IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, august 10, 2010

O altfel de eliberare...un Inger care "asculta"





Arta de a sari liniile timpului


Desi unora li se poate parea un paradox, linia timpului vostru - viata voastra - este una dintre multe alte posibilitati simultane. Iar acest lucru e foarte posibil si, realmente, e dreptul vostru innascut sa va modificati linia timpului si potentialurile vietii voastre.

Din multiple ratiuni, cultura voastra v-a hipnotizat sa credeti ca sunteti limitati la o singura linie a timpului. In acest mesaj ne vom stradui sa discutam despre modul in care intelegem noi liniile timpului si despre modalitatea prin care puteti sa le schimbati.

Ori de cate ori exista o intensificare a evenimentelor haotice, exista o convergenta de multiple linii ale timpului. Datorita faptului ca planeta voastra a intrat intr-un Nod de Haos si trece prin niveluri ale haosului tot mai ridicate, exista, totodata, si o crestere a ceea ce noi numim noduri ale timpului/noduri temporale.

Nodurile temporale se produc in momentul in care converg doua sau mai multe linii ale timpului. Ca urmare a apropierii lor stranse, adeseori, efectele oscilatorii au loc in momentul in care realitatile unei linii a timpului se scurg direct sau sunt percepute la nivel fizic, de catre cei dintr-o linie a timpului invecinata. Linii puternice ale timpului pot totodata afecta literalmente posibilitatile si/sau probabilitatile altor linii ale timpului dintr-un nod temporal. Cu alte cuvinte, efecte creative si novatoare se petrec adesea in cadrul liniilor timpului, atunci cand ele intra intr-un nod temporal (apropiat de alte linii ale timpului).

Acestea sunt actiuni evolutive ce detin posibilitati uluitoare pentru evolutie accelerata, daca intelegeti cum sa le folositi. Ca urmare a naturii volatile a evenimentelor de pe planeta voastra, exista multe noduri temporale ce se dezvolta. Aceasta e o chestiune foarte complicata si complexa si ne vom stradui sa o fragmentam, intrucat credem ca aceste informatii sunt de o importanta vitala pentru aceia dintre voi care sunteti angajati in procesul de inaltare si pentru valoare lor reala privind supravietuirea. Haideti sa ne indreptam mai intai atentia asupra tabloului de ansamblu si apoi spre strategiile individuale pe care le recomandam.

Contextul general

Planeta voastra se afla in pragul unei transformari totale. Forma acestei transformari are expresii multiple, iar voi — colectivitatea – sunteti cei ce veti influenta aceste rezultate, intr-o masura mai mare sau mai mica.

Unele dintre aceste rezultate, aceste posibilitati, implinesc profetiile de distrugere si purificare planetara. Alte linii ale timpului, alte expresii, dezvaluie un rezultat diferit. O transformare brusca si neasteptata a constiintei umane i-ar putea ingenunchea pe Controlorii care v-au influentat soarta, intr-un mod atat de negativ. Si exista sute de alte linii posibile ale timpului, intre aceste doua polaritati. Exista grupuri de interes in societatea voastra, care doresc ca voi sa ramaneti hipnotizati, care doresc ca voi sa continuati sa traiti in iluzia ca sunteti limitati la o linie a timpului, la o singura experienta de viata, dupa cum o considera ele.

Insa voi aveti, in natura voastra, capacitatea de a schimba liniile timpului si probabilitatile, in ultimul moment al oricarui eveniment – fie acesta personal sau colectiv. Nu spunem ca acest lucru ar fi “pozitiv.” În realitate, spunem acest lucru in ceea ce priveste potentialul vostru evolutiv. Daca veti atinge sau nu acest potential la nivel colectiv, ramane de vazut, insa calea unui Initiat este sa se ridice spre cel mai inalt potential, indiferent de ce anume s-ar putea intampla, sau nu, in jurul lui. Asadar, in acest mesaj vom vorbi despre ce puteti face si cum o puteti face.

