IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, iulie 19, 2010

NU LASATI NIMIC SA VA AFECTEZE!!!


Drunvalo a istorisit această povestire uimitoare în acel weekend. El vrea ca tu să ştii că aceasta chiar s-a întâmplat. Că este adevărată.


Povestea este despre un bărbat pe care Drunvalo l-a cunoscut şi pe care l-a observat imediat pentru că era înconjurat - practic înghiţit - într-o minge aprinsă de lumină albă strălucitoare.

Drunvalo nu mai văzuse vreodată o fiinţă umană cu un astfel de câmp de energie. Aşa că s-a oprit pentru a sta de vorbă cu el. Şi au petrecut ceva timp împreună.

Apoi s-au ridicat, s-au înclinat unul în faţa celuilalt şi a plecat fiecare pe drumul său.

Ani mai târziu, la un seminar pe care Drunvalo îl cunducea în Japonia, aceeaşi mică "minge de lumină" a intrat în cameră şi s-a aşezat. Toate capetele s-au întors către acest bărbat. Şi oamenii se plecau când el trecea pe lângă ei.

"Ce ESTE asta?" A vrut Drunvalo să ştie.

Asistenţii săi s-au uitat la el cu neîncredere. "Nu ştii cine este acesta?!!" Drunvalo spune că era ca şi cum ar fi intrat Robert Redford sau preşedintele SUA într-o încăpere. Pur şi simplu nu le venea să creadă ca cineva nu l-ar putea recunoaşte pe acest om.
"Nu, nu ştiu cine este acesta! Cine E?"
Aşa că i-au spus.

A reieşit că era cel mai faimos om din Japonia, cunoscut de fiecare bărbat, femeie şi copil. Faimos pentru ce? Pur şi simplu pentru că era în viaţă! Ar fi trebuit să fie mort.Pentru că se aflase în zona în care a fost lansată bomba de la Hiroshima în 1945. A fost atât de aproape încât practic a văzut bomba căzând.
Şi a supravieţuit.

Nu numai că a supravieţuit, dar a rămas întreg, complet nevătămat. Şi nu s-a îmbolnăvit din cauza efectelor radiaţiilor sau să fi suferit în urma altor efecte negative ale acestei experienţe.
Conform celor spuse de participanţii la acel seminar din Japonia, oamenii de ştiinţă îl testau pe acest bărbat periodic. Şi ultima oară când Drunvalo a auzit despre el, la sfârşitul anilor 90 acest om era încă întreg şi neatins de radiaţii. Deşi, pe când era copil a fost găsit lângă craterul pe care l-a format bomba când a fost aruncată. Şi era complet nevătămat. Neatins. Cum putea să fie posibil?
Adevărul incredibil este că acest om, ca şi copil a crezut că are puterea de a se proteja de absolut orice. Pur şi simplu nu ştia altceva.

Când a văzut bomba coborând, şi a realizat că are mai puţin de un moment pentru a acţiona, şi-a aruncat braţele în aer şi a declarat - cu toată puterea şi cunoaşterea interioară şi Dumnezeirea din mica lui inimă -
"ACEASTA NU MĂ VA AFECTA"


Timpul a venit cu adevărat


Astăzi pare că trăim timpurile cele de pe urmă despre care ne-au vorbit profeţiile. Tot ceea pentru ce ne-am pregătit vine asupra noastă.
Unora dintre noi, inimile ne vor spune să luam măsuri de precauţie - să facem rezerve de hrană, să pregătim echipamente de supravieţuire, să ne asigurăm că avem suficiente rezerve de apă pentru noi şi familiile noastre. Şi Drunvalo a spus că el simte că trebuie să acordăm atenţie acestor îndumări şi ca luptători spirituali este important să rămânem atenţi.

Şi totuşi trebuie să facem tot ceea ce facem ştiind că la analiza finală, Iubirea este de ajuns. Noi suntem de ajuns.
La Spiritul lui Ma'at, acesta este adevărul fundamental pe care îl vedem în această lume, în această situaţie, în aceste vremuri.
În continuare este un extras din prelegerea lui Drunvalo de la Conferinţa Profetului din 1998. A fost intitulată:


Iubirea este răspunsul la orice întrebare.


....Ceea ce contează cu adevărat este starea voastră de conştiinţă în timpul acestei tranziţii. Conştiinţa voastră poate depăşi orice problemă fizică. Înţelegeţi şi trăiţi Unitatea Vieţii.
Dacă ştiţi că există un singur Dumnezeu şi că întreaga viaţă este interconectată în mod intim, si dacă vedeţi unitatea peste tot, şi, în sfârşit, dacă trăiţi această unitate în viaţa de zi cu zi, Mama Pământ vă va proteja şi vă va duce cu grijă în lumea următoare. Acesta este un mare secret al Vieţii şi protecţia pe care Mama Natură o va oferi.

