IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, martie 29, 2010

Dumnezeul din jurul nostru...

Alegerile si Iertarea...


In aventura noastra in taramurile dense, traim la fiecare pas paradigma alegerii intre cai temporale care se bifurca.. Ne agitam si ne tot gandim, care alegere o fi mai buna ? Mai buna pentru trup, pentru minte, pentru spirit sau pentru toate acestea la un loc, in functie de cat de mult putem percepe.

Inainte de jonctiune, intre optiunile noastre exista cea care ne serveste cel mai inalt bine si alte optiuni care pot servi doar binelui nostru sau chiar ne pot fi defavorabile din punct de vedere evolutiv..

Si iata-ne la jonctiune.. Facem alegerea si fluviul constiintei ne poarta pe noua linie temporala personala, un mic curent in fluviul temporal colectiv al umanitatii.. O fi fost alegerea "buna" ? Sau o fi fost una "rea" ?

Din punct de vedere al Maestrului prezent in fiecare dintre noi, o data ce am facut o alegere si am pasit pe noua linie temporala, trebuie sa tratam acea alegere ca cea mai buna pe care o puteam face.. Orice alta atitudine inseamna sa ne judecam pe noi insine si, de multe ori, pe cei care au contribuit la alegerea noastra.

Bun, dar nu este acesta un paradox, s-ar putea intreba copilul interior ? Inainte de jonctiune exista o singura alegere optima, apoi, chiar daca am facut alta alegere, inseamna ca a fost cea mai buna ?

Aparent este un paradox, raspunde Maestrul Interior.. Dar nu uita ca aceea a fost cea mai buna alegere pe care o puteai face.. Este cea care te-a adus aici. Te-a facut sa inveti mai multe si sa iti pui intrebari. La randul tau, prin acea alegere ai oferit altor suflete experienta si lectii de viata.. A avut alegerea ta si efecte "negative" asupra ta si asupra celorlalti ? Poate, dar aceasta numai la nivel dens. Iar daca a fost asa, atunci iarta-te pe tine insuti si iarta-i si pe ceilalti care au contribuit la alegerea ta. Trimite iubire celor carora le-ai "gresit" si cunoaste ca nu ai fi putut sa le faci "rau" daca la un anumit nivel al fiintei lor nu ar fi fost de acord sa traiasca acea experienta. Oh, da, poate nu au dorit-o, dar, contextul lor de viata ales la nivel de suflet a avut o interfata energetica si spre asemenea experiente, a permis ca acestea sa existe.

Iertarea este portalul prin care toate ranile sunt vindecate. Iertarea este Darul lui Dumnezeu. Este disponibil tuturor, indiferent unde se afla pe scara evolutiei. O fapta iertata este intotdeauna un pas mai aproape de Dumnezeu.

Atunci cand nu (ne) iertam, o parte din noi este exclusa din fiinta noastra si pribegeste cautandu-si Lumina. Tanjeste dupa dragoste si caldura iar ochii ii sunt in lacrimi. Daca fiecare om ar putea sa vada aceasta parte pribeaga, nu ar mai uita niciodata sa (se) ierte, sa ierte si iarasi sa ierte..