IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, aprilie 26, 2010

LUNA PLINA IN 28 APRILIE 2010 ORA 15:15 – UN MOMENT AL “RE-NASTERII”



In acesta faza , Luna in Scorpion pe gradul 8:05 se afla in opozitie cu Soarele in Taur pe gradul 8:05 , este o Luna stralucitoare , puternica , magica, toate activitatile ajung la momentul culesului. Daca lucrurile nu au mers conform planului, tot ce este gresit va deveni dintr-odata clar, iar daca au mers conform planului , este momentul sa culegem roadele. Este o Luna Plina in Scorpion in care culegeam roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Scorpion din 16 octombrie 2009 . In timpul fazei de Luna Plina se intampla tot felul de lucruri nebunesti, deseori din cauza energiilor imense acumulate pe durata fazelor anterioare. Luna Plina poate fi momentul unor mari realizari sau a unor mari deziluzii , este un fruct ce il putem culege sau este un fruct deja intrat in stare de putrefactie, important este ca in acest moment, lumina binefacatoare a Lunii pune in evidenta atat realizarile cat si esecurile, atat lucruile bune cat si lucrurile rele , acest lucru se intampla nu din cauza ca ar fi Luna rea ci din cauza noastra ,ca nu putem gasi solutii armonioase pentru energiile noastre ajunse la maxim.

Ascendentul momentului de Luna Plina in Scorpion este un ascendent in Fecioara gradul 11:50 , ni se pune la dispozitie o energie ce accentueaza activitatea mentala, intelectuala ,capacitatea de a analiza dar si atentia la detalii, suntem ajutatii astfel sa ne imbunatatim modul in care ne facem munca, sa abordam mai atenti orice proiect, sa ne imbunatatim sanatatea . In acelasi timp , aceasta energie ne poate face prea critici la adresa celor din jur , ne poate conduce la izolare ( muncim prea mult) , ne poate afecta sistemul nervos, sanatatea.

Guvernatorul ascendentului este Mercur retrograd in Taur gradul 8:25, aceasta energie mercuriana intensa devine extrem de importanta pentru aceasta luna plina , vorbim asadar de o energie ce ne va interioriza , vom fi cuprinsi de ganduri contradictorii , vom fi asemeni unei pasari nelinistite si nerabdatoare ce nu stie incotro sa zboare. Mercur in mers aparent retrograd ne indeamna sa privim spre trecut dandu-ne o sansa sa reparam , sa reevaluam anumite decizii din viata noastra, este cel mai bun moment pus la dispozitia noastra sa invatam din greselile trecutului dar sa si le corectam. O planeta retrograda ne ajuta sa ne conectam la trecut, actiuni,oameni si fapte din trecut , Luna Plina in semnul Scorpionului reprezinta apogeul lunii noi in Scoprion din 16 noiembrie 2009 , asta inseamna ca energia mercuriana ne indeamna sa privim si sa corectam erorile comise din octombrie incoace.

Mercur retrograd in semnul Taurului ne pune sa reanalizam fiecare “pas” din trecut ,sa regandim ideile puse in practica , suntem ajutati sa reparam anumite greseli din afaceri , erori comise in gestionarea banilor, valorilor, bunurilor , in descoperirea unor tranzactii gresite ,erori comise in folosirea propriei valori. Mercur retrograd in casa IX ne poate aduce mari probleme legate de delimitarea propriei imaginatii de realitate, poate incurca drumurile, in acelasi timp poate fi un ajutor imens in descoperirea si repararea unor decizii legale, in replanificarea unor calatorii indepartate , in reinceperea unor cursuri de care avem nevoie . Mercur retrograd face un aspect de conjunctie cu Soarele in Taur , asta inseamna ca suntem la jumatatea perioadei de retrogradare , este un accent puternic al acestei energii ce amplifica incapatanarea ,prejudecatile, vom simti mult mai acut testele lui mercur retrograd.

Luna Plina in Scorpion adica opozitia dintre Soarele in Taur gradul 8:06 si Luna in Scorpion gradul 8:06 activeaza axa III-IX, o axa legata de comunicare si studii, o axa a evolutiei personale si spirituale, Acest moment de Luna Plina cu Soarele in conjunctie cu Mercur retrograd poate face lumina in tot ceea ce nu am dezvoltat corespunzator, in tot ceea ce ne-a condus la o anumita confuzie in planul gandirii , al ideilor , al idealurilor ,in domeniul religios, filosofic,politic, esoteric . Acuma ,putem sa ne dam seama daca ideile noastre , cunostintele noastre pot fi puse in practica pentru binele evolutiei noastre,acest lucru il putem face prin utilizarea intr-un mod egal a mentalului si intuitiei. , logicii si intelepciunii.

