IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, aprilie 07, 2010

Mistic...

Mesaj de la maestrul Master Yu


Cine este Master Yu?

Master Yu, Jae Sheen este unul dintre cei mai dinamici şi inovatori antrenori ai tradiţiei Sundao din America şi Europa. S-a instruit în Coreea de Sud. A practicat Vindecare Sundao, Tai Chi Integral şi Yoga Taoistă.

Din 1998 s-a stabilit în SUA şi practică în California şi Arizona. Este fondator şi director al Institutului Natural de Vindecare Sundao din Los Angeles şi Iniţiator şi Coordonator de Programe la Centrul de Vindecare din Scottsdale, Arizona.

Într-o formă deosebit de atractivă, Master Yu ne luminează cu principiile pline de profunzime şi înţelepciune ale vindecării antice din Est, precum şi cu artele marţiale şi filozofia specifică acestei zone.

În seminariile sale veţi trăi o experienţă profundă de vindecare Sundao. Tot ceea ce veţi învăţa în cadrul acestor seminarii se poate aplica în viaţa de zi cu zi pentru a vă continua propria dezvoltare şi creştere spirituală.

"Eu trăiesc în Arizona, SUA. Lucrez ca un om care învaţă pe alţii tehnica Sundao. Nimeni nu m-a obligat să o fac, nici un profesor. Este ceva ce a venit din inimă. Pentru mine a fost o mare plăcere şi o mare trezire.

Învăţător – este capacitatea de a transmite. Acest lucru necesită o disciplină specială, o anume conduită. O persoană care alege o astfel de ocupaţie este de preferat să fie bine fizic şi să se simtă confortabil cu sine. Acest învăţător – nu este cel care vine de undeva, în fiecare dintre voi se află câte unul. Astfel, uneori, învăţătorul trebuie să fie protejat, şi nu pentru că el sau ea este respectat ori dimpotrivă slab, ci pentru că ne arată adevărul şi trebuie să ne poarte.

Când întâlnesc alţi învăţători admir ceea ce au reuşit să facă, mai ales că fiecare dintre ei au depăşit o durere sau o suferinţă personală. Nu există învăţător perfect. Fiecare dintre noi este un învăţător în ceva. Vreau sa înţelegeţi că acest cuvânt „învăţător” este un concept funcţional, nu absolut. Oamenii uită acest lucru foarte, foarte uşor.

Şi în sfârşit, un învăţător poate uita de unde a venit şi îşi poate uita funcţiile reale ale misiunii sale. Dacă vom utiliza această funcţie ca pe un aparat, de exemplu ca pe o busolă, atunci vom folosi oportunitatea acesteia. Iar această funcţie uneori se cere a fi restaurată. Cu alte cuvinte, nu există lucruri perfecte, toţi avem nevoie de îmbunătăţiri, de sprijin.

Şi scopul tuturor este de a înţelege adevărul sau de a ne aminti de acest adevăr şi de dragostea pe care o purtăm în noi. Şi îmi doresc foarte mult, ca orice învăţător, inclusiv eu, să nu devină o barieră în calea înţelegerii propriului vostru adevăr. Voi fi foarte fericit dacă voi adăuga ceva substanţial pe calea voastră. Uneori este foarte greu să nu stai ca o piatră în drumul cuiva."


Dragi prieteni,

In aceasta primavara, noi facem un pas urias prin intermediul ochilor acestui an... ochi de foc prin care egoul nostru ranit va fi mistuit de flacari. Permiteti-va sa renasteti din nou si sa va indreptati spre 2012 plini de iubire, fara frica, cu responsabilitate.

Universul intotdeauna sarbatoreste. Doar noi, oamenii, am ales sa fim nefericiti. Viata ne prevede oportunitati nesfarsite, pe care le putem alege in fiecare moment. Chiar daca alegem constient sau mai putin constient inca avem o alternativa. Daca hotarati sa va preamariti viata sau sa suferiti, intotdeauna este propria voastra decizie. Atunci cand deveniti constienti de alegerile inconstiente pe care le-ati facut incepeti sa triati cu intelepciune. Intrati in profunzimea fiintei voastre si incercati sa identificati care sunt alegerile inconstiente si cele constiente pe care le-ati facut. La sfarsit, alegeti sa sarbatoriti pentru ca sunteti foarte aproape de a va dizolva mintea-ego si de a deveni una cu existenta.
Petrecerea este mai amuzanta si agreabila!

Permiteti ca inima voastra „metta” sa vina spre voi, spre ceilalti si spre toate fiintele. ( inima „metta” - sa-i serviti pe toti cei care sunt in nevoie fara a tine cont de varsta, gen, nationalitate, religie, clasa sociala, traditii sau obiceiuri, intruchipand cele Patru Inimi Nemarginite ale bunavointei, compasiunii, bucuriei si echilibrului sufletesc).

Ingredientele necesare transformarii urmaresc trei aspecte esentiale:

1. respiratia
2. dorinta de a va cunoaste pe voi insiva
3. curajul de a va arunca in viata.


Constiinta evolueaza pe aceasta planeta de milioane de ani. Energiile care sustineau planul fizic devin acum inutilizabile. Existenta a asteptat miliarde de ani ca sa evoluam pentru a ajunge intr-un punct in care noi putem crea un nou stil de viata pe aceasta planeta. Acesta se va baza pe capacitatea innascuta a fiecarei persoane de a trai cu iubire, integritate si curaj. In loc sa traim cu vechiul nostru ego centrat pe frica si programe competitive, schimbarea la nivel global din 2012 ne va aduce multe oportunitati prin care vom putea crea o viata mai buna. Mama Natura stie ca acum este momentul sa distrugem vechile structuri, iar ea ne va ajuta sa cladim o noua temelie, mult mai solida unde fiecare poate trai cu bucurie si in abundenta.