Cum se obţine acest lucru? Renunţând la vechea conştiinţă a Binelui şi Răului.Şi trebuie sa facem acest lucru înainte de a intra într-o conştiinţă mai înaltă.
Vechea conştiinţă se vede pe sine ca fiind în interiorul trupului, şi totul şi pe toţi ceilalţi ca fiind în afară. Acest mod de a privi lucrurile este o iluzie. Hinduşii o numesc Maya.

Hermes din Grecia Antică a spus odată "Precum sus, aşa şi jos." Acest citat a devenit celebru, şi acum este dovedit de ştiinţă. Macrocosmosul şi microcosmosul se reflectă unul pe celălalt. Şi în acelaşi sens, un alt citat este important: „Precum înăuntru, aşa şi în afară". Interiorul şi exteriorul sunt conectate.

Aici va fi trăită lucrarea cea importantă, în înţelegerea că ceea ce se întâmplă în interior se reflectă în exterior - şi invers. Această relaţie este afectată de sentimentele noastre.

Teama creează o stare de contracţie a fiinţei. Iubirea crează o stare de expansiune. Când suntem într-o stare de teamă şi contracţie, lumea exterioară controlează lumea noastră interioară. Când suntem într-o stare de iubire şi expansiune, lumea interioră controlează lumea noastră exterioară.
Ce se întâmplă când vă pierdeţi slujba? Intraţi într-o stare de teamă şi contracţie şi simţiţi că întreaga lume se prabuşeşte peste voi. Cu cât vă este mai frică cu atât mai greu este să gasiţi un nou serviciu.
Totuşi, când sunteţi într-o stare de iubire şi expansiune, totul pare să meargă bine într-un mod firesc. Oamenii vor să lucrezi pentru ei pentru că vor să fie în preajma ta. Se creează o relaţie.
Deci cheia către supravieţuirea interdimensională este să rămâneţi pozitivi şi îndrăgostiţi de viaţă chiar când lumea exterioară poate părea fără speranţă.

Recunoaşteţi perfecţiunea naturii. În acelaşi timp şi la fel de important fiţi conştienţi că Marele Spirit/ Natura este viu şi conştient de voi. Dezvoltaţi comunicarea din lăuntrul vostru cu Dumnezeu. Un exemplu de înţelegere indigenă a acestor lucruri este cea a populaţiei Kahuna din Hawaii. Ei cred că Natura este vie şi conştientă.

Cheia finală este să aduceţi această "conexiune" cu natura în voi înşivă. Lăsaţi copilul vostru interior să iasă şi să "se joace" cu Viaţa.

Meher Baba a spus-o perfect: „Fiţi fericiţi, nu vă îngrijoraţi". Bashar as spus acelaşi lucu altfel. A spus să fim fericiţi fără motiv.

Bucuria voastră de copil este cea care vă va conduce acasă.

Vă AMINTIŢI?

În serviciul dragostei,

Drunvalo

SURSA: http://www.floareav ietii.ro/ ro/drunvalo/ aceasta-nu- ma-va-afecta

DUMNEZEU VIZITEAZA EMITEREA LUMINII VIRTUALE


Transmis de Steve Rother - 16 iulie 2010

Salutari de Acasa ! LIBERUL ARBITRU AL PLANETEI SE IVESTE
Aceasta data marcheaza o zi foarte importanta din istoria planetei, pentru ca aceasta zi speciala reprezinta inceputul
restului noului joc. Voi ati completat un joc total al liberului arbitru. Voi ati fost singurii din Univers care nu ati interferenta, nici o ghidare definitiva pe umerii vostrii, asa cum au avut altii. Exista multe locuri in Univers care au avut ancore petru a mentine evolutia locuitorilor lor pe cale, totusi umanitatea nu a avut nici una din aceste ancore. Voi ati atins acum nivele ale jocului, care nu au fost posibile niciodata inainte . Acesta a inceput in mod serios, deoarece toti umanii de pretutindeni fac un pas spre noul nivel. Corpurile voastre s-au schimbat si deja au inceput acest proces de evolutie, de a face loc pentru puterea si energia pe care o puteti detine in corpurile voastre fizice. Voi vedeti schimbari in structurile voastre economice , sociale, in societatile si colectivele voastre , toate acestea pentru a face loc pentru evolutia voastra si acum, veti incepe sa vedeti schimbari in ciclurile Pamantului insusi. Voi traiti pe o planeta noua, vibranta si multe straturi care au fost ascunse de voi de ani si ani, incep sa iasa la iveala.