Aspectul de Luna Plina , adica opozitia dintre Luna in Scorpion si Soarele in Taur formeaza cu Marte in Leu gradul 11 :30 un Careu in T fix , este o configuratie puternic motivanta ce ofera o mare putere de concentrare pentru atingerea scopurilor si satisfacerea dorintelor dar in acelasi timp ofera si dezechilibru emotional, incapatanare , posesivitate si pasiuni nestapanite . Secretul folosirii in sens pozitiv a acestei imense energii consta in exprimarea pozitiva a energiei martiene in Leu ,vorbim de o energie ce pune in miscare casa XI, o casa ce ne vorbeste despre prieteni,sperante , dorinte . Exprimata negativ, energia lui marte in casa XI poate conduce destul de usor la certuri in anturaj,prietenii, este ca un joc al extremelor , de la admiratie exagerata ajungi destul de usor la rupturi violente si frustrare .

Luna in Scorpion este slabita prin semn, este o luna in cadere ce pierde din putere amplificand calitatile negative ale acestei energii lunare provocand astfel destule retineri si rupturi, femeile pot avea un efect distrugator asupra barbatilor iar barbatii vor simti o teama inexplicabila fata de femei. Dorinta de afirmare devine chiar agresiva, pasiunile devin violente , viata devine pentru toti plina de emotii, uneori chiar violente . Luna reprezinta sentimentele , imaginatia , sensibilitatea , compasiunea, ne spune de unde venim si incotro ne indreptam.In Scorpion , energia lunara poate arata ca trebuie sa trecem prin anumite drame , teama si agitatie, poate aduce violenta , nedreptate , inselatorii , un comportament mai presus de orice lege. Pe alt nivel, energia Lunii in Scorpion ne induce puterea de a patrunde in misterele naturii,, devenim mistici , atrasi de spiritualitate si de o dorinta puternica de a controla viata materiala si sentimentala. Pune in miscare extremele urii si iubirii, lupta fortelor opuse de degenerare si regenerare , este o energie lunara ce aduce forta si reinnoirea vietii din tot ce-i ascuns si reprimat.

Soarele in Taur este o energie ce stie sa ne dea stabilitate , un ritm vital lent dar viguros si constant , este o mare energie ce induce calm, seriozitate , conservatorism si prudenta , simturi ascutite

Luna Plina generata de opozitia dintre Luna in Scorpion si Soarele in Taur are drept planeta mediatoare pe Pluto retrograd in Capricorn in mers aparent retrograde plasat in casa IV , este un mesaj al unei energii ce ne spune destul de sugestiv ca nu ne-am taiat de tot craca de sub picioare, este o mana intinsa , este un ajutor imens in descoperirea erorilor trecutului .In astrologie, opozitia este un aspect major dinamic ce arata o problema interpersonala ce cere un compromis intre fiecare dintre noi si partenerul nostru sau un grup de persoane. Este un aspect ce aduce instabilitate, tensiuni interioare care daca sunt controlate si directionate in mod creativ, atunci putem canaliza impulsul coplesitor de a invata ceva nou, de a dezvolta o serie de talente .Pluto retrograd ca si planeta mediatoare a acestei opozitii este o energie ce ne intoarce mai mult spre trecut pentru a analiza “ noile inceputuri “ care in timp s-au dovedit a nu fi cele benefice noua , putem sa-l vedem pe Pluto retrograd ca un reparator karmic al unor inceputuri din trecut. Cu Pluto aflat in miscare aparent retrograda in casa IV putem vorbi de provocari in viata de familie, in afaceri imobiliare, in relatia cu parintii, in modul de construire a puterii personale , aceste provocari au undeva in trecut “ samanta “ care tot a fost hranita gresit iar acuma suntem pusi fata in fata cu fapte trecute ce nu ne mai sustin , nu ne mai pot oferi siguranta personala , pacea interioara, starea de multumire.Sa nu uitam ca Pluto este planeta transformarii , intai distruge tot ce-i vechi si nefolositor , elimina deseurile din viata noastra ca dupa aceea sa ne dea “ bogatia “ de care avem nevoie pentru reconstructie . Pluto retrograd in casa IV ne va ajuta sa pierdem un asa zis “ confort “ plin de “ spini” , chiar daca acest confort aducea “ intepaturi zi de zi “, poate aduce renuntari la o viata de familie spinoasa , la un camin plin de spini, la o cariera ce nu este in acord cu destinul nostru. Pluto retrograd in Capricorn ne testeaza sentimentele , respectul, demnitatea care stau la baza unei familii , modul in care acestea au fost castigate , eforturile facute in a intretine o relatie in care sentimentele , securitatea , pacea interioara sunt in deplina armonie. In acest scop Pluto retrograd va rupe tot ce-i fals aducand realitatile crude in prim plan , din acest punct de vedere putem vorbi de o perioada a “ mersului pe sarma “ , cine sa ve grabi va cadea, cel ce va sti sa merga incet si atent va reusi sa transforme “ acest mers pe sarma “ intr-un mers pe autostrada destinului .

