IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, martie 24, 2010

Locatii Binecuvantate...Iti Multumim Doamane pentru tot si iarta-ne ca nu stim sa le apreciem la Adevarata Lor Valoare









Important...Citeste si da mai departe...


Chemare pentru:

Convergenta Constiinta - Un Ciclu de unime

17-18 Iulie 2010:

Crearea intentiei pentru Constiinta Unimii celui de al Noualea Ciclu din calendarul Mayas!

Convergenta Constiintei, din 17-18 Iulie 2010, este pentru aceia care doresc sa manifeste intentia de a crea Constiinta Unimii in al 9-lea Ciclu al calendarului Mayas.

Punctele principale ale articolului

· Calendarul Mayas este despre tine.

· Conform cu invataturile Mayase, crearea universului este infaptuita prin noua Cicluri.

· Ne apropiem acum de sfarsitul celui de-al 8-a Ciclu, iar activarea celui de-al 9-lea (si cel mai inalt nivel) va finaliza evolutia universului.

· Acest al 9-lea Ciclu este cel care va genera Constiinta Unimii.

· Pentru a co-crea materializarea Constiintei Unimii, adusa de cel de-al 9-lea Ciclu, va fi nevoie de o intentie din partea fiintelor umane.

· Convergenta Constiintei, din 17-18 Iulie 2010, este pentru aceia care doresc sa manifeste intentia de a crea Constiinta Unimii in al 9-lea Ciclu al calendarului Mayas.

Crearea intentiei pentru Constiinta Unimii celui de-al Noualea Ciclu al calendarului Mayas!

In ultimii ani, interesul pentru calendarul Mayas a crescut in mod considerabil, mai ales la sfarsitul lui – si multa lume intreaba ce ne spune acesta despre viitor. In mod surprinzator, multe persoane pun aceasta intrebare, ca si cum raspunsul nu ar avea nimic de-a face cu ei insisi sau cu alegerile pe care ei le fac. Foarte putini par sa ia in considerare faptul ca indeplinirea Planului cosmic le va cere sa se incadreze in rolul de co-creatori, in cadrul acestui Plan Divin. Asta nu inseamna ca fiintele umane pot sa creeze, pur si simplu, tot ceea ce vor, in orice moment. Ciclurile de dezvoltare a constiintei, descrise de calendarul Mayas definesc, in continuare, cadrul existentei noastre si ceea ce avem sau nu voie sa cream, in fiecare epoca in parte. Si, cu toate acestea, va fi favorizata doar creativitatea care este in concordanta cu un nou Ciclu – si acest lucru va fi din nou evident, pe masura ce intram in cel de-al 9-lea, si cel mai inalt, Ciclu al sistemului calendarului Mayas. Este deci normal sa intrebam ce constiinta va crea cel de-al 9-lea Ciclu si ce va trebui sa facem noi, pentru a putea intra in rolul de co-creatori ai acestui Ciclu.

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa consultam invataturile Mayase vechi si sa privim la singura inscriptie care descrie intelesul sfarsitului calendarului lor, la Monumentul Tortogruero nr.6. Acolo se spune ca, la acel moment in timp, entitatea in noua trepte, Bolon Yookte (fig.1) va “cobori”. Asta inseamna, in limbaj mai direct, ca o combinatie de noua forte cosmice, noua miscari de unde, se va manifesta simultan si total. In aceasta perspectiva Maya de a privi intelesul sfarsitului calendarului, nu exista absolut nimic care sa pomeneasca despre vreun sfarsit al lumii. Mai degraba, acest sfarsit al sistemului calendarului se refera la completarea, sau implinirea proceselor de evolutie care se desfasoara de la inceputul timpurilor si care au condus lumea la ceea ce este ea astazi.

Aceste noua forte cosmice sunt cele noua progresii evolutionare (Ciclurile Creatiei), fiecare corelandu-se foarte bine, prin intermediul a 13 energii care constituie sistemul profetic al calendarului Maya, cu evenimente semnificative in evolutia biologica si istorica. Fiecare progresie dezvolta un cadru diferit al constiintei, iar acum suntem puternic influentati de cel de-al 8-lea Ciclu. Dar cel de-al 9-lea si cel mai inalt dintre aceste Cicluri de evolutie, este cel care va aduce schimbarea finala catre Constiinta Unimii, care va culmina tocmai in momentul in care calendarul ajunge la sfarsit. Eu simt ca este extrem de important sa intelegem ca aceste noua forte cosmice nu actioneaza separat de fiintele umane, ci prin influenta lor asupra noastra, asa ca ele se vor manifesta, numai in masura in care noi suntem aliniati cu ele. De asemeni, simt ca e necesar sa consideram ca, co-crearea acestui nivel maxim impune sa fim cu adevarar dedicati scopului sau. Pentru pregatirea acestui al 9-lea Ciclu, oarecum misterios, eu incurajez sarbatorirea Convergentei Constiente, care are loc pe 17-18 Iulie 2010, ca un punct pentru a ne concentra pe alinierea cu cel mai inalt si mai decisiv Ciclu al calendarului Mayas – Ciclul al 9-lea.

Multe persoane au intuitia ca sfarsitul calendarului Mayas va aduce o schimbare totala in constiinta. Cu toate acestea, foarte rar se spune clar sau se explica exact care este sursa unei asemenea schimbari, cum se va intampla ea si care ar fi natura ei. Este foarte probabil ca schimbarile in constiinta sa fie, în realitate, mai putin misterioase decat cred multi oameni. De fapt, schimbarile in constiinta s-au intamplat de la inceputul timpurilor si continua sa se intample, ori de cate ori apare o modificare semnificativa de energie in calendarul Mayas – ca de exemplu, oricare dintre momentele ce marcheaza trecerile dintre Zilele si Noptile din calendar.

Fig 1. Piramida Cosmică sau zeul cu noua trepte (Bolon Yookte), ale carui noua nivele se vor manifesta simultan, cand Calendarul Mayas ajunge la sfarsit

In ciuda tuturor acestor schimbari anterioare din istoria cosmica, eu simt totusi ca este ceva special si foarte important, legat de aceasta noua constiinta care poate fi generata de cel de-al 9-lea Ciclu. Pentru inceput, stim ca este proiectat sa aduca o schimbare spre Constiinta Unimii, unde mintea umana nu va mai fi dominata de nici un filtru intunecat (vezi figura 2). Cu alte cuvinte, vom deveni „transparenti” si eu cred ca aceasta este chiar constiinta speciala – a vedea realitatea in felul in care este ea, fara nicio separare – un lucru pe care atat de multi il asteapta. Nu este orice constiinta, ci una care transcende dualitatile trecutului si ajuta fiintele umane sa vada unimea tuturor lucrurilor. Motivul pentru care acest tip de constiinta poate fi benefica pentru Planeta si pentru omenire este ca ea duce la transcendenta tuturor separarilor (intre barbati si femei, intre om si natura, intre cei condusi si cei care conduc etc). Eu simt ca, fara manifestarea unei asemenea schimbari in constiinta, mai devreme sau mai tarziu lumea va ajunge la un sfarsit. Persoanele cu o constiinta separatista si duala sunt ca un fel de celule canceroase in corpul Pamantului, care acorda putina consideratie pentru intreg si, cu timpul, genereaza un colaps al intregului sau ecosistem. Numai o schimbare spre Constiinta Unimii va opri, pentru totdeauna, exploatarea necontrolata a Pamantului si ne va face sa intelegem, la nivel mai adanc, ca suntem parte a Creatiei si ca avem nevoie sa traim in armonie cu aceasta. Dar, oare, o asemenea schimbare se va intampla in mod automat?

