IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, iulie 19, 2009

Scurt istoric al icoanei facatoare de minuni a Mantuitorului,care plange cu Sfantul Mir din Filioara,comuna Agapia,judetul Neamt


Icoana pe lemn a fost cumparata in 2002 de la magazinul Petrodava,din Piatra Neamt.Posesorii icoanei:G.Bazgan cumparatorul ei,a ofeit-o in dar lui M.Iliescu din Filioara.Dupa ce a stat aproape 40 de zile in biserica,ea a fost sfiintita de Pr.D. moment dupa care copii paraclisieri din Sf.Altar au observat ca ea plange cu Sf.Mir.Inainte de a fi sesizata si de a incepe Sf.Liturghie,un freamat nefiresc si neasteptat a cuprins circa 10 min pe cei aproximativ 250 de credinciosi,majoritatea marturisiti,care asteptau Trupul si Singele Domnului,timp in care o fata a lesinat si a fost dusa la spital.
Icoana a fost donata Bisericii Sf.Apostoli din Filioara de doamna Eugenia I.Din 15 decembrie 2002 minunea s-a repetat de foarte multe ori si in mai multi ani,zile incrustate in hristovul de lemn al icoanei.Mirosul de mir pare a persista cu aceeasi tarie pana astazi.De cele mai multe ori barbatii si proprietarii acestei icoane intrau in Altar si urmareau cum Mantuitorul lacrimeaza siroaie de Sfant Mir din ochi sau de pe aureola Sa sau chiar de pe fata ingerului Gavriil care suna din trambita.
A plans cu Sfant Mir,odata cand copii repetau cu dascalul Ionut S. si cantau colindele de biserica,insa de cele mai multe ori la Sfanta Liturghie cand,ori trebuia sa vina un grup de copii orfani,ori un autocar de liceeni sau alte persoane,care sa constate minunea,lucru uimitor.In tot acest timp,s-a constatat ca ea este cu adevarat facatoare de minuni pentru ca demonii din multe persoane posedate nu puteau sta langa aceasta.