc in care sa plecati. Incetati sa mai construiti cosmaruri dureroare iluzorii, ascultati pe Tatal vostru care va cheama si treziti-va cu un ras fericit in Prezenta sa iubitoare.

sursa: http://johnsmallman .wordpress. com

Mostenirea energetica a Stramosilor



1.
Consideratii generale



Fiecare natiune are propriul sau Consiliu situat in planurile subtile, alcatuit din vibratia acelor Preoti, Maestri, Initiati si Profeti care au adus si aduc prin ei vibratiile celeste pe acel pamant.


Acest Consilu este o constiinta colectiva a Inteleptilor sau Batranilor, le atribuim acest nume deoarece sunt entitati cu un inalt grad de evolutie care desi ar putea sa se reuneasca cu Lumina Creatorului aleg calea serviciului si isi prelungesc existenta in planurile energetice in care exista separare/individual izare pentru a actiona ca si canale de transmisie a celor mai inalte vibratii Divine catre natiunea si pamantul pe care il slujesc.Ei sunt o sursa de intelepciune si de cunoastere pentru toti aceia care continua lucrarea lor din planul terestru.


Aceste entitati nu au slujit doar pe acest pamant, ei au avut multiple serii de reincarnari in culturi si civilizatii diferite in care au acumulat cunoastere, si atunci cand aleg sa se puna in serviciul umanitatii o fac slujind o anumita natiune.



Deci putem spune ca Spiritul unei natiuni are:

-proprii sai ghizi spirituali-Consiliu l Batranilor

-proprii ingeri pazitori care fac parte din Ordinul Arhanghelilor




Ordinul Arhanghelilor



Arhanghelii in plan energetic sunt o constiinta colectiva.In functie de manifestarea acesteia voi identificati fascicole individualizate carora le asociati nume si atribute divine pentru a lucra mai usor cu acest intreg.Arhanghelii calauzesc o natiune in diverse etape istorice, pe baza criteriului de rezonanta intre vibratia lor si cea a constiintei colective a acelui popor.Aceasta constiinta angelica se manifesta ca si calauzitor al natiunii, protector al sau prin vibratia unui reprezentant al sau(exista un Arhanghel protector al acelei natiuni intr-o anumita perioada istorica).Analizand istoria observati ca exista natiuni care pe parcursul unei perioade sunt orientate catre progress tehnologic, catre vindecare, catre spiritualitate, catre eliberare de sub regimuri autoritare, catre purificare si transmutare.



Consiliul Ghizilor



In acest Consiliu regasim Arhetipurile energetice ale:Marelui Preot (cel care prin ritual asigura legatura intre cer si pamant), ale Maestrului (fiului Christic,Daimonului , fiinta care prin existenta sa, prin faptele sale materializeaza energia lui Dumnezeu), ale Profetilor(mesageri i divini), ale Initiatilor sau lucratorilor in lumina.



Consiliul Batranilor, al ghizilor exista atat la nivel statal cat si la nivel planetar.



Consiliul Planetar al acestor Intelepti il puteti vizualiza ca pe un model sferic al Florii Vietii, in care nucleele-microsfere le constituente sunt consiliile statale.




2.Seria de intrebari si raspunsuri.



-Exista o tendinta in randul celor preocupati de spiritualitate, de conectare, de cunoastere a traditiilor initiatice dacice.Exista o explicatie?



Fiecare fiinta apartine unei familii biologice, ea este preocupata de a isi cunoaste familia, bunicii, strabunicii. La nivel spiritual fiecare fiinta apartine unei familii energetice.Familia spiritului este cea originara si eterna, familia energetica terestra este temporara, dobandita la incarnare, reprezentata prin natiunea in care spiritul a ales sa vina. Si la acest nivel energetic dorinta fiintei este de a isi cunoaste familia spirituala din care face parte prin aceasta existenta si pentru aceasta studiaza traditiile stramosilor, traditiile ancestrale.Conectar ea la vibratia stramosilor reprezinta o cale care conduce la conectarea la vibratia Consiliului Inteleptilor, a ghizilor acelei natiuni.Fiintele care manifesta aceasta dorinta, care simt aceasta chemare a stramosilor sunt acelea care au ales misiuni prin care sa slujeasca pamantul si poporul in care s-au incarnat.


Cand o fiinta alege sa se conecteze la vibratiile unei civilizatii( si aici vorbim nu numai de civilizatiile care au existat pe acest pamant, procesul este valabil pentru orice civilizatie) ,ea inainteaza cererea Spiritului si acesta o directioneaza catre Consiliului Batranilor acelei civilizatii,




Din punct de vedere initiatic studiul unei civilizatii se poate face prin:

-cunoasterea zeitatilor/entitati lor cu care se comunica.Numele este important pentruca el reprezinta o poarta de acces catre energia entitatii.De asemenea este util de stiut sfera de responsabilitati a acelei zeitati, in ce arii de actiune, de materializare i se invoca ajutorul.

-procedeele si ritualurile practicate:de initiere, de vindecare,de stabilire a comunicarii, de ancorarea a vibratiilor enitatilor protectoare in acel spatiu terestru.

