IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, iunie 06, 2010

David Bruce Hughes - Singularitatea in Matrice

Sa luam aminte...

Urmarind Viziunile cele mai inalte...


Channel Dl. Zeta

In aceste momente, cand sunteti mai mult aliniati cu Sinele vostru Inalt , voi primiti descarcari de ghidare si informare.
Un aspect al descarcarii ghidarii in constiinta voastra implica imagini ale probabilitatilor voastre viitoare. Este usor sa recunoasteti o viziune spirituala pentru ca aceasta va ridica si va entuziasmeaza. Mintea voastra constienta poate experimenta frica si ingrijorarea fata de o viziune, dar, la un alt nivel, va veti simti expandati si entuziasmati de aceasta. Permiteti acestor viziuni sa intre in constiinta voastra si sa existe in propriul lor spatiu. Evitati tentatia de a inconjura viziunile cu ganduri , cum ar fi: cum se vor realiza, cat de provocatoatre sau dificile sau imposibile vor fi. Mintea voastra constienta intotdeauna va dori sa stie ce, cand, unde, cum si ce, despre viziunile voastre.
Permiteti-va sa nu stiti raspunsurile la aceste intrebari. Aceasta reprezinta o mare parte
de a avea incredere in cele mai inalte viziuni ale voastre.

PERMITAND VIZIUNILOR SA "PRINDA RADACINI" IN CONSTIINTA


Cand voi permiteti unei viziuni sa existe in constiinta voastra, voi o vedeti cum aceasta prinde radacini. Incepeti sa
vedeti pasii pe care trebuie sa-i faceti pentru a o hrani, pentru a lua fiinta. Nu trebuie sa stiti toti pasii, la inceput. Este mai convenabil sa nu-i stiti. Aveti incredere ca atunci cand primiti o viziune, ea deja exista in campul vostru energetic , ca un potential al realitatii. Aveti incredere ca atunci cand primiti o viziune despre ceva care "deja exista" energetic, resursele pentru manifestarea viziunii sunt repede disponibile. De fapt, pentru ca o viziune sa nu se manifeste, ea trebuie sa fie blocata de catre gandurile, credintele, atitudinile si emotiile voastre.
Daca toate acestea sunt clare si deschise, veti primi ghidare pentru actiunile pe care
trebuie sa le faceti pentru a va aduce viziunile in realitatea fizica. Poate nu intelegeti la inceput de ce primiti o viziune. De exemplu, daca va vedeti mutandu-va intr-un oras nou sau facand un nou curs, initial poate nu intelegeti de ce. Asa cum faceti pasii pentru a explora viziunile pe care le primiti , veti vedea de ce le-ati primit si cum acestea va pot aproviziona cu intelegeri importante de care aveti nevoie pentru a progresa spiritual. Intru-cat poate nu intelegeti deplin importanta unui pas pana cand nu il faceti , va trebui sa invatati sa aveti incredere si sa credeti in viziunile voastre.

FITI DORNICI SA IMBRATISATI SCHIMBAREA


Pasii care vi se cer pentru a va realiza viziunile pot sa implice luarea unor decizii dificile si dureroase. Va puteti vedea
pe voi insiva parasind cariera prezenta , terminand o relatie, mutandu-va intr-un nou oras sau renuntand la idei, lucruri si conectii. Cateodata vi se va cere sa eliberati un aspect al trecutului vostru sau sa schimbati un obicei adanc intiparit. Invatarea spirituala nu inseamna intotdeauna mentinerea conditiei sociale. De fapt, este vorba adesea despre a demola ceea ce a fost si a va misca inainte intr-un nou mod. Asa cum intrati intr-un loc al abandonarii , unde imbratisati si permiteti tot ceea ce spiritul va cere, veti afla multe lucruri minunate si frumoase care vor intra in viata voastra. Schimbarea si cresterea nu inseamna a "pierde" lucruri, ci descoperirea si imbratrisarea noilor parti ale voastre. Aceste parti pot fi reflectate in realitatea voastra fizica de oameni, situatii , locuri si experiente.

FITI DORNICI SA "CERETI" ASISTENTA


Vi se poate cere sa invatati o noua abilitate sau sa va expandati viziunea pentru ceea ce credeti ca este posibil in viata
voastra. Nu va judecati pe voi , daca experimentati rezistenta si incertitudine. Voi sunteti intotdeauna capabili sa cereti ghizilor si Sinelui Inalt clarificare, asistenta si informatii aditionale, pentru a pregati calea pentru ca sa veniti intr-un loc al pregatirii. Nu este nimic "rau" in cautarea acestei clarificari si asistente. Continuati sa va pregatiti constiinta si sa va gasiti calea ; cereti ghidare si resursele de care aveti nevoie pentru a va urma calatoria si deschideti-va pentru a le primi.

Noi va oferim aici pasii pentru a primi o
viziune spirituala :
1. Exprimati-va intentia de a va deschide catre viziunile pe care spiritul vi le aduce.
2.
Intrati intr-o stare de pace prin respiratie, meditatie , auto-hiponoza sau prin alte tehnici.

3. Linistiti-va mintea, eliberati toate gandurile si ramaneti intr-o stare de ascultare tacuta.
4.
Permiteti ca o imagine sa se formeze in mintea voastra.

5. Cand vedeti aceasta imagine cu claritate, scrieti-o imediat sau inregistrati- o pe o caseta sau desenati-o.
6.
Intrati intr-o stare de permitere. Permiteti acestei imagini sa existe in constiinta voastra, fara a sti cum se va
manifesta.
7.
Daca aveti intrebari despre aceasta viziune , intrebati-va ghizii si Sinele Inalt, pentru clarificare. Nu ezitati sa
formulati intrebari pentru ghizii vostri si pentru Sinele Inalt , cautand informatii aditionale si ghidare.
8.
Asa cum primiti ghidarea , fiti dornici sa faceti pasii pentru a actiona in legatura cu imaginea pe care ati primit-o.O
parte din acest pas este sa actionati cu o impecabila coordonare. Aceasta inseamna sa fiti atenti la semne si sincronicitati pentru a va alinia. Cand vedeti ghidarea aliniindu-se cu mediul vostru , fiti dornici sa actionati impecabil in acel moment.
9. Odata ce ati inceput actiunea, observati cum se desfasoara lucrurile. Daca aveti nevoie de clarificare, intrebati-va ghizii in legatura cu pasii pe care i-ati facut si cereti indrumare pentru pasii urmatori.
10. Acceptati rezultatele actiunilor voastre, indiferent care sant acestea, afirmand ca tot ceea ce se intampla in viata
voastra este o portunitate pentru a va expanda intelegerile voastre.
11. Multumiti ghizilor vostri si Sinelui Inalt pentru asistenta si pentru informatiile pe care vi le-au dat.
12. Ramaneti intr-o stare de ascultare alerta pentru orice pas pe care va trebui sa il faceti.

Sursa: alexandracoliba.blogspot.com