IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

sâmbătă, martie 06, 2010

Parul...Canal Energetic

Relatia dintre calitatea si cantitatea parului si sansa noastra de viata




Se pare ca vechiul proverb par lung – minte scurta nu este nici pe departe justificat. Din ceea ce a consemnat istoria, se constata ca lucrurile stau exact invers.


Citeva date istorice


In Egiptul antic, fetitele care urmau sa devina preotese in templele inchinate zeilor incepeau sa fie pregatite inca de la nastere.


Una din conditiile obligatorii pe care erau datoare sa le indeplineasca era sa nu-si taie parul niciodata. Nu aveau voie nici macar sa indrepte putin virfurile. Mai mult, pe toata durata vietii lor, preote
sele nu aveau voie sa-si impleteasca sau sa-si prinda parul – trebuia sa umble cu pletele libere, lasate pe spate si bine pieptanate.



Sa ne amintim si vestita istorie biblica a pletelor lui Samson, a carui putere sta in pletele-i lungi si bogate. Cind vicleana Dalila i-a retezat pletele, Samson si-a pierdut puterea si a fost infrint de
dusmani.



In antichitatea greaca era vestita legenda gorgonei Medusa: pletele acesteia, transformate in serpi, la care se adauga si privirea care impietrea pe oricine, ucideau pe toti ce nu-i erau pe plac.


In folclorul tuturor popoarelor sint numeroase exemple de frumos cu cosite lungi, acestea fiind farmecul si puterea lor (Ileana-Cosinzeana, Vasilica cea frumoasa cu cosita de aur, Lorelei etc.).


Din cele mai vechi timpuri se considera ca era o rusine sa se reteze parul fetelor si al femeilo
r. Parul lung, impletit in cozi, era o fata, fiind semnul bunului renume al femeilor si fetelor. Fetele purtau cozi impletite, lasate pe spate (1, 2 sau mai multe codite), iar femeile maritate isi impleteau parul si il asezau cununa in jurul capului sau rasucit, in coc, la ceafa.


Nici barbatii nu concepeau sa se tunda, multa vreme si ei purtind parul foarte lung.


Din totdeauna, magii, vrajitorii si vrajitoarele au purtat parul lung, lasat sa cada pe umeri si pe spate. Sa nu uitam ca, in Evul mediu, cind un vrajitor sau, de cele mai multe ori, o vrajitoare suferea o condamnare la arderea pe rug, mai intii i se reteza parul, caci judecatorii erau convinsi ca parul lung le putea ajuta – le-ar fi dat puterea sa se salveze.


Convingerea generala era ca puterea celor ce se ocupau cu vrajile venea din parul lor, fiind cu atit mai mare cu cit parul era mai lung si mai bogat. De regula, femeile banuite a fi vrajitoare purtau parul despletit, lasat liber pe spate.
De fapt, nici tunsoarea la piele a condamnatilor la detentie (ocna) nu avea exclusiv ratiuni de higiena, ci servea la recunoasterea detinutilor, limitindu-le, totodata, si puterea.


Oare toate acestea sunt simple superstitii, sau au un suport real? Raspunsul il vom primi din partea specialistilor in parapsihologie.


O intimplare recenta Cu putin timp in urma, la o specialista in fenomene paranormale s-a prezentat o tinara simpatica. Era convinsa ca i se facuse ceva rau – o vraja, deochi, descintec – nu stia decit ca, dintr-o data, fara nici un motiv, au inceput sa apara tot felul de probleme de sanatate: o stare de slabiciune accentuata, o anemie evidenta, confirmata de analize etc. Nici un medicament din cele prescrise de medici nu i-a fost de ajutor.


De fapt, medicii nu i-au putut pune nici un diagnostic concret, nu i-au putut determina cauza starii acesteia, iar somnolenta si slabiciunea i se tot accentua, impiedicind-o pe tinara femeie sa munceasca si sa traiasca normal.


Despre ce putea fi vorba? Specialista careia i se adresase, de altfel si o foarte buna clarvazatoare, a stabilit de la bun inceput ca nu era vorba de deochi, blestem sau descintec, caruia sa-i fi cazut victima.


Dar, analizind in detaliu perioada in care incepusera necazurile, clarvazatoare a vazut o scena, care i-a atras atentia: o vedea pe tinara femeie sezind intr-un scaun la coafor, iar foarfeca stilistului ii reteza, suvita cu suvita, paru-i splendid, lung si bogat!