Din perspectiva noastra, destinul vostru colectiv este insumarea alegerilor individuale pe care le faceti voi, ca persoane. Aceasta se combina cu fortele de evolutie si cele terestre, ce sunt cu mult dincolo de capacitatile voastre si ale confratilor vostri de a le controla. Acest ansamblu de forte implica, de asemenea, tipare cosmice de energie si intentionalitate, din regiuni ale cosmosului de dincolo de sistemul vostru local solar, intrucat voi sunteti o parte dintr-o matrice cosmica complexa, care este universul vostru.

Daca ar fi sa folosim o metafora, am spune ca voi, ca omenire, va aflati pe un imens vas oceanic. Insa multi dintre voi sunteti adormiti, iar la carma exista cineva care conduce acest vas si care nu ar trebui sa se afle acolo. Din multe ratiuni istorice si trans-istorice, la care nu ne vom referi acum, numeroase fiinte v-au deturnat nava.

Insa, ah, cum se mai invarte roata! Tot mai multi dintre voi se trezesc, chiar daca unii, inca pe jumatatea adormiti, se misca sovaielnic de-a lungul puntii, in timp ce urmaresc furtuna violenta din lumea lor, ce transforma totul in fata ochilor. Controlorii stiu ca multi dintre voi va treziti — prea multi pentru siguranta lor.

Cu adevarat, aceasta e o perioada foarte interesanta in care sa traiesti!!!

Situatia ecologica prezenta, din Golf ,este un exemplu de linii multiple ale timpului. In ciuda efortului consistent al mass-mediei voastre de a trata sumar ce s-a intamplat, multi simt cat de cumplita este situatia si, intr-adevar, exista complicatii in regiunea Golfului, dincolo de suprafata lui, atat in sens real, cat si in sens figurativ.

In mesajul nostru anterior am discutat despre cateva linii posibile ale timpului, pentru acest eveniment. Care dintre aceste linii posibile ale timpului se vor desfasura in realitatea voastra tridimensionala nu e un lucru batut in cuie, ci un eveniment sau rezultat schimbator. In acest mesaj, dorim sa vorbim despre modul in care, ca indivizi, puteti sari o linie a timpului, intr-un destin diferit, imediat. Acesta poate fi extrapolat si la sarirea liniilor timpului ale civilizatiei voastre, insa acesta e un subiect pentru altadata.

Deocamdata, dorim sa va indreptam atentia asupra voastra, fiinta umana individuala, si asupra modului in care puteti face saltul dintr-o linie a timpului dezastruoasa - de la un rezultat pe care nu vi-l doriti – la ceva mai bun, mai favorabil vietii si incarcat de potential evolutiv.

In mod oficial, exista mijloace tehnologice pentru a sari liniile timpului, insa informatiile noastre prezente au de-a face cu constiinta umana si modul in care voi, prin puterea constientei si intentiei voastre, puteti sari linii ale timpului. Pentru acest efort, aveti deja doua dintre cele mai mari comori inerente naturii voastre—vointa voastra suverana (de a face alegeri) si capacitatea voastra de a simti. Acestea doua, atunci cand sunt combinate adecvat, va vor ingadui sa sariti linii ale timpului dupa cum doriti, fiind mai degraba co-creatori ai realitatii voastre, decat simpli pioni de pe tabla de sah.

Principiul fundamental

Pentru a sari liniile timpului, principiul fundamental implica coordonarea catorva campuri semnificative ale intentiei.

1) Identificati linia timpulu in care doriti sa va mutati.

2) Va schimbati starea vibrationala care sa se potriveasca cu acea linie a timpului.

3) Va fixati in starea vibrationala, astfel ca ea sa nu fluctueze.

4) Intreprindeti o actiune care sa fie o expresie a noii linii a timpului.

5) Perseverati.

In cea de-a cincea faza, trebuie sa detineti starea vibrationala a noii linii a timpului pe care ati ales-o, facand alegeri strict legate de ea si perseverand, in ciuda informatiilor senzoriale care spun contrariul.