Fig 2. Polaritatile Yin/Yang ale mintii umane, create de cele cinci cicluri mai inalte ale Piramidei Cosmice (Bolon Yookte).

Asa cum este menionat deja, schimbarile globale ale constiintei isi au originea in rezonanta cu fortele cosmice, descrise de calendarul Mayas. Asadar, desi unii s-ar putea sa fi avut experienta temporara a unor stari alterate de constiinta, aceasta e doar in masura in care o schimbare este indusa in concordanta cu Planul cosmic – care, asa cum se poate intelege din calendarul Mayas, este aici ca sa ramana. Asadar, numai acest al noualea ciclu poate aduce, cu adevarat, o schimbare in constiinta. Aceasta este Ciclu care va pecetlui toata evolutia anterioara a omenirii si va construi puntea ce ne va permite sa intram in noua lume care va urma dupa sfarsitul acestui calendar.

Pe de alta parte, cel ce studiaza calendarul Mayas va sti ca, pentru ca o schimbare de constiinta sa se manifeste, este necesar ca fiintele umane sa rezoneze cu ea – si ca, la un moment dat, trebuie sa fi facut, cel putin la nivel subconstient, o alegere de a se alinia. Asadar, o schimbare de constiinta la scara larga nu este ceva ce se poate intampla impotriva vointei fiintelor umane. Mai ales la nivelele cele mai inalte ale evolutiei, cum ar fi cea de-a 9-lea, nu se poate intampla decat prin intermediul fiintelor umane care aleg sa serveasca ca si co-creatori. Din pacate, multi au fost indusi sa creada ca exista vreun eveniment fizic pe care trebuie sa-l astepte, cum ar fi o schimbare a polilor, Nibiru, explozii solare, sau o aliniere galactica, ce trebuie sa aiba ca rezultat o atitudine pasiva, iar asta a facut calendarul Mayas sa para ceva care ne face neputinciosi si evenimentele din afara noastra sa para ca de neinfluentat. Eu cred totusi ca, asa cum spun inteleptii Hopi, „noi suntem cei pe care ii asteptam”. Daca ne luam angajamentul sa procedam astfel, putem co-crea Constiinta Unimii, odata cu cel de-al 9-lea Ciclu.

Dupa cum multi dintre cititorii acestui articol au trait deja asemenea experiente, exista practici spirituale, tehnici de vindecare si metode de dezvoltare personala, care determina cu adevarat schimbari temporare de constiinta si experienta unimii tuturor lucrurilor. Cu toate acestea, ceea ce pare ca lipseste pentru ca o asemenea transformare sa joace un rol pozitiv, pe o scara mai larga, este intentia unei mase critice de oameni. de a crea o lume bazata pe o asemenea Constiinta a Unimii. Ideea din spatele Convergentei Constiintei, 17-18 Iulie 2010, este aceea de a crea o intentie puternica de a face acest lucru. Exista, de fapt, un lucru care e totdeauna in puterea noastra de a-l face – si in puterea tuturor fiintelor umane de a-l face – si acesta este sa-si manifeste intentia de a crea si de a materializa Constiinta Unimii. Asa cum stie orice student al legii atractiei, toata materializarea incepe cu o intentie si ca, fara o intentie, nu este niciun rezultat.

Convergenta Constiintei Un Ciclu al Unimii – este doar pentru cei care intentioneaza sa materializeze Constiinta Unimii. (Poate ca e important de menionat aici ca asta nu se refera la intentia de a face orice schimbare de constiinta, ci o schimbare spre Constiinta Unimii). Ea este pentru aceia care vor spune cu toata sinceritatea: „Intentionez sa materializez constiinta unimii”. Indiferent de ceea ce crezi si de ce perspectiva ai asupra lumii, este tot in puterea ta sa intentionezi o asemenea schimbare, pentru tine si pentru altii. Datele propuse sunt adecvate si la timp pentru stabilirea intentiei de a o face, pentru ca ea duce la o materializare a Constiintei Unimii, in timpul celui de-al 9-lea Ciclu, in aliniere cu Planul Cosmic. Fara o asemenea intentie, este indoielnic daca va fi vreodata o asemenea schimbare pe Planeta – atat la nivel individual, cat si colectiv.

Bazat pe crearea unei asemenea intentii, in Convergenta Constiintei pare natural ca oamenii sa doreasca si sa faca ceremonii si sa participe la practici spirituale care sunt manifestari ale unei asemenea Constiinta a Unimii si sa caute orice cai posibile, pentru ca rezultatele sa devina permanente. De fapt, Convergenta Constiintei ar trebui privita ca fiind inceputul unui proces catre o Constiinta a Unimii mai profunda, care nu va inceta niciodata. Acesta este tipul de angajament care cred ca va fi necesar. Pentru cei ce doresc sa implineasca Planul cosmic, Convergenta Constiintei ar trebui sa fie un punct de intrare pentru co-creerea celui de-al 9-lea Ciclu – si ceva din care n-ar trebui sa vrem sa iesim. A incepe sa urmam zilnic calendarul Mayas, de la acest punct incolo, in cadrul pus la dispozitie de al 9-lea Ciclu, poate fi, de fapt, sa fie un factor semnificativ pentru dezvoltarea Constiintei Unimii. Proiectele devin reale, doar cand au termene, iar calendarul ne pune la dispozitie un cadru in care acest lucru sa poata fi realizat.

Pare important ca manifestarile legate de Convergenta Constiintei sa fie planificate cu mare grija si sa se exprime aceasta noua Constiinta a Unimii, in asa fel incat acestea sa nu fie doar expresii ale lumii vechi, in care am trait pana acum, aplicate fara discernamant. Daca, de exemplu, manifestari artistice vor face parte din programul de sarbatorire, pare intelept sa analizam mai intai daca acestea vor intensifica experienta unimii tuturor, sau daca vor crea de fapt o separare intre artisti si public. Acelasi lucru s-ar putea aplica si la efectuarea ceremoniilor propriu-zise, daca cel care conduce, nu se implica cu adevarat. Un exemplu foarte bun a unei ceremonii care este o expresie a unimii constiintei in mintea mea este atunci cand Jack Sully din Avatar este acceptat ca membru al poporului care traia pe Pandora. Mai mult decat atat, daca pentru generarea constiintei unimii se folosesc practici spirituale de valoare, ar merita luata in considerate ideea de a exclude cultul personalitatii fondatorilor sau a vreunui guru. Poate ca practicile discrete si fara fast sunt de fapt cele mai puternice manifestari ale Constiintei Unimii – dar este important ca participantii sa-si faca ceea ce predica si sa nu recreeze structuri bazate pe dominatie. Modul in care se va atinge acest desiderat va fi la latitudinea organizatorilor, iar aici noi doar subliniem importanta abordarii acestui aspect, cu o perspectiva proaspata si cu multa atentie atribuita detaliilor.