Acum insa, in fata specialistei statea o tinara tunsa foarte scurt; intrebata, aceasta a confirmat ca, ani de-a rindul, purtase parul foarte lung, dar moda schimbindu-se si, iata, era tunsa acum foarte modern.


Inutil sa mai subliniem ca, pe cind purtase parul lung, femeia fusese foarte sanatoasa, iar problemele – coincidenta? – se decanseaza imediat ce se despartise de superba-i podoaba capilara.


Explicatiile specialistului


Dupa cum sustin nu numai magii, dar si specialistii in parapsihologie, pletele noastre nu sint doar o podoaba capilara. In reprezentarile fotografice ale aurei (carcasa noastra energetica protectoare, proprie, de altfel, oricarui organism viu si nu numai) se pot constata diferente, dar nu numai in functie de starea de sanatate, oboseala sau proprietati psiho-emotionale, ci si in functie de lungimea si desimea parului! Mai mult, chiar si forma si felul coafurii influenteaza caracteristicile aurei!



Trebuie sa subliniem ca aici nu este nimic neobisnuit – parul este un acumulator, foarte activ, de energie si, in acelasi timp, firele de par constituie un fel de antene, care stabilesc legatura intre om si Cosmos. Si, dupa cum se cunoaste, fara aceasta legatura, homo sapiens nu poate exista! O retezare a acestei legaturi poate avea efecte extrem de grave, ajungindu-se chiar la boli psihice serioase, cum ar fi schizofrenia.


Iata deci cauza pentru care, in magia neagra, s-a folosit, ca unul din cele mai puternice mijloace de a distruge un dusman, mici suvite din parul acestuia. Apoi parul victimei este ars sau se fac fel de fel de vraji asupra lui, efectul fiind rapid si foarte puternic.



Precautii stravechi, dar actuale



Dupa cum se stie, nici o femeie sau fata de la tara, la noi sau aiurea, nu va arunca la intimplare firele de par dupa ce s-a pieptanat, nici nu le va lasa prinse intre dintii pieptanului. Este o regula nescrisa: firele smulse sau cazute se aduna ghemotoc si se arunca in soba!


La oras, femeile care-si respecta traditiile invatate de la batrinele neamului, dar nu au soba, arunca parul adunat de pe pieptene sau dupa ce s-au tuns in scaunul toaletei, nu in galeata de gunoi. De ce? Pentru ca, daca fie si o pasare va gasi si va folosi macar un fir de par la construirea cuibului, femeia de la care provine firul se va trezi cu puternice dureri de cap.


Revenind la cazul prezentat anterior, pacienta care venise la parapsiholog purtase multi ani parul lung, de cele mai multe ori liber. Ea se simtise minunat, nimic nu o suparae pina la neinspirata schimbare de imagine, caci organismul ii era in pemanenta alimentat, prin canalele energetice si chakre, cu tot ce avea nevoie pentru a fi sanatos si a avea o configuratie psihica armonioasa, gratie parului lung.



Sa ne amintim de pictori si, in general, de artisti: foarte multi poarta plete. De ce? Pentru ca acestia simt ca in acest fel au parte de un aflux extrem de puternic de energie creatoare si pot sa-si puna in practica ceea ce si-au propus.


In schimb, atunci cind trec la munca propriu-zisa (pictura, sculptura), artistii isi prind, de cele mai multe ori pletele in coada sau pun o banda pe frunte. Nu este doar o traditie sau un gest de comoditate, ci, in momentul in care trec la transpunerea in practica a conceptiei artistice, ei nu mai au nevoie de aceeasi cantitate (extrem de mare) de energie cosmica.


In schimb, mai ales sculptorii au nevoie pentru a lucra in piatra, de multa energie fizica, musculara. De aceea parul trebuie sa fie strins, caci se reuseste astfel concentrarea energiei, ca intr-un fascicol de raze.


Prin urmare, parul lung, lasat liber pe spate, intensifica legatura cu Universul si amplifica aportul de energie cosmica, necesara vietii si creatiei umane.


Persoanele cu profesii artistice, precum si magii sau clarvazatorii, la fel ca preotesele antice despre care am mai vorbit, au nevoie de aportul constant al energiei venite din Cosmos. Ceilalti, ale caror ocupatii nu impun consumul de energie in acelasi fel, o folosesc pentru a cistiga la capitolul energie vitala, sanatate si vioiciune – fizica si spirituala.