Aceasta faza din urma este importanta, pentru ca linia voastra de timp actuala reprezinta o insumare a credintelor si intentiilor voastre. In functie de forta acelor credinte si intentii, s-ar putea sa trebuiasca sa acumulati o mare cantitate de energie, pentru a depasi tiparul stabil din viata voastra.

Informatiile pe care le impartasim pot fi folosite pentru a aborda orice linie a timpului sau expresie din viata voastra, pana la situatia cea mai lumeasca. In acest mesaj, in orice caz, vom discuta despre aceasta metodologie de sarire a liniilor timpului cu privire la procesul de inaltare si la modul in care va puteti deplasa in linii ale timpului, diferite de linia timpului specifica culturii in care va aflati la ora actuala.

Pentru unii dintre voi, aceasta este o idee revolutionara; dar pentru noi, ea e pur si simplu un adevar despre natura voastra. Sunteti zei si zeite creatoare, iar aceste informatii pe care le impartasim constituie, pur si simplu, dreptul vostru din nastere. Vi le oferim in acest moment, anticipand si sperand ca multi dintre voi veti sari linii ale timpului si veti inclina chila navei pe care va aflati, directionand nava spre ape mai sigure si mai prielnice.

Gata cu metaforele. Acum, haideti sa trecem la detaliile practice privind modul in care sa sariti linii ale timpului.

Inaltarea

Procesul de inaltare, din perspectiva noastra, implica energizarea celui de-al doilea corp al vostru, corpul vostru KA si inaltarea vibratiei lui, astfel incat sa emita mai multa lumina, devenind. in cele din urma. SAHU-ul, Corpul Nemuritor de Energie. Exista multe cai de a va mari vibratia corpului KA. Majoritatea traditiilor voastre spirituale au propriile lor metode pentru a va creste vibratia, insa, din nefericire, multe dintre ele sunt si pline de dogme, de tabuuri si, la modul cel mai sincer, de tipare perturbatoare, rezultate din formele-mentale introduse de cei care nu au dorit si nu doresc ca voi sa fiti liberi si care profita de pe urma intemnitarii voastre.

Si da, e trist sa spunem ca unele dintre traditiile voastre spirituale—in special religiile voastre—constituie capcane subtile, iar daca e sa va indreptati spre inaltarea propriei voastre fiinte, trebuie sa discerneti adevarul de minciuna. Numai voi puteti intreprinde aceasta sarcina, intrucat ea este una dintre cerintele unui maestru. Aceasta este o limitare artificiala a constiintei insasi, pentru aceia care au ales inaltarea propriei lor fiinte. Acestia devin Maestri ai Adevarului si nu se abat de la a descoperi minciuna din cadrul realitatii. Ei nu sunt sclavii dogmei. Ei nu ingenuncheaza in fata nimanui, ci doar in fata propriei lor divinitati.

Din punct de vedere energetic, procesul de inaltare incepe atunci cand forta voastra vitala, numita Sekhem de catre egiptenii antici, incepe sa se inalte pe Djed sau calea sacra a chakrelor. Aceasta inseamna inaltarea, in forma ei cea mai simpla. Ea este o extindere a constiintei si constientei. Pe masura ce forta voastra vitala patrunde in centrii vostri superiori din creier si pe masura ce corpul vostru KA devine mai energizat, intrati intr-o alta etapa a procesului de inaltare. In aceasta etapa, incepeti sa metabolizati insasi Lumina. Cand spunem Lumina, ne referim la lumina spirituala, o lumina ce exista in taramurile spirituale. Aceasta lumina hraneste corpul KA si-i creste vibratia. Atunci cand corpul KA atinge o anumita amplitudine, forta sau vibratie, fara sa fluctueze, el se aprinde cu un gen de foc eteric, transformandu- l in SAHU sau Corp Nemuritor de Energie. Acest lucru ar putea fi considerat drept una dintre etapele finale ale acestei forme particulare de inaltare. Insa, ceea ce dorim sa clarificam foarte bine este faptul ca orice miscare ascendenta in constiinta si orice miscare a fortei vitale in sus, pe djed, indiferent de metoda folosita, face parte din procesul de inaltare.