Numele de Convergenta Constiintei aminteste de Convergenta Armonica, o intalnire deschizatoare de minte si drumuri, care a avut loc pe 17-18 August 1987 (1 Imix si 2 Ik), deci este important sa atragem atentia asupra relatiei dintre acestea doua si de ce, dupa atatia ani, apare un al doilea eveniment – 17-18 Iulie 2010 (13 Eb si 1Ben). Factorul comun important al acestor doua convergente este ca ambele sunt esentialmente plasate in timp, la o dublare a miscarilor celui de al 8-lea si al 9-lea Ciclu din calendarul Mayas si, prin urmare, reflecta schimbari in energie care anunta transformarile respective de constiinta, aduse de aceste Cicluri. Cu alte cuvinte: Ceea ce a insemnat Convergenta Armonica pentru saltul cuantic spre cel de al 8-lea Ciclu, va insemna Convergenta Constiintei pentru cel de-al 9-lea Ciclu. (Prin urmare, poate fi inteleasa si ca a 2a Convergenta Armonica). Sau, daca includem cel de-al 7-lea Ciclu si Ciclurile premergatoare (vezi fig.3) pentru comparatie, putem vedea ca aceasta va insemna, pentru pregatirea celui de-al 9-lea Ciclu, ceea ce Renasterea Europeana a insemnat pentru saltul cuantic la lumea moderna a industrialismului. Ceea ce este acum diferit – si, in acelasi timp, o provocare pentru Convergenta Constiintei, este ca acest pas nu poate fi considerat a fi in interesul indivizilor separati, ci in interesul intregii omeniri.

Din aceste paralele (fig.3) putem observa ca, Convergenta Constiintei nu este, prin ea insasi, inceputul celui de-al 9-lea Ciclu, care de fapt nu incepe pana pe 9 Martie 2011. Mai degraba, aceasta celebrare, intiaza un Ciclu, un pre-Ciclu, care precede si paveaza drumul pentru cel de-al 9-lea Ciclu si conduce direct in acesta. Convergenta Constiintei este astfel extraordinar de importanta ca un punct pentru crearea intentiei Constiinta Unimii, chiar daca aceasta se va dezvolta pe deplin, doar mai tarziu, odata cu cel de-al 9-lea Ciclu. Poate ca va fi, de fapt, ultima sansa a omenirii pentru a stabili o astfel de intentie, care trebuie sa existe obligatoriu mai devreme, daca e sa ne ridicam deasupra haosului economic la care ne putem astepta, in anii care vin. Din perspectiva mea proprie, speranta pentru viitor rezida exact in a invata cum sa plutim pe acest al 9-lea Ciclu si sa transcedem astfel, in loc sa fim prinsi in toate dualitatile si conflictele Lumilor Inferioare.Daca asa stau lucrurile, atunci este de asteptat ca, Convergenta Constiintei sa fie intampinata cu multa rezistenta din partea tuturor acelor forte care continua sa apere operatiunile bazate pe ego, ale vechii lumi si ale masivele ierarhii pe care le-a generat. Ca un mic exemplu, a aparut o intreaga industrie media comerciala, referitoare la anul 2012, unde se tot speculeaza ce se va intampla, ca si cum aceste lucruri ar fi independente de intentiile si directiile creative alese de oameni. In mod natural, ajungem sa fim pusi fata in fata cu propriul nostru cinism si apatie fata de starea lumii, iar ganduri de acest gen vor veni inapoi catre noi: “asta nu e posibil”, “lumea nu se va schimba”, etc. si tocmai din acest motiv e nevoie de un angajament ferm .

Convergenta Constiintei este menita sa fie un eveniment foarte cuprinzator, care poate fi imbratisat de oricine are intentia initierii emergentei constiintei unimii, indiferent de opiniile sale despre calendarul Mayas sau altceva. Este vorba despre a folosi o oportunitate, in mod pozitiv si constructiv, iar participarea la acest eveniment necesita doar o perspectiva asupra faptului ca schimbarea cosntientei trebuie sa provina din procese de evolutie, din care facem parte in mod curent. Astfel, o trecere spre Constiinta Unimii nu este ceva care va cadea din cer, pur si simplu, la un moment dat in viitor, ci poate doar sa evolueze din punctul in care ne aflam deja, in prezent. Un principiu de baza al legii atractiei este ca providenta se misca numai atunci cand esti hotarat si dedicat – iar pana acum, angajamentul pentru o tranzitie la Constiinta Unimii nu a iesit la suprafata pe o scara mai larga si nici macar nu a mai fost propusa inainte.

Pentru ca acest eveniment sa aiba succes in generarea intentiei pentru trecerea catre constiinta celui de-al 9-lea Ciclu, este de dorit o participare masiva si la stadiile pregatitoare ale evenimentului. Eforturile pregatitoare ar trebui impartasite de milioane de oameni care au intentia sa aiba loc o schimbare in constiinta. Asadar, pentru a face ca acest lucru sa se intample, va fi nevoie de un efort colectiv, iar simplul fapt de a face alegerea sa participi este parte din crearea intentiei despre care discutam in acest articol. Initial, va fi mare nevoie ca oamenii sa ia initiative pentru a raspandi in jurul lumii, chemarea pentru Convergenta Constiintei. Este important sa fie atrase si organizatii care sa imbratiseze acest concept. Apoi va fi nevoie ca oamenii sa isi faca cunoscute contributiile personale, prin websiteuri publice, prin mass media sociala si alte retele. Va fi, de asemeni, nevoie de a sponsoriza/finanta multe aspecte ale activitatii si persoanelor care sa lucreze la proiect, iar acest lucru poate fi facut prin www.CommonPassion. org, o corporatie publica, non-profit, scutita de taxe. Apoi va fi nevoie de planificare creativa a evenimentelor si de crearea unei retele intre acestea. Persoanele individuale si organizatiile care vor sa participe in acest program global sunt invitate sa participe la discutiile asupra detaliilor intentiei impartasite si a conectarii cu altii din toata lumea, care vor co-crea acest val de Constiinta a Unimii, creat cu aceasta intentie. Un forum pentru discutii a fost initiat la http://forum. commonpassion. org/viewforum. php?id=50.

Propria mea perspectiva este ca aceasta e ultima sansa pe care o avem cu adevarat pentru a ne alinia cu Planul cosmic. Este acum sau niciodata si daca nu crezi ca, Constiinta Convergenta are o stransa legatura cu tine, probabil ca nu ai studiat calendarul Mayas suficient de serios. Asadar, nu te poate obliga nimeni sa participi la transformarea lumii, pe masura ce calendarul se apropie de sfarsit. Coborarea finala a lui Bolon Yookte, cele Noua Cicluri (cei Noua Lorzi ai Timpului, sau cele Noua Lumi, sau ce alt nume preferi), se apropie de noi si nu e intamplator faptul ca numarul noua este sacru in atatea traditii spirituale. Noua este numarul destinului omenirii, asa ca va fi alegerea ta daca vrei sau nu sa faci parte din co-creerea acestui destin.

Carl Johan Calleman, Stockholm, 11 Ahau (7 Martie 2010).

Fig. 3 Cele trei Cicluri superioare ale piramidei cosmice si undele lor pregatitoare (la scara diferita). Exemple despre cum anume viziunea dinaintea Ciclurilor pregateste manifestarea deplina a Ciclului urmator, sunt multiplele inventii (pe hartie) ale lui Leonardo da Vinci, in jurul anului 1498, care au precedat inventiile celui de a-l 7-lea Ciclu , sau cum Convergenta Armonica a prevestit interesul marcat pentru calendarul Mayas, din timpul celei de-al 8-lea Ciclu.

