IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, ianuarie 20, 2010

Destinul unui Inger de floare...






Hai sa iesim cu totii din "Marea Moarta" si impreuna sa mergem pe o "raza de soare" catre locurile in care ne simtim cu adevarat impliniti.Cineva acolo sus ne asteapta cu bratele deschise.
Multa Pace,Iubire si Lumina!!!


Esti gata sa faci angajamentele pentru 2010?


Primul pas esential este angajamentul fata de visele tale. Asa cum scrie David Simon, in cartea lui The Ten Commitments / Cele zece angajamente: “Angajamentul este suprema afirmare a libertatii umane. El elibereaza toata energia pe care o posezi si iti permite sa faci un pas cuantic in creativitate.”

Pe masura ce citesti aceste randuri, gandeste-te la un angajament (nu doua sau trei), un angajament pe care ai dori sa il faci si care sa te aduca mai aproape de iubire, de adevar, de pace sau de constiinta Divina. Inchide ochii, ca sa simti ce vrea inima pentru tine, in urmatoarele zile, saptamani si luni. Orice dorinta este importanta. Poate vrei sa faci un angajament fata de unele aspecte ale sanatatii tale fizice, sa te distrezi mai mult, sa devii mai iubitor fata de tine si fata de altii. Este important sa fii cat mai precis, ca sa fie clar la ce te angajezi. De exemplu: promit sa ma plimb 20 de minute dupa pranz, de trei ori pe saptamana, sau promit sa invata sa meditez sau promit sa ma culc inainte de miezul noptii,sau promit sa fiu iubitor...

Urmatorul pas e sa scrii angajamentul. Cuvantul scris este o unelata puternica, iar gestul de a-l pune pe hartie (sau pe calculator) intareste intentia si o implineste. O alta cale pentru a mari forta angajamentului tau este sa il impartasesti altora.Angajamentele tale se vor uni cu cele ale altor milioane de oameni de pe tot globul si vor transforma lumea, pe masura ce si tu te transformi.

Fie ca angajamentul este pentru tine sau pentru univers, egoist sau altruist, personal sau global, micul pas de a promite ceva in sfera ta de influenta poate schimba lumea pentru totdeauna.

A valorifica puterea intentiei

Intentia este punctul de plecare al fiecarui vis. Este forta creativa care ne implineste toate nevoile – fie ca este vorba de bani, relatii, trezire spirituala sau iubire. Tot ce se intampla in univers incepe cu o intentie. Cand decid sa cumpar un cadou, sa imi misc degetele de la picioare sau sa sun un prieten – totul incepe cu o intentie.

Intentia este un impuls direct al constiintei, care contine forma-samanta a ceea ce doresti sa creezi. Ca si semintele adevarate, intentiile nu pot creste, daca le presezi. Numai atunci cand iti lasi intentiile in adancurile fertile ale constiintei proprii, ele cresc si infloresc. In cartea mea, Cele sapte legi spirituale ale succesului, descriu cinci pasi pentru valorificarea puterii intentiei pentru a crea tot ce doresti.

1. Aluneca in bresa

In majoritatea timpului, mintea noastra este prinsa in ganduri, emotii si amintiri. Dincolo de acest dialog intern zgomotos, se afla starea de constienta pura, numita uneori “bresa”. Una din cele mai eficiente unelte pe care le avem pentru a intra in bresa este meditatia. Meditatia te duce dincolo de eu-minte, in linistea si nemiscarea constiintei pure. Este starea ideala in care sa sadesti semintele intentiei.

2. Lanseaza intentiile si dorintele

Odata ce te afli in starea de constienta odihnitoare, lanseaza-ti intentiile si dorintele. Momentul optim pentru plantarea intentiilor este perioada de dupa meditatie, cand constienta ramane centrata in campul tacut al tuturor posibilitatilor. Dupa ce ai stabilit o intentie, da-i drumul – pur si simplu, nu te mai gandi la ea. Continua acest proces, timp de cateva minute dupa meditatia zilnica.

3. Ramai centrat intr-o stare de constienta odihnitoare

Intentia este mult mai puternica, daca vine dintr-o stare de multumire, decat daca apare dintr-un sentiment de lipsa sau din nevoie. Ramai centrat si nu te lasa influentat de indoielile sau criticile altor persoane. Sinele tau Divin stie ca totul este in ordine si va fi in ordine chiar daca nu stii momentul sau detaliile a ceea ce se va intampla.