Cozile impletite fac ca energia, primita prin firele de par, sa se distribuie in mod uniform la toate nivelurile, prin toate chakrele, cu exceptia ultimei (chakra din zona coccigiana).


Aceasta este pastratoarea energiei sexuale (deci pina la momentul oportun – al casatoriei – ea nu era necesar sa fie alimentata, in cazul fetelor tinere).



Parul rasucit si prins, impletit sau nu, dar adunat la spate, este, dupa cum se stie, o pieptanatura de serviciu, comoda, dar utila; ea reuseste sa orienteze maximum de energie spre o accentuare a reactiilor si sporire a capacitatii fizice si intelectuale.


Parul ondulat si, mai ales, cel buclat, activeaza, cu precadere, tocmai chakra din zona coccigiana. Iata de ce, in toate epocile, toate curtezanele au dat o mare atentie buclelor (ba, chiar si barbatii pusi pe cucerit, si-au ondulat parul, pe care-l purtau destul de lung, in unele epoci).


Solutia problemei


Cum a reusit specialista in parapsihologie sa rezolve problema tinerei ce-si tunsese, o data cu pletele, ceea ce era noroc si sanatate?


In primul rind, specialista i-a efectuat femeii o serie de masaje, pentru a accelera cresterea parului.


In al doilea rind, a lucrat asupra aurei acesteia, pentru a realiza un fel de proteze energetice ale firelor de par absente (de fapt, specialista nu a facut altceva decit sa reintroduca in aura tinerei informatiile energetice eliminate la taierea pletelor).


In concluzie, un par bogat nu este doar un indicator de sanatate a organismului, ci si un canal, prin care primim aceaasta sanatate, sub forma energiei cosmice, de la care vin apoi toate realizarile noastre.

Sursa: http://www.esoterism.ro/

Codul lui Moise...un Cod care poate elibera Omenirea

Iluzie si Realitate...

CE VA CONSIDERATI - INVATATORI SAU STUDENTI?


Transmis de John Cali

Ce va considerati - invatatori sau studenti? Sau poate, in diferite perioade, ambele? O data invatator si alta data student. Si daca noi va spunem ca nu sunteti nici una, nici alta? Este adevarat. Voi nu sunteti nici invatatori si nici studenti. Voi sunteti creatori - un creator, asa cum ati putea spune, in imaginea si la egalitate cu Dumnezeu. Creatorii nu sunt nici studenti , nici
invatatori. Totusi, in timp ce ei sunt in forma umana, isi pot asuma unul din aceste roluri sau ambele, cateodata. Cu siguranta voi puteti juca acest rol - si il jucati bine - fie acela a invatatorului, fie al studentului. Sa examinam pentru un moment ce este un invatator si ce este un student. Poate un asa-zis "invatator" sa va spuna ceva ce voi nu stiti deja, cel putin la nivelul constiintei voastre? NU. Poate un asa-zis "student" sa invete de la "invatatorul" lui/ei ceva ce ea/el nu stie deja la un anumit nivel? NU. Deci,ce este o relatie invatator/student ? Totul este despre reamintire - reamintirea a cine sunteti voi cu adevarat. Voi, care sunteti invatatori, nu aveti nimic sa-i invatati pe studentii vostri. Voi, care sunteti studenti, nu aveti nimic de invatat de la invatatorii vostri.
Fie ca sunteti invatatori sau studenti, voi deja stiti totul ! Nu exista absolut nimic pe care sa nu-l stiti deja si la care sa nu aveti acces. Poate nu aveti o constiinta totala a ceea ce stiti cu adevarat. Dar ceea ce stiti, la nivel de suflet este infinit. Cunoasterea este acolo. Si aceasta este disponibila pentru voi, chiar si in forma voastra umana, daca vreti, dar amintiti-va ca voi sunteti
creatorii tuturor experientelor voastre. Si deci, scopul vostru in a veni impreuna ca invatatori si profesori este sa va reamintiti unul altuia de un singur fapt :
nu este nimic de cautat, nimic de gasit. Totul este deja acolo, in interiorul vostru.
Voi stiti literalmente totul
!!!

Voi veniti impreuna, fie intr-o relatie de student-profesor sau in orice alta relatie, doar pentru a va reaminti unul altuia ca
voi sunteti Dumnezeu.
Distrati-va putin cu asta !
Sursa : http://www.greatwes ternpublishing. org/

Doar muzica...









Testamentul Lupului Alb...

Cat de mare este Universul ???