IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, mai 05, 2010

Noua perspectiva asupra Pamantului Aspectele economice ala Pamantului


Dorim sa va vorbim si despre aspectele economiei pe planeta Pamant. Aveti stabilite multe sisteme care v-au permis sa faceti schimb de energie si de bani. Aveti un sistem numit piata bursiera. Suntem atat de fascinati de asta, pentru ca este cu adevarat interesant felul in care ati construit un intreg sistem bazat pe intuitia intuitiei intuitiei. Nici macar n-am visat vreodata asa ceva. A fost nevoie de oameni, pentru ca sa inventeze acest intreg proces. Din aceasta cauza, aveti o intuitie a intuitiei care reprezinta, de fapt, fundamentul pe care este construita economia voastra. Ati trecut printr-o unda o unda propagata asemenea cercurilor produse cand aruncati o piatra intr-un lac, dragilor, si acest lucru a afectat intreaga planeta. Ati avut un eveniment economic pe planeta Pamant si el a reprezentat, de fapt, trecerea unor astfel de unde concentrice. Va spunem ca vor mai urma si altele. De fapt, o unda puternica este chiar foarte aproape. Nu va putem spune cand va avea loc, pentru ca voi detineti intuitia momentului in care ea se va petrece. Va mai spunem si ca nu este nevoie ca ea sa fie negativa, pentru ca poate la fel de bine sa fie un eveniment pozitiv. Totul depinde in intregime de voi, dar va spunem că schimbarile sunt iminente in acest domeniu.

Acest val care scos aerul din balon va adus si anumite oportunitati. Dintr-o data balonul s-a dezumflat aproape de tot. Acum intuiti o revenire economica. O vedeti, pentru ca o intuiti. Asa functioneaza sistemul vostru pentru ca voi vreti sa o intuiti. Lucrurile se intampla exact asa, dar cu toate acestea, elementele fundamentale care ar fi putut sa se schimbe cu ocazia acestei explozii, de fapt nu s-au schimbat. Din aceasta cauza, veti mai avea inca de intampinat dificultati in acest domeniu, pana cand veti putea vedea schimbari fundamentale, in modul in care faceti afaceri pe Pamant.

Vrem sa abordam si zona pe care Pastratorul prefera sa o evite si anume, politica. Vom vorbi putin despre politica. Vedeti ca se intampla un lucru foarte interesant. Se intampla pretutindeni in lume, dar poate fi vazut foarte clar si in SUA. Acest lucru s-a petrecut odata cu acest impuls puternic spre polaritate. Pe masura ce noul camp al trialitatii incepe sa isi faca aparitia, aveti trei pozitii din care sa vedeti lucrurile si nu doua. Aveti o noua perceptie asupra tuturor lucrurilor. Cu toate acestea, va este dificil sa asimilati aceasta noua perceptie, sa aveti incredere in ea, sa intelegeti ce inseamna si cum functioneaza ea. Va spunem ca multi dintre voi veti trece printr- o perioada in care propriile intuitii, idei si relatii se vor schimba si ca acest lucru se aplica si la nivel economic in intreaga lume.

Un lucru pe care l-ati invatat cu totii din acest impas economic este ca tot ce inseamna economia este in unitate pe tot globul. Acest lucru este incredibil de frumos, iubitilor, pentru ca inseamna de fapt ca nu mai aveti nevoie de un razboi mondial. Pe cine ati bombarda? Pe voi insiva? Este perfect, pentru ca acest amestec global unitar este cel care va schimba totul. Exista multi oficiali la nivel inalt, care doresc ca acest lucru sa se intample, dar schimbarile pe planeta Pamant se petrec total si foarte repede. Si asta include nu numai schimbarile planetei, ci si schimbarile din voi, oamenii, care se petrec si ele foarte rapid. Din aceasta cauza, sistemele economice care v-au sustinut vor trece si ele printr-o alta schimbare de acest gen. Oricum, daca sunteti constienti de ea, puteti sa va plasati in cel mai inalt punct din care sa puteti crea ceva pozitiv, in locul a ceva negativ. Vor exista dificultati in sistemele voastre pe Pamant. Cum le veti putea rezolva? Cum le puteti schimba? Va putem spune cum se vedea de aici, atunci cand aceste sisteme functionau, atunci cand aveati societati cu putere asumata si cand acest lucru reprezenta esenta societatii. Nu era vorba despre: „Cum facem bani? Cum sa ne intretinem? Cum sa traim mai bine?” Era vorba despre: „Cum sa dam putere oamenilor din jurul nostru?” Acesta era elementul cheie pe vremurile Lemuriei. Totul se intampla atat de clar, incat nu era nevoie de legi, aveati numai obiceiuri. Era incredibil de frumos si acele zile se intorc.

