IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, iunie 13, 2010

Schimbari pe Lady Gaia




Eu Sunt Kryon, eu va salut pe fiecare dintre voi cu cuvintele purtatoare ale limbajului luminii : OMAR TA SATT.
Sa
incepem in momentul prezent salutand anturajul care a venit pentru a fi cu voi , pentru a va onora, pentru a va sustine si a va atinge. Pentru ca aceasta este o intalnire a dimensiunilor. Chiar daca voi nu vedeti fiintele de lumina, voi totusi le simtiti. Simtirea, daca o permiteti este foarte semnificativa. Cand sunteti constienti ca o fiinta de lumina este cu voi la acest moment, va atinge si va iubeste nemasurat asa cum sunteti , atunci se intampla ceva cu adevarat minunat.
Acestea sunt momente care sunt atat de
importante la acest timp al marii schimbari. Cu fiecare structura care colapseaza in exterior, cu fiecare structura care se dizolva ,in care fiecare uman gaseste ceva de care sa se tina, un vechi tipar din voi colapseaza deasemenea.
Schimbarea din voi este
foarte semnificativa, va serveste si este benefica pentru privelistea de ansamblu si pentru voi insiva. Dar aceasta se simte uneori atat de inaccesibila si nu este tangibila pentru voi. Dubiile se abat asupra voastra, fie pentru tot ceea ce ati facut vreodata, fie
pentru tot ceea ce ati crezut ca a fost cu adevarat ancorat in voi. Cateodata simtiti golire, simtiti ca si cum ati fi blocati si plini de indoieli. Acum, o fiinta de lumina din cel mai inalt nivel vine si va vorbeste si spune : Bun venit la toate acestea, necontand cum le simtiti voi. Aceasta va va purta spre urmatorul nivel al constiintei voastre. Aceasta va va imputernici si va va pregati pentru ceea ce urmeaza.
Desigur, noi intelegem deasemenea cum sunteti voi si de aceea Anturajul este reprezentat puternic, pentru a avea
grija de fiecare dintre voi , de a va onora pe fiecare si de a va transmite energie. Relaxati-va si bucurati-va de acest moment.
Eliberati-va de toate fricile si grijile. Lasati ca pur si simplu sa se intample ceea ce trebuie sa se intample, pentru ca aceasta este cea mai inalta forma de spiritualitate. Cand doua fiinte umane se iubesc si au incredere una in alta , acest lucru genereaza un camp de inalta energie. Dar cand o fiinta umana incepe sa se indoiasca de iubirea sa, aceasta conectie este distrusa. Toata frumusetea care a fost construita incepe sa se prabuseasca. Deodata, persoana observa multe josnicii. Acest lucru este similar cu energiile spirituale ale momentului. Ati observat, intr-un fel, ca mult din voi ati crezut ca s-a schimbat, acum mult timp in urma.
Cateodata indoiala va cuprinde sufletul si cateodata acest lucru va face atat de furiosi , deoarece ati dori sa impingeti indoiala deoparte. Dar aceasta pare aproape ca si cum ceva v-a prevenit. Asadar, simtiti acum, in acest moment ceea ce Anturajul, ingerii, fiintele inalte de lumina care s-au intalnit aici fac cu voi, in acest moment de acum. Simtiti aceasta profund in voi insiva si lasati sa se lucreze pentru cateva momente. Fiecare tipar din voi care se sparge in bucati, aduce un nou tipar : tiparul energetic de o calitate inalta care aduce schimbarea de care aveti nevoie la acest timp.
Noi am invitat Anturajul pentru a efectua o transmisie
energetica care deschide usile inimilor fiecaruia dintre voi si care face posibil ca voi sa simtiti acest minunat moment de gratie
care are loc. Impreuna cu sunetele Realitatii Divine, fiintele inalte de lumina incep transmisia. Pentru fiecare dintre voi , transmisia va fi personala, incarcata exact cu energia de care aveti nevoie la cest moment, pentru a simti si a va percepe cu intreaga familiaritate a spiritualitatii voastre, in iubirea voastra profunda si iertare.