Din moment ce axa Pamantului isi modifica pozitia pana in 2012, se va elibera un mare si puternic val de energie care va ajuta omenirea sa intre intr-o vibratie superioara a existentei. Ca si un cutremur care face sa tremure suprafata planetei, miscarea finala a schimbarii axei va provoca distrugeri masive la nivel fizic, mental si emotional, pentru fiecare fiinta de pe glob. Vremea din regiunea nordica se va modifica devenind ca cea din regiunea de sud, iar cea din regiunea sudica va deveni ca cea din nord. Mai mult, dezechilibrul creat de putere si avere nu se va mai putea autosustine mult timp.

2012 ne va expune intr-un grad foarte ridicat propriul nostru intuneric inconstient. Toti acei care vor cauta sa-si satisfaca doar interesele lor egoiste vor deveni din ce in ce mai vizibili si din ce in ce mai nefericiti. Insa toti cei care au lucrat din greu sa se purifice si sa-si gaseasca adevaratul lor sine vor gasi adevarata bucurie si fericire, care se afla in propria lor inima si constiinta.

Deconectarea de trecut

Un numar semnificativ de oameni deja au inceput sa recunoasca ca nimeni nu va mai putea fi separat de Univers. Multi devin constienti de faptul ca religiozitatea lor innascuta este independenta de credintele si conditionarile create de sistemele religioase. Noi am creat concepte multiple despre un Dumnezeu exterior, care provin din frica de necunoscut si am invatat sa controlam viata in loc sa-i celebram abundentele- i binecuvantari. Conceptele facute de noi despre diferitii dumnezei au creat multa durere si suferinta pentru intreaga umanitate si ne-au adus intr-un punct in care ne putem autodistruge. In acest moment supravietuirea noastra depinde de renuntarea la diferitele idei despre Dumnezeu, precum si de unificarea noastra ca fiinte cosmice care apartin unui singur pamant si unui singur univers.

Toti cei care isi aduna curajul pentru a renunta la mintea-ego se vor vindeca in constiinta si vor fi purtatori de torte in acest nou ciclu al evolutiei speciei umane. Noul inceput va da nastere unui nou tip de barbat si femeie, care vor urma propria lor inteligenta si cunoastere interioara, manifestand adevarul din propria lor inima.

A trai cu noua constiinta

Universul evolueaza si se extinde la fel cum ne transformam energia inconstientului individual in constienta. Asa cum suntem dispusi sa transformam energia colectiva, este nevoie ca fiecare persoana, barbat sau femeie, sa-si asume pe deplin intreaga responsabilitate pentru propria transformare a constiintei si sa inceapa sa functioneze din centrii energetici superiori (adica din chakre). 2012 ne va trezi din somnul colectiv si ne ofera posibilitatea de a renunta la atasamente, frici, conditionari si sisteme vechi de credinte. Distrugerea vechilor structuri ne va ajuta sa ne curatam primele trei chakre si sa ne propulseze la nivel colectiv in cea de-a patra chakra de unde vom incepe sa functionam prin intermediul inimii. In chakrele superioare, frica pentru supravietuire, competitivitatea si simtul separarii se va transforma in iubire, compasiune, si constientizarea propriei fiinte.

Pe masura ce ne indreptam spre Constiinta Universala, ne vom aminti de adevarata noastra natura si vom recunoaste ca fiinta noastra nu moare niciodata. Cu constienta eternei si indestructibilei noastre prezente, fricile vor disparea si nimeni nu va mai fi capabil sa ne controleze sau sa ne manipuleze. Vom fi fericiti sa ne asumam riscuri si sa traim in prezent in loc sa insistam pe trecut sau sa evadam in viitor. De asemenea ne vom opri din suferinta. 2012 va permite tuturor celor care au avut cele mai bune intentii venite din inima sa stabileasca noi standarde in viata sociala. Lumina lor va straluci cu putere, pregatind terenul pentru multi altii care vor trece de la vechi la nou. Nici un rau nu-i va atinge pe cei care sunt constienti, pentru cai ii va proteja propria constiinta.

Cel mai bun lucru pe care il putem face pentru a ne pregati pentru 2012 este sa ne purificam energia si constiinta, deci ne putem muta in vibratia bucuriei si a celebrarii. Prin placerea si glorificarea vietii vom putea fi capabili sa urcam pe imensul val al schimbarii globale si cosmice, care duce spre Noua Era a Constiintei Universale.