Tinand seama de faptul ca Luna Plina in Scorpion este in aspect benefic cu Pluto retrograd in Capricorn ( guvernatorul scorpionului in aspect benefic cu luna in scorpion), putem vorbi de o intelegere miraculoasa cu universul necunoscut, devenim extrem de intuitivi iar acest lucru poate sa ne ajute sa ne echilibram viata personala, putem gasi “ acel secret “ necesar echilibrului cu cei din jurul nostru.Mercur retrograd in Taur in trigon cu Pluto retrograd accentueaza capacitatea noastra intuitiva , putem vedea lucrurile in toata profunzimea lor , devenim “ detectivi” , nu ne scapa nimic , putem descoperi adevaruri care ucid , putem sa ne folosim mintea in gasirea acelor lucruri palpabile, necesare vietii noastre .

Opozitia dintre Saturn retrograd in Fecioara gradul 28:41 si Uranus in Pesti gradul 28:51 este o lupta puternica dintre nevoia de stabilitate si dorinta de a deschide drumuri noi, este un aspect al unor schimbari semnificative in intrega lume,viata politica, tehnologie, viata personala. Aceasta opozitie activeaza axa I-VII , axa eu –tu ,este o energie cu un un impact deosebit pentru cei care si-au creat o karma relationala grea , dificila, dar si asupra celor implicati .in relatii doar pentru a castiga ceva, pentru a domina pe cineva. Saturn in mers retrograd prin casa I are un impact deosebit asupra personalitatii, comportamentului ,obliga sa ne confruntam cu diferite situatii concrete de viata pe care le-am neglijat sau ignorat. . Pot aparea dificultati in exprimarea personalitatii noastre , emotiile in relatiile cu ceilalti oameni devin de nestapanit, orice comportament gresit din trecut cere acuma o plata sau o redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect.

Despre opozitia Saturn –Uranus:

O Luna Plina in Scopion sustinuta chiar de propriul guvernator Pluto ne ajuta sa analizam intr-un mod cat mai profund tot ceea ce ne poate oferi siguranta personala , suntem ajutati sa intelegem ca schimbarile dar si sfarsiturile sunt necesare evolutiei noastre ,ar fi cel mai bine sa incercam sa cultivam compasiunea, intelegerea , sa abordam cu incredere tot ceea ce submineaza comportamentul nostru, actiunile noastre , dorintele noastre, sa ne eliberam de teama de a ne confrunta cu greutatile emotionale care odata recunoscute pot sa ne ajute in vindecare .
Asemeni Pasarii Phoenix , aceasta Luna Plina in Scorpion ofera capacitatea de a atrage si concentra atentia spre ceea ce este important , spre misterele ascunse ale vietii , are puterea de a ne reaminti tuturor ca trebuie sa incercam” sa ne cantam propriul cantec de Pasare Phoenix”.
Asa cum Pasarea Phoenix isi canta cantecul pentru a trece intr-o noua etapa a vietii , asa si noi suntem ajutati de aceste energii imense sa intelegem ca si din “cenusa “ poti renaste ,importanta este vointa, intelegerea, compasiunea , dorinta de transformare .
Imprieteniti- va cu “Pasarea Phoenix”, este cel mai bun moment in care sa renasteti .

ATI AJUNS LA DESTINATIE!!!