CONECTII PUTERNICE
Voi veti incepe sa intelegeti ca pamantul este o parte din voi . Este la fel ca si cum cele doua maini ale voastre nu stiu ca ele fac parte din acelasi corp. Noi vedem aceasta conditie , ca si cum doi oameni pretind ca sant separati, nu-ai amintesc ca ei fac parte unul din altul. Pamantul este un corp fizic el insusi si un punct de comectare. Acum, voi veti simti ca propria voastra conectie cu Pamantul a crescut mult, ca rezultat direct al evolutiei fizice pe care umanii o experimenteaza acum. Asa cum colectivul umanitatii continua sa se inalte, voi veti deveni mai constienti de aceasta conectie cu Pamantul , ca sursa a puterii, armoniei si echilibrului. Acum veti incepe sa deveniti constienti de conectia voastra si exista mai multe elemente ale acesteia decat putem impartasi cu voi. De multe ori am dori sa va daruim putina ghidare sau un ghiont bland in aceasta directie sau in cealalta, similara cu structura de ghidare care exista pe alte planete. Problema aici a fost ca fara o directionare, rasa umana ar fi cazut intr-un ciclu fara de sfarsit , existand, dar neevoluand. Asta s-a intamplat inainte, totusi acest timp este diferit.

ALINIAMENTUL T- PATRAT ADUCE NOUA LUMINA
Dragii nostri, exista foarte putin de care sa aveti nevoie din ceea ce exista in exterior, daca invatati sa va accesati intriorul. Acum Pamantul incepe un nou tipar in aceasta zi si in ceea ce se numeste Aliniamentul T-Patrat ( De fapt, a fost un aliniament in forma de T, format din : Saturn, Pluto si Uranus in ziua acestui channel.Asa cum a observat si Jim Self , aliniamentul T-Patrat a fost urmat in mod traditional de destabilizari politice si socio-economice , tensiuni si adesea precipitate valuri uriase de schimbare). Aceasta zi reprezinta un portal in timp si voi aveti o alegere : puteti plasa aceasta in propria voastra energie si sa faceti ceva pozitiv , in locul negativitatii care a fost adusa anterior. Este un timp in care umanii sa isi ia puterea inapoi, sa o mentina ferm , sa se joace cu ea si sa o foloseasca. Multi dintre voi sunteti atat de sensibili, incat va este frica sa va folositi puterea in diferite domenii, datorita efectului pe care il are asupra oamenilor. Noi va spunem ca voi sunteti Dumnezeu si aveti toata puterea pe care o percepeti in aceasta fiinta numita Dumnezeu.
De altfel, asta nu parea sa se potriveasca in lumea
voastra inainte, acum se va potrivi. Mult din ceea ce v-am spus noi despre asta inainte va deveni in curand foarte evident, pentru ca este dificil penmtru umani sa inteleaga conceptul ca voi sunteti Creatorul. Punctul de echilibrare este simplu : fiecare creator trebuie sa inteleaga ca el nu este singurul care are putere. De fapt, calea pe care voi faceti loc in vietile voastre pentru ca alti creatori sa aiba propria lor putere , va avea foarte mult de a face cu ritmul rapid in care evoluati voi. Acum este timpul nu numai de a detine propria voastra putere, ci si sa ajutati sa o aduceti in exterior, in fiecare persoana pe care o atingeti. De fiecare data cand treceti pe langa cineva pe strada, de fiecare data cand salutati pe cineva, cand ii strangeti mana, cand il imbratisati, acesta este momentul, dragii nostri. Aceasta nu este o practica. Este un lucru real si se intampla chiar in felul in care l-ati prezis voi. DUMNEZEU VIZITEAZA EMITEREA LUMINII VIRTUALE Noi suntem atat de entuziasmati sa privim aceasta reusita foarte inalta al planetei , fara predeterminare. Nu numai ca a ti evoluat dincolo de cele mai inalte potentiale ale voastre, ci acum voi deschideti usa pentru ca toti sa va urmeze. Sunt miliarde si miliarde de fiinte care va privesc fiecare miscare. Ca parinti mandri, noi privim si spunem : " Da, ei au facut-o. Da, s-a intamplat". Deci, imaginati-va, noi toti mergem intr-o camera, ne imbratisam si celebram minunata experienta de pe Pamant pe care o avem. Chiar atunci usa se deschide si intra Dumnezeu. Se lasa imediat o tacere si Dumnezeu spune pur si simplu :" Ce mai faceti? Aratati bine. Ma bucur sa va vad, prieteni. A trecut ceva timp. Voi nu ati fost capabili sa ma