Acum dorim sa discutam despre cateva concepte fundamentale si strategii de antrenare ce va vor face cunoscuta o metoda de baza pentru sarirea liniilor timpului. Ne vom indrepta apoi atentia asupra modului in care puteti crea o noua probabilitate pentru voi insiva, chiar si in mijlocul a ceea ce pare a fi o situatie foarte dificila. Si, cel mai important, vom analia o oportunitate semnificativa de evolutie, ce exista in cadrul nodului vostru temporal actual.

Una dintre sarcinile de capatai pe care le aveti, daca e sa sariti intr-o linie diferita a timpului, este transcenderea fricii. Cea mai mare parte a oamenilor se tem de necunoscut, insa exista un element si mai perfid implicat aici. Controlorii, cei ce doresc sa va controleze destinul si sa profite de pe urma lui, sunt maestri in arta de a proiecta frica si folosesc mijloace multiple de controlare si hipnotizare a mintii, prin intermediul mass-mediei, pentru a convinge masele de oameni ca exista multe lucruri de care sa le fie frica. Si, desi exista, sincer vorbind, oarecare adevar in motivele pe care ei le prezinta pentru frica, adevarul mai inalt nu e dezvaluit.

Adevarul mai inalt, dupa cum il vedem noi, este capacitatea voastra de a va schimba realitatea, aptitudinea innascuta de a folosi cele doua comori ale vointei suverane si capacitatii voastre de a simti, drept mijloace pentru a naviga in noi linii ale timpului.
Haideti sa explicam mai concret.

Dupa cum am mentionat mai devreme, tipul de inaltare despre care vorbim incepe cu simpla miscare a fortei voastre vitale in sus, pe djed, sau pe coloana vertebrala, in centri vostri superiori din creier. Pe masura ce se desfasoara acest proces, rotile energetice din corpul vostru KA, numite chakre, devin activate in moduri noi. Acest lucru deschide accesul spre noi posibilitati si viziuni, iar noi forme de inspiratie si creativitate iau nastere. Insa, daca constiinta e blocata in vibratia fricii, ea ramane captiva in centrii de jos - adica impulsurile pentru supravietuire, sex si putere.

Din nenumarate motive istorice si trans-istorice, dupa cum am spus mai devreme, a existat si continua sa existe, o intelegere secreta de a mentine omenirea blocata la nivelul centrilor de jos, de a perpetua frica, acestea fiind mijloace de a-i controla destinul. Asadar, pentru orice maestru ce alege calea ascendenta, unul dintre primele obstacole de depasit il reprezinta Valea Fricii – formele-mentale proiectate din cadrul culturii respective. Apoi, trebuie sa treceti prin portalurile limitarii ce va restrictioneaza, sa recunoasteti minciunile ce au fost transmise din veac in veac, chiar si de religiile voastre cele mai sacre.

Insa, permiteti-ne sa va spunem ca voi aveti curajul si taria sufleteasca de a intreprinde aceasta calatorie si, mai permiteti-ne sa spunem, de dragul de a da un exemplu, ca linia timpului in care doriti sa traiti este una a bunavointei: a bunatatii plina de iubire. Iata si cum ati face acest lucru, amintindu-va ca acelasi principiu se aplica pentru orice linie a timpului pe care doriti sa o creati pentru voi insiva.

Pregatire si antrenare

Primul pas e sa identificati linia timpului pe care doriti sa o creati, in care doriti sa traiti. In acest caz, ea este o linie a timpului a bunatatii plina de iubire. Al doilea pas e sa intrati in starea vibrationala specifica liniei timpului. In acest caz, e vorba de starea de a simti bunatate plina de iubire, astfel incat voi insiva sa ramaneti in aceasta stare, cat de mult puteti. Vrem sa spunem prin asta ca veti exprima bunatate plina de iubire fata de ceilalti si de voi insiva.