4. Detaseaza-te de rezultat

Renunta la atasamentul rigid pe care il ai fata de un anumit rezultat si traieste in intelepciunea incertitudinii. Atasamentul se bazeaza pe frica si pe nesiguranta, in timp ce detasarea se bazeaza pe credinta neconditionata in puterea Sinelui tau Adevarat. Intentia ta sa fie ca totul sa se desfasoare asa cum trebuie, apoi da drumul si ingaduie-le oportunitatilor si deschiderilor sa iti iasa in cale.

5. Lasa universul sa se ocupe de detalii

Intentiile tale concentrate stabilesc puterea infinita de organizare a universului in miscare. Ai incredere ca puterea infinita de organizare iti va indeplini complet dorintele. Nu asculta vocea care iti spune ca trebuie sa detii controlul, ca vigilenta obsesiva este singura cale pentru a face ceva. Rezultatul pe care il fortezi sa apara poate sa fie mai putin bun pentru tine, decat cel care vine in mod natural. Ti-ai lansat intentiile in solul fertil al potentialitatii pure, iar ele vor inflori, atunci cand le vine vremea.

Deoarece incepem un an nou cu posibilitati nelimitate, acorda-ti timp pentru a lua in considerare intentiile pe care le ai, dorintele si obiectivele asupra carora vrei sa iti concentrezi atentia, in lunile care urmeaza. Cu mii de ani in urma, inteleptii indieni observau ca destinul este croit de intentiile si dorintele noastre. Textul vedic clasic din Upanishade spune: “Esti dorinta ta cea mai adanca. Cum iti este dorinta, la fel iti este si intentia. Cum iti este intentia, la fel iti este si vointa. Cum iti este vointa, la fel iti este si fapta. Cum iti este fapta, le fel iti este si destinul.”

Reinnoire Divina

Reinnoirea este forta motrice a creatiei – valul esential care se ridica din oceanul de posibilitati infinite. Prin dansul intim al Divinitatii, ceva se materializeaza din nimic. Acest impuls de a crea are numele prakruti. El consta din cele doua vibratii – pra, care inseamna primara si kri care inseamna actiune (gandeste-te la karma) – prakruti este forta principala creatoare feminina. Cunoscuta si sub numele de Shakti, ea il invoca pe nemanifestul Shiva, seducand neforma, in forma. In pantecele suculent al creatiei, nemanifestul se naste in manifestare.

Singura realitate neschimbatoare in acest univers al formelor si fenomenelor este schimbarea. Pentru a trai o viata de libertate si fericire, invatam sa renuntam sa rezistam la schimbare si sa capitulam in fata fortei de innoire perpetua a existentei. Caldura generata de schimbarea care danseaza cu neschimbarea, invoca oceanul unitatii sa se ridice in nori individualizati. Acestia plutesc in deriva, pana cand povara separarii ii precipita in rauri si torenti, care curg cu unica intentie de a se reuni in oceanul de iubire.

Dragostea este cea care ne concepe, ne naste, ne sustine si ne reinnoieste. Dragostea este cea care ne aduce acasa. Pe durata acestui nou ciclu in jurul soarelui, acorda-ti permisiunea de a urma glasul inimii. Iti va linisti mintea, iti va vindeca trupul si iti va innoi viata.

Concentreaza- ti intentiile ... simplu ca 1,2, 3

In putinele zile scurse din 2010, poate te simti energizat si gata sa te imbarci pentru noi provocari – dar, in acelasi timp, poate esti nesigur de cum sa incepi si unde sa iti concentrezi atentia. Exercitiul urmator te va ajuta sa descoperi cine esti cu adevarat si sa alegi acea parte din viata ta, pe care doresti sa o transformi sau sa o imbunatatesti.

Pasul 1: Dorintele inimii tale

Ia in considerare urmatoarele aspecte ale vietii tale si scrie tot ce vrei sa experimentezi sau sa creezi in fiecare domeniu. Scrisul (desenarea, listarea sau orice alt mod de a da forma gandurilor) este un prim pas important in clarificarea a ceea ce vrei cu adevarat.

Fii cat se poate de precis si nu iti impune limite. Ce vrei cu adevarat? Renunta la gandurile despre ce “ar trebui” sa vrei. Inima iti cunoaste cele mai adanci dorinte, deci acorda-ti timp pentru meditatie, linisteste-te si conecteaza-te la vocea sincera a Sinelui tau Adevarat.