vedeti , dar eu va priveam. EU doar am dorit sa ma opresc si sa va spun ca ati facut o treaba minunata. Vreau sa impartasesc ceva cu voi , deoarece a existat o parte reflectata pe planeta voastra inca de la inceputul timpului , numita credinta. Credinta a fost folosita pe planeta Pamant de multe ori. Aceasta a fost folosita pentru control, evitare, motivare si frica. A fost folosita in multe domenii, deci Eu voi explica cum arata aceasta pentru mine. Acum Dumnezeu a atras atentia tuturor si incepe sa ne spuna povestea credintei :" Fiecare dintre voi incepe sa-si vada puterea cand are credinta. Credinta este o oglinda care a fost adesea folosita pentru a reflecta puterea. De-a lungul anilor , umanii au gasit multe lucruri in care sa-si aseze credinta si cu fiecare dintre ele, ei au vazut credinta. Vi s-a spus de multe ori iar si iar :" Doar trebuie sa aveti credinta". Deci, ce vor ei sa spuna mai exact? Ei spun ca atunci cand aveti credinta , il puteti vedea pe propriul Sine-Dumnezeu. Voi priviti la acea parte din mine care exista in fiecare dintre voi. Voi toti aveti o parte din mine in voi. Cand sunteti calmi, linistiti si cand va puteti elibera de dramele zilei, puteti simti acea parte din mine si puteti intra in ea. Acestea sunt cele mai mari oportunitati pe care le veti avea, impreuna cu credinta, de-a lungul intregii voastre istorii. Eu va spun ca toate religiile au inceput ca o incercare de a reflecta propria voastra putere. Ati privit vreodata la fiecare dintre religiile pe care le aveti pe Pamant ? Toate acestea au cateva elemente in comun. Toate sunt o reflectie pentru a va ajuta sa va reamintiti cine sunteti voi. Reflectia este sa va ajute sa va intelegeti natura de a merge in aceasta sfera fizica de biologie si sa realizati de ce va simtiti singuri atat de mult timp. Acestea sant uneltele pe care le-ati folosit si le-ati creatr de multe ori, pentru a va permite sa va vedeti propria voastra putere. Acum voi intrati in acest timp, unde Pamantul incepe sa se schimbe. Propriile lui tipare eliptice se vor schimba, asa cum baza care a imputernicit umanii , va sustine acum mai mult imputernicirea voastra. Timpurile in care traiti acum sunt timpurile cand voi ati incercat sa realizati cel mai mult , de cand ati venit in aceasta viata. Multi dintre voi au asteptat o intreaga generatie pentru a fi aici, la timpul potrivit. Voi ati facut-o, deci acum ce veti face cu aceasta realizare? Exista un motiv pentru care santeti aici si voi simtiti aceasta profund in interior. Acesta este si acesta este cel mai bun loc in care sa va asezati credinta". Si cu asta, Dumnezeu spune :" La revedere" tuturor si ii imbratiseaza pe fiecare dintre ei. El se indreapta spre usa si toata lumea are lacrimi in ochi. Ei intreaba :" Dumnezeule, te mai intorci? Ne vei ajuta cand vom pasi in aceasta lume noua? " Dumnezeu se intoarce si spune :" Nu este nevoie sa ma intorc , pentru ca eu am credinta in voi". Aceasta este reflectia pe care fiecare dintre voi incercati sa o vedeti in voi insiva. LAsati-l pe Dumnezeu sa aiba credinta in voi. Fiti acea reflectie. Aratati-va puterea si frumusetea aici, pe planeta Pamant . Este timpul. Si mai presus de toate, bucurati-va de aceasta calatorie. Este menita pentru amuzamentul vostru. Este un joc pe care il jucati. Voi deja ati castigat jocul si acum il incepeti din nou. Noi ne bucuram atat de mult si va iubim foarte mult ! Voi ati ajuns mai aproape de Acasa, fiecare dintre voi. Noi suntem aici pentru a zambi si a va saluta, asa cum voi alungati somnul de pe ochii vostri, asa cum va treziti din acest vis. Noi suntem aici pentru a va ajuta sa va reamintiti cine santeti voi cu adevarat. Mergeti mandri in aceasta energie. Credeti si cunoasteti ca Dumnezeu crede in voi. Este cea mai mare onoare ca va putem saluta in acest fel.

Noi plecam si va lasam cu trei ultime reamintiri. Tratati-va unul pe altul cu cel
mai mare respect. Hraniti-va unul pe altul cu fiecare sansa pe care o aveti si jucati acest nou joc bine impreuna. ESPAVO, GRUPUL. Sursa :www.lightworker. com/beacons Multumim draga Alexandra