Deci, sa incepem. Sunete din Realitatea Divina sunt
intonate. ( un cantec miscator se canta). Cand tiparele din voi se sparg in bucati si noi tipare apar, atunci acest lucru nu va fi prea
dragut pentru voi. Sa va explic. Sa lasam tiparul cuvantului si sa il numim experienta. Deci, voi ati experimentat toata viata. Chiar daca aceste experiente nu v-au fost de ajutor , acestea v-au dat un sprijin. Dar aceste experiente colapseaza si este atat de plin de confuzie pentru voi , pentru ca nu puteti intelege ce se intampla. Voi le percepeti ca fiind dureroase , dar cu adevarat, noile tipare se dezvolta , incat reasambleaza o stea a sufletului. Minunat de radianta si plina de forta, cu noi experiente. Aceste experiente va vor arata ca spiritualitatea voastra, ca tot ceea ce sunteti voi si schimbarile va vor purta mai departe , va vor face mai puternici pentru sarcinile voastre pe durata ascensiunii - pentru a sta de partea fiintelor umane si de a le servi. Cand noi
privim direct in exterior , atunci acolo multe tipare si structuri colapseaza si deasemenea noi tipare si in consecinta noi experiente se vor dezvolta. Experiente care permit fiintelor umane sa mearga intr-o constiinta diferita, sa priveasca situatiile dintr-un punct de vedere diferit si sa mearga la un nivel mai inalt.
Cand Lady Gaia se descarca, au loc cutremure si eruptii vulcanice , dar Lady Gaia
sau lumea spirituala nu sunt responsabile pentru tot. Exista cei puternici de langa fiintele umane care fac lucruri teribile, care abuzeaza de puterea lor si o folosesc , creand cel mai mare dezastru : in oceane. Pentru ca acolo exista cele mai inalte fiinte angelice, unde s-au incarnat prima data , fara a avea inhalata vreodata energia lui Lucifer. S-a dorit distrugerea lor. Dar aceasta nu a avut loc. Este important sa stiti ca cei care au abuzat de aceasta putere stiu ce fac. Este deasemenea important pentru voi sa stiti ca in acest momenrt, intreaga energie a pamantului vibreaza putin mai incet, din cauza acestui teribil abuz al puterii.
Acesta are consecinte teribile, cand cele mai inalte fiinte angelice care s-au incarnat vreodata pe planeta sunt atacate. Dar nu va concentrati pe aceste lucruri, prieteni, nu pe acest intuneric, nu pe acest abuz al puterii, ci concentrati- va pe puterea iubirii, raspundeti fratilor si surorilor din oceane cu iubire si trimiteti-le cristale din Realitatea Divina. Multi din cei puternici vor abuza de
puterea lor ; ei vor incerca totul pentru a mentine planeta in energie joasa. Dar iubirea este mai puternica.

Poate va intrebati de ce
noi nu intervenim? Noi nu intervenim pentru ca legea si planul lui Dumnezeu spun ca iubirea va triumfa prin ea insasi. Noi vom inteveni doar atunci cand va fi necesar. Noi nu vom permite ca planeta sa fie distrusa de maini umane. Atunci vom interveni.
Delfinii si fiintele din oceane , balenele care isi canta cantecul , care au ridicat reteaua iubirii , acestea sufera mult. Dar ele sunt constiente de ceea ce se intampla. Deci, aratati cu intentie clara a iubirii voastre, simpatia pentru cele mai inalte fiinte ale luminii de pe planeta voastra. Faceti distinctie intre simpatie si mila, pentru ca atunci cand va este mila, expandati suferinta. Simpatia
inseamna ca va folositi iubirea. Folositi posibilitatile pe care acestea vi le ofera, pentru a sta langa fratii si surorile voastre impreuna cu Cristalele si cu rugaciunile , la acest moment.
Chiar daca ele sunt fiinte inalte angelice, acestea simt durerea. Deci,
pentru a concluziona, sa trimitem cu totii im preuna Cristalele ELEXIER, PRADNA SI ENA marilor fiinte de lumina din oceane.
Mergeti adanc in intentia Sinelui vostru si activati Raza Inimii voastre. Asezati cele 3 cristale pe varf. Si aceste cristale isi vor gasi calea impreuna cu Raza Inimii. Deci, asa s-a intamplat. Este important pentru Kryon sa adauge ca multe fiinte umane care au fost implicate in asa-zisul accident , nu au stiut ce se intampla. Cativa au stiut foarte bine si este scopul lor sa distruga marile creaturi.
Pentru ca ei stiu ca aceasta energie este necesara pe durata ascensiunii. Si asa cum nimic nu este intamplator , Kryon va transmite din momentul de acum ca noi am decis : Anturajul va sta cu voi 48 de ore din timpul vostru. Deci, astazi, fiecare va primi o fiinta de lumina pentru 48 de ore. Aceasta fiinta de lumina va va atinge, va va iubi, va vorbi cu voi si va va transmite energie.
Dupa 48 de ore, Anturajul se va intoarce in dimensiune si va fuziona cu Kryon din nou.
Acestea sunt momente speciale , daruri
speciale pe care noi vi le putem aduce la acest timp in care voi sunteti atat de confuzi. Este deasemenea important sa stiti ca pentru cei care sunt la un nivel inalt de constiinta , energia omnipotenta curge foarte puternic. Ei simt acum deja o anumita putere in interior, pe care nu si-o pot explica. Chiar si marea putere poate uneori sa se deghizeze energetic si deci, uneori aceasta putere si forta apare ca si frica. Dar aceasta se va dizolva foarte repede. Pentru ca energia omnipotenta este cea mai inalta forma de energie care va poate fi adusa. Si chiar daca voi credeti ca nu este posibil , niciodata nu ati fost mai stabili in aspectele voastre si in intregul vostru sistem.

Asadar, in conclizie, sa rostim cuvintele care inseamna atat de mult : EHYEH ASHER EHYEH,

EHYEH ASHER EHYEH, EHYEH ASHER EHYEH , SO`HAM. (Eu Sunt Ceea ce Sunt, Eu Sunt Ceea Ce sunt, Eu Sunt Ceea Ce Sunt, Eu Sunt Dumnezeu). Poate ca doriti sa cereti Fiintei de Lumina care va acompaniaza pentru 48 de ore, numele ei.
Cat
de des ati dorit sa stiti care fiinte angelice au fuzionat cu Kryon. Poate ca acesta este momentul si oportunitatea de a afla asta pentru voi insiva. AN`ANASHA.


Sursa :
www.kryonschool. com (multumim Alexandrei)