IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, mai 27, 2010

Luna Rosie Plina Planetara...In momentul de Luna Rosie Plina Planetara, din 27 mai 2010 (28 mai
ora Romaniei), va fi revarsat un uimitor torent de FORTE INTENSE. Un PULS COSMIC de PERFECTIUNE, PRODUCERE si MATERIALIZARE a tuturor lucrurilor la care ati spera si pe care vi le-ati dori! Acesta este INCEPUTUL ENERGIILOR UNIVERSALE, ce se vor intensifica pana la Convergenta Constientei, din 17-18 iulie 2010. Luna Plina din mai corespunde cu “TONALITATEA 10 a PULSULUI PLANETAR” si reprezinta principiul ce permite producerea materializarii, intemeiat pe coerenta celor 9 numere anterioare.

La LUNA PLANETARA ROSIE din 28 mai, esenta Divina se contopeste cu cea fizica. Cerul atinge Pamantul; spiritul si materia SE UNESC! Implinirea potentialului creativ este ceva inerent naturii noastre, aducandu-ne profunzime, abundenta si sens in viata. Intreaga lume fizica reprezinta imaginatie transpusa in viata!

Aceasta vibratie Planetara ne semnaleaza sa luam in considerare lucrurile pe care le producem in viata noastra si mijloacele prin care o facem. Cum ne materializam visurile? Dam viata idealurilor noastre? Tot ceea ce aducem acestei lumi — gandurile, cuvintele si faptele noastre — contribuie la echilibrul Planetar.

Aceasta frecventa Planetara declara: Atunci cand nu mai judecam, exista doar perfectiune! Ca sa dobanditi productivitate maxima: nazuiti din toata inima sa desavarsiti tot ceea ce realizati, insa acceptati totodata faptul ca deja exista o perfectiune inerenta in tot ce se manifesta, asa cum esteea, pur si simplu deoarece este evidenta. Incercarea de a fi exagerat de perfectionisti este, de fapt, un lucru contraproductiv. Mai degraba, ingaduiti procesul de aspiratie continua catre perfectiune. Haideti sa ne delectam cu tot ce avem de adus acestei planete si sa ne bucuram de tot ce ne aduce aceasta planeta.

Simbolul pentru LUNA ROSIE din 28 MAI 2010(
orele 02:07) apare asemenea unui SEMNAL LUMINOS; un portal ce ne invita la RE-AMINTIREA DE SINE, a cine suntem noi, in puritatea noastra. Luna Rosie este un mesager al oportunitatii mereu prezente, de a ne reinnoi fiinta; de a intineri; de a ne curata, astfel incat sa ne eliberam de toxine, falsitati, distorsiuni si de energii care nu ne mai slujesc; de a ne cizela ca fiinte curate; de a restabili sanatatea si starea de bine. Poate ca cele mai puternice forte de purificare si iertare sunt:recunoasterea totalitatii experientei noastre omenesti, ca pe un dar Divin si reamintirea faptului ca suntem cursanti inocenti ai vietii, drept care, invatam continuu.

Puterea APEI UNIVERSALE ne invita sa ne cerem fluiditatea, adaptabilitatea, vioiciunea si capacitatea de a schimba starile. FLUIDITATEA ne aminteste despre legea impermanentei, care spune ca schimbarea este singura constanta din viata. Aflati intr-un proces de continua eliberare si reinnorire, ne miscam ciclic, in sincronicitate cu ritmurile naturii. Daca ne impotrivim cursului vietii in tiparele ei, ca si caracterului imprevizibil al acesteia, ne-am putea confrunta cu stresul sau lupta, lipsite de sacralitate, sau am putea rata oportunitatile nou venite, ce apar de la sine. Nu putem controla fluxul vietii, asadar este intelept sa cedam in fata fortei circumstantelor ce apar in mod natural.

Apa este componenta cea mai extinsa de pe planeta noastra, Pamantul si din corpul nostru! LUNA ROSIE aduce indemnul: hidratati-va celulele, imbaiati-va corpul, lasati-va lacrimile sa curga, revendicati- va sfintenia, mergeti dusi de curentul sufletului vostru si sarbatoriti toate formele de manifestare, minunate si variate, ale apei, ale luminii lunii, oceanelor, norilor si averselor de ploaie. Fie ca noi sa cinstim aceasta resursa pretioasa.