Scrisoarea Confederatiei Galactice catre Pamanteni


TRANSCRIEREA SCRISORII:

Schimba lumea! "Decide daca vrei sa ne aratam!"
Oricine ti-ar fi trimis acest mesaj tradus este irelevant si ar trebui sa ramana anonim in mintea ta. Conteaza ceea ce vei face cu acest mesaj! Fiecare dintre voi are dreptul sa isi exercite liberul sau arbitru si sa experimenteze fericirea. Acestea sunt atribute ce ne-au fost aratate noua si la care noi acum avem acces. Liberul vostru arbitru depinde de cunoasterea pe care o aveti despre propria voastra putere. Fericirea voastra depinde de iubirea pe care o aratati celorlalti si de iubirea pe care o primiti. Asemenea tuturor raselor constiente aflate in aceasta faza de evolutie, s-ar putea sa va simtiti izolati pe planeta voastra. Aceasta impresie va face sa fiti siguri de destinul vostru. Totusi, va aflati la marginea unor revelatii majore la care numai o minoritate a avut acces. Nu este responsabilitatea noastra sa va schimbam viitorul fara ca voi sa alegeti aceasta. Considerati aceasta actiune un referendum la nivel mondial! Si raspunsul vostru ca un vot valid!

Cine suntem noi?


Nici oamenii vostrii de stiinta si nici reprezentantii religiei nu vorbesc in mod unanim despre aparitiile misterioase de pe cerurile planetei carora omenirea le-a fost martor de mii de ani. Pentru a cunoaste adevarul, fiecare e necesar sa experimenteze adevarul in mod direct si nu prin filtrul mental al altei persoane, oricat de respectabila acea persoana ar putea sa fie. Un numar crescand de cercetatori de-ai vostrii exploreaza noi cai de cunoastere si se apropie foarte mult de adevar. In prezent, civilizatia voastra este inundata cu un ocean de informatie din care numai o micuta parte, cea care e cea mai putin suparatoare, e difuzata intr-un mod notabil. Ceea ce in istoria voastra a parut ridicul sau improbabil a devenit adesea posibil, apoi s-a si produs, mai ales in ultimii cincizeci de ani. Fiti constienti ca viitorul va fi si mai surprinzator. Veti descoperi ceea ce e mai rau si de asemenea ceea ce e mai bine. Precum miliarde de alte fiinte din aceasta galaxie, noi suntem fiinte constiente pe care unii le numesc "extra-terestre", cu toate ca realitatea este mai subtila. Nu exista o diferenta fundamentala intre voi si noi, cu exceptia experientei anumitor trepte de evolutie. Ca in oricare alta structura organizata, exista o ierarhizare in relatiile noastre interne. Structura noastra organizationala este bazata pe intelepciunea catorva rase. Cu consimtamantul acestei ierarhii ne adresam acum voua. Asemenea celor mai multi dintre voi, suntem in cautarea Fiintei Supreme. Asadar nu suntem dumnezei sau dumnezei mai mici ci efectiv egalii vostrii in Fratia Cosmica. Fizic, suntem intrucatva diferiti de voi, dar avem, in cele mai multe cazuri, o forma umanoida. Existenta noastra este reala, insa majoritatea dintre voi nu o percepeti inca. Nu suntem doar simplii observatori, suntem constiinte, la fel ca si voi. Nu reusiti sa ne intelegeti pentru ca ramanem invizibili simturilor si aparatelor voastre de masura in cea mai mare parte a timpului. Dorim sa umplem acest gol din istoria voastra in acest moment. Noi am luat aceasta decizie colectiva, dar aceasta nu este suficient. Avem nevoie de decizia voastra. Prin acest mesaj, voi deveniti cei care decideti! Fiecare dintre voi. Nici un reprezentant uman de pe Pamant nu va poate ghida decizia.

De ce nu putem fi vazuti?


La anumite etape de evolutie, "omenirile" cosmice descopera noi forme de stiinta, dincolo de aparentul control al materiei. Dematerializarea materiei si materializarea sunt astfel de forme de stiinte. Aceasta este ceea ce umanitatea a reusit in cateva laboratoare, in stransa colaborare cu alte creaturi extra-terestre contra unui cost al unor compromisuri extraordinare ce raman intentionat ascunse voua de catre unii dintre reprezentantii vostrii. In plus de obiectele aeriene sau spatiale sau fenomenele cunoscute in comunitatile voastre stiintifice, pe care le numiti OZN-uri, sunt de fapt nave spatiale multidimensionale ce aplica aceste capacitati. Multe fiinte umane au fost in contact vizual, audio, tactil sau fizic cu asemenea nave, unele dintre ele aflandu-se sub puterea oculta ce va guverneaza. Putinele voastre contacte cu aceste nave se datoreaza avantajelor extraordinare date de starea dematerializata a acestor nave. Neputandu-le cunoaste voi insiva, in mod direct, nu puteti crede in existenta lor. Intelegem acest lucru intru-totul. Majoritatea contactelor sunt realizate intr-un cadru individual, astfel incat sa se atinga sufletul celui vizat si nu pentru a modifica indiferent ce sistem organizational. Acest lucru este facut in mod deliberat de catre rasele ce sunt in preajma voastra, dar fiecare avand motive diferite si urmarind sa obtina rezultate diferite. Pentru fiintele multidimensionale negative, ce joaca un rol in jocul ascuns al oligarhiei umane din umbra, discretia lor este motivata de dorinta de a mentine necunoscuta existenta si accesul/acapararea lor. Pentru noi, discretia este motivata de respectul ce il avem fata de liberul arbitru pe care oamenii il pot exercita pentru a-si conduce propriile lor actiuni astfel incat sa atinga pe cont propriu maturitatea tehnica si spirituala. Intrarea civilizatiei umane in familia civilizatiilor galactice este foarte mult asteptata. Noi putem aparea in lumina zilei si va putem ajuta sa realizati aceasta uniune. Nu am facut-o pana acum, pentru ca prea putini dintre voi au dorit aceasta cu adevarat, din cauza ignorantei, indiferentei sau fricii, si pentru ca gradul de urgenta al situatiei nu a justificat o asemenea interventie. Multi dintre cei ce studiaza aparitiile noastre numara lumini in noapte fara a lumina calea. Adesea ei gandesc referindu-se la obiecte, cand de fapt este vorba despre fiinte constiente.

Cine sunteti voi?


Sunteti vlastarul multor traditii care, de-a lungul timpului, v-au imbogatit prin contributia fiecareia. Acelasi lucru este valabil si pentru rasele de la suprafata Pamantului. Telul vostru este de a va uni in respectul pentru aceste radacini comune si sa realizati un proiect comun. Aparentele culturilor voastre par sa va tina separati pe unii de altii pentru ca le-ati substituit esentei voastre profunde. Forma nu este mai importanta decat esenta naturii voastre subtile. Pentru puterile actuale, aceasta prevalare a formei in fata esentei constituie conceptia pe care se bazeaza ca voi sa o pastrati in fata oricarui pericol. Sunteti invitati sa depasiti diferentele de forma, respectandu-i insa bogatia si frumusetea. Intelegand constienta formei ne face sa iubim oamenii in diversitatea lor. Pacea nu inseamna sa nu faci razboi, inseamna sa devii ceea ce esti in realitate: o aceeasi Fraternitate. Intelegand aceasta, numarul de solutii ce le aveti la indemana descresc. Una dintre ele consta in contactul cu o alta rasa care sa va reflecte imaginea a ceea ce sunteti in realitate.

