IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, octombrie 27, 2009

Desteptarea Romaniei-Legea atractiei



Hai să dăm mână cu mână,
Cei cu inima română,
Să-nvârtim hora frăţiei
Pe pământul României.
Fraţi români, până când o să stăm şi să ne lamentăm pentru soarta asta crudă, zicem noi, fără să mişcăm totuşi un deget spre schimbarea ei? Acum, mai mult ca niciodată este un moment de rascruce in istoria noastră. Mai mult ca niciodată este necesar să ne unim forţele spre a construi un ideal de viaţă, mai bună, mai liniştită, mai plină de lumină şi iubire.
Până când o să lăsăm pe alţii să ne întineze sufletul nostru curat românesc, încercând să ne convingă că suntem un popor de oameni slabi, plângăreţi, mincinoşi, hoţi....?.
Nu astea sunt trăsăturile sufletului nostru, ci pacea, bunătatea, bucuria de a trăi, ospitalitatea, demnitatea...
De ce ne pierdem calităţile luminoase aşa uşor şi acceptăm sugestiile negative atât de repede?
De ce să uităm că noi am trăit mereu în prietenie cu vecinii ajutându-ne reciproc.
Haideţi să nu lăsăm virusul separării, al egoismului să ne distrugă fiinţa noastră naţională.
Avem politicieni aşa cum îi lăsăm noi să fie şi apoi ne plângem de ei. Politicienii noştri şi-au atins idealul, anume să ne convingă că politica este murdară, coruptă, deci nu merită să ne murdărim cu ea.
Să-i lăsăm pe ei s-o facă în continuare, că ei oricum s-au murdărit. Să profite în continuare de cei care stau pe margine , de noi cei mulţi, trasându-ne direcţii de urmat străine de sufletul nostru, copii nereuşite după principii de viaţă întunecate din occident.
Şi cu succes ne conduc spre o sclavie materială si intelectuală pe care ne-o prezintă ca un succes al lumii occidentale. E doar o groaznică manipulare îndreptată spre noi.
Dacă noi nu ne unim forţele, să muncim pentru transformarea ţării noastre intr-o oaza de lumină, atunci nimeni nu o va face.
Oamenii de bun simţ trebuie să se implice în viaţa socială, politică, economică. Oare nu toate planurile existenţei fac parte din marele plan divin? Există ceva inafara lui?
As dori să vin cu o propunere în sensul trezirii sufletului neamului românesc, o meditaţie comună la o oră fixă în care cu sau fără ajutorul unui suport muzical să emitem gânduri luminoase, pline de iubire pentru ţărişoara noastră.
Cu cât vom fi mai mulţi cu atât mai repede se vor materializa aceste idei forţă, aceste gânduri luminoase activate prin rezonanţă.
Cred că ora 21.30 este potrivită pentru cei mai mulţi dintre noi.
Şi ca fond muzical se poate folosi acest mixaj muzical,prezentat mai sus cu o puternică rezonanţă cu sufletul poporului român.
Şi este suficient şi dacă ascultăm sincron această muzică într-o stare de relaxare şi interiorizare.
Fie ca Tatăl Ceresc să binecuvânteze trezirea noastră.AMIN.