-organizarea terestra initiatica: structura religioasa, organizarea si localizarea templelor si a locurilor sacre.




-Ce se intampla daca multe din aceste informatii sunt acoperite de uitare, se mai cunoasc doar nume de zeitati si cateva locuri sacre?



In acest caz prin meditatii colective sau individuale pe locurile sacre, meditatii unde fiintele isi exprima dorinta sincera, pura, de a fi in serviciul unei natiuni, fiecare va primi informatiile proprii, sistemele individualizate de vindecare, de initiere, de comunicare, in functie de misiunea sa personala.Fiecare ansamblu energetic astfel receptionat face parte din intregul initiatic al acelei natiuni.Acordarea la vibratiile unui loc sacru se face cel mai usor prin calatoria in planul fizic in acel loc si impregnarea structurilor fiintei cu energia portalului sau se poate face prin calatorie astrala.Fiecare loc sacru are Gardienii sai, carora li se cere permisiunea de a intra energetic in acel spatiu, li se enunta intentia pentru care se face calatoria si apoi urmeaza o parte foarte importanta a procesului-informat iile primite trebuie transpuse intr-un model terestru, daruite, pentru a beneficia si celelate fiinte care sunt deschise, dornice sa invete.



-Locurile sacre pot fi numite si portaluri?



Pot fi numite portaluri active, deoarece exista si portaluri in potential.Sacraliza rea poate fi considerata activarea in planul terestru a poartalului. Lucrul fiintelor cu energiile transferate printr-un portal amplifica atat capacitatea energetica a locului cat si a omului.

Orice loc de pe planeta poate fi transformat intr-un portal prin lucurul unor echipe de intiati.acestea se incadreaza in categoria portalurilor deschise de catre om.

Exista de asemenea si portalurile naturale, locuri care”nativ”reprezinta “autostrazi” energetice, locuri care au fost identificate de intiatii din toate vremurile, care au lucrat pe ele si le-au amplificat.



Portalurile naturale sunt si erau plasate in afara asezarilor umane.Centrele religioase,templele din asezarile umane sunt portaluri create prin lucrul initatilor.Este adevarat ca localizarea acestor centre se facea prin detectarea locurilor cu energie pura.In timp ce portalurile create de initiati slujeau preponderent acelui pamant si natiuni,portalurile mari au un rol mult mai important, ele sunt canale principale ale grilei energetice terestre, ale matricii energetice planetare, facand parte din aceasta inca de la crearea ei.Acestea au o functiune mult mai vasta,initiatii acelor vremuri stiau aceasta si in jurul lor nu se construiau centre urbane, militare, economice pentru a nu exista interferente de vibratie si conserva puritatea locului.In aceste locuri calatoreau acele grupuri de initiati atunci cand misiunile lor vizau aspecte de lucru de ordin planetar.



Existau portaluri marcate prin temple(cele de interes national), existau si portalurile planetare ascunse, nemarcate prin constructii si aceasta deoarece intr-o lume chinuita de lupte si de razboaie, fiecare natiune prin Marii sai Preoti protejau matricea energetica terestra.Aceste portaluri au protectii create de Marii Preoti, sunt si astazi”ascunse”energetic, ele pot fi descoperite si se poate intra in energia lor doar prin rezonanta vibrationala. Aceste portaluri au sa le spunem”protectii magice” care au rolul de a lasa sa intre si sa lucreze cu aceste energii doar acele fiinte cu un inalt grad de puritate, fiinte lipsite de orgolii personale, de dorinte de putere si de recunoastere, acele fiinte de o inalta modestie care lucreaza pentru evolutia planetei fara ca cei din jur sa stiu ce fac aceasta tocmai pentru a nu isca intrebari, tocmai pentru ca mentalul colectiv sa nu interfereze cu vibratia lor.Aceste fiinte au existat de-a lungul timpului si exista si astazi, trecand neobservati pe scena vietii terestre dar luminosi si radianti in planurile subtile.Ii putem numi Pastratorii Sigiliilor, cei care ancoreaza in planul terestru prin structura lor vibratiile care curg prin aceste portaluri.



-Exista multe fiinte care releva public informatii despre portalurile planetare, care conduc grupuri de initiati pe aceste portaluri si lucreaza pe ele.Este sau nu informatia codificata la un anumit nivel?





Sunt 2 aspecte in discutie aici:

-in primul rand exista diverse grade de initiere ezoterica-de accesare a planurilor subtile.Fiecare initiat acceseaza un palier vibrational si aduce de acolo prin el, energii sub diverse forme:informatii, transfer direct.

- in al doilea rand exista misiuni de viata specifice:unele fiinte au in misiune acest aspect al daruirii informatiilor pe cale constienta, altele au ca misiune conservarea energiilor care curg prin portaluri, ancorarea acestor energii in planul terestru, si pentru aceasta este nevoie ca ei sa isi pastreze un anumit nivel de frecventa care sa le permita stabilirea rezonantei.Acestia din urma nu sunt”specializati”pe impartasirea in mod public a energiilor, ei lucreaza individual sau in colectivitati cu aceeiasi misiune, numai si numai pentru a ancora energia portalului.