COSMO-GENEZA ARMONICA din 24-29 mai 2010 incepe numaratoarea inversa cosmica a anului 2012, an ce marcheaza o incheiere si un nou inceput al ciclurilor social, politic, economic si geologic, pentru intreaga lume. PROFETIA VIE pe care o strabatem in prezent are atribuite multe nume, dupa cum a fost prezisa de nenumarate culturi si religii. Nativii americani Hopi spun ca incheiem cea de-a 4-a Lume, a Distrugerii si ne pregatim sa intram in cea de-a 5-a Lume, a pacii. Mayasii Qui’che declara ca in data de 21 decembrie 2012 intram in cea de-a 5-a Epoca a Lumii – Epoca Centrului. Toate temele colective din campul profetiei, pe care le procesam si le purificam de toate dezechilibrele epocii mondiale ce se stinge.

Tranzitam o epoca intemeiata pe dualitate si indepartare de Marele SPIRIT, ce a dus la lacomie, coruptie, materialism necontrolat si ruperea legaturii cu Mama Pamant. La nivel colectiv, suntem in echilibru la un pas de Renasterea unei Epoci Mondiale, in care patrundem in noi sfere ale constiintei si materializarii, mantuind epocile anterioare.

Intram in cea de-a doua decada de viata a secolului al XXI-lea, la limita haosului, intre un viitor sigur si nesigur, care este un loc palpitant in care sa te afli, insa plin de neliniste si instabilitate. Aceasta este vremea in care o noua ordine este conceputa, informatii noi sunt create, iar schimbarea accelerata este evenimentul principal din viata noastra cotidiana. Alaturati-va unora dintre cei mai importanti instructori spirituali, care descriu viziunile lor cu privire la ce trebuie sa vina si modul in care noi suntem viitorul, noi suntem eroii, modul in care venirea noastra a fost prezisa de mii de ani si faptul ca NOI SUNTEM ACEIA PE CARE I-AM ASTEPTAT !!!


Un nou ciclu Tzolkin (mayas)


Si toate astea se intalnesc in noaptea dintre joi si vineri, 27 spre 28 mai, 2010. Nu puteam sa ma abtin, ca de obicei… Se vede de oriunde te uiti (se vede de pe Luna, ar spune fiica mea) ca se intampla ceva cu totul special! Iar eu sunt intr-o uimire continua cand vad atat de multe coincidente “intamplatoare”! Constiinta Unimii razbate din toate aceste suprapuneri inocente de evenimente cosmico-mayase- astro-crestine… (Doamne iarta-ma daca supar pe cineva!) . Mare lucru calendarele, astrologia si felul in care Dumnezeu ne vorbeste pe limba noastra, a fiecaruia dintre noi, si ne tot aminteste ca SE INTAMPLA, ACUM!

Acum este momentul de putere”- spune unul dintre principiile Huna.

Nu stiu cu ce sa incep, cu Luna, cu Uranus, cu Tzolkin… si daca mai vorbim si despre ce se intampla in ultimele zile in calendarul ortodox, scriu o carte, nu un articol. Totul este intr-un ritm, acelasi ritm, acord perfect, armonie si frumusete, sincronicitate totala. Ce pacat ca oamenii se cufunda atat de mult in fumul gros al fricii legate de supravietuire, de economic, de material… De nivelul sarpelui, ce sa mai vorbim! Putin doar daca ar salta capul din norul dens, deasupra lui, ar putea vedea atata frumusete! Ce pacat… Dumnezeu se autoexperimenteaza in continuare, sub ochii nostrii! Si noi ne uitam in gaurile de canal, acolo unde se inghesuie sa se scurga toate sistemele care nu mai functioneaza. Multumesc Doamne ca-mi deschizi ochii! Si te rog sa ma ierti pentru norul asta gros, negru si dens, la care si eu am contribuit cu gandurile, vorbele si faptele mele! Ajuta-ma sa manifest toata iubirea in ceea ce fac, pentru ca nu-mi ajung zilele vietii acesteia pentru a face suficiente matanii sa spal “pacatele” cu care am incarcat Pamantul!

Se intalnesc din nou elemente deosebit de importante din cal
endare diferite, pentru a marca un mare moment de trecere intr-o noua etapa. E clar ca este un moment cosmic cu totul special. Luna plina se produce in sagetator, in data de 28 mai, ora 2:07 dimineata. Luna plina este, in general, un moment de maxima forta a unui ciclu lunar, cand pamantul este interpus intre soare si luna. De data asta e cu totul speciala aceasta luna plina pentru ca se intampla in prima zi dintr-un nou ciclu Tzolkin de 260 de zile. Ziua in calendarul mayas incepe cand rasare soarele si se termina inainte sa rasara soarele din nou. Cu alte cuvinte, ziua simbolizata de Imix (dragon, crocodil) de ton 1, incepe in 27 la rasaritul soarelui si se termina in 28, inainte de rasarit. Iar Ciclul Tzolkin este ciclul personal si reprezinta ritmul vietii insasi . Am mai spus ca dureaza 260 de zile , aproximativ cat dureaza sarcina la specia umana. Si putem spune ca la fiecare initiere a unui ciclu Tzolkin, incepem o noua viata, suntem “renascuti”. Dar ciclul acesta Tzolkin il incepem intr-un moment de apogeu al energiilor. Planeta Uranus isi face intrarea triumfala in berbec, dupa o lunga sedere in semnul pestilor. Uranus, planeta originalitatii si a schimbarilor a saptea planeta de la soare, Uranus, fiul si partenerul Gaiei, si tatal lui Saturn in mitologia greaca, planeta considerate fi cel mai puternic si rapid factor de schimbare in astrologie, numita si octava superioara a lui mercur (planeta mentalului, a comunicarii, a studiului…). Este planeta manifestarilor independente, originale, nonconformiste, aducatoare de rasturnari de situatii dar si de revolutii tehnologice. Planeta a mintilor geniale, inventive, novatoare si care da o atitudine excentrica. Guverneaza semnul varsatorului si sta sapte ani intr-un semn zodiacal. Ultimii sapte ani i-a petrecut in semnul pestilor, drept urmare a revolutionat tot ce tine de spiritualitate, psihologie, paranormal, tot ce tine de lumea nevazuta si de sfera altruismului. In prima faza va sta doar pana in 15 august in berbec, dupa care revine in semnul pestilor pentru o ultima verificare si punctare tipic uraniana a subiectelor neasezate la locul lor in materie de spiritual, sensibil, extrasensibil… Cred eu ca e perioada in care se vor demasca o parte din falsii “guru” si se vor zguduii din temelii curentele spirituale bazate pe frica. Pe timpul sederii in berbec (28.05-15.08. 2010, 12.03.2011-15. 05.2018) atitudinea revolutionara devine actiune. Ce sa insemne asta in semnul al carui guvernator este Marte? Actiuni originale, neprevazute incepand de la cele mai mici forme de organizare , pana la … altele mai mari, care, evident, dau cu batu-n balta intr-o veselie. Ei, de voie de nevoie, cu vorba buna sau … in stil uranian, se impune schimbarea. Pluto din Capricorn sustine si el procesul prin criza sociala generala declansata déjà. Uranus accelereaza, sparge tiparele, trezeste brusc si ne uimeste cu forta si vitejia cu care este inzestrat in semnul berbecului (care este luptator innascut). Pionieratul este o caracteristica importanta a acestei combinatii explozive : Marte-Uranus. Trezirea la viata reala, in contrapartida cu tendinta de a fugi din realitate in ultimii 7 ani. Intram intr-un nou ciclu de 84 de ani (ohoo) cu intrarea lui Uranus in PRIMUL semn al zodiacului. Un nou inceput care corespunde cu inceputul acestui nou Tzolkin, care, la randul lui, ne poarta spre ziua a saptea a Creatiei din Ciclul Galactic (3 nov 2010), care ne duce spre 28 octombrie 2011 si intrarea in Ciclul Universal. Acesta fiind practic sfarsitul timpului.

Aceasta luna plina catalizeaza multi lucratori care stiu ce se intampla. Este un “torent de forte deosebit de puternice, dezlantuit”.

Carl-Johan Calleman (autor al cartii “Calendarul mayas si transformarea constiintei” , publicata la editura For You), spune despre acest moment numit : “The Full Red Planetary Moon “ :”pentru toti cei care isi doresc sa devina parte din noua specie de fiinte umane dotate cu o constiinta nelimitata, acesta este un moment pentru a absorbi noile energii ale Universalitatii.” (referindu-se la ciclul Universal – ultima treapta a piramidei). Se vorbeste despre faptul ca acesta este startul pentru energiile Convergentei Constiintei din 17 iulie, un prim puls cosmic de perfectiune si manifestare. Va invit sa recititi mesajul publicat in 24 martie pe newsletter, despre Convergenta Constiintei: http://groups. yahoo.com/ group/editura_ foryou/message/ 3487,

Din care va redau doar un mic fragment:

„Propria mea perspectiva este ca aceasta e ultima sansa pe care o avem cu adevarat pentru a ne alinia cu Planul cosmic. Este acum sau niciodata si daca nu crezi ca, Constiinta Convergenta are o stransa legatura cu tine, probabil ca nu ai studiat calendarul Mayas suficient de serios. Asadar, nu te poate obliga nimeni sa participi la transformarea lumii, pe masura ce calendarul se apropie de sfarsit. Coborarea finala a lui Bolon Yookte, cele Noua Cicluri (cei Noua Lorzi ai Timpului, sau cele Noua Lumi, sau ce alt nume preferi), se apropie de noi si nu e intamplator faptul ca numarul noua este sacru in atatea traditii spirituale. Noua este numarul destinului omenirii, asa ca va fi alegerea ta daca vrei sau nu sa faci parte din co-creerea acestui destin.