Șapte pasi pe care ii puteti face in pregatirea pentru 2012

1. Intrebati-va: Cine sunt? si De ce sunt aici? Examinati-va atitudinea pe care o aveti fata de viata si moarte si cautati-va fiinta eterna.
2. Renuntati la vointa personala pentru Vointa Existentei si la tot ceea ce va aduce viata in fiecare moment.
3. Faceti o lista cu fricile voastre si permiteti-va sa actionati netinand seama de ele. Sa nu va fie teama sa fiti diferiti.
4. Intelegeti si incalcati conditionarile voastre sociale si religioase. Cautati in interior pentru a gasi propriul raspuns in loc sa va incredeti in opiniile celorlalti atunci cand este vorba despre ceea ce este corect pentru voi.
5. Cautati sa aflati care este lectia pe care o aveti de invatat din fiecare situatie in ciuda urcusurilor si coborasurilor din viata.
6. Fiti cinstiti cu voi si cu ceilalti si asumati-va intreaga resposabilitate pentru gandurile si emotiile voastre.
7. Traiti fiecare zi ca si cum ar fi ultima si aveti incredere ca existenta, intotdeauna, va avea grija de voi

Biserica Sfanta Teodora din Peloponez - Vasta


Biserica Sfanta Teodora din Peloponez, localizata in asezarea Vasta, este una dintre cele mai minunate bisericute din lume, fiind unica prin cele petrecute cu ea. Biserica este zidita pe un loc unde mai apoi au crescut copaci. Copacii au imbratisat-o si au strans-o la piept, insa fara a o deteriora.

Vasta este o localitate din municipalitatea Megalopolis, in prefectura de Arcadia, Peloponez, Grecia. Vasta, micuta asezare din Arcadia, este cunoscuta lumii intregi pentru "miraculoasa bisericuta" a Sfintei Teodora de Peloponez.

Biserica Sfanta Teodora din Peloponez - biserica din care au crescut copaci

Aceasta sfanta a vietuit in secolul al XI-lea, in vremea maretului Bizant. Cand regiunea a fost asaltata de banditi, Sfanta Teodora a fost nevoita sa-si apere, dupa puteri, satul, insa, ca femeia, nu putea face prea multe. Pentru a nu fi respinsa din oaste, Teodora s-a deghizat in soldat si a intrat in randurile luptatorilor.

Biserica Sfanta Teodora din  Peloponez - Vasta

Din randuiala lui Dumnezeu, Teodora nu a supravietuit luptei. Se zice astfel ca, pe cand zacea intinsa la pamant, ea ar fi soptit cuvintele: "Fie ca trupul meu sa devina biserica, sangele meu sa devina rau de apa, iar parul meu sa devina padure de copaci."

Locuitorii din Vasta, miscati de eroismul acesteia si indurerati pentru pierderea ei, au construit o biserica pe locul unde a avut loc batalia si unde a si adormit in Domnul sfanta. Bisericuta din piatra a fost construita de localnici undeva intre secolele X-XII.

Legendele locului marturisesc cum ca un rau al zonei si-a schimbat traseul, ajungand astfel sa treaca chiar pe sub temelia bisericii construite de ei. Mai apoi, copaci au inceput sa creasca din acoperisul bisericii, ale caror radacini nu se vad nici in interiorul bisericii, nici sub tavan si nici pe lateralul cladirii. Sute de ani au trecut, insa radacinile tot nu se vad.

Biserica Sfanta Teodora din  Peloponez - Vasta

Astazi, pe acoperisul bisericutei ridicate in cinstea Sfintei Teodora de Peloponez, se afla un numar de 17 copaci uriasi. Cea mai mare parte dintre ei sunt inalti de peste 30 de metri, unii dintre ei avand o grosime de peste un metru. Multi dintre copaci au o greutate de peste o tona. Totusi, desi acoperisul bisericutei este subtire, fara nici o intaritura speciala, rezista ca prin minune. Oamenii de stiinta care au cercetat cazul isi marturisesc neputinta de a explica cum cresc copacii pe un acoperis subtire fara sa se prabuseasca biserica.

Sfanta Teodora din Vasta a ajuns, in foarte scurt timp, mult iubita de crestinii din zona. Minunile nu au incetat sa apara, multi gasindu-si alinare la mormantul sfintei. Biserica Ortodoxa a Greciei a canonizat-o, iar pelerinajele in Vasta nu inceteaza niciodata.

Biserica Sfanta Teodora din  Peloponez - Vasta

Se intampla adesea ca Sfanta Teodora de Peloponez sa fie confundata cu Sfanta Teodora din Alexandria, care imbracandu-se in haine de barbat a intrat si s-a nevoit intr-o manastire de calugari. Si-a luat numele de Teodor. O femeia a l-a acuzat pe "Teodor" ca a lasat-o insarcinata, iar sfanta a tacut, pentru a nu crea sminteala. Pentru mai multe, sa cititi viata Sfintei Teodora din Alexandria.

Ce spun oamenii de stiinta despre minunea din Vasta ?

In anul 2003, la cel de-al patrulea simpozion de "Archaeometrie" din Grecia s- a prezentat un raport geofizic asupra bisericutei din Vasta. Cercetatori de la Universitatea din Patras au venit special in Grecia pentru "a studia" minunea. Bisericuta se afla atat in purtarea de grija a Arhiepiscopiei locului, cat si sub ocrotirea Ministerului Culturii, ca monument bizantin de valoare nationala.

Biserica Sfanta Teodora din  Peloponez - Vasta

Minunea este evidenta: radacinile celor 17 copaci imensi nu se vad pe nici o parte. Acoperisul are o grosime de doar cativa centimetri, peretii sunt si ei din piatra, fara crapaturi sau gauri. Radacinile nu se vad nici in interior, nici in afara. Datorita acestora, micuta cladire se afla sub o imensa presiune, in timp fiind necesare unele restaurari, dar minore, si mai ales din cauza curiozitatii unora lipsiti de experienta, care au incercat "sa inteleaga" misterul. Interventiile neprofesioniste au afectat arhitectura bisericii, insa mult prea putin.

