IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, noiembrie 22, 2009

Puterea rugaciunii


Oamenii pot sa se vindece intr-adevar in biserici atunci cand ating sfintele moaste sau sanctuarele. Oamenii de stiinta din Petersburg au dovedit-o si au descoperit si mecanismul „material" al acestui fenomen divin.
„O rugaciune este un remediu puternic", spune Valeri Slezin, seful Laboratorului de Neuropsihofiziologi e al Institutului de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica Bekhterev din Petersburg. „Rugaciunea nu numai ca regleaza toate procesele din organismul uman, dar ea repara si structura grav afectata a constiintei. "
Profesorul Slezin a facut ceva de necrezut - a masurat puterea rugaciunii. El a inregistrat electroencefalogram ele unor calugari in timp ce se rugau si a captat un fenomen neobisnuit - „stingerea" completa a cortexului cerebral. Aceasta stare poate fi observata numai la bebelusii de trei luni, atunci cand se afla langa mamele lor, in siguranta absoluta. Pe masura ce persoana creste, aceasta senzatie de siguranta dispare, activitatea creierului creste si acest ritm al biocurentilor cerebrali devine rar, numai in timpul somnului profund sau al rugaciunii, asa dupa cum a dovedit omul de stiinta. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscuta „trezie usoara, in rugaciune" si a dovedit ca are o importanta vitala pentru orice persoana. Este un fapt cunoscut ca bolile sunt cauzate mai ales de situatii negative si afronturi care ne raman infipte in minte.
In timpul rugaciunii, insa, grijile se muta pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibila atat vindecarea psihica si morala cat si cea fizica..
Slujbele bisericesti ajuta si ele la ameliorarea sanatatii. Inginera si electrofiziciana Angelina Malakovskaia, de la Laboratorul de Tehnologie Medicala si Biologica a condus peste o mie de studii pentru a afla caracteristicile sanatatii unor enoriasi inainte si dupa slujba. A rezultat ca slujba in biserica normalizeaza tensiunea si valorile analizei sangelui. Se pare ca rugaciunile pot sa neutralizeze chiar si radiatiile.
Se stie ca dupa explozia de la Cernobil, instrumentele de masura pentru radiatii au aratat valori care depaseau capacitatea de masurare a instrumentului. In apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, insa, aflata la patru km de reactoare, valoarea radiatiilor era normala.
Oamenii de stiinta din Petersburg au confirmat, cu ajutorul experimentelor efectuate, ca apa sfintita, semnul Crucii si batutul clopotelor pot sa aiba, de asemenea, proprietasi vindecatoare. De aceea, in Rusia, clopotele bat intotdeauna in cursul epidemiilor. Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoara virusii de gripa, hepatita si tifos. Proteinele virusilor se incovoaie si nu mai poarta infectia, a spus a. Malakovskaia. Semnul crucii are un efect si mai semnificativ: omoara microbii patogeni (bacilul de colon si stafilococi) nu numai in apa de la robinet, ci si in rauri si lacuri. Este chiar mai eficienta decat aparatele moderne de dezinfectie cu radiatie magnetica.
Laboratorul stiintific al Institutului de Medicina Industriala si Navala a analizat apa inainte si dupa sfintire. A rezultat ca daca se citeste rugaciunea Tatal Nostru si se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentratia bacteriilor daunatoare va fi de o suta de ori mai mica. Radiatia electromagnetica da rezultate mult inferioare. Astfel, recomandarile Ortodoxe de a binecuvanta orice mancare sau bautura nu au numai o valoare spirituala, ci si una preventiva. Apa sfintita nu este numai purificata, ci ea isi schimba si structura, devine inofensiva si poate sa vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale.. Spectrograful indica o densitate optica mai mare a apei sfintite, ca si cum aceasta ar fi inteles sensul rugaciunilor si l-ar fi pastrat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca. Singura limita este ca vindeca numai pe cei credinciosi. „Apa „distinge" nivelul de credinta al oamenilor.", spune A. Malenkovskaia.
Atunci cand un preot sfinteste apa, densitatea optica este de 2,5 ori mai mare, atunci cand sfintirea este efectuata de o persoana credincioasa laica, numai de 1,5 ori mai mare, dar cu un om botezat si necredincios, fara cruce la gat, schimbarile au fost nesemnificative.


Va imbratisez cu drag!!!

Traieste cu entuziasm




Tineretea nu este o perioada a vietii, este o forma a gandirii, este
o conditie a vointei, este o capacitate a imaginatiei, o forta pura
de
sentimente, o preponderenta a curajului asupra timiditatii si a
aspiratiei de aventura asupra iubirii. Nimeni nu devine batran pur si
simplu pentru ca traieste un anumit numar de ani, indivizii
imbatranesc doar fi
indca renunta la idealurile lor. Anii rideaza
pielea, dar renuntarea la entuziasm rideaza inima(sufletul).
Preocuparea, dubiul, neincrederea, teama si disperarea te fac sa-ti
pleci capul si sa respingi spiritul ce vrea sa se inalte. Chiar si la
60 de ani ca si la 16 exista acolo in inima fiecarei fiinte umane
dragostea pentru minunatie, surpriza placuta a stelelor si a
lucrurilor si a gandurilor ce se aseamana stelelor, neimblanzita
provocare a evenimentelor, nesecatul apetit tineresc pentru acel dupa
si bucur
ia jocului vietii.
Suntem tineri asemeni credintei noastre,
batrani asemeni indoielii noastre, tineri asemeni increderii in noi
insine, batrani asemeni temerilor noastre, tineri asemeni sperantei
noastre, batrani asemeni deziluziei noastre. Ramaneti tineri pana cand
sufletul vostru va fi receptiv la mesajele frumusetii, bucuriei,
maretimii si fortei naturii, a omului si a infinitului. Cand totul va
fi la pamant, cand cel mai ascuns unghi al sufletului vostru va fi
acoperit de zapada pesimismului si de gheata cinismului, doar atunci
veti fi intr-adevar batrani. Si Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletul
vostru.

Sursa:www.esoterism.ro

Multa Pace si Lumina!!!