-Ce anume califica o persoana pentru lucrul cu energia portalului?



O fiinta este atrasa de lucrul cu energia portalurilor in general sau a unui anumit portal(loc sacru) in particular pe baza criteriului rezonantei energiilor sala cu energia portalului.Ea se va simti atrasa de acel loc, chemata, va visa, va primi”accidental”informatii despre acel loc, acel loc este optim ptr structura sa energetica.Urmeaza alegerea pe care trebuie sa o faca fiinta, alegere care consta in a fi de folos celor din jur cu ajutorul acestor energii primite.In ultimul rand gradul de puritate, altruismul si nivelul energetic per ansamblu va dicta palierul vibrational pe care se va situa.



-Exista la noi locuri sacre situate in munti si in pesteri?In aceste locuri merg acum multe persoane din curiozitate, ce se va intampla cu ele?



Din cum observi locurile pe care le-ai enumerate au protectii naturale, ele sunt situate in afara campului energetic generat de oameni.

Initiatul nu merge pe un portal din curiozitate, el merge respectand sacralitatea locului, stiind fara echivoc care este intentia sa de lucru.Chiar daca grupuri de oameni merg din pura curiozitate ei nu pot afecta energia portalului, cel mult pot genera lucru suplimentar pentru initiatii care lucreaza in acele zone si care trebuie sa izoleze oarecum de mentalul colectiv.



-Existe fiinte care incearca sa impurifice energia portalului.Ce se intampla in aceste situatii?


Energia unui portal este de asa o finete incat nu poate fi impurificata. Aceste fiinte nu pot intra energetic in portal daca nu au puritatea necesara.Ce se poate face este impurificarea atmosferei energetice din jurul punctului de ancorare al portalului in planul terestru, astfel incat cei care se pot conecta sa o faca mai greu sau deloc, dar reluam-energia propriu-zisa nu se poate modifica.Sa spunem de exemplu ca un portal ancoreaza frecvente din dimensiunea Christica.Ce lucrare din planul terestru crezi ca ar putea vreodata impurifica energia Christului Cosmic?Ar putea doar bruia frecventa fintelor care se pot conecta la frecventa Christului Si aceasta bruiere nu este o lupta, este o modalitate de puriicare si inaltare vibrationala.


Aceste teorii care se refera la conspiratii, la lupte si confruntari, in plan energetic au un singur scop-sa va mentina mentalul fixat pe un palier vibrational scazut.Palierul luptei si al confruntarii nu permite conectarea la vibratii pure, angelice, Christice,sferele Elohimilor, etc.Palierul de lupta vi se inoculeaza in mental, unii il accepta de bunavoie si raman ancorati gandindu-se continuu la conspiratii si planuri ascunse, nemaiavand timp si energie pentru a medita la puritatea din ochii unui copil, al unui animal, al unei flori.Pe masura ce hraniti aceste ganduri, pe masura ce intrati in bucla discutiei si a dezbaterii acestor subiecte, energia de lupta si de conflict se va manifesta fizic in viata voastra, pentruca planul mental este sursa care genereaza energia planului emotional si ulterior a planului fizic.





-Exista o ingrijorare legata de faptul ca fiinte din alte tari vin aici sa se conecteze la energia portalurilor noastre.



In primul rand portalurile nu sunt ale voastre.Voi sunteti temporar imbracati intr-o haina terestra.Portaluril e sunt ale planetei si ale universului.


Initiatii din alte tari care stabilesc rezonanta vibrationala cu portalurile de pe teritoriul tarii uneori nici nu au nevoie sa o faca fizic, se plaseaza direct in energia vortexului prin calatorie in planul energetic.Repetam -se conecteaza la energia unui portal numai aceia care stabilesc rezonanta vibrationala. Grija initiatilor de pe acest pamant ar fi mai degraba sa isi pastreze puritatea proprie:simplul gand de teama, de frica ca ceva s-ar putea intampla portalurilor, ca acestea le apartin cumva, sunt tipul de ganduri generate din planul terestru care au rolul de a impurifica mentalul.Planeta este un intreg, umanitatea este un intreg, “noi toti unul suntem”. Modelul mental de tipul ”acestea sunt portalurile noastre, acestea ale voastre” induce divizarea, separarea.Si cheia este aici:initiatul cand lucreaza pe un portal devine una cu portalul, cu planeta, cu universul, el nu poate actiona dintr-un model mental de separare.De aceea este important sa filtrati informatiile care va intra in campul mental, pentruca va pot afecta capacitatea de lucru cu portalurile. Si am enumerat aici 2 modele mentale care pot genera impurificarea vibrationala:


-modelul de lupta

-modelul de separare, de divizare

Portalurile sunt cai universale de transfer energetic, nu conteaza carei tari ii apartin initiatii care le pot accesa, important este ca acesti oameni exista si lucreaza.

Sursa:http://esoterism.ro/ro/mostenerg.php