IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, octombrie 29, 2009

Da-ne Doamne puterea sa trecem peste toate incercarile vietii!!!


Zilele acestea,ma uitam si eu ca omul de rand,la cei din jurul meu,la televizor,citeam presa.Observ ca ne indreptam spre niste drumuri total gresite.Colac peste pupaza,de cand a inceput campania electorala,am o stare de incomfort totala.Acu,sper ca nu am devenit paranoic,dar vad ca 'iubitii nostrii politicieni' nu umbla cu lucruri tocmai 'curate si ortodoxe'.
Suntem atacati pe toate caile posibile:televiziune(in primul rand),radio,presa,internet.Oare cat o sa mai trebuiasca sa inghitim?Eu cred ca asa este scris sa fie.Noi ca popor,nu vom lua taurul de coarne decat in momentul in care devenim 'cenusa'.Apoi vom renaste ca pasarea Phonix si vom ajunge acolo unde trebuie sa ajungem cu adevarat.Mare atentie,ca nu toti vom ajunge acolo,dupa a mea parere,cine va reusi sa treaca peste toate aceste incercari si sa-si pastreze credinta si mintea limpede se vor bucura de Romania Moderna.
Si cum spuneam,de cand a inceput campania electorala,am o stare mai proasta decat de obicei.Si ca de fiecare data cand mi se intampla sa am aceste stari merg sa-mi incarc bateriile la Moastele Sfintei Parascheva.Eu consider ca Sfanta Parascheva nu este doar ocrotitoarea Moldovei,ci a intregii Romanii si a tuturor romanilor.Pe mine unul m-a ajutat extraordinar de mult si mi-a oferit ajutor de fiecare data cand l-am cerut.Am ramas frumos surprins sa vad ca Sfintele Moaste au fost mutate in Mitropolie(n.r:Mitropolia a fost inchisa vreo 2-3 ani pentru renovare).Alaturi de Sfanta este asezata o racla care contin moastele a 40 de sfinti.Foarte frumos,va recomand cu caldura,daca aveti drum prin Iasi,treceti sa va incarcati bateriile la Mitropolie.
Am ramas totusi cu un gust amar,cand am vazut ce preocupari aveau credinciosii care stateau la rand sa atinga Sfintele Moaste.Vorbeau despre orice si cu glas tare de parca stateau la rand sa cumpere bilete la meciul de fotbal Steaua-Dinamo.Era un timp mort pentru acei credinciosi care vorbeau,puteau sa faca altceva mai folositor pentru ei,pentru ca nu tratau cu seriozitate Sfintele Moaste.Iar pe langa asta,ii si deranjau pe acei oameni care vroiau intr-adevar sa-si incarce bateriile...
Ca sa nu mai vorbesc ca in momentul in care m-am apropiat de cele doua Sfinte Racle,o 'slujitoare a bisericii' a inceput sa mature printre picioarele mele(noroc ca sunt insurat,pentru ca la cat am fost de maturat pe picioare ramaneam holtei).
Ma uitam si eu ca omul nedumerit si vedeam o babutza mica,ocarjita si urata,care cerea in numele reprezentantilor bisericii bani ca sa renoveze picturile din Mitropolie.Acu nu vreau sa judec pe nimeni,ca nu sunt eu in masura sa fac asta,Doamne iarta-ma daca gresec,dar preafericitul si preabucurosul Daniel(care a plecat de la Iasi),si-a cumparat o masina proprietate personala de vreo doua milioane de euro.Daca isi cumpara o masina de un milion de euro si cu un milion facea Mitropolia extraordinara?Nu era bine?In fine...cine trebuie sa vada va vedea.
Am plecat pana la urma cu bateriile incarcate,nu asa cum a trebuit,dar am multumit Sfintei Parascheva.
Gandindu-ma la ale mele,m-am trezit in fata Catredalei Romano-Catolice,care este foarte aproape(ca pozitie geografica) de Mitropolie.Marturisesc ca nu am avut niciodata intentia sa intru,dar acum ceva parca ma impingea de la spate.Mi-am luat inima in dinti si am intrat in incinta.Nu cunosc regulile si obiceiurile la catolici,dar am batut la usa si am intrat.
M-a intampinat de la intrare un preot sau ghid,nu stiu ce era.Mi-a relatat un scurt istoric,mi-a vorbit despre cum a fost ridicata si ce opere de arta detine Catedrala.M-am simtit extraordinar, omul din fata mea era de o blandete greu de descris,iar ochii emanau o lumina extraordinara.Am stat cred ca vreo 20 de minute,mi-am incarcat bateriile la maxim si mi-am propus sa mai trec pe acolo.Vreau sa mentionez faptul ca eram singur cu preotul in Biserica,nu mai era nimeni altcineva.I-am zis preotului ca eu m-am nascut si sunt crestin-ortodox si ca imi cer scuze ca nu cunosc obiceiurile Bisericii Catolice.Omul mi-a zambit si mi-a spus dulce ca nu conteaza,ca amndoi slujim acelasi Stapan.Frumos tare si va recomand sa vizitati si acest Sfant Locas pentru ca este magnific.
Asa am reusit eu sa-mi incarc bateriile intr-o zi mohorata de toamna si de campanie.Asa ca dragii mei,aveti grija cum va incarcati bateriile si cum va curatati sufletul de taciunele care se depune.Ma doare sufletul cand vad cat de prosti ne cred unii,chiar si dintre conducatorii nostrii,care au sufletul vandut diavolului.
Trebuie luat taurul de coarne cat mai repede pentru ca observ la lucrurile iau o intorsatura foarte urata pentru tarisoara aceasta si neamul romanesc. Nu am nimic si sunt sigur ca multi dintre voi sunteti in aceeasi situatie,dar am doua brate puternice si un suflet mare si curat si am sa-mi dau ultima suflare pentru a ajuta tarisoara asta sa ajunga unde-i locul ei cu adevarat.
Ajuta-ne Doamne si Iubita Fecioara Maria sa trecem peste toate incercarile potivnicului si iti multumim ca ne-ai ales!!!

Va imbratisez cu drag!!!