IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, noiembrie 19, 2009

Adamus St.Germain Imperativ



"Ceea ce doresc sa va transmit in aceasta seara, este o Lumina. Trimit catre voi o Lumina sa ridice nivelul vostru de constiinta. Am nevoie de constiinta voastra, asa cum voi aveti nevoie de aer. Totul se precipita. Precipitarea vine din insasi dorinta voastra, din profunzimea inimilor voastre, care multi nu mai aveti rabdare. Si sunteti multi. Aceasta accelerare imi da mie deschiderea de a va da Lumina, de a va trage dupa mine de a va ridica pe un plan vibrational inalt si doresc sa stiti ca la acest plan vibrational pe care l-ati atins, eu nu mai stau sa va repet de multe ori. Odata si este suficient.Prin aceasta Lumina prin care va ridic constiinta, va si constientizez maretia, suveranitatea voastra si frumusetea voastra interioara. Acest lucru doresc sa constientizati clipa de clipa si moment de moment, pentru ca aceasta vibratie pe care voi o atingeti, depinde de ceea ce voi constientizati minut de la minut.
Doresc sa fiti mareti, sa va simtiti maretia, maretie ce va atrage alta maretie, alta grandoare si in acelasi timp sa fiti in aceasta grandoare. Aceasta grandoare nu inseamna numai grandoarea voastra ci si a planetei. Si pentru ca eu stiu ce samanta este in voi, am sa va tot impulsionez, am sa va tot trag in sus, sau am sa va dau suturi. Dar va fi un sut aidoma unei trambuline, sa ajungeti pe varfurile cele mai inalte, caci aceasta maretie, este propria voastra vibratie. Sa atingeti aceasta vibratie culminanta, scanteietoare, sa fiti sori in locurile voastre.
O sa ma intrebati de ce si am sa va raspund: ca sa atrageti, sa fiti ca mierea care atrage la ea toate insectele, toate vietuitoarele, toate fiintele, tot ce este viu. Este nevoie de aceasta atractie pe care voi sa o manifestati constient. Si aceasta o faceti cand va stiti valoarea. Si am sa pompez atata Lumina in voi, ca sa plesniti de cat de valorosi o sa va simtiti. La aceasta maretie, cei din jur vor veni ca mustele la lumina. Dar ce Lumina.... Iar acele muste, nu sunt ceva de neobservat. Sunt cei care dorm, cei care stau in narcoza, cei care au uitat de ei si se duc in rahat.
Dar cand voi deveniti lumina ( mierea)si atrageti prin parfumul vostru, vor uita de acel miros si vor veni catre voi. Aceasta inseamna ascensiunea planetei. Aceasta inseamna o lumina in acest cosmos si o evolutie a unui intreg Univers. Iata deci unde va aflati, pe ce pozitie ajungeti. Dar ajungeti prin constientizare, prin ceea ce noi va daruim si prin ceea ce voi cunoasteti ca primiti. Sa recunoasteti ca primiti uneori chiar mai mult decat va oferim noi, caci aceasta inseamna alta atragere, alta lumina care vine catre voi.
Voi sunteti farurile, sunteti pionierii acestui monument magnific, acestui salt pe care il face si planeta si omenirea si tot ce exista pe planeta in diverse planuri dimensionale. Aceasta este maretia voastra. Cu aceasta sa va laudati si prin aceasta lauda interioara, voi straluciti, emanati si va dezlantuiti. Eu am nevoie de aceasta dezlantuire fulminanta a sufletului vostru, sa iesiti din carapace, sa iesiti din confort, sa iesiti din tipare, sa iesiti din tot ce inseamna trecut. Acolo nu mai aveti ce cauta. Si cand iestiti din toate acestea, lumina, incandescenta voastra, explodeaza, orbeste si atrage.
Voi sunteti Noua Lume. Prin aceasta aparitie prin care ati facut-o, impiedicandu-va, suferind, improscand uneori prin cuvintele voastre, nemultumirea ce ati scos-o, lacrimand, vaitandu-va.... Dar ati reusit. Si acum, din acel cocon, iese fluturele, iese ceea ce s-a impregnat in acel nan (micut corp uman). Acela sunteti voi, minunatii maestri. Maestri Suverani. Nu sunt cuvinte ca sa va aratam nivelul si maretia voastra. Va voi scoate din cuvinte, va voi scoate din mental, ca sa simtiti acea explozie interioara de culoare, de sunet, de lumina care sunteti. Veti simti si mai bine prin efectul pe care il veti declansa cand voi veti constientiza toate acestea.
