IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, martie 16, 2010

Avem si noi Ingerii Nostrii...



Echinoxul de primavara 2010...sa incepem sa ne pregatim


Intrarea Soarelui in Berbec marcheaza inceputul anului astrologic, dar si echinoxul de primavara. Natura incepe sa se echilibreze, vine din nou primavara; Soarele si Pamantul se armonizeaza. Soarele este centrat intre emisfera nordica si cea sudica, intre cer si pamant. Este o perioada buna pentru autoexaminarea si afirmarea sinelui in mod pozitiv. Energia solara a Berbecului faciliteaza aceste schimbari pentru noi toti. Suntem in casa Sinelui. De la casa Sinelui incepe periplul vietii. Fiinta umana incepe sa se descopere.

Astrologic, echinoxul de primavara isi pune amprenta energetica pe intregul an. La momentul cand Soarele intra in Berbec, in 20 martie 2010, apare la rasarit semnul Balantei (harta ridicata pentru Bucuresti), si aproape de Ascendent sta Saturn, in mers aparent retrograd, pazitorul actiunilor noastre. Este clar ca anul acesta astrele se ocupa indeosebi de relatiile noastre; axa Berbec – Balanta este axa cunoasterii de sine in raport cu celalalt. Este anul testarii relatiilor, este anul casatoriilor, dar si al divorturilor. Este anul in care invatam sa vedem viata ca pe un tot unitar, unde NOI, devine cuvantul cheie. Invatam sa vedem viata la plural.

Poate este o invitatie din partea astrelor sa incercam sa ne reamintim de Legea Unitatii, care reprezinta un nivel de constiinta mai inalt, in care polaritatea se destrama usor, usor.

Marte, guvernatorul Berbecului, proaspat iesit din mers aparent retrograd, in casa prieteniei, va marca acest an la fel de mult cum a facut-o si spre sfarsitul anului trecut. Mai mult chiar, el sustine si intareste ideea de prietenie in orice tip de relatie.

Marte a intrat in Leu pe 16 octombrie 2009 si ramane in continuare in Leu pana pe 7 iunie 2010.

Soarele in Berbec, in casa a VII-a, si Marte in Leu, in casa a XI-a, sunt in receptie mutuala. Excelent aspect, amandoi astrii se dinamizeaza si se sprijina reciproc.

Soarele in exaltare in Berbec suplimenteaza ego-ul cu reactii prompte si puternice si cu o incredere absoluta in capacitatile sale. Curajul este cuvantul, condus de intuitie. Marte reprezinta inteligenta in actiune. Robustetea fizica emanata de Soare da vitalitate si exuberanta, semn ca pornim pe un drum nou. Bonus, Mercur si Venus care i se alatura. Mental si sentimental suntem pregatiti, nu trebuie decat sa avem incredere in noi insine ca acest eveniment astral nu face decat sa ne dea imbold sa ne cucerim pe noi insine, de fapt.

Luna, la intrarea Soarelui in semnul Berbecului, este in conjunctie stransa cu steaua fixa Algol, in casa a VIII-a, casa transformarilor. Algol sau Steaua Demon, cunoscuta si drept Steaua Diavolului, supranumita asa datorita faptului ca isi schimba magnitudinea la fiecare aproximativ 70 ore, este considerata o stea malefica ce influenteaza vremea, dar si starile noastre interioare. Algol aduce ghinion, violenta, indrazneala, aventura, minciuna, inteligenta.

Luna reprezinta emotiile noastre acumulate in timpuri nestiute. Daca traim in trecut, sub influenta acestor emotii, riscam sa ne pierdem directia. Luna in casa a VIII-a ne invita sa constientizam si sa ne eliberam de anumite emotii care revin stresant in sufletul nostru.

In fiecare an, echinoxul de primavara, semnul Berbecului, ne reaminteste sa traim in prezent, sa simtim fiecare clipa.

Autor: Elena Nainer

Calatorie Placuta...



Sunetele Iubirii Neconditionate...