IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, februarie 03, 2010

Premiu de premiu...


Astazi am primit un premiu de la cineva foarte apropiat inimii mele.
Multumesc din suflet si Dumnezeu sa te binecuvanteze draga SH !!!
Dedic acest premiu tuturor cititorilor acestui blog,cu pareri pro sau contra vis a vis de "munca mea depusa".
Dedic de asemeni acest premiu tuturor "pastorilor" care ajuta la "trezirea" poporului roman...Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va fereasca de toate duhurile rele vazute si nevazute,Iubitii mei...aveti o misiune foarte grea si importanta!!!
Va invit sa devenim co-creatorii Noului Pamant!!!
Multa Pace,Iubire si Lumina!!!

Mesaj de la Familia Angelica...


Totul este la dispozitia voastra! Energiile ce sosesc, vin in serviciul voastru! Nu uitati acest lucru! Cu cat le ancorati pe Pamant, ele vor indeplini intentiile ce pornesc din inimile voastre!
Este momentul culminant ca sa ancorati aceste energii, ca vibratia voastra sa creasca si sa o puteti mentine si sa ajutati la cresterea vibrationala a celorlalti oameni.
DATI INTENTIA IN PRIMUL RAND PENTRU VOI, DE CRESTERE A VIBRATIEI CACI PRIN VOI CRESTE VIBRATIA PLANETEI!!!! Respirati si bucurati-va de de fiecare gura de aer: PE INSPIR ADUCETI ACESTE ENERGII PRIN CARE VOI, VIBRATIONAL, CRESTETI!
Nu asteptati sa vedeti rezultatele imediat, ele se intampla. FITI IN ACEASTA INCREDERE!!! ! Pasiti cu fruntea sus in aceasta incredere! Noi, cei de dincolo de voal, nu va dam nici o recomandare pentruca aceasta este data numai de voi, de ceea ce simtiti. INVATATI SA SIMTITI SA FITI IN CORPUL VOSTRU!!!Lasati ce e in jurul vostru sa se deruleze fara a va interesa prea mult, in schimb voi FITI! Simtiti ca sunteti, ca traiti ACUM pe planeta.
Noi, familia angelica, sustinem fiecare intentie, o vedem, o stim, inainte ca voi sa pronuntati cuvintele: este in Lumina voastra.
Noi, putem anticipa ca in ceea ce alegeti sa fie deja creata calea.
Insa FITI IN INCREDERE, FITI IN INIMA si IMPUERNICITI-VA.... si asa totul vine catre voi. Este momentul sa fiti in incredere, sa traiti in incredere si nimic sa nu va scoata din incredere!
Lasati lumea sa mearga inainte asa cum crede ea , Lumina voastra ii va atinge si va lucra cuprinzandu- i si pe cei din jur, ajutandu-i sa-si ridice vibratiile doar pentruca VOI SUNTETI ALATURI DE EI, LANGA EI.
Noi va ghidam de aici cu Lumina si langa voi sunt o multitudine de entitati de lumina : daca ati putea vedea ce " forfota" este in jurul vostru, ati capata pe loc incredere.
Prin aceasta asa zisa " nevedere" VOI FACETI IN INTERIORUL CORPULUI SALTURI SI DEBLOCARI! Este munca voastra! V-ati pus aceasta lipsa de vedere pe ochi ca sa permiteti corpului sa se deschida, sa-l ajutati sa evolueze : este vorba ca voi- Spirit- sa evoluati in acest corp si SA ADUCETI CORPUL FIZIC LA UN NIVEL DE EVOLUTIE CUM NU L-A AVUT NICIODATA PANA ACUM. De asta aveti sentimentul ca sunti orbi si surzi, dar totul are un sens.
PERMITETI-VA! Simturile voastre se trezesc, lumea interioara se deschide: VOI SUNTETI CITADELA, poarta de trecere dintr-o lume invizibila , intr-o lume vizibila.
Constientizati ce lucru maret v-ati luat, ce munca mareata de adevarat Hercule v-ati pus!!!!! Prin ceea ce aduceti voi, prin simtirea care se dezvolta din invizibil in vizibil, voi aduceti Spiritul intr-o forma fizica vizibila si de o anumita densitate. NUMAI VOI PUTETI FACE ACEST LUCRU!!!
Intelegeti-va maretia, intelegeti ca nu s-a putut face pana acum acest lucru si ca voi ati ales sa-l faceti!!
Fiecare din voi , aduce in ADN-ul sau ceva specific lui, ca sa reuseasca sa transforme tabloul pe care-l aveti inaintea ochilor, fiecare in felul sau , cu particica ce-i aprtine NUMAI LUI.
FIECARE ARE IN ADN-UL SAU ACEL CEVA UNIC SI PRIN CARE VOI SCHIMBATI REALITATEA, SA AJUNGA LA SALTUL PLANETEI, IN ALTA DIMENSIUNE, IN ALTA CREATIE.
Prin simtire, voi aduceti acest lucru la suprafata. De aceea voi
AVETI DE STAT CU VOI si va plangeti uneori ca va simtiti singuri: VOI V-ATI ALES ASA PENTRU A GASI TAINELE SI TEZAURELE VOASTRE INTERIOARE!! !!!
V-ati izolat in mijlocul multimii ca sa va regasiti. In acelasi timp, sunteti printre oameni ca sa fiti vazuti si Lumina voastra sa fie intrebata. NU SUNTETI SINGURI, aveti acest sentiment pentru ca ati facut separatia de voi, de aspectul Divin al vostru.:IN MOMENTUL IN CARE SE FACE UNIREA, TRAITI SENTIMENTUL DE PLINATATE, dar ati vrut sa experimentati si aceasta falsa senzatie de singuratate. O puteti depasi dragii nostri:PRIN SIMPLA INTENTIE, PRIN SIMPLA TRAIRE, PRIN SIMPLUL CUVANT PRONUNTAT!
Nu uitati ca sunteti magicienii acestor vremuri si ca stele minunate stralucesc pe fruntea voastra. nu va lasati pacaliti de voi insiva! Voi sunteti si magicianul si spectatorul : magicianul STIE , spectatorul STA NEINCREZATOR! Uniti aceste aspecte si lasati ca totul din propria voastra palarie sa iese la suprafata!
Noi suntem familia angelica si nu uitati: VA IUBIM NESPUS SI SUNTEM TOT TIMPUL IN PREAJMA VOASTRA, LA DISTANTA DE O RESPIRATIE. "