Care este situatia voastra?

Cu exceptia unor rare ocazii, interventia noastra intotdeauna a avut o foarte mica incidenta asupra capacitatii voastre de a lua decizii colective sau individuale pentru viitorul vostru. Acest lucru este motivat de cunoasterea noastra asupra profundelor voastre mecanisme psihologice. Am ajuns la concluzia ca libertatea se cladeste pe zi ce trece, pe masura ce o fiinta devine constienta de ea insasi si de mediu, iesind progresiv de sub incidenta conditionarilor si inertiilor, oricare ar fi acestea. In ciuda a numeroase constiinte curajoase si doritoare, acele inertii sunt mentinute in mod artificial pentru profitul unei tot mai puternice puteri centralizatoare. Pana de curand, omenirea a avut un control satisfacator al deciziilor ei. Dar pierde din ce in ce mai mult controlul asupra propriei sorti din cauza crescandei utilizari a tehnologiilor avansate, a caror consecinte letale asupra ecosistemelor atat umane cat si ale planetei devin ireversibile. Incet dar sigur va pierdeti extraordinara capacitate de a face viata un lucru de dorit. Optimismul, mobilitatea voastra spirituala vor scadea in urma acestor actiuni artificiale, independent de vointa voastra. Asemenea tehnologii care sa va afecteze corpul si mintea in aceeasi masura exista. Asemenea planuri sunt pe cale a fie puse in aplicare. Aceste lucruri pot lua o alta directie atata timp cat pastrati in voi aceasta putere creatoare, chiar daca coabiteaza cu intentiile intunecate ale potentialilor vostrii suverani. Acesta este motivul pentru care ramanem invizibili. Aceasta putere individuala este sortita disparitiei daca o reactie colectiva de mari proportii nu va avea loc. Este timpul unei rupturi, indiferent in ce directie. Dar trebuie sa aspteptati pana in ultimul moment pentru a gasi solutii? Ar trebui sa anticipati sau sa treceti prin durere? Istoria voastra nu a incetat sa fie marcata de intalniri intre oameni ce s-au regasit adesea in conditii conflictuale. Cuceririle s-au petrecut aproape intotdeauna in detrimentul altora. Pamantul a devenit in prezent un oras in care toata lumea cunoaste pe toata lumea numai ca conflictele persista si amenintarile de toate felurile se inrautatesc in durata si intensitate. Cu toate ca o fiinta Umana ca si individ, cu toate ca are multe capacitati latente, nu le pate manifesta cu demnitate. Acesta este cazul pentru majoritatea dintre voi din motive care sunt in esenta geopolitice. Sunteti cateva miliarde. Educatia copiilor vostrii si conditiile de viata, precum si conditiile a numeroase animale si plante sunt cu toate acestea la degetul a unor putini reprezentanti politici, financiali, militari si religiosi. Gandurile si convingerile voastre va sunt modelate de interese partizane de a va transforma in sclavi si in acelasi timp inducadu-va sentimentul ca sunteti in total control al destinului vostru, ceea ce in esenta este adevarat. Dar este o lunga cale intre dorinta si fapte atata timp cat adevaratele reguli ale jocului sunt necunoscute. De aceasta data voi nu sunteti invingatorii. Favorizarea informatiei este o strategie milenara pentru fiintele umane. Inducerea anumitor ganduri, emotii sau organisme care nu va apartin via tehnologiilor ad hoc este o chiar si mai veche strategie. Oportunitati minunate de a progresa stau foarte aproape de mari amenintari de subjugare. Aceste pericole si oportunitati exista acum. Totusi, nu puteti percepe decat atat cat va este aratat. Sfarsitul resurselor naturale este prevazut si in acelasi timp nici un proiect colectiv si de lunga durata nu a fost demarat. Distrugerea mecanismelor ecosistemelor au depasit limitele reversibile. putinele resurse si incorecta lor distribuire - resurse ale caror preturi de pornire vor creste zi dupa zi - vor aduce lupte fratricide la o scara ampla, dar si chiar in inima oraselor voastre si a zonelor rurale. Ura incepe sa creasca dar la fel si iubirea. Aceasta va face increzatori in abilitatea de a gasi solutii. dar masa critica nu este suficienta si un sabotaj este cu indemanare dus la realizare. Comportamentele umane, formate de generatiile trecute si de programele de formare, au o asa inertie incat aceasta perspectiva duce la un drum inchis. Voi incredintati aceste probleme conducatorilor vostrii, a caror constiinta a unui bine comun incepe sa scada treptat in fata intereselor corporationiste, cu acele dificultati. Ei desbat intotdeauna asupra formei si rareori asupra continutului. Exact in momentul actiunii, intarzierile se vor acumula ducand la situatia in care nu mai aveti decat sa va dati consimtamantul, fara a mai putea alege. Acesta este motivul pentru care mai mult decat niciodata in istoria voastra, deciziile voastre de astazi vor avea un impact direct si semnificativ asupra supravietuirii voastre de maine. Ce eveniment ar putea sa modifice aceasta inertie care este caracteristica pentru orice civilizatie? De unde sa vina o colectiva si unificatoare constienta, care sa opreasca aceasta graba oarba spre inainte? Triburi, populatii si natiuni umane s-au intalnit mereu si au interactionat intre ele. In fata unor amenintari la adresa familiei umane, este poate timpul ca o mai mare colaborare sa aiba loc intre voi. Un mare val este pe punctul de a se dezlantui. El amesteca aspecte foarte pozitive cat si foarte negative.

Cine este "cea de-a treia parte"?