Al treilea pas este sa consolidati acest camp vibrational, astfel incat sa nu fluctueze. Acesta e un aspect important in sarirea liniilor timpului, pentru ca starea vibrationala veche are o viata de sine statatoare. Doar pentru ca ati ales sa creati o noua linie a timpului si ati pasit intr-o stare vibrationala ce se potriveste cu linia timpului, nu constituie o garantie ca linia timpului se va manifesta sau va continua. Trebuie sa consolidati campul vibrational, pentru ca acest lucru e cel ce va sustine in accesarea noii linii a timpului.

Primii doi pasi implica vointa voastra suverana. Alegeti o linie a timpului pe care doriti sa o traiti. Alegeti o stare vibrationala care se potriveste cu acea linie a timpului. Iar la al treilea pas – consolidarea starii vibrationale - folositi cea de-a doua comoara a naturii voastre: capacitatea de a simti.

Avand sentimentul starii vibrationale in care doriti sa fiti, o amplificati; o faceti mai puternica. Si daca mai includeti si o stare emotionala coerenta, cum ar fi aprecierea sau recunostinta pentru realitatea vibrationala, ii veti accelera aparitia.

Acest act simplu de apreciere, sau sentimentul de recunostinta pentru noua linie a timpului, catalizeaza realitatea ei in moduri ce uluiesc mintea. In acest fel, cele doua comori ale naturii voastre sunt reunite in acesti trei pasi. Urmatorul pas va cere din nou folosirea vointei voastre suverane. Trebuie sa perseverati, sa mentineti viziunea noii linii a timpului si starea vibrationala, netinand cont de ceea ce simturile va spun. Acesta e punctul in care multi esueaza.

Materializarea unei noi linii a timpului in realitatea voastra tridimensionala impune o acumulare de energie. Daca perseverati in mentinerea viziunii noii linii a timpului, cu campul vibrational (sau sentimentul acestuia), impreuna cu sentimentul de recunostinta ca el deja exista, veti acumula energie.

Sarcina e sa fiti fideli fata de viziunea voastra, in timp ce sunteti atenti la ceea ce va arata realitatea curenta. Nu e vorba de simulare. E vorba despre a face fata realitatii, asa cum se prezinta ea, mentinand, concomitent, o viziune mai inalta. Cu alte cuvinte, va gestionati realitatea vietii, mentinand, simultan, viziunea unei vieti diferite. Aceasta este arta.

Folosind exemplul nostru, daca doriti sa creati o viata de mai multa bunatate plina de iubire, veti intra in acea stare vibrationala, exprimand bunatate plina de iubire fata de ceilalti. Daca ati putea si sa simtiti recunostinta pentru aceasta stare vibrationala, aceasta ar accelera crearea noii linii a timpului.

In realitate, va exista o perioada in care veti recunoaste ca nu toata lumea e capabila de bunatate plina de iubire si, in plus, nici capabila sa o primeasca. Viziunea va va fi apoi cizelata de catre realitatile vietii, iar aceasta maturizare a constiintei voastre se va produce firesc, pe masura ce gestionati realitatile liniei voastre curente a timpului, impreuna cu dezvoltarea noii linii a timpului.

Un rezultat ce va decurge din aceasta cale este acela ca veti deveni un maestru al bunatatii pline de iubire si un maestru in abordarea celor care nu pot exprima astfel de stari vibrationale. In cele din urma, va veti bucura de o viata mai bogata in bunatate plina de iubire, in care mai multi oameni exprima aceasta calitate, fata de voi si voi fata de ei. Iar atunci cand va intalniti cu cineva care nu poate exprima aceasta calitate, veti putea sa aveti legaturi cu acea persoana, fara ca voi sa va pierdeti aceasta calitate.

Astfel, veti fi semanat noua linie a timpului si noua realitate pentru voi insiva.

Ana Nicolai

Sursa: editura foryou.