IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, iunie 20, 2010

Ne vorbesc pleiadienii...


(prin Gillian MacBeth-Louthan)

Bine ati venit. Noi suntem energiile pleiadiene.In aceasta zi venim in campurile voastre energetice, in inima si constiinta voastra. Noi aducem esenta nediluata a Adevarului, Adevarul brut. Voi toti cautati Adevarul si aceasta va fi problema voastra pe masura ce patrundeti din ce in ce mai mult in adevarata voastra esenta. Multi ani v-ati ascuns de voi insiva.Ati stat in spatele usii si va uitati pe gaura cheii la viata voastra, fiindu-va frica sa intrati total in propria voastra viata. Sunteti veniti in aceasta viata nu pentru a fi un accesoriu si nici pentru a fi rezerve in echipa care joaca.


Voi ati venit pentru a experimenta aceasta viata 100%, pentru a va deschide total, pentru a simti implinirea, pentru a permite pasiunii si fericirii vietii sa curga prin voi. Adesea va este frica de ceea ce va cere inima sau sufletul din voi sa faceti. Umanitatea din voi va cere sa mergeti la acel individ si sa il salutati, dar voi tremurati si faceti pe voi de frica. Frica va domina si a devenit felul vostru de a fi. Totul din voi striga ca nu va place locul in care locuiti, si totusi, nu faceti un pas pentru a va schimba experienta. Va place locul in care locuiti? Binecuvantati locul de care apartineti? Nu ! Voi injurati si va intoarceti capul in semn de dispret, aparatele voastre electronice se strica si peretii vostri se erodeaza ca o remuscare pentru ca voi nu iubiti ceea ce ati creat. Este timpul ca voi sa va iubiti locul in care va aflati. Din acel punct al iubirii, din acel centru al universului vostru, mutati-va total in ceea ce isi doreste inima voastra.



Voi credeti ca timpul pe Pamant este atat dilatat, dar, in schema universala a timpului, totul nu este decat o secunda care dispare.Voi, cand ajungeti dincolo, plangeti si regretati ca v-a fost frica sa faceti ceea ce v-ar fi placut, cat timp erati pe pamant, in forma umana. Tanjiti dupa iubirile in care v-a fost frica sa intrati. Plangeti pentru ca v-a fost frica de viata. Viata nu este inchisoarea voastra. Pamantul nu este o inchisoare. Nu este decat un parc de amuzament si voua va este frica sa va urcati in masinute. De cele mai multe ori, va este frica sa inghititi dulceata de pe bomboana vietii. Este prea buna, este prea dulce, nu poate fi buna pentru mine, nu poate sa dureze, nu poate fi etern si cu siguranta, nu poate fi dumnezeiasca. Este timpul ca voi toti sa tineti bratele larg deschise si sa imbratisati ce trebuie sa vina.

Zilele timpului vostru s-au scurtat. Nu mai aveti darul timpului in pachet de 24 de ore. Timpul se scurteaza. Viata voastra se accelereaza iar voi stati pe loc, paralizati de frica, ca o caprioara in fata farurilor, va este frica sa inaintati, va este frica sa mergeti inapoi,
va este frica sa faceti orice miscare. Viata voastra demonstreaza asta. Portofelul vostru demonstreaza asta. Inima voastra demonstreaza asta, masinile voastre, curtile voastre, slujbele voastre, demonstreaza asta. Ati uitat ca voi, umanii, sunteti Dumnezeu deghiati.


Voi reprezentati Dumnezeii din ceruri si, totusi, nu va vedeti puterea, nu va vedeti capacitatile si nu va vedeti viitorul. Voi sunteti orbiti de propria voastra lumina. Voi asteptati ca anumite scrieri pe pereti sa va explice urmatorul pas al calatoriei. Dar urmatorul pas al calatoriei este descris si dictat de propriile voastre emotii si initiative. Cand va negati emotiile, nu a-mi exista nici o initiativa in viata voastra. Masina voastra sta pe loc. Corpul vostru sta pe loc. Banii vostri stau pe loc. Chiar si visele voastre stau pe loc. Deschideti-va pentru a explora Noua voastra lume ! Voi sunteti ca si Christopher Columb in ultima sa zi cand navigha pe harta lumii. Ati ajuns la marginea lumii voastre. Ati ajuns la marginea asteptarilor voastre. Veti cadea? Veti fi mancati de vii? Va veti pierde? Permiteti-va sa fiti absorbiti in aceasta urmatoare etapa a calatoriei voastre. Caci ceea ce abunda in fata voastra este dincolo de intelegerea conceptuala a timpului si spatiului. Fiecare celula din corpul vostru explodeaza pe masura ce isi aminteste originea sa stelara.Voi sunteti in afara hartii.



