IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, ianuarie 01, 2010

9.9.9. şi Calendarul Mayaş


În multe tradiţii spirituale şi religioase, numărul Nouă a fost investit cu o semnificaţie specială. Erau Nouă muze în mitologia greacă şi Nouă lumi în mitologia scandinavă. Erau Nouă intrări în Templul din Ierusalim, iar luna Ramadanului este cea de-a Noua lună în calendarul musulman. De asemenea, sistemul numeric utilizat aproape peste tot în lume cuprinde Nouă cifre; aşadar, relevanţa acestui număr este adânc întipărită în noi. Numărul Nouă joacă un rol predominant şi în tradiţia mayaşă. De exemplu, singura inscripţie din vremurile străvechi, ce face referire la „data de final” a Calendarului Mayaş descrie Nouă „zeităţi” care vor coborî atunci din înalturi, pentru a lua parte la acest eveniment crucial. În accepţiune modernă, înseamnă că Nouă energii sau forţe cosmice se vor manifesta plenar la finalul Calendarului, întrucât mayaşii din vechime considerau că perioadele de timp sunt reprezentate de anumite „zeităţi”. După câte ştim, putem spune că „zeităţile”, sau forţele cosmice, sunt deplasări ale valurilor evoluţioniste, clădite unul în vârful celuilalt şi că, în prezent, noi suntem pe cel de-al optulea val, pregătiţi să ne ridicăm pe cel de-al Nouălea val.
În manifestarea acestor valuri evoluţioniste, pe măsură ce ne apropiem de nivelul al Nouălea, observăm manifestarea unor sincronicităţi uimitoare. Astfel, data de 9.9.9. (9 septembrie 2009, în Calendarul Gregorian) coincide cu începutul unei numărători de 260 zile a Calendarului Sacru Mayaş. Aşadar, în acest Calendar, care a început să fie folosit acum 3000 de ani, data modernă 9.9.9. are energia lui Hun Imix, sau 1 Aligator (aşa cum se citeşte traducerea în limba engleză), care se întâmplă să fie prima dintre combinaţiile sale energetice. Dacă ne gândim bine la ceea ce ar putea să ne transmită această sincronicitate, concluzia cea mai firească ar fi că, la această dată specială, suntem chemaţi să ne concentrăm atenţia asupra numărului Nouă, în special asupra celui de-al Nouălea nivel din sistemul Calendarului Mayaş, a cărui prezenţă o vom simţi în curând.
Eu cred că aceste forţe cosmice, ale căror momente de activare sunt descrise în Calendarul Mayaş, fac parte dintr-un plan inteligent, destinat istoriei omenirii, care provine de la o Sursă mai înaltă, care are intenţii binevoitoare. Pentru a înţelege acest lucru, este necesar să realizăm importanţa călăuzirii în ceea ce priveşte modul în care trebuie să urmăm acest plan pe care ni-l dezvăluie Calendarul Mayaş. Aceste Nouă forţe cosmice influenţează şi guvernează, de fapt, conştiinţa noastră colectivă, fapt care atestă necesitatea de a-i acorda o mare atenţie.
Adeseori, sincronicităţile pot fi interpretate în mod diferit, dar, dacă sunt profunde, ele merită să le acordăm întotdeauna atenţie. Alinierea 9.9.9., trei de Nouă pe un rând, poate fi considerată, de exemplu, un simbol pentru trei cicluri de câte 260 de zile din Calendarul Sacru, care, în trei etape, ne conduce către desăvârşirea celui de-al Nouălea Nivel al evoluţiei, care este nivelul cel mai înalt. Pentru a înţelege şi mai bine, această formă de energie de cea mai înaltă vibraţie a universului va fi accesată la nivelul energetic 13.13.13.13.13.13.13.13.13.
13 Ahau (în Calendarul Mayaş, 13 şi Ahau sunt simboluri ale desăvârşirii), corespunzătoare datei de 28 octombrie 2011, în Calendarul Gregorian. Nu ar avea niciun sens ca această formă supremă de energie, acest stadiu înalt de evoluţie să reprezinte sfârşitul lumii; de fapt, este vorba doar despre faptul că toate cele Nouă cicluri de Creaţie se desăvârşesc atunci. Metaforic vorbind, putem spune că tocmai suntem pe cale să escaladăm ultimele trepte dificile ale unei scări, până să ajungem pe acoperiş, acolo unde vom regăsi stabilitatea şi ne vom putea odihni.
Indiferent ce va însemna acest ultimo urcuş, avem motive serioase să ne aşteptăm la o perioadă de schimbări fără precedent, într-un răstimp foarte scurt. Şi acest lucru se întâmplă pe de o parte pentru că intrăm în faza finală a celui de-al optulea nivel de evoluţie şi, pe de altă parte, fiindcă o deplasare a valului energiei de o frecvenţă foarte înaltă, cel de-al Nouălea Nivel, va veni să transforme în mod radical conştiinţa colectivă, astfel încât vom vedea lumea într-o lumină complet diferită. De aceea, în timpul celor trei cicluri din Calendarul Sacru, ce vor urma datei de 9.9.9, va trebui să ne conectăm şi să ne focalizăm intenţiile asupra viziunii naşterii unei lumi noi. Aceasta este cea mai importantă cerinţă, întrucât există câteva surse care par să indice faptul că Noaptea a şasea a Ciclului Galactic al Creaţiei, care începe la 8 noiembrie 2009, poate genera o profundă criză în economia lumii.