Ei... nu-i asa ca-i frumos? Nu-i asa ca se poate? Eu stiu ca se poate. Eu stiu pentru ca vad in interiorul voastru. Dar uneori mai aveti nevoie de un mic bobarnac si de a constientiza ceva mai multa incredere. Si va dau dreptate, pentru ca voi vedeti uneori in jurul vostru, aceleasi lucruri pe care le vedeti de ani de zile.
Dar lasati deoparte toate acestea si treceti in interiorul vostru, sa percepeti nevazutul, nemanifestatul. Cum faceti toate acestea? Rostogolindu-va in interiorul vostru, in acel suflet, in acea divinitate de care deja stiti. Acest aspect divin, abia asteapta sa se manifeste. Luati din interior, luati acea energie ce o simtiti si prin intentie o scoateti si o suflati; pffffuuuu..... in exterior si vedeti ceea ce doriti voi sa vedeti, nu ceea ce se asterne. Ceea ce se asterne, tot voi ati creat si voi stiti.
Acuma vedeti cum se face schimbarea, printr-o noua paradigma ce tot din interiorul vostru pleaca si o scoateti treptat, treptat, ca o nastere din interiorul vostru, ii dati intentia, ii dati frumusetea, ii dati armonia voastra, ii dati parfumul care il doriti si o manifestati, o eliberati si vedeti ceea ce voi doriti, caci aceasta este Noua Lume. Noua Lume pe care o creati si o scoateti din interior.
Noi va vorbim, dar e un fel de teorie. Voi o aplicati. Si cu atat mai mareti sunteti, cand aceasta nastere o faceti voi acolo, impreuna, unii cu altii. Noi aducem energia, favorizam, dar procesul este al vostru. Iata unde sta maretia voastra, unde se afla. Sa nu mai aud pe nimeni ca intreaba ce misiune are si nu intelege acest proces grandios!
Simtiti-l dragii mei, ca-l creati voi. Este in voi, nu are cine sa va raspunda la aceasta intrebare, decat numai voi. Voi sunteti procesul, voi sunteti noua Lume si Noul Pamant. Aceasta e putin?! Nu vedeti? Nu-l simtiti? Ascultati-va inima si veti intelege de ce sunteti in aceste momente aici si nu in alta parte. Constientizati si aveti incredere in voi. Aceasta va va propulsa imediat, pe varf de munte, cand veti intelege deodata totul, tot ce este in voi, miracolul. De aceasta maretie, repet, e nevoie acum pentru Pamant. Daruiti-o si nu mai puneti intrebari. Dati-va imediat raspunsul: eu sunt, eu sunt acela, eu sunt misiunea, eu sunt Noul Pamant. Eu sunt tot ceea ce Eu Sunt, un cosmos intreg, intr-un corp limitat, ce-i drept.
Dar aceasta e alta maretie. Eu dezvolt acest corp limitat si-l duc la alte planuri, alte nivele. Depasesc limitarile lui. Cine a mai facut acest lucru? Nimeni. Acum se face! Si voi intrebati care va este misiunea?! Nu mai intrebati, ca este timp pierdut. Sunteti in proces acum aici, cu noi toti. Traiti procesul! Savurati-l. Ati inteles, ati constientizat. Si nu mai stati in acel nivel. In fiecare zi urcati, calatoriti prin voi, cu esenta voastra, prin spiritul vostru. Cu constiinta voastra umblati prin intreg Universul! Ocupati Cosmosul! Toti va dam voie. Nimeni nu va opreste! Nimeni nu poate sa va opreasca! Nu poate nimeni sa opreasca acest elan de renastere, de reinviere, de nou, pe care voi l-ati ales! Deci, dati drumul limitarilor! De asta am spus: nu ganditi!
