IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, iulie 20, 2010

NOUL ROMAN...


Namaste, Namaste

Iubirea ce va inconjoara, a pornit deja catre voi, intreaga Fiinta. Acest spatiu este un spatiu al iubirii, al desavarsirii iubirii neconditionate. In acest spatiu, doar iubirea are loc, prin manifestarea necesara in planul vostru. Aceasta iubire va calauzi oamenii, va calauzi ajutoarele, va calauzi prin imboldurile interioare, ca participarea celor ce vor simti, sa fie ghidata doar de iubire.

Iubirea nu conditioneaza, iubirea este si se manifesta. Aceasta iubire se va manifesta in foarte multe feluri, cu foarte multe aspecte, incat acest semnal, aceasta chemare se face acum, pentru cei ce simt traiul la Noul Roman. Acest nume este cheia, codul care deschide inimile celor ce vor sosi aici.

Noul Roman este aidoma unei chemari, aidoma unei trambiti ce suna si aduna acesti oameni. Prin voi se face acum chemarea catre spatiul infinit. Voi faceti chemarea prin modalitatile voastre si in acelasi timp prin undele ce pleaca din inimile voastre. Noul Roman, pentru unii va insemna enorm, pentru altii nu va insemna nimic sau pentru unii, o eventuala afacere.

Noul Roman nu este o afacere. Noul Roman este o comunitate de lumina la un nivel de constiinta foarte, foarte inalta, de daruire, de iubire, de reprezentare a Sinelui. Nu toti vor fi atrasi de Noul Roman, pentru ca la momentul present, vibratia lor nu coincide cu vibratia spatiului.

Fiti fara grija si lasati chemarea inimii. Permiteti sa se vina. Nu toti ce vor veni, vor si ramane. Noul Roman este simbolul noului, manifestat acum prin voi, cu energia voastra, energie care de la moment la moment se schimba pentru ca sunteti sustinuti de planurile angelice din centrul galaxiei. Cum v-am mai spus, centrul galactic are corespondent aici, la Noul Roman.

Acesta este mesajul pe care il aveti de dat si acest mesaj va deschide si va determina vibrarea celor ce vor sosi. Este nevoie de ajutor din partea tuturor. Ajutorul va veni de la cei ce simt acest loc in inimile, lor.

Eu, Lord Metatron, transmit in acest mesaj iubirea, vibratia mea, pt toti si deasemeni, vibratia pt cei care vor simti sa fie calauziti acum, aici, in acest spatiu. Acest spatiu va ramane un spatiu deschis pentru toti. Este un spatiu al Unimii si sunteti asteptati la momentul fiecaruia, cu aceasi iubire neconditionata. Va multumim, va imbratisam si va asteptam.

Lord Metatron.”

Timp de cateva minute, am ramas uimiti de promptitudinea cu care a intervenit Metatron, caci noi am pierdut destul timp, nestiind cum sa formulam chemarea catre voi, de a participa alaturi de noi, la acest proiect. Mai mult, chiar, dupa 1-2 minute iata alt mesaj primit de la Entitatile Solare:

“Spirit maret, ce sunteti, livrati emisia iubirii si fiti parte a Luminii. A voastra creatie, este inima Romaniei, in acest inceput de era. Pentru voi, totul se asterne pe masura ce inaintati, sprijiniti de arhanghelii Luminii. Pe masura ce inaintati, totul se desfasoara. Aceasta este Energia Noua, aceasta este Creatia acum.

Avansarea determina miscarea energetica, punerea energiei la lucru. Voi sunteti prinsi in sistemul de schimbare si puteti simti cum, prin voi se creaza aceasta. Inlocuiti vechiul sistem cu unul nou, viata veche, cu cea noua – ca sistem/forma de Unime. Deocamdata, inconjurati de cadrul cunoscut, dar cu o conotatie total noua, un sistem de valori noi, unde totul se traieste in iubire cu tot ce va inconjoara – aceasta va declansa participarea Mamei Pamant, care va va ajuta prin ea insasi. Incepeti sa traiti in convietuire cu ea, apreciindu-va reciproc. Aceasta declanseaza un raspuns major din partea ei, ce va va uimi, raspuns cum nu l-ati cunoscut niciodata, totul devenind usor si sigur.

Prin voi, noi, Energiile Solare, ne conectam la modul prezent la Pamant.”

Cu iubire

Mihaela si Gabriel


Sursa: Palade Mihaela