Primul dintre aceste trei cicluri de câte 260 de zile din Calendarul Sacru, cel care începe de fapt pe 9.9.9,, şi durează până la 26 mai 2010, poate fi considerat o perioadă în care se pun bazele celui de-al Nouălea Nivel, care este propice rugăciunii, meditaţiei şi concentrării mentale. Din punct de vedere practic, pentru această perioadă noi încurajăm întărirea comunităţilor, conectarea şi sincronizarea spirituală. Cel de-al doilea ciclu de 260 de zile, care începe la 27 mai 2010, va crea premisele instaurării celui de-al Nouălea Nivel, al cărei început va fi marcat de Convergenţa Cosmică din 17-18 iulie, un moment prielnic concentrării pe proiecte spirituale de natură practică, ce vor pregăti naşterea unei lumi noi. Cel de-al treilea ciclu de 260 de zile va începe la 11 februarie 2011 şi include activarea efectivă a celui de-al Nouălea Nivel, Ciclul Universal al Creaţiei, la 8 martie 2011. Acesta poate fi considerat cel mai important dintre cele trei cicluri, fiindcă el conduce la stabilizarea celei mai înalte forme de energie din univers, la 28 octombrie 2011.
Eu cred că prin aceşti trei paşi, prin cele trei cicluri ale Calendarului Sacru, iniţiate la 9.9.9. - 1) Crearea; 2) Pregătirea celui de-al Nouălea Nivel; 3) Instaurarea celui de-al Nouălea Nivel de evoluţie a cosmosului - universul este pregătit să ne ofere ceea ce am dorit atâta amar de timp: crearea unui nou nivel de conştiinţă, o conştiinţă unificată. De asemenea, cred că cel de-al Nouălea Nivel este proiectat special pentru a genera o astfel de conştiinţă unificată, care va transforma întreaga societate a omenirii. Pentru rasa umană, acest lucru va genera mari provocări şi oportunităţi unice. Aceste transformări nu se vor produce de la sine, fiind necesar să se manifeste prin intermediul fiinţelor umane însele, care pot alege să le opună rezistenţă, sau să le întâmpine cu bucurie. Din această perspectivă, trebuie să privim data de 9.9.9. nu doar ca pe o curiozitate numerologică ce poate fi celebrată, dar şi ca pe o oportunitate de a ne concentra şi de a îmbrăţişa participarea omenirii la acest proces global de transformare, oferit de cel de-al Nouălea Nivel al cosmosului.
Conform Calendarului Mayaş, unificarea conştiinţei va determina sfârşitul tuturor formelor de dominaţie a unor oameni asupra altor oameni şi, mai ales, a celor generate de emisfera stângă a creierului. Ceea ce înseamnă că acele instrumente de dominare, cum ar fi actualul sistem financiar, armamentul, graniţele naţionale şi multe alte structuri care susţin autoritatea, se vor nărui în acest proces, ca efect al acestei conştiinţe unificate care prinde viaţă şi care se manifestă prin naşterea unei noi lumi, în care armonia divină caracterizează relaţiile interumane. Acest sfârşit al dominaţiei va influenţa şi relaţiile dintre sexe, la nivel global, ca rezultat al schimbării profunde. Şi nu mai este nevoie să spun că niciodată afacerile nu vor mai fi ceea ce au fost. În schimb, va fi nevoie să ne apropiem de momentul naşterii lumii noi, în mod conştient şi cu intenţia de a o co-crea, în sens pozitiv şi nu doar să reacţionăm la anumite dificultăţi ce ne apar în cale. Cred că o asemenea intenţie colectivă de a co-crea noua lume va fi cea mai bună cale de a diminua consecinţele acestor dificultăţi.
Deşi ceea ce a început la 9.9.9 este doar faza de construire a celui de-al Nouălea Nivel, această dată reprezintă un punct foarte important de concentrare, deoarece timpul în care se fac pregătiri continue pentru crearea acestui Nivel este esenţial. De aici se nasc multe proiecte practice, care vor începe să se manifeste în timpul Convergenţei Cosmice din 17-18 iulie 2010 şi, în conformitate cu numele, vor trebui să se bazeze pe înţelegerea faptului că structura existenţei omeneşti şi conştiinţa umană se vor extinde în mod spectaculos. Expansiunea conştiinţei oamenilor va determina transformarea socio-economică, într-o vreme în care dificultăţile aferente vechiului sistem pot fi resimţite prin suferinţă, chiar de către naţiuni care în prezent pot fi considerate prospere. Dat fiind că cel de-al Nouălea Nivel va fi activat în cele din urmă, identităţile noastre se vor defini într-un cadru spiritual mult mai extins.
Acest articol vine mult prea târziu pentru a-i încuraja pe oameni să se concentreze cu putere şi să îşi manifeste intenţiile comune pentru viitor. Cu toate acestea, sunt mulţi cei care au celebrat data de 9.9.9., fără să înţeleagă prea mult (vezi, de exemplu, http://www.fredpajorden.se/sida21.html). Scopul acestui articol este doar de a-i informa pe cei care celebrează oricum această dată, că nu este vorba doar de o curiozitate numerologică din Calendarul Gregorian, ci de o dată care joacă un rol obiectiv de mare profunzime în planul cosmic, după cum ne dezvăluie în mod direct Calendarul Mayaş, conducându-ne către naşterea unei lumi noi, prin intermediul celui de-al Nouălea Nivel. 9.9.9. este un timp ideal de a participa la rugăciuni şi meditaţii, cu credinţa şi intenţia de a co-crea o lume mai bună. Vor fi create noi instrumente de conectare şi comunicare între oameni, cu accent pe Convergenţa Cosmică de la 17-18 iulie, pe măsură ce mergem mai departe. Data de 9.9.9. poate fi considerată un apel iniţial şi modest, la co-crearea naşterii unei lumi noi.
Malmö, 6 september 2009 (11 Edznab)
Carl Johan Calleman