S-a hotarat sa se faca un test cu ultrasunete, peretii urmand a fi analizati bucatica cu bucatica. Rezultatul cercetarilor au oferit cercetatorilor raspunsurile necesare pentru a primi abrobarile necesare restaurarii in intregime a monumentului. S-a vazut cum radacinile se scurg prin firisoarele de spatiu ramas liber intre pietrele zidurilor, pana in pamant. Zidurile se afla intr-o permanenta tensiune, iar cladirea a devenit "un corp viu".

Biserica Sfanta Teodora din  Peloponez - Vasta Biserica Sfanta Teodora  din Peloponez - Vasta

Marturiile arheologilor raman insa si ele la aceeasi concluzie: aceasta este o minune, unica in lume si inca inexplicabila, cum radacinile au putut urma aceasta cale si cum bisericuta si acoperisul sunt neatinse. Loukas Constantin, geolog: "Nu exista explicatie din partea geologiei. Este vorba de o minune continua" (1987). Gheorghe Raptis, silvicultor: "Intregul fenomen depaseste orice explicatie logica, fireasca si stiintifica a omului" (1992).

Elefterie Beligiannis, inginer: "De vreme ce vanturile care sufla acolo au puterea sa dezradacineze arbori, se intelege clar cu ce mare putere apasa cei 17 copaci asupra acoperisului" (1986). Elena Stavrogiannis, arhitecta: "Fenomen inexplicabil stiintific. Puterea greutatii si a vanturilor ar fi trebuit ca, datorita pozitiei bisericutei, dar si datorita constructiei provizorii a acesteia, si tinand seama si de vechimea ei, sa duca la distrugerea sa. Insa ea a ramas in picioare de atatea secole, fara stricaciuni serioase" (1993).

Biserica Sfanta Teodora din  Peloponez - Vasta Biserica Sfanta Teodora  din Peloponez - Vasta

Anastasie Tinka, teolog, arheolog, istoric: "Intreaga crestere, existenta si viata a copacilor de pe acoperisul bisericutei Sfintei Cuvioase Mucenice Teodora uimeste, depaseste orice ratiune si explicare fireasca a omului. Aceasta arata o insusire rara: interventia lui Dumnezeu pentru faptura Lui, savarsirea minunii."

Makrigiannis, geolog: "Saptesprezece uriasi sprijiniti pe nimic. Toti acesti arbori imensi sunt inradacinati pe nimic, sau mai bine-zis pe acoperisul gros de cativa centimetri! Cea mai mare surpriza ne asteapta inauntru. Nici o radacina cat de mica nu iese dintre zidurile vechi. Nici o crapatura care sa se datoreze lor! Atunci cand vantul bate printr-un copac urias al bisericutei, radacinile lui formeaza niste parghii atat de puternice, incat micul asezamant ar trebui sa se darame imediat. Ca geolog, sunt in masura sa stiu foarte bine ca zidurile s-ar fi crapat si s-ar fi spart chiar numai din cauza unui singur copac, cu atat mai mult ca sunt saptesprezece" (1993).

Biserica Sfanta Teodora din  Peloponez - Vasta


Sursa:crestinortodox.ro

Pasiind in Lumina Viitorului Nostru...