Voi sunteti in afara zonei de actiune a GPS-ului. Ecranele si satelitii nu va pot gasi. Va extindeti mai rapid decat viteza luminii, daca asa alegeti. Cu cat va mentineti intr-o stare de stagnare, cu atat viata va tipa la voi. Viata voastra tipa pentru viata sa, tipa la voi in disperare, tipa la voi in tristete si tipa la voi in durere. Treceti peste acest prag caci mariajul Cerului cu Pamantul este anuntat. Voi sunteti mireasa si sunteti mirele, sunteti calea, tortul si preotul. Voi treceti peste pragul viitorului vostru.



Viitorul are nevoie de voi umanii sa il miscati. Fara voi nimic nu se misca, nimic nu avanseaza, nimic nu evolueaza, nimic nu ascende in nivelele inalte ale luminii, pana cand umanul nu inainteaza. Pamantul nu trebuie sa fie o calatorie grea. Umanitatea este un punct al originii divin.Viata este un dar. Carnea este un dar. Aerul este un dar. Voi sunteti un dar. Oamenii din viata voastra vin la voi pentru ca voi ii chemati energetic, spiritual, fizic; nimic nu este intamplator. Nimeni in viata voastra nu se afla acolo decat prin propria-i programare. Iubiti ceea ce ati creat si lasati ca aceasta sa va retrimita iubirea. Onorati ceea ce ati creat. Onorati pe cine se afla in inima voastra, pe oricine se afla in casa voastra si pe oricine se afla in viata voastra. Iubiti acest punct al creatiei in care va veti afla si propria voastra devenire. Viitorul depinde de voi. Voi nu aveti doar viitorul microcosmosului, ci si existenta voastra minimala.
Dar voi aveti si viitorul intregului Univers care va asteapta. Timpul nu asteapta pe nimeni. Timpul asteapta intreaga umanitate. Fiecare pas pe care il faceti in afara fricii, fiecare lucru pe care il faceti in iubire, indiferent cat este de mic, iese la suprafata si atinge Universul. Marete aplauze se aud in Univers. Ati facut un pas in frica, in iubire, in viitor. Ati spus "eu nu vreau sa fiu in aceasta slujba, sau in aceasta relatie, sau in aceasta casa, sau in aceasta masina, sau in acest loc. Eu vreau sa fiu intr-un loc pe care sa il onorez si sa ma onoreze''. Si ati pasit acea situatie, fara frica. Ati sarit de pe munte stiind ca veti putea zbura fara teama. Viata voastra va lumineaza. Nu sunteti chemati in nisipurile miscatoare ci intr-un punct al luminii care este fericit cu prezenta voastra aici, care va ureaza bun venit, un loc in care umanitatea, ca si intreg, nu s-a mai aventurat niciodata. Vrejul lui Jack de lumina este chiar aici. Voi ati urcat deja trei trepte pe scara. La varf nu se afla un urias care va va manca sau care sa va arunce jos. Doar voi va veti saluta in lumina voastra extinsa.


Noi am venit sa va spunem foarte serios ca avem nevoie ca voi sa fiti indragostiti. Nu doar de o persoana, sau de un corp, sau de o noua masina, ci de fiecare experienta a voastra. Noi avem nevoie ca voua sa va placa ce faceti, sa va placa de cel cu care traiti, sa va placa familia voastra. Si, apoi, eventual, cand prindeti curaj, sa va aventurati pe coridoarele iubirii. Noi dorim ca voua sa va placa de voi insiva, pentru ca daca nu va place de voi, nu va veti putea iubi niciodata. Noi dorim ca voi sa faceti asta. Onorati maretia fiintei voastre si permiteti ca viata sa va onoreze. Nu exista coincidente. Nu exista greseli. Voi sunteti proportionati divin cu experientele voastre. Voi creati coeficientul luminii cu intunericul. Deschideti-va inima acestui nivel al experientei voastre. Intregul Univers are nevoie de voi.

Noi suntem pleiadienii; mai seriosi decat v-am obisnuit si voi stiti ce simtim noi in legatura cu acest lucru. Noua ne face placere sa ne jucam cu voi, dar este un timp pentru joaca si un timp pentru a contempla viitorul. Indiferent dupa ce tanjiti, deveniti acel lucru.
Orice va doriti, permiteti sa devina o experienta. Incetati doar sa va mai doriti, traiti-va visele. Permiteti vietii sa vina in voi si voi intrati in viata, fara regrete, fara furii. Deschideti-va pentru a primi aceste Adevaruri la orice nivel sunteti voi capabili. Voi sunteti fiinte foarte vaste pe care noie le salutam. Va consideram mai curajosi decat noi, caci v-ati incarnat la acest timp al tranzitiei si ascensiunii. Noi va tinem torta de lumina pentru ca voi sa gasiti calea catre acasa.
Noi plecam.


Sursa: esoterism.ro(multumim Marianei)