  • Abundenta financiara

Ce vrei, din punct de vedere material? Casa cu gradina? Scrie pe hartie. Vrei sa returnezi un imprumut, sau sa pleci in vacanta? Sa iei in considerare dorintele si prin prisma satisfactiei senzoriale – sunet, atingere, vaz, gust si miros.

  • Relatii

Scrie pe hartie toate dorintele pe care le ai in ceea ce priveste relatiile – cu sotul/sotia, cu partenerul, cu prietenii, cu parintii, cu copiii, cu colegii si cu tine insuti. Vrei sa renunti, in sfarsit, la durerea emotionala si sa ii ierti pe ceilalti si pe tine, pentru lucruri petrecute in trecut? Esti pregatit/a sa iti deschizi inima pentru o noua relatie romantica? Doresti sa creezi o relatie mai plina de iubire, cu sotul/sotia ta?

  • Trezire spirituala

Ce iti hraneste inima si sufletul? Vrei sa te retragi pentru meditatie? Incepi sa tii un jurnal? Inveti reiki,yoga sau tai chi? Scrie pe hartie intentiile spirituale pe care le ai pentru tine.

  • Lucru si cariera

Cum ti-ar place sa evoluezi si sa te dezvolti in cariera, anul acesta? Vrei sa deprinzi ceva nou? Cauti o slujba noua, sau te gandesti sa iti schimbi domeniul de activitate ? Esti pregatit sa gasesti un mentor sau un sfatuitor?

  • Aventura si distractie

Sa ne facem timp pentru distractie si in viata de zi cu zi nu este un lux, ci o necesitate vitala, care ne mentine veseli si entuziasti. Gandeste-te ce tip de aventura si distractie ai dori sa ai in viata ta? E ceva ce ti-ai dorit sa incerci in secret cum ar fi scufundarile, dansul sau o excursie solitara prin tara? Scrie-ti toate ideile pe hartie.

  • Obiective personale

Ce domenii ale vietii tale vrei sa hranesti anul acesta? Vrei o noua provocare intelectuala de exemplu, studiul unei limbi straine sau invatarea unui nou program pe calculator? Ai vrea sa ai mai mult timp pentru joaca, sau ca sa te ocupi de o noua pasiune?

  • Comunitate

Cu ce vrei sa contribui in cartier, in tara sau in lume? Gandeste-te cum ti-ai putea folosi talentele unice, pentru a-i sluji pe ceilalti.

  • Sanatate

Ce dorinte ai, in privinta sanatatii? Vrei sa inveti sa meditezi? Sa faci exercitii cu regularitate? Sa dormi mai mult? Sa ajungi la o greutate sanatoasa? Esti gata sa renunti la durerea emotionala din trecut? Scrie pe hartie tot ce doresti pentru bunastarea ta fizica, mentala si emotionala.

Pasul 2: Decide ce este mai important

Acum ca ai o idee clara despre ce ai vrea sa vezi ca se desfasoara in viata ta, este timpul sa alegi unul sau doua dorinte, visuri sau obiective pe care vrei sa te concentrezi mai intai.

Poate ca prioritatile tale actuale sunt sa iti ingrijesti sanatatea si sa te concentrezi pe relatia cu sotul/sotia sau partenerul/partener a. Sau poate ti-ai dat seama ca ceea ce vrei cel mai mult este sentimentul de conectare … sa fii alaturi prieteni si sa faci parte dintr-o comunitate de sprijin social.

Alege doua obiective, stiind ca astfel nu renunti la celelalte dorinte pe care le ai. Acestea te vor astepta sa le cultivi, de indata ce ai implinit dorintele mai importante. Concentrarea intentiilor creeaza un efect de unda si vei afla ca si celelalte dorinte ale tale se implinesc, in mod spontan.

Pasul 3: Treci la fapte

Acum gandeste-te la pasul pe care il poti face azi si care sa te duca mai aproape de rezultatul scontat. Actiunea poate fi oricat de minora – cautarea unui curs pe net, cumpararea unei reviste, sau sa faci zece minute de meditatie. Maine fa inca un pas. Daca treci la fapte concrete, cu regularitate, vei atrage un impuls neasteptat si vei descoperi ca universul conspira in favoarea ta.

Sursa:www.editura-foryou.ro