Preaiubiti Maestri, noi va rugam sa luati un moment pentru a revedea ceea ce noi vom numi: planul vostru maestru pentru viitor. Noi am spus multora dintre voi in trecut ca acesta este timpul pentru a scrie o noua declaratie a misiunii galactice, pentru ca contractul vostru pamantesc a fost indeplinit. Noi va asiguram ca asta nu inseamna ca veti parasi Pamantul in curand. Voi va pregatiti pentru acest timp de multe incarnari si este nevoie disperata de voi ca si Slujitori ai Lumii si ai Luminii. Inca odata si inca odata noi v-am rugat sa va scrieti viitorul si apoi sa traiti fiecare zi, fiecare moment, cu cele mai mari abilitati ale voastre. Chiar daca nu ati facut constient planuri pentru viitor, totusi aveti un plan. Un plan care a fost creat de catre mintea voastra subconstienta, de catre corpul dorinta-ego si de dorintele sale arzatoare si de sporovaiala mintii voastre , care are loc de-a lungul zilei voastre ocupate. Gandurile puternic emotionale creaza tipare frecventiale puternice , in timp ce serpuirile fara sens ale mintii creaza tipare slabe ale energiei , care construiesc in timp , creand eventual puternice, si haotice tipare vibrationale, care se intorc la voi printr-un semnal al Infinitului, numit Legea Cercului. Daca viata voastra pare sa se desfasoare intr-o maniera dezordonata, aceasta s intampla datorita faptului ca Semnatura voastra Energetica este radiata inafara, in lumea cauzei si a efectului. Iata de ce este atat de important ca voi sa incepeti procesul de a deveni un observator obiectiv in timp ce va monitorizati gandurile si practicati cu atentie arta de a sta concentrat pe centrul Inimii voastre Sacre. In ultimii ani, noi v-am daruit bazele, ca si multe unelte avansate ale ascensiunii asadar, prea multi dintre voi ati alergat sovaitori in incercarea de a va reclama maiestria de Sine si de a va recastiga controlul viitorului vostru. Noi va spunem preaiubitilor: acesta este timpul de a deveni serios implicati in viitorul vostru, care impune pasirea in fata si declararea catre Sinele vostru Inalt si catre Prezenta voastra Eu Sunt : EU SUNT PREGATIT, castigand astfel intuitia si asistenta de la multe mari Fiinte de Lumina, inclusiv de la propriul vostru Sine Dumnezeu Divin. Devenind un MAESTRU ALPHA, aceasta impune mentinerea unor nivele de frecventa a creierului de la 10 la 14 cicluri pe secunda, ceea ce va va ajuta sa functionati intr-o stare de constiinta unificata a creierului , in loc de aspectul predominant al emisferei stangi sau drepte. Traind Fiecare Zi ca un Maestru si folosind uneltele pe care vi le-am dat pentru a castiga acces la Inima voastra Sacra si la Mintea voastra Sacra, ca si crearea si folosirea variatelor Piramide ale Luminii din a 5-a dimensiune ,acestea vor revolutiona realitatea voastra personala, dincolo de cele mai mari vise pe care vi le-ati imaginat. Variatele tehnici de respiratie sunt decisive pentru starea voastra de bine si vor accelera maret procesul ascensiunii. Flacara Violet a Transmutarii este cel mai pretios dar care este disponibil pentru voi toti pe Calea Iluminarii. Aceasta va va asista pentru a accelera procesul vindecarii si al purificarii tuturor tiparelor de gand negative si a exceselor. Iesind din roata karmei si intrand intr-o stare de Gratie , impune folosirea consistenta a Flacarii violet a transmutarii. Voi trebuie sa chemati cu regularitate Flacara Violet , astfel incat sa fiti imbratisati constant de aceasta, astfel toate energiile discordante intorcandu-se catre Substanta Luminii neutre. Aceasta include toate formele de gand negative pe care le emiteti in orice moment si va va asigura deasemenea ca orice tipare frecventiale karmice pe care le-ati creat in trecut sunt neutralizate. Voi sunteti responsabili pentru toate creatiile voastre, fie ca acestea sunt pozitive sau negative. Tiparele vibrationale pe care le creati se vor intoarce intotdeauna la voi prin Legea Cercului. O atentionare : trebuie sa fiti atenti si sa va straduiti sa atingeti si sa mentineti un tipar frecvential mai inalt si mai rafinat si nu doar sa va bazati pe Flacara Violet a transmutarii pentru a curata negativitatea si frecventele distorsionate pe care le emiteti. Aceasta reprezinta o unealta a transformarii si cere efort si statornicie din partea voastra. Cand arcul Infinitului si linia timpului trecutului vostru sunt echilibrate si portiunea majora din energiile voastre discordante au fost transmutate , veti pasi in arcul Infinitului viitorului vostru. Voi sunteti in procesul de a pasi in Lumina viitorului vostru , in timp ce lasati umbrele trecutului in urma. Deci, multi dintre voi aveti dificultati in descoperirea misiunii sau a pasiunii voastre si deci, va petreceti zilele in inertie. Continuati sa nu faceti nimic , nefacand nici o incercare de a initia indiferent ce schimbari pozitive in viata voastra. Nu fiecare este menit sa invete masele sau sa devina o personalitate mondiala. De fapt, exista acei dintre voi care pasesc in liniste in indatoririle de fiecare zi, asa cum faceti mici imbunatatiri constante in voi insiva, in timp ce radiati Iubirea/Lumina Creatiei inspre Pamant si inafara, in lume. Voi sunteti cei care aveti cel mai dramatic impact in mediul negativ al Pamantului. Noi cautam Slujitori ai Lumii la un nivel al radacinii ierbii. Fiecare dintre voi este util pentru a ajuta la ridicarea si rafinarea constiintei colective a maselor. Bunaoara, noi dorim sa oferim incurajare celor dintre voi care se simt neajutorati si infricosati ca nu exista iesire din dilema in care va aflati. Nu ati dori sa va deschideti mintile catre posibilitatea ca exista ajutor disponibil din taramurile existentei Dumnezeiesti si ca exista un nou mod de a gandi si o cale mai rafinata de a trai, disponibila pentru voi? Voi va rugati si adesea implorati in disperare pentru asistenta ; asadar, daca nu nvine intr-o forma cu care voi sunteti confortabili, o negati si o respingeti. Rugaciunilor li se raspunde intotdeauna. Rugaciunile cerute pentru binele cel mai inalt, se manifesta ca miracole mari si mici si deschid calea pentru o viata a usurintei si a gratiei. Rugaciunilor corpului dorinta-ego li se raspunde prin a va permite sa cautati propriile voastre solutii, care sunt manifestate din neintelegerile si actiunile voastre nepotrivite. Lectiile vietii sunt invatate prin experimentarea a ceea ce ati creat. Egoul atrage dizarmonie si lipsa de satisfactie si aceasta face ca cautatorul sa caute inafara Sinelui pentru solutii si multumire. Voi trebuie sa invatati sa va rugati cu puritatea inimii voastre si cu intentiile ordinii celei mai inalte. Asa cum va cresteti coeficientul vostru de Lumina , va veti creste si atractia magnetica a inimii. Voi trebuie sa invatati sa