IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, noiembrie 06, 2009

Cantece Legionare...


Poate Legionarii in Romania de-a cursul istoriei au facut greseli,dar cred cu tarie ca nu au facut rau neamului nostru romanesc asa cum fac la ora actuala conducatorii nostrii.
Va imbratisez cu drag!!!

Despre Una despre Alta...



Saptamana trecuta am fost plecat sa-mi 'petrec' ziua de nastere la Piatra Neamt,locurile unde am copilarit si mi-am petrecut anii adolescentei...De asemeni mi-am dorit nespus de mult sa aprind o lumanare la mormantul mamei mele(anul acesta se implinesc sapte ani de la moartea dansei,Dumnezeu s-o odihneasca in pace,ca multe lucruri bune am invatat de la ea si tare mult imi lipseste in momentele astea).
Am ajuns in Piatra Neamt intr-o zi de duminica.Am ramas neplacut surprins sa constat ca parca locuitorii acestui oras erau disparuti.La un moment dat am avut senzatia ca gripa porcina a sters de pe fata pamantului toti locuitorii si eu eram singurul in viata.La putinii oameni pe care i-am vazut in acea zi,nu am vazut nici o licarire de lumina in priviri,toti parca erau niste roboti care mergeau la comanda pe strada...infiorator.
Si-au batut joc 'dragii nostrii conducatori' de acesti oameni,care acu doisprezece ani nu erau asa.Mereu cand imi era greu,imi aduceam de locurile copilariei mele,iar cand am vazut acum in ce s-a transformat orasul in care m-am nascut,imi vine sa-i cam 'trag de urechi' pe 'iubitii nostrii conducatori'.Pe ce au pus mana,au distrus tot si au avut grija doar de buzunarele lor.
Tot orasul Piatra Neamt este plin de banere si afise electorale.Sunt singur ca s-au cheltuit milioane de euro pentru acestea.Sunt o gramada de familii si copii care nu au bani de carti,caiete,rechizite si in multe cazuri nu au ce manca si 'baietii astia destepti' isi permit sa cheltuie asa multi bani pe campaniile electorale.
Sa-i lasam sa se mai bucure cat pot pentru ca in curand se va termina totul pentru ei,Bunul Dumnezeu nu mai rabda toate prostiile pe care le-au facut si vor plati pana la ultimul,tot raul pe care l-au facut natiei romane.
Am avut ocazia sa intru in contact cu omul simplu de la tara.Am ramas uimit sa vad cum vede taranul ca s-ar rezolva problema crizei mondiale si binenteles a poporului roman.Multi dintre oamenii batrani ai satului vorbeau cu mult respect despre miscarile legionare din Romania.
Sincer,cartile de isorie pe care le-am studiat in adolescenta,imi prezentau legionarii ca fiind cei mai mari dusmani ai poporului.Am inceput sa studiez si sa ma documentez putin despre viata si conducatorii legionarilor.Astept oricand sa vorbesc cu oricine care cunoaste si detine informatii reale despre miscarile legionare din Romania.
Discursurile legionarilor pe care le-am vazut pe internet,m-au facut sa-mi tresara inima si sa simt niste energii foarte benefice si mobilizatoare(facand o comparatie cu imnul nostru actual).Am mai comparat putin cantecele de lupta ale vechilor legionari din Romania cu cele actuale din Legiunea Straina si seamana izbitor de tare.Spre rusinea mea,prima data de aceste cantece de lupta,stiam de la Legiunea Straina.In adolescenta am fost fan al Legiunii Franceze.Eram aproape de inrolare,dar Bunul Dumnezeu mi-a dat de inteles ca misiunea mea in viata asta trebuie sa se desfasoare pe pamantul romanesc.
Astept cu nerabdare pareri pro si contra despre Miscarea Legionara din Romania,dar parerea mea la ora actuala este ca am fost mintiti mult timp.Intodeauna cei care castiga razboiul scriu istoria,deci...adevarul este undeva pe la mijloc.
Va imbratisez cu drag!!!