Sufletul afacerilor in Noua Energie

Aveti o problema cu modul in care ati definit, pana acum, afacerile, asa ca va vom vorbi in primul rand de aceasta incercare, pentru ca fiecare persoana care alcatuieste unul dintre aceste colective, pe care voi le numiti afaceri, are un suflet. Nu are nicio importanta daca o companie este alcatuita din unul sau cinci sute de oameni, pentru ca respectiva companie are un suflet, deoarece are o energie care actioneaza individual. In momentul in care identificati acest spatiu in lume, puteti schimba intreaga perspectiva a companiei, de sus si pana jos. Ceea ce incercam sa va spunem este ca acele companii care functioneaza avand ca singur scop obtinerea banilor nu vor mai putea face asta, pentru ca veti descoperi ca acest scop este o carcasa goala. Nu exista suflet. In viitor, veti trai vremuri in care, pentru ca guvernele sa poata da o autorizatie de incepere a unei afaceri, va fi nevoie ca respectiva companie sa aiba o constienta si sa isi desfasoare activitatea in cel mai bun interes al omenirii, chiar daca acesta contravine obtinerii de profit. Companiile vor purta aceeasi raspundere pe care fiecare dintre noi o are, atunci cand mege pe strada si printre oameni. Acest lucru nu s-a intamplat pana acum, pe planeta Pamant. Acum a venit timpul sa vedeti ce puteti face la nivel individual, oriunde ati lucra, orice fel de companie ati avea, sau in orice fel de structuri ati fi angrenati fie ca e vorba de guvern sau de religie. Toate reprezinta colective de oameni care vor trebui sa evolueze foarte repede.

Crescand in afara polaritatii

Este un moment in care puteti face ca multe dintre aceste schimbari sa aiba rezultate pozitive, in loc sa traiti ciclurile fricii si provocarii. Cand ati avut alegeri in SUA, iubitilor, nu v-ati putut decide cine sa fie presedinte. Cand aparea un vot intr-o parte, cand in cealalta. Ele au declansat o extindere in polaritate, de parca v-ati fi agat cu tot dinandinsul de ea. Ati inceput sa va miscati intr-un camp al trialitatii si, cu toate acestea, va agatati de vechea zona familiara. Va tineati atat de strans agatati de ea, incat toata lumea a ras de alegerile voastre si de tot ce se intampla acolo. A contat cine a castigat? Nu prea, pentru ca realitatea acestei alegeri a scos la iveala dualitatea si dificultatile ei. In Statele Unite nu ati reusit sa evoluati dincolo de acest stadiu, dar a venit vremea sa o faceti si sa o faceti repede. Dragilor, in special cei din SUA, aveti un interval de timp foarte scurt in care sa va ocupati de acest aspect si sa rezolvati ceva. Ne rugam ca ai vostri conducatori sa auda ceva din acest mesaj, pentru ca v-ati dus atat de departe in zona polaritatii, incat ati uitat unde este zona de mijloc. Este foarte important sa va intoarceti in punctul in care nu exista bine si rau. Este timpul sa incepeti sa intelegeti in ce fel sunteti asemanatori vecinilor vostri, in loc sa gasiti motive de separe. Este timpul sa incepeti sa va ganditi cum sa dati puterea oamenilor, in loc sa va pierdeti energia, incercand sa ii conduceti. Amintiti-va ca aveti cateva dintre cele mai mari spirite pe Pamant si ele de abia asteapta sa se apuce de treaba si sa imprastie Lumina pe aceasta planeta. Daca veti crea un spatiu in care acest lucru sa se intample, veti vedea schimbari majore petrecandu-se pe intregul Pamant. Se intampla acum. Se intampla in multe culturi in tacere, in majoritatea cazurilor. Faceti-va vocile auzite.

Cum abordeaza fiecare dintre voi aceasta situatie? Spuneti: „Ce pot face? Nu sunt conducatorul unei natiuni. Nu sunt politician.” Dragilor, fiecare dintre voi are o pozitie foarte puternica in campul polaritatii. Fiecare dintre voi crede ca anumite lucruri sunt bune si altele rele. Este atat de interesant sa urmarim stirile voastre acum, pentru ca batalia a durat atat de mult timp, incat nimeni nu isi mai aduce aminte care a fost conflictul de la care s-a pornit. A fost creata, in mod intentionat, atata frica pentru a distorsiona toate informatiile de pe planeta, incat acum sunteti in pericol sa pierdeti contactul cu realitatea, pentru ca aveti tendinta sa credeti si sa va bazati pe frica. Destul! Puteti vedea ce se intampla. Nu mai exista secrete pe planeta Pamant. Aveti incredere in inima voastra. Nu va lasati sa fiti invaluiti de frica, pentru ca nu va mai permiteti acest lux. A venit timpul sa fiti seriosi in legatura cu ceea ce doriti sa faceti pe aceasta planeta. Este timpul sa stiti ca aveti puterea de a va crea realitatea. Nu conteaza unde va aflati pe aceasta unda care strabate Pamantul, ce se intampla cu relatiile voastre, cu serviciul, cu viata de acasa, cu viata de la munca. Aveti ocazia sa urcati in varf si chiar sa faceti ceea ce ati venit sa faceti aici. Va sprijinim 1000 % pentru ca treaba noastra nu este sa fim aici si sa va spunem incontro sa o apucati. Treaba noastra este sa va ajutam sa va reamintiti cine sunteti in realitate, pentru ca ati venit aici cu un scop foarte precis. Va iubim mai mult decat va puteti da seama. Nu este usor sa va dati jos aripile si sa pretindeti ca sunteti oameni. Va loviti de atatea obstacole si va iubim atat de mult pentru asta, pentru ca aceasta lucrare nu poate fi infaptuita altfel decat o veti face voi.

Va lasam cu trei lucruri pe care sa vi le reamintiti. Purtati-va cu cel mai mare respect unul fata de celalalt. Aveti grija unul de celalalt si acordati-va unul altuia putere, ori de cate ori puteti. Jucati-va frumos impreuna

Espavo.