primiti abundenta care va este oferita, cu multumire si o inima plina de gratitudine. De ce nu incepeti declararea misiunii voastre, prin ascultarea lucrurilor negative din viata voastra pe care v-ar placea sa le schimbati? Incepeti cu cateva mici schimbari in viata voastra si amintiti-va, voi trebuie sa incepeti cu voi insiva. Noi va asiguram ca daca faceti un efort concentrat si folositi uneltele pe care noi vi le-am dat, veti incepe sa vedeti schimbari dramatice in viata voastra. Noi va rugam sa ne supuneti la incercare. Cu o minte deschisa, studiati cateva din conceptele de baza pe care vi le-am dat si incet, dar increzatori, implementati cateva din acestea in viata voastra zilnica. Dati-ne permisiunea sa va ghidam si sa va inspiram si facand asta, veti avea fortele cerului in spatele vostru. Voi puteti esua doar daca renuntati, preaiubitilor. Timpul este esential, pentru ca este foarte aparent ca frica si mania maselor, puterea fortelor naturii si curatarea/schimbare a Pamantului se accelereaza si cresc in intensitate zilnic. Noi v-am spus ca sunteti in mijlocul unei revolutii spirituale ; asadar, Pamantul si masele realitatii iluzionare 3/4 dimensionale sunt deasemenea in mijlocul unei revolutii. Exista o intensa polarizare construita intre diferite factiuni, nu doar in locuri izolate din lume, ci si in fiecare tara, implicand fiecare rasa, cultura, religie si afiliere politica. Noi v-am spus ca abisul intre Lumina si taramurile umbrelor este considerabil si acesta este foarte evident din ambele puncte de vedere : cel pamantesc si cel superior. Noi vedem cu claritate ariile care incep sa fie imbaiate in Lumina Vie, multumita voua, Santinelele credincioase ale Luminii. Noi vedem deasemenea trombele involburate ale negativitatii si ale haosului construite intr-o multitudine de tari, provincii, orase, vecinatati si chiar in familiile de pe Pamant. Daca sunteti prinsi in stirile retorice mondiale din media , nu puteti ajuta, dar fiti atenti ca exista o frenezie hranitoare a negativitatii , care este imprastiata pe calea aerului si in constiinta celor care sant receptivi la mesajele distorsionate ale senzotialismu- lui si ale separarii. Frica de a pierde, furia fata de cei care fac regulile, de conducatori si de guvern si un sens plin de indignare fata de drepturile de salarizare si servicii, fara responsabilitate persoanala, sant simptomele fricii intense de schimbare care are loc in fiecare arie a lumii si in interiorul constiintei umane. Este timpul pentru urmatorul pas in procesul de ascensiune si multi dintre aspirantii avansati de pe pamant devin deja experti si absorbiti in proceduri. La acest timp, nu exista nici o intrebare de pus de catre cei care sunt avansati in orice mod in constiinta spirituala, deoarece accelerarea in procesul lor de evolutie/trezire se petrece mai mult ca niciodata inainte in istoria lumii, pentru ca ei sa poata actiona ca transmitatori si interpreti ai Legii Universale si a Adevarului Cosmic. Voi, aspirantii de pe Cale , deveniti experti in construirea si utilizarea multiplelor Piramide ale Luminii/Puterii din dimensiunea a 5-a , asa cum, incet dar sigur deveniti obisnuiti cu un mediu mai scazut 5 dimensional. Voi ati deschis caile catre Orasele Luminii , astfel incat, voi puteti incorpora gradual frecvente mai inalte si mai rafinate ale Luminii. Voi deasemenea va pregatiti pentru a interactiona , ca o regula de baza, cu multe fatete ale Sinelui vostru Inalt si cu Marete Fiinte de Lumina. Chemarea catre reunificare este inceputul pentru multi dintre voi, unde Sunetul Sufletului vostru distins atinge diferiti membri ai Sinelui vostru Dumnezeu. Asa cum va rafinati tiparele voastre vibrationale si Semnatura voastra Energetica atinge un anumit nivel al armoniei, Sunetul Sufletului vostru va incepe sa reverbereze inafara in si prin a 4-a dimensiune, in a 5-a si pentru cativa dintre voi, posibil chiar si in cea de a 6-a dimensiune si foarte gradual in campurile aurice ale catorva din Fragmentele Sufletului Sinelui vostru Inalt. Incet, asa cum aceste fatete binecuvantate a Sinelui vostru devin constiente de voi, ele vor incepe procesul mutarii in aliniament cu voi. Acelea a caror rezonanta este mai joasa decat a voastra, vor cadea pe o linie de sub voi si acelea care sunt pe cale inaintea voastra, se vor muta incet in coloana de Lumina de deasupra voastra. Voi deasemenea va veti muta lateral si mai sus, in taramurile rafinate , la fel ca toate fragmentele Prezentei voastre Eu Sunt, incepand gradual procesul de mutare din ce in ce mai aproape de coloana voastra centrala de Lumina Divina. Pentru cativa dintre voi, aceasta informatie va fi plina de confuzie : asadar, multi dintre voi experimenteaza acest proces in grade variate pe durata calatoriilor voastre nocturne sau in meditatie. Asadar, noi dorim sa va daruim o intelegere de baza a ceea ce are loc in variatele nivele ale procesului de ascensiune. Asa cum voi studiati si aprofundati misterele Adevarului Cosmic, va veti construi un rezervor de cunoastere din care puteti extrage atunci cand aveti nevoie. Deasemenea, asa cum castigati acces catre Mintea voastra Sacra , aceasta va parea ca si cum ati fi prinsi intr-o sursa Cosmica de informatii ; asadar, la inceput, va fi propriul vostru trecut antic, expansiv care v-a fost facut disponibil pentru voi. Veti deveni foarte senzitivi la idei si veti castiga abilitatea de a intra in acest depozit bogat de informatii, la dorinta. Asa cum evoluati si deveniti mai priceputi in impartasirea intelepciunii voastre cu altii , veti deveni foarte senzitivi la mesajele subtile, conceptele si ideile provenind de la ghizii, invatatorii si ajutoarele angelice si de la Fiintele Iluminate din taramurile Inalte. Cand voi ati intoars informatia catre altii, voi ati inmagazinat- o in intelepciune si ati devenit un exemplu viu al fiecarui nivel de constiinta nou si avansat, atunci veti fi calificati sa-i invatati conceptele pe altii. Voi trebuie sa experimentati ceea ce ii invatati si deveniti un exemplu stralucitor, care este cel mai efectiv mod de a atrage atentia altora. Amintiti-va, curajosii mei, in fiecare era si ciclu major, Intelepciunea Cosmica si Adevarul Divin sunt facute disponibile celor cu mintile deschise si inimi iubitoare. Supunerea catre Vointa Tatalui/Mamei noastre Dumnezeu inseamna sa aderati la Legile Universale , asa cum acestea va sunt revelate. O Maiestrie de Sine se straduieste intotdeauna sa faca cele mai inalte alegeri, are o dorinta arzatoare de a-i servi pe altii si este intotdeauna responsabila pentru propriile sale actiuni.
Chemati-ne si permiteti-ne sa va Luminam calea, asa cum calatoriti spre viitor. Voi sunteti iubiti cel mai profund.
EU SUNT ARHANGHELUL MIHAIL.