Un mesaj de la Arhanghelul Gabriel prin Shelley Young 18 aprilie 2010

Multe fiinte umane iluminate au o reticenta in a se vedea ca sufletele uimitoare ce sunt cu adevarat. Ele se tem ca privindu-se in acest fel ar cadea in ego.Asta nu inseamna a va ameti in iluzia grandorii. Asta inseamna a va privi dintr-o perspectiva inalta si de a vedea cu adevarat, de a recunoaste si a onora cine sunteti cu adevarat.Am dori sa continuam in acest ton, oferindu-va permisiunea de a va observa propria maretie. Acest lucru este intr-adevar o parte integrala a energiilor in care ne aflam acum.Majoritatea dintre voi care ati pasit pe calea voastra spirituala, ati lucrat fara odihna, condusi, daca doriti, pentru a atinge linia de sosire. In timp ce noi va
onoram pentru seriozitatea voastra, multi dintre voi ati imbratisat aceasta graba si a devenit un obicei.
Vedeti voi, in energiile de la inceputul acestui proces, multi dintre voi simteau o mare graba in care trebuia neaparat sa iluminati, asa cum a facut intreaga lume din jurul vostru.Si simteati ca si cum ar fi trebuit sa fie facut totul ACUM. Acea urgenta pe care ati simtit-o toti a fost o parte integrala a procesului pentru a asigura ca masa critica a fost obtinuta si procesul ascensiunii pe Pamant asigurat.
Pentru ca multi dintre voi ati pasit pe calea voastra spirituala condusi de aceasta urgenta, ati acceptat ca acesta este felul in care se simte mereu calea spirituala.
In realitate, nu mai este nevoie sa purtati acel simt al urgentei.Procesul este in actiune. Voi ati reusit, ca si colectiv intreg, ceea ce v-ati propus sa faceti, deci acel simt al urgentei nu mai este necesar cu adevarat, dar multi inca se mai agata de el cu toata forta lor.
Acest lucru face ca fiintele iluminate sa accepte cu dificultate mutarea in energiile starii de A FI. Ele simt ca trebuie sa fie ceva gresit pe care inca nu il inteleg. Ele inca se simt conduse, cand nu exista nici un loc unde sa ajunga. Si astfel, ele simt ca ''trebuie sa fiu blocat'', ''cred ca imi scapa ceva'', ''ce anume trebuie sa vindec''? ''Ce ar trebui sa fac''? Pentru ele, a sta pe calea buna inseamna a forja inainte.Asta este o aberatie.
Procesul ascensiunii pe Pamant este asigurat. Nu exista nimic in neregula care sa il poata stopa acum, asa cum impulsul este la locul sau. In loc sa va bateti incurajator pe umar, voi cadeti in disperare, cautand ceva de facut. Acest lucru induce multora un simt al disconfortului care nu este cu adevarat necesar.Daca v-ati putea vedea asa cum va vedem noi.Daca
ati putea, ati vedea sufletele frumoase cantand, care s-au mutat in curaj si integritate si credinta si au permis ca acest magnific eveniment sa aiba loc. Ati putea vedea sufletele care si-au vazut si trai cel mai inalt serviciu posibil si l-au facut stralucitor. Ele au realiat ceea ce si-au propus sa faca si acum multi se bucura de fructele muncii lor. Ganditi-va astfel. Este ca si cum v-ati lipit de
masina voastra, stiind ca trebuie sa ajungeti la o destinatie foarte indepartata. Ati stat in discomfortul masinii voastre cat ati calatorit multi kilometri pentru a ajunge aici. Uneori va era foame sau sete sau aveati nevoie disperata sa folositi toaleta. Uneori corpurile voastre aveau dureri din cauza limitarilor vehicolului vostru si tanjea sa iasa afara si sa se intinda. Unele portiuni ale calatoriei voastre au fost lungi si pareau ca nu se mai termina. Alte portiuni ale calatoriei v-au entuziasmat si v-au incarcat cu minuni asa cum priveati la peisaje noi interesante. Dar in final, ati ajuns la destinatie. Puteti arunca hartile si instructiunile. Ati ajuns acolo unde ati muncit atat de mult sa ajungeti! Acum este timpul sa va bucurati de destinatia voastra. Sa inaintati cu un simt la minunii si sa va planificati zilele in conformitate cu ceea ce va face cea mai mare placere si va aduce cea mai mare implinire. Acesta este un timp cand va puteti intalni in bucurie cu altii care si-au completat in mod similar calatoriile si impartasesc povesti despre pelegrinajele voastre uimitoare.
Calatoritul s-a incheiat, dragilor. Este timpul sa imbratisati si sa va bucurati de Pamantul promis.
Sursa: www.trinityesoteric s.wordpress. com

ARHANGHELUL MIHAIL - O CHEMARE DE TROMPETA PENTRU CEI CARE SERVESC LUMEA

Mesajul lunii mai 2010 - Transmis de Ronna Herman

Preaiubiti maestri, acei dintre voi care sunteti Seminte Stelare, ati raspuns la chemarea unei trompete rasunatoare ,care a reverberat prin acest Univers. ( Seminte Stelare - cateodata numite Suflete batrane - O Samanta Stelara este un suflet/persoana care a avut multe vieti in acest univers si poate chiar si in Omnivers. Aceasta inseamna ca noi am intrat in
constiinta noastra individualizata cu foarte mult timp in urma si avem multe, multe, vieti si experiente ca co-creatori. Sufletele Semintelor Stelare sant cele care se afla in linia intai a procesului de ascensiune si care ancoreaza inaltele frecvente ale Luminii
pe Pamant). Voi ati venit din sisteme stelare foarte indepartate, din galaxii si sisteme solare si ati adus cu voi o bogatie de informatii cosmice care au fost stocate in Mintea voastra Sacra pentru a fi accesate in viitor. Au existat cerinte stringente prin care ati trecut si juraminte solemne pe care a trebuit sa le faceti. Voi ati fