IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, iulie 11, 2010

Eclipsa de soare in rac din 11 iulie 2010 si calendarul mayas


Intr-o duminica insorita, o zi ce pare a fi linistita, se mai deschide o poarta energetica spre noi, aducandu-ne un val care ne mai da un impuls spre calea pe care avem de mers. Un impuls mai puternic, dar care poate sa nu fie resimtit in toate cazurile ca un shut, avand in vedere ultima luna plina din rac care a declansat forte uriase. Se vede clar daca ne uitam in jur si daca vrem sa vedem. Data acestei luni pline, 26 iunie, corespunde cu simbolul maimutei de ton cinci in calendarul mayas. Tonul cinci fiind seful valului creat de Cerb (sau Mana, mana lui Dumnezeu- instrument spiritual puternic). Cu maimuta pe tonul cinci al acestui val, s-ar spune ca orice era posibil. Si asa s-a intamplat. Au fost posibile salturi foarte mari spirituale, in constiinta . Dar au fost posibile si salturi in propriile prapastii interioare (sau exterioare). Nu mai vorbim de catastrofe. Stim, se vede cu ochiul liber…. si trebuie sa mergem inainte, zguduindu-ne, cutremurandu- ne, inundandu-ne (pamanturile, vietile, mintile, sufletele)…

Se ridica spre cer priviri din ce in ce mai multe, se deschid din ce in ce mai multe inimi, se declanseaza valuri din ce in ce mai mari de compasiune si iubie. Se apropie Marele Eveniment, Convergenta Unimii (17-18 iulie). Suntem pregatiti pentru asta, intr-un fel sau altul. E timpul sa invatam sa traim ca o singura inima pentru a intra in ciclul a noualea, ciclul galactic, ciclul unimii. E timpul sa invatam sa ne onoram unii pe altii si sa ne respectam fara judecata. Protestele la nivelul mintii legate de toate catastrofele (Golf, Rosia Montana…) nu ajuta prea mult ca lucrurile sa se schimbe. E nevoie de mai mult. Greg Breden spune in cartile lui ca inima are campul magnetic de 80000 de ori mai mare decat campul magnetic al mintii. Ian Xel Lungold spune in filmul lui “Calendarul mayas vine din nord” ca “mind in not your friend”, si ca mintea nu va mai putea face fata schimbarilor, avand in vedere ca foarte curand totul va fi si mai accelerat, de 20 de ori mai accelerat. Emisfera stanga a creierului, cea logica, rationala , masculina nu va mai avea timp fizic sa rationeze pentru a gasi solutii. Si ea proceseaza oricum doar ce are in baza de date. Tot ce e nou, nemaivazut, nemaistiut creeaza stres mintii rationale. Pe cand emisfera dreapta a creierului, cea intuitiva, creativa (inventiva daca vreti) , zona feminina a mintii, este firul de legatura directa cu inteligenta universala.

Ce vreau sa spun cu asta? Ca e timpul sa ne familiarizam cu centrul sacru al inimii noastre, sa patrundem din ce in ce mai des acolo (adevarul e ca atunci cand intri profund in inima nici nu-ti mai vine sa iesi…) , sa ne folosim puterea mintii trecand-o prin filtrul inimii. Adevarul sacru al chakrei inimii este “Iubirea este Puterea Divina” , iar Adevarul sacru al chakrei a sasea, a mintii, este “Cauta numai Adevarul”. Si daca reusim sa mediem prin chakra gatului , prin puterea vointei, prin adevarul sacru al acestei chakre “Predarea vointei personale in mainile vointei Divine”… vom face ceea ce trebuie : cu iubire, in adevar si in voia Divina. Cu iubire si in inima sa ne unim si sa lucram pentru a face fata provocarilor vremurilor. Sa constientizam ca NOI creem aceasta realitate si sa devenim responsabili pentru ceea ce creem.

La fiecare luna noua soarele si luna se intalnesc in acelasi grad intr-un semn . Cele doua principii, masculin si feminin se intalnesc de data asta in domiciliul lunii, in rac, care este prin esenta feminin. Soarele este eclipsat in acest semn al lunii, de catre luna. Foarte interesant… Eclipsa presupune si prezenta axei dragonului, a nodurilor lunare, karma si destin, trecut si viitor. Racul este eminamente emotional, legat de trecut si e semnul in care se situeaza coada dragonului in tranzit , adica trecutul, karma. E posibil ca o mare avalansa de emotii stocate sa fie eliberate cu ocazia acestui eveniment cosmic. E posibil ca asta sa se intample in mod pasnic, cu bucurie chiar sau cu foarte multa durere. E posibil sa avem stari depresive sau sa ne amintim doar, in trecere de rani trecute, de dureri uitate. E posibil sa intalnim oameni care sa ne apese pe ranile nevindecate fara nici o intentie de acest fel. Lasati doar sa curga, sa iasa, eliberati tot ce puteti pentru a ceea spatiu noilor inceputuri. Inceputuri nevisate, nebanuite, negandite. Soarele si luna aflate in acelasi grad in rac fac un aspect de sextil (pozitiv) cu marte din fecioara. Marte aduce forta si sustinere concreta. Informatii, ganduri, situatii, persoane, evenimente… Universul trimite in intampinarea noastra semnele, semafoarele care sa ne ghideze urmatorii pasi. Pasim intr-o etapa noua cu toate motoarele pornite.

In calendarul mayas ziua de azi e simbolizata de Cimi de ton 7, si ne aflam in trecena care a inceput in 5 iulie cu simbolul Ahau , adica Lumina, Dumnezeu – Mama, Tata. Trecena este o perioada de 13 zile care poarta amprenta generala a simbolului de pe primul ton. Ne aflam asadar in trecena Luminii, in punctual fix din centru, pe tonul 7 care inseamna “Reflectie, oglinda care separa lumina de intuneric si care reflecta tot ceea ce este si ceea ce nu este. Sapte este asociat cu sursa creatiei si cursul vointei Divine. Cu un extraordinar simt etic, sapte stabileste scopul obiectivelor prezente si viitoare.” (www.mayanmajix. com) Cimi inseamna transformare : ”ciclul vietii, mortii si renasterii”. Aceasta trecena creata de Ahau se termina in data de 17 iulie (!!!) cu simbolul Eb, Drum, ‘’drumul vietii, urcarea piramidei spre varful Creatiei”, dupa care , in data de 18 iulie incepe trecena lui Ben , adica Porumb, care inseamna “toiagul vietii, pazitorul scopului vietii, ghidul spiritual, stalpul spiritual al omului nou”.

Cu alte cuvinte nici Convergenta din 17-18 nu e asezata intamplator in timp. Atat de relevant, e ca si cum ai pasi intre lumi, pe drumul vietii devenind stalpul spiritual al omenirii modern. Sper sa reusesc sa inregistrez o meditatie pentru cei care vor simti nevoia sa fie ghidati in a intra intr-o stare profunda de Unime , de conexiune stransa cu inima Mamei Pamant, cu TOT CEEA CE ESTE.

E ceva intamplator in lumea asta?? Sau suntem intr-un program, intradevar! Atat de relevant se intalnesc aceste doua lumi diferite : astrologia si calendarul mayas. Ele urmeaza coordonate diferite, clar. Dar se completeaza atat de frumos.

Va doresc sa traiti frumos aceasta zi. Eclipsa se produce la ora 22:40, ora Romaniei, dar efectele ei se vor simti o lunga perioada de timp. Fiti deschisi Luminii, Adevarului si Iubirii si pasiti in frumusete in vietile voastre, chiar daca e posibil sa va mai intalniti cu propriile umbre pe acest drum.

Cu bucurie!

Dana Erdei

Sursa: editura foryou.