Energiile lunii aprilie


Ei bine, sunt bucuroasa sa spun ca s-a mai incheiat o luna. Martie a venit cu o energie oarecum blanda, care s-a schimbat cu certitudine, pe masura ce ne-am apropiat de sfarsitul lunii si s-a incheiat cu o revarsare de vibratii foarte incarcate - vibratii care ne-au lasati pe toti bezmetici si intrebandu-ne ce s-a intamplat. Luna plina de la sfarsitul lunii a venit cu un volum enorm de energie de curatare si transformare, fapt pe care l-am resimtit ca pe un aspirator cosmic, care a indepartat pe loc tot ceea ce nu curatasem pana atunci. Ati avut un virus sau ati intimpinat vreo problema de sanatate, la sfarsitul lunii? Nu sunteti singurii. Din fericire, aprilie se afla la un nivel energetic diferit– observati, am spus diferit, nu mai usor.

Nu mai putem descrie energiile ca fiind usoare sau dure, pur si simplu pentru ca acest mod de a le privi nu mai este cel corespunzator. Ne aflam in mijlocul unei schimbari semnificative a paradigmei universale, pe care o resimtim atat in interior cat si la exterior. Criza economica prin care trece lumea reprezinta reflectarea a ceea ce se intampla la nivel cosmic. Asa cum se schimba industriile si societatile, ne schimbam si noi. Si mesajul pentru noi este ca a sosit momentul sa imbracam mantia puterii, sa nu ne mai plangem de ceea ce se intampla si sa ne amintim ca suntem raspunzatori pentru reconstructia lumii si pentru crearea realitatii noastre individuale si colective, dorite.

In aprile se sarbatoreste Pastele si asta aduce un nou vortex, care ne poarta intr-un spatiu al blandetii si al linistii, daca suntem dornici sa ne eliberam de nevoia noastra de durere. In fiecare situatie problematica, pe care o identificam, ne putem intreba daca suntem cumva dependenti de durere - si daca asa este, sa ne intrebam daca suntem dispusi sa renuntam la ea. In acelasi timp, avem de-a face cu un Marte retrograd intre 17 aprilie si 11 mai, aspect care are legatura cu ceea ce pretuim si cu sursele atasamentelor noastre. Fiti pregatiti sa vedeti multe lectii de detasare si eliberare, atunci cand suntem pusi, datorita acestei retrogradari, in fata unor alegeri legate de ceea ce este mai important pentru noi.

Luna aprilie nu va fi dificila. Pe masura ce temperaturile vor creste, vom putea sa iesim din nou afara si sa ne bucuram de noua viata careia ii da nastere Mama Pamant. Simt ca este important sa ii spunem planetei cat este de frumoasa si cat de mult ii pretuim binecuvantarile si darurile. Iarna a fost rece si lunga pentru multi si venirea primaverii aduce binecuvantarea unei vieti noi, precum si noi ocazii de a iesi din vechile paradigme si de a dori schimbarea. Cei care au dus vieti singuratice vor avea mai multe contacte sociale in aceasta luna, daca sunt deschisi pentru asta. Daca ati vrut sa va miscati, dar nu ati stiut incotro sa o luati, in aceasta luna informatiile vor incepe sa apara. Si orice ar fi de eliberat in viata voastra, veti gasi in aceasta luna resursele sa o faceti. Sa aveti o luna minunata.



Mesajul lui Uriel – Chemati-va ingerii

Legiunile de ingeri care va indruma si va sprijina pe fiecare dintre voi sunt o prezenta constanta. Chiar daca nu ii puteti vedea, ei sunt prezenti de jur imprejurul vostru. In tot ceea ce pare nesigur, incert si trecator in aceste vremuri, puteti fi siguri ca ingerii sunt intotdeauna cu voi. In vremuri de restriste, ei isi sporesc eforturile de a va proteja si de a va indruma sa va depasiti teama. In vremuri de suparare va stau alaturi si va alina, pana cand puteti gasi binecuvantarea in durerea pe care o traiti. Atunci cand va doriti mai mult ajutorul lor, ei sunt acolo pentru voi. Chiar daca nu ii bagati in seama, va stau de straja in tacere - iubindu-va, chiar daca i-ati uitat.