Sunt doua modalitati de a stabili un contact cosmic cu o alta civilizatie: prin reprezentantii ei sau direct cu indivizii ce o formeaza, fara nici o distinctie. Prima modalitate determina lupte de interese, cea de-a doua aduce constienta. Prima modalitate a fost aleasa de un grup de rase motivate sa tina omenirea in sclavagism, controland astfel resursele Pamantului, rezerva genetica si energia emotionala umana. Cea de-a doua modalitate a fost aleasa de un grup de rase aliate pentru a fi in serviciul Spiritului. La randul nostru, subscriind acestei cauze impartiale, ne-am prezentat persoanelor aflate la putere care au refuzat mana noastra intinsa sub pretextul incompatibilitatii de interese cu viziunea lor strategica. Din acest motiv, in prezent fiecarui individ ii ramane sa faca aceasta alegere in parte fara interferenta altor reprezentanti. Ceea ce am propus in trecut acelora despre care credeam ca pot contribui la fericirea voastra, va propunem acum. . . voua!Cei mai multi dintre voi, ignora faptul ca fiinte non-umane au luat parte la exercitiul acelor puteri centralizatoare, fara ca ei sa fie nici macar suspectati si nici accesibili simturilor voastre. Aceast lucru este atat de adevarat, incat ei aproape ca au luat foarte subtil contolul. Ei nu se afla neaparat in planul vostru material, si aceasta e exact ceea ce-i face extrem de eficienti si inspaimantatori in viitorul apropiat. Oricum fiti constienti ca mare numar al reprezentantilor vostrii lupta cu acest pericol! Fiti constienti ca nu toate rapirile sunt facute impotriva voastra. Este dificil sa recunosti Adevarul! Cum ati putea voi, in astfel de conditii sa va exercitati liberul arbitru, cand el este manipulat atat de mult ? De ce sunteti voi cu adevarat eliberati ?Pacea si reunuficarea oamenilor vostrii ar fi primul pas spre o armonie cu o alta civilizatie. Aceasta e exact ceea ce cei care va manipuleaza din spatele cortinei, vor sa evite cu orice pret, pentru ca prin dezbinare, ei conduc! Ei de asemenea conduc deasupra celora care va conduc pe voi. Puterea lor vine din capacitatea acestora de a distila neincrederea si frica in voi. Aceasta va raneste considerabil insasi natura voastra cosmica. Acest mesaj nu ar fi de nici un interes, daca actiunile acestor manipulatori nu ar fi atins punctual maxim si daca planurile lor mincinoase si ucigase nu s-ar materializa in cativa ani de acum incolo. Termenele lor limita sunt aproape si omenirea va intra in chinuri fara precedent pentru urmatoarele zece cicluri. Pentru a va apara in fata acestor agresiuni invizibile, trebuie macar ca voi sa aveti suficienta informatie care sa conduca la solutie. Precum este de asemenea si cazul cu oamenii, rezistenta exista printre acele rase dominante. Aici din nou, aparitia nu va fi suficienta pentru a face diferenta dintre dominator si aliat. In prezenta voastra stare de psihism, este extrem de dificil pentru voi sa faceti aceasta diferenta. In plus, pe langa intuitia vostra, antrenamentul va fi necesar atunci cand va veni momentul. Fiind constienti de nepretiuta valoare a liberului arbitru, va invitam la o alternativa.

Ce putem sa oferim?

Va putem oferi o mai mare viziune holistica a Universului si a vietii, interactiuni constructive, experienta unor relatii corecte si fraterne, cunoastere tehnica eliberatoare, dezradacinarea suferintei, controlul exercitarii puterii individuale, accesul la noi forme de energie si in final o mai buna intelegere a constiintei. Nu va putem ajuta in a depasi fricile individuale si colective sau sa va aducem legi pe care voi nu le-ati fi ales, sa lucram in locul vostru, sa depunem efortul individual si colectiv pentru a construi lumea pe care o doriti, si nu va putem da aspiratia de a descoperi noi ceruri .

Ce veti primi?


Daca decideti ca un asemenea contact sa aiba loc, noi am pazi cu bucurie echilibrul fratern in aceasta regiune de univers, schimburi diplomatice rodnice, avantajoase, si o Bucurie intensa de a sti ca sunteti uniti pentru a duce la indeplinire ceea ce sunteti voi capabili (menirea voastra). Sentimentul de Bucurie, este foarte cautat in univers pentru ca energia lui este Divina. Care este intrebarea pe care v-o punem? "Voi vreti ca noi sa ne aratam?"Cum puteti raspunde la aceasta intrebare? Adevarul sufletului poate fi citit prin telepatie. Voi doar trebuie sa va intrebati pe voi insiva cu claritate aceasta intrebare si sa va dati raspunsul cat mai clar voua insiva sau in grup, cum doriti. Ca sunteti in inima orasului sau in mijlocul desertului, nu are nici un impact asupra eficientei raspunsului vostru, DA sau NU, IMEDIAT DUPA CE ATI PUS INTREBAREA !!! Faceti-o ca si cum ati vorbi cu voi insiva, dar gandindu-va la mesaj. Aceasta este o intrebare universala si aceste cateva cuvinte puse in contextul lor, au un sens puternic. Nu trebuie sa lasati ezitarea sa va stea in cale. Din acest motiv, voi ar trebui sa ramaneti calmi si sa va ganditi la aceasta in deplina constienta. Pentru a asocia in mod perfect raspunsul cu intrebarea, este recomandat ca voi sa raspundeti dupa o a doua citire a acestui mesaj. Nu va grabiti sa raspundeti. Respirati si lasati ca toata puterea liberului vostru arbitru sa va patrunda. Fiti mandrii de ceea ce sunteti !!! Problemele s-ar putea sa va fi slabit. Uitati despre ele pentru cateve minute si fiti voi insiva. Simtiti puterea ce izvoraste in voi. Aveti deplinul control al fiintei voastre !!! Un singur gand, un singur raspuns, poate sa schimbe in mod drastic viitorul apropiat intr-un fel sau altul. Decizia voastra individuala de a va intreba in sinea voastra daca sa ne aratam in planul vostru si in plina zi este pretioasa si esentiala noua. Cu toate ca puteti alege calea care vi se potriveste mai bine, ritualurile sunt efectiv inutile. O cerere sincera, facuta cu inima voastra si cu vointa voastra, va fi intotdeauna perceputa de noi, atunci cand ne este adresata. In forul vostru interior, prin vointa voastra secreta, voi veti determina viitorul. Care este efectul de parghie ???Aceasta decizie ar trebui luata de un numar cat mai mare dintre voi, chiar daca ar putea sa para ca o minoritae. Este recomandat sa raspanditi acest mesaj prin toate modaliatile cunoscute si in cat mai multe limbi cu putinta, celor din jurul vostru, indifferent daca sunt sau nu receptivi la aceasta noua versiune a viitorului. Faceti-o folosind un ton umoristic sau batjocoritor daca aceasta va poate ajuta. Puteti chiar in mod deschis si public sa glumiti pe marginea acestui subiect daca va face sa va simtiti mai bine, insa nu fiti indiferenti, macar astfel va veti exercita propriul vostru liber arbitru. Uitati de falsii profeti si de credintele care v-au fost transmise voua despre noi. Aceasta cerere este una de cea mai mare intimitate ce va poate fi ceruta; luand voi insiva o decizie ca individ este in egala masura dreptul fiecaruia, precum si o responsabilitate!!!Pasivitatea duce doar la absenta libertatii. Similar, indecizia nu este niciodata eficienta. Daca cu adevarat doriti sa va agatati de credintele voastre, ceea ce noi am intelege, atunci spuneti NU. Daca nu stiti ce sa alegeti nu spuneti DA dintr-o simpla curiozitate. Acesta nu este un spectacol, aceasta e viata de zi cu zi, NOI SUNTEM VII !!! Si traim !!!!Istoria voastra are o multime de episoade in care barbate si femei hotariti au fost capabili sa influenteze sirul evenimentelor in ciuda numarului lor mic. La fel cum un numar mic este suficient pentru a lua temporar puterea pe Pamant influentand viitorul umanitatii, un mic numar dintre voi, poate sa schimbe radical soarta, ca un raspuns la neputinta unei asa mari inertii si a atat de multe obstacole!!! Voi puteti sterge nasterea umanitatii in Fratie.
Unul dintre ganditorii vostrii spunea:"Dati-mi un punct de sprijin si voi muta Pamantul!"
Raspandirea acestui mesaj va fi punctul de sprijin ce va trebui intarit, noi vom fi parghia ce se prelungeste in ani-lumina, voi veti fi artizani de asemenea la…ridicarea Pamantului ca si consecinta a aparitiei noastre.