Carl Johan Calleman, Stockholm, 11 Ahau (7 Martie 2010). „

Ha-ha…. Ce de sincronicitati. Eu scriu acest articol in zi de 13 Ahau. Calleman a scris in 11 Ahau . 11 este tonul meu nativ… E si mai clar ca nu mai avem timp sa ne balacim in dualitati, si daca vrem sa mergem inainte e timpul sa ne scuturam de ele cu orice prêt. Suntem sau nu suntem Creatori? Ce creem si din ce creem? Din frica sau din Iubire? Harta astro a acestei luni noi si a intrarii planetei Uranus in berbec este plina de opozitii, adica extrem de tensionata. Opozitie inseamna pozitionare la 180 de grade , fata in fata, confruntare directa. Putem sa ne blocam in aceasta confruntare, putem sa ingenunchem, sau putem sa ne ridicam deasupra ei. Uranus ne trezeste la realitate si ne da si fortza, mijloacele, sincronicitatile ca sa facem ce avem de facut si sa iesim din rigiditati, din ceea ce Egoul nostru vrea si crede ca e bine. Are si un aliat puternic la brat , planeta Jupiter, marele benefic, care are efect de lupa: mareste, amplifica tot ce atinge. E vremea schimbarilor, mai mult ca oricand. Si avem toata sustinerea. Totul este perfect in jur, asa cum e. Da totul se zgaltaie din temelii, era si timpul. De fapt nu mai avem timp….

Si apropos de sincronicitati, ca sa vedem (din nou?!) ca cineva acolo sus ne tine-n palma si nu ne lasa sa cadem, dar ne lasa sa ne luam zborul. Ziua de 27 mai este ultima dintr-o serie de 7 zile de portal energetic, prima fiind in 21 mai, de Constantin si Elena. Iata ce inseamna aceasta sarbatoare: aducerea in constiinta omenirii a misiunii lui Iisus pe pamant. Elena a fost cea care a descoperit, dezgropat crucea lui Iisus. Sarbatoare care pica pe zi de ton 8 (echilibrul maxim) , symbol vultur (viziunea de ansamblu) , dupa care vine sambata – symbol bufnita (intelepciunea) de ton 9, si duminica Coborarea Sfantului Duh pe PAMANT, in zi symbolizata de PAMANT, si ton 10 (materializarea) . Luni sarbatorim Sfanta Treime in zi de Cremene (autoaprindere) de ton 11. Adica: putem calatori cu corpul nostru de Lumina daca descoperim in noi scanteia, impulsul initial. Tatal, Fiul si Sfantul Duh (intelepciunea, iubirea si impecabilitatea lui Villoldo….) Marti avem zi de Furtuna de ton 12 (apostoli??! !), trecem prin gaura neagra a torusului, murim si renastem pentru a vedea Lumina (Dumnezeu), symbol Ahau (adica Lumina) de ton 13 azi! Wooow!!

Ce putem face decat sa ne conectam bateriile la acest generator urias de energie si sa ne formulam cu responsabilitate intentiile. Incepand de maine de la pranz, pana vineri seara e un timp minunat de a gasi spatiu sa ne conectam, pur si simplu la tot ceea ce este, sa ne acordam vibratia energetica din mers pentru ceea ce vine, si sa incercam sa integram conceptul de Convergenta la constiinta Unimii.

Am atasat reprezentarea simbolica a celor noua mari cicluri ale creatiei , primul incepand cu milioane de ani in urma, penultimul fiind pe ultimele 5 luni , iar ultimul … la un an si ceva distant! Tare de tot! Ce vremuri traim….

Si mai jos aveti impartirea symbolica in timp a celor 4 lumi, din 1999 pana in 2011. Ciclurile Tzolkin pentru aceeasi perioada si Ciclul Galactic , inceput tot in `99, impartit in zilele si noptile Creatiei Divine.

Va doresc sa aveti intelepciunea sa folositi cu Lumina acest dum-dum energetic! Si sa facem in noi schimbarea pe care o dorim in lume. Sa FIM schimbarea….

Cu drag,

Dana


http://centrulholis tic.blogspot. com/