Cu fiecare viata va aduceti echipe intregi de ingeri care sa va apere si sa va indrume. Ei reprezinta amintirea sinelui vostru in spirit, amintirea iubirii si bucuriei din rai si a scopului calatoriei voastre. Ii aduceti cu voi pentru ca stiti ca, odata aflati in densitatea energiei Pamantului, veti uita cine sunteti si care este scopul vostru Divin. Si tot asa cum uitati Sinele vostru, uitati si de ei si de ajutorul pe care vi-l pot acorda pe cale. Ei poarta energia contractului sufletului vostru, precum si informatia de care aveti nevoie, pentru a duce acest contract la indeplinire. Planul vietii voastre include si ceea ce aveti de facut, odata ce se incheie vindecarea.


Ei au nevoie sa le dati permisiunea pentru a putea face parte din viata voastra, trebuie sa stie ca doriti sa le permiteti sa va ajute. Nu pot interveni in viata voastra si nu pot actiona in afara liberului vostru arbitru. Trebuie sa vreti sa le cereti indrumarea si sa fiti deschisi sa o primiti. Imaginati-va o usa care se afla intre voi si ingerii vostri. Bateti la usa si sperati ca ei vor raspunde. Cand nu o fac, va indepartati, simtindu-va singuri si lipsiti de putere. Ceea ce nu stiti despre aceasta usa este ca are clanta pe partea voastra si ca numai voi o puteti deschide.


Deschideti-i usa indrumarii pline de iubire si sprijinului pe care ingerii pot sa vi le ofere. Sunt atat de multi care va asteapta invitatia, pentru ca sa va poata ajuta sa va reamintiti de ei si de promisiunile pe care le-ati impartasit. Ingerii vad toate posibilitatile si va pot indruma catre visele voastre, in atat de multe feluri. Atunci cand ii chemati, sunteti deschisi pentru implinirea maiestriei voastre si pentru a trai dincolo de vindecare si ispasire. Chemati-va ingerii in toate, intotdeauna, pentru ca nimic nu este prea greu sau prea usor pentru ei. Folositi-va ingerii in toate, astfel incat sa le puteti simti bucuria si sa va reamintiti de Sine, prin ei. Va steapta sa ii faceti partasi la calatoria voastra si sa reinnoiti parteneriatul pe care voi l-ati creat pentru a va ghida in calatoria acestei vieti.

Sarbatoriti- va!

Atat persoanele Indigo cat si cele Cristal sunt creative si, cand reusesc sa isi sporeasca increderea in exprimarea darurilor proprii, realizeaza lucruri exceptionale. Atunci, raspund complimentelor primite, spunand: „nu e mare lucru”. Asa ca nu ar trebui sa fie surprinsi de cat de trecatoare este bucuria legata de realizarile lor si de faptul ca, odata ce au terminat ceva, fie simt nevoia sa o ia de la inceput, fie nu mai stiu de ce sa se apuce, pentru ca reusita lor a fost atat de efemera. Indigo si Cristal, a venit momentul sa va sarbatoriti pe voi si realizarile voastre, sa va recunoasteti darurile, chair daca o faceti numai pentru voi, dar si sa invatati sa primiti complimentele cu gratie.

Aceasta tendinta de a respinge complimentele face parte din lipsa generala de incredere a persoanele Indigo, ceea ce ii poate determina pe cei care fac complimentul sa se simta destul de prost. Si, ca urmare, s-ar putea sa nu le mai faca un alt compliment in viitor. Acest lucru creaza un model care, in viitor, ii poate face pe acesti Indigo sau Cristal sa simta ca nu sunt apreciati. Ei nu isi amintesc ca au respins complimentele ca fiind lipsite de importanta si se intreaba de ce nimanui nu pare sa ii pese de realizarile lor.


De fiecare data cand va sarbatoriti pe voi insiva, sau o realizare a voastra, va ridicati vibratia si incorporati aceasta energie in campul vostru. Ea devine parte din voi. Atunci cand altii va fac complimente, ei recunosc ceea ce ati facut si observa noua energie din campul vostru. Cand respingeti complimentele, le transmiteti ca au gresit si va coborati vibratia. Atunci cand acceptati complimentele, va consolidati energia realizarilor voastre si v-o asumati ca apartinandu- va.


In special pentru adultii Indigo si Cristal, incapacitatea de a va sarbatori pe voi si realizarile voastre isi poate avea radacinile in copilarie - perioada in care ati fost intotdeauna diferiti de ceilalti, ati fost mereu cei care faceau ceva „rau” si pe care nimeni nu ii aprecia. Concentrati- va asupra vindecarii acestui aspect, pentru ca lucrurile care erau altadata „rele”, sunt acum bune. Fiecare Indigo care este sarbatorit acum, pentru realizarile si darurile sale, a fost la un moment dat ridiculizat si respins. Asadar, sarbatoriti- va pe voi si fiecare realizare a voastra, indiferent daca ea este mare sau mica. Asumati-va aceasta energie, astfel incat sa va puteti recunoaste ca persoana minunata, talentata si creativa care sunteti.

Sursa:editura foryou