Calcati, pasiti, procesati! Nu stiti unde mergeti, dar din interior sunteti impinsi. E o explozie a Spiritului in interiorul vostru, in visele voastre. Nu le opriti! Dati-le drumul, ca altfel va blocati. Lasati expansiunea, lasati visele sa se duca in infinit. De ce sa opriti? De ce sa limitati? De ce sa va fie frica? De cine, cand voi sunteti tot ceea ce voi sunteti ?!
Deci revenind, maretia voastra este foarte importanta la acest moment. Prin voi, planeta se ridica si ascensioneaza. Asta se asteapta de la voi si de asta am venit sa va fac sa constientizati. Nu va pot lasa. Este o intelegere la nivel de suflet intre noi. De asta voi m-ati urmat, v-ati daruit mie, intr-un fel. Si planeta va asteapta sa confirmati in voi aceasta iubire care o stiti, acest dor care nu stiti de unde vine. Este dorul de renastere, de redescoperire, care zace in fiecare celula a voastra. In ADN-ul vostru e codificat. Acest dor va deschide. Acest dor va inalta. Acest dor, planeta il asteapta, ca sa va uniti sa deveniti Unul, sa deveniti un intreg.
Deci, dragii mei, iata ce am dorit sa constientizati si sa intelegeti ca de aceasta maretie, toti, toti au nevoie. Nu stati in modestie. Nu stati in ziua de ieri. Nu stati intr-un nivel mediocru, ca nu faceti nimic. Asta nu inseamna egou, nu este orgoliu. Este elanul, sufletul vostru interior ce iese la suprafata. Infloreste de la zi la zi si va arata ca vrea mai mult, mai multa lumina, mai multa iubire, mai mult sa cunoasteti. In voi este o foame de cunoastere si informatie, caci ati fost blocati, taiati la acest capitol, sa nu primiti. Nu vi s-a dat. Totul a fost oprit si blocat.Dar acum, prin lumina ce o accesati, prin Unimea pe care o formam, totul va este deschis. Nimeni si nimic nu va poate opri, sau bloca, sau acapara, sau fura de ceva, pentru ca sunteti suverani. Si acest lucru il stiti, ca este in ADN-ul vostru. Eu ceea ce va spun, nu va spun nimic nou. Va reamintesc, doar.
Deci, primiti planeta in voi, ca voi sunteti planeta. Si ce inseamna ca voi sunteti planeta? Este nivelul vostru de constiinta. Cand nivelul vostru de constiinta este inalt, nivelul vostru de manifestare este gigantic. Nu va lasati inselati de acest corp atat de firav, de delicat, care atat ar parea ca poate sa duca. In interior este un tezaur, o bogatie. Si acest ADN din interiorul vostru, va spune in acelasi timp, ca voi sunteti planetari, ca sunteti solari, ca sunteti galactici, sunteti Sursa. Acesta este adevarul si nu doar unul, ci, dupa cum vedeti, mai multe, dar pe care corpul il va atinge treptat.
Cred ca ati inteles acum aceasta maretie. De ce aveti nevoie de aceasta maretie? Pentru ca planeta e mareata. Si voi sunteti in concordanta cu maretia planetei. Nici nu ati putea fi altfel. Sunteti elemente din elementele Pamantului. Pamantul nu a pus in copii lui, ceva mai prejos dacat el.
Am sa va rog acum sa va respirati aceasta maretie. Aduceti-o adanc in voi. Lasati-o sa iasa din voi. Recunoasteti-o si daca cineva nu ma crede, nu are decat sa vina de partea mea si sa priveasca locul de unde a venit. Nu e nici o problema. Poate sa aleaga acest lucru daca il doreste.
Deci, respirati si deveniti acum, Maretia. Cat de mareti puteti voi sa va simtiti. Extindeti-o. Expandati-va. Este si o constiinta a acestei maretii. Lasti-o sa curga in voi. Permiteti. Ea vine, ea intra. Intra in campurile voastre. Se conecteaza cu celulele voastre si simtiti-o. Simtiti ce deveniti
Mai aveti vreo intrebare, dragii mei dragi? Daca nu v-ati lamurit, puteti sa ma intrebati.Intre timp, eu imi dezvolt maretia. Acest lucru il observ si la voi. Observ cum va transformati voi."

Sursa:mihaelapalade.blogspot.com

Multa Pace si Lumina