Care ar fi consecintele unei decizii pozitive?


Pentru noi, consecinta imediata a unei decizii colective favorabile ar fi materializarea multor nave pe cerul vostru si pe Pamant. Pentru voi, efectul direct ar fi abandonarea rapida a multor credinte si certitudini. Un simplu si concludent contact visual ar avea repercursiuni imense asupra viitorului vostru. Multa cunoastere ar fi modificata pentru totdeauna. Organizarea societatilor voastre ar fi profound modificata pentru totdeauna, in toate campurile de activitate. Puterea va deveni individuala, pentru ca voi insiva ati vedea ca noi existam. Concret, voi v-ati schimba scara valorilor voastre!! Cel mai important lucru pentru noi, este ca omenirea ar forma o singura familie in fata acestui "necunoscut", reprezentat de catre noi!!! Pericolul s-ar diminua gradat din casele voastre, pentru ca in mod indirect i-ati forta pe cei nedoriti, cei pe care i-am numit "a treia parte" sa se arate si sa dispara. Voi toti ati purta acelasi nume si ati impartasi aceleasi radacini: cele ale OMENIRII!Mai tarziu, schimburi realizate in pace si respect, ar fi astfel posibile, daca astfel va fi dorinta voastra. Pentru moment, cel caruia ii este foame, nu poate sa zambeasca, cel caruia ii este frica nu poate sa ne primeasca cu bucurie. Suntem tristi sa vedem barbati, femei si copii suferind intr-o asa masura in trupurile si in inimile lor, cand ei poarta o asemenea lumina interioara. Aceasta lumina poate sa fie viitorul vostru. Reletiile nostre pot fi progresive. Cateva etape ce ar dura cativa ani sau decade ar urma: aparitii demonstrative ale navelor noastre, aparitii ale noastre in prejma fiintelor umane, colaborarea pentru evolutia voastra tehnica si spirituala, descoperirea a parti din galaxie. De fiecare data, noi alegeri va vor fi oferite voua. Voi insiva veti decide atunci sa treceti in noi etape daca credeti ca este necesar bunastarii voastre interioare si exterioare. Nici o interferenta nu ar fi decisa in mod unilateral; noi am pleca de indata ce voi ati dori in mod colectiv acasta. Depinzand de viteza de raspandire a acestui mesaj in lume, cateva saptamani sau cateva luni vor fi necesare inaintea "marii noastre aparitii", daca aceasta va fi decizia facuta de majoritatea celor care isi vor fi folosit capacitatea de a alege si daca acest mesaj a primit suportul necesar. Principala diferenta intre rugaciunile vostre zilnice catre entitati de o natura strict spirituala si decizia voastra actuala, este extrem de simpla: noi suntem echipati tehnic pentru a ne materializa.

De ce o asemenea dilema istorica?


Stim ca "strainii" sunt considerati inamici atata vreme cat ei reprezinta "necunoscutul". Intr-o prima faza, emotia pe care aparitia noastra o va genera, va intari relatiile voastre la o scara mondiala. Cum puteti voi sti daca sosirea noastra este consecinta alegerii voastre colective? Pentru simplul motiv ca altfel noi am fi fost de mult timp prezenti la nivelul vostru de existenta. Daca noi nu ne aflam acolo, este pentru ca voi nu ati luat o asemenea decizie in mod explicit. Unii dintre voi ar putea gandi ca noi va vom face sa credeti intr-o alegere deliberata a voastra pentru a ne legitima astfel sosirea, desi aceasta nu este adevarul . Ce interes am avea sa va oferim in mod deschis ceva la care voi nu ati avut nici un accces pana acum, pentru beneficiul celor mai multi dintre voi ?? Cum puteti fi siguri ca aceasta actiune nu este altceva decat o manevra subtila a celei de "a treia parti" pentru a va inrobi si mai mult?Pentru ca o persoana lupta mai eficient intotdeauna cu ceva ce poate fi identificat decat in situatia opusa. Nu este terorismul cel care va roade ca un exemplu tipator??? Oricum, voi sunteti singurii judecatori in propria voastra inima si suflet!!! Indiferent de alegerea voastra, ea este respectabila si respectata!!! In absenta reprezentantilor umani care ar putea sa va induca in eroare, voi ignorati totul despre noi, cat si despre cei care va manipuleaza fara consimtamantul vostru. In situatia voastra, principiul de a fi precauti si care consista in a nu incerca sa ne descoperti nu mai este convigator/de urmat. Voi va aflati deja in cutia Pandorei ce a fost creata in jurul vostru de cea de "a treia parte". Oricare va fi decizia voastra voi va trebui sa iesiti din ea(din cutia Pandorei, nn). In fata unei asemenea dileme, o ignoranta impotriva alteia, aveti nevoie sa va intrebati intuitia. Vreti sa ne vedeti cu proprii vostri ochi, ori pur si simplu sa credeti ceea ce ganditorii vostri spun. Aceasta este adevarata intrebare!Dupa mii de ani, intr-o buna zi, aceasta alegere va fi inevitabila: a alege intre doua necunoscute. De ce sa raspanditi un asemenea mesaj printre voi insiva? Traduceti si raspanditi acest mesaj la scara larga. Aceasta actiune va va afecta viitorul intr-un mod ireversibil si istoric, la scara mileniilor, altfel, aceasta va amana o noua oportunitate de a alege pentru cativa ani mai tarziu, cel putin o generatie, daca aceasta va supravietui/va mai exista atunci. A nu alege, duce la a lasa pe alti oameni sa aleaga pentru voi. A nu informa pe altii, implica riscul de a obtine un rezultat contrar asteptarii proprii. A ramane indiferent inseamna a ceda propriul liber arbitru. De aceasta decizie depinde viitorul vostru. De aceasta decizie depinde evolutia voastra. Este posibil ca acasta invitatie sa nu intruneasca acordul vostru colectiv si aceasta, din cauza lipsei de informatie, indiferent de motiv acesta va fi neglijat. Totusi nici o dorinta individuala nu trece neauzita in Univers. Imaginati-va sosirea nostra maine. Mii de nave. Un soc cultural unic in istoria actuala a omenirii. Va fi atunci prea tarziu sa regretati faptul ca nu ati luat aceasta decizie si nu ati raspandit acest mesaj, pentru ca aceasta descoperire va fi ireversibila. Insistam in a nu va grabi in a lua aceasta decizie, dar ganditi-va la ea! Si decideti! Mass-media nu va fi in mod necesar interesata in raspandirea acestui mesaj. Este de aceea sarcina voastra, ca si anonimi, care totusi actioneaza cu discernamant si iubire, sa il transmiteti. Voi sunteti inca arhitectii propriei voastre sorti.
Fie ca pacea sa triumfe pe Pamant si in Spatiu !

7 Centri Energetici ( fostele cetati ale dacilor liberi)


  1. chakra 1 Muladharamuntii Parang- Petrosani

reprezinta:

- conexiunea noastra cu credintele familiale traditionale

- temelia sanatatii emotionale si mentale

fricile de baza:

- spaime legate de supravietuirea fizica

- frica de a fi abandonat de grup/ familie

- pierderea echilibrului fizic

puteri fundamentale:

- identitate tribala/ familiala

- coeziune si cod tribal al onoarei

- sprijin si loialitate

conexiuni energetice cu corpul fizic:

- coloana vertebrala,

- rect

- picioare

- oase

- sistem imunitar

Bolile care sunt activate aici sunt bolile psihice generate de disfunctiile familiale ( sindromul personalitatii multiple, tulburari obsesiv agresive, depresie, alcoolism)

Adevar sacru: TOATE SUNT UNA!

  1. chakra 2 Svadistana- Sinleul Silvaniei- Salaj- Dacidava

reprezinta:

- chakra parteneriatului sau a relatiilor

- puterea de alegere

frici de baza :

– frica de a pierde controlul

- frica de a fi controlat de cineva prin dependenta, viol, tradare

- pierderea financiara

- abandonul din partea partenerului principal sau colegilor de profesie

puteri fundamentale:

- capacitatea si puterea de a supravietui financiar si fizic pe propriile puteri si de a ne apara si proteja

- instinctul “ lupta si fugi”

- capacitatea de a risca

- capacitatea de a ne reveni dupa o pierdere ( membru de familie, partener, proprietati, serviciu, pierdere financiara)

- puterea de a ne revolta si reface viata

- abilitatea de a lua decizii personale sau profesionale

conexiuni energetice cu corpul fizic:

- organe sexuale

- intestin gros

- vertebrele de jos

- pelvis, zona soldurilor

- vezica urinara

Bolile care isi au originea in acest centru energetic sunt activate de frica de a pierde controlul

Adevar sacru: ONORATI-VA UNII PE ALTII !

  1. chakra 3 ManipuraPolovragi- Tg. Jiu

reprezinta:

- puterea personala in relatie cu lumea exterioara

- ne sprijina in procesul individualizarii, al formarii sinelui

frici de baza:

- frica de respingere

- frica de a nu parea ridicol

- frica de a iti indeplini responsabilitatile

- fricile legate de aspectul fizic- obezitate, chelire, imbatranire

- frica ca altii ne vor descoperi secretele noastre

puteri fundamentale:

- auto-apreciere

- respect de sine si autodisciplina

- ambitie si capacitatea de a genera actiune si a face fata unei crize

- curajul de a risca

- generozitatea, moralitatea si taria de caracter

conexiuni energetice cu corpul fizic:

- stomac, pancreas

- suprarenale, partea superioara a intestinelor

- vezica biliara si ficat

- mijlocul coloanei vertebrale

Boala care isi are originea aici este activata de probleme legate de responsabilitatea fata de sine, autoapreciere, frica de respingere si o supersensibilitate la critica.

Adevar sacru: CINSTESTE-TE/ ONOREAZA-TE PE TINE INSUTI !

4. chakra 4 Anahata- muntii Rarau- Campulung Moldovenesc

reprezinta:

- puterea emotionala

- ajuta la dezvoltarea noastra emotionala

- incorporeaza lectia spirituala care ne invata cum sa actionam din iubire si compasiune si sa recunoastem ca cea mai puternica energie pe care o avem este iubirea

frici de baza:

- frica de singuratate

- de angajament, de a –ti urma inima

- incapacitatea de a te proteja emotional

- frica de slabiciuni emotionale si de tradare

( pierderea energiei de aici da nastere la gelozie, amaraciune, furie, ura si incapacitate de a-i ierta pe altii cat si pe sine)

puteri fundamentale:

- iubire, iertare, compasiune

- devotament

- inspiratie

- speranta si incredere

- capacitatea de a te vindeca si de a-i vindeca pe altii

conexiuni energetice cu corpul fizic:

- inima si sistemul circulator

- coastele

- sanii

- glanda timus

- plamanii

- umerii, bratele, mainile, diafragma

Bolile ce isi au originea aici sunt cele cardiace si pulmonare si sunt provocate de dureri emotionale, de nevoia nostra de a sti de ce lucrurile s-au intamplat in felul in care s-au intamplat si din incapacitatea de a elibera dorinta de judecata umana auto-determinata.

Adevar sacru: IUBIREA ESTE PUTEREA DIVINA !

5. chakra 5 Vishuda- Sarmisegetuza

reprezinta:

- puterea vointei

- incredintarea vointii proprii vointei lui Dumnezeu

- uniunea completa cu vointa divina

frici de baza:

- frica de a nu avea autoritatea sau puterea de a alege in propria viata

- pierderea controlului cand e vorba de raspunsul nostru la lucrurile importante: bani, putere, controlul emotional al unei persoane asupra bunastarii noastre

- frica in fata vointei Divine

puteri fundamentale:

- increderea

- cunosterea de sine si autoritatea personala

- capacitatea de a lua decizii

conexiuni energetice cu corpul fizic:

- gat, glanda tiroida, trahee, esofag

- paratiroidele

- hipotalamusul

- vertebrele cervicale

- gura, maxilare si dintii

-

Toate imbolnavirile au legatura cu chakra 5 pentru ca alegerea este implicata in orice amanunt al vietii nostre si prin urmare in orice boala!

Adevar sacru: PREDAREA VOINTEI PERSONALE VOINTEI DIVINE !

6. chakra 6 Ajna- Capidava ( intre Harsova si Cernavoda)

reprezinta:

- puterea mintii

capacitatile mentale si de rationament si de aptitudine psihologica de a ne evalua convingerile si atitudinile

centru spiritual in care interactiunea dintre minte si suflet poate conducela perceptie intuitiva si intelepciune

puterea de a face deosebirea intre gandurile motivate de putere si cele motivate de frica si de iluzie

– “gandul” este inainte de “forma” , iar creatia incepe in dimensiunea energetica—ne atrage atentia sa devenim constienti de ceea ce cream!

frici de baza:

- lipsa dorintei de a privi inlauntrul si de a-ti dezgropa fricile

- frica de adevar atunci cand ratiunea este incetosata

- frica de o judecata realista exprimata

- frica de a te baza pe un sfat din exterior

- frica de disciplina

- frica de partea intunecata a sinelui si de atributele acestuia

puteri fundamentale:

- capacitati si abilitati intelectuale

- evaluarea cunoasterii constiente si a celei inconstiente

- primirea inspiratiei

- generarea marilor acte de creativitate si inteligenta rational- emotional intuitiva

conexiuni energetice cu corpul fizic:

- creier si sistem nervos

- glandele pituitara si pineala

- ochii, urechile, nasul

Adevar sacru: CAUTA NUMAI ADEVARUL !!!

  1. chakra 7 Sahasrara- manastirea Sambata de Sus

reprezinta:

- racordarea la divinitate

- chakra rugaciunii

- “ contul nostru din banca indurarii” depozitul pentru energia stransa prin gandurile si actiunile noastre bune sau prin actele de credinta si rugaciune

frici de baza:

- frica de “ noapte intunecata a sufletului”

- frica legata de abandonul spiritual, de pierderea identitatii si a conexiunilor cu viata si cu oamenii din jurul nostru

puteri fundamentale:

- credinta in prezenta Divinului si tot ceea ce reprezinta credinta in viata noastra- ghidarea interioara, intelegerea vindecarii si un anumit tip de incredere care eclipseaza fricile omenesti obisnuite; devotiunea

conexiuni energetice cu corpul fizic:

- forta care hraneste corpul, mintea si spiritul

- sistem nervos central

- sistem mescular

- tegument

Adevar sacru: TRAIESTE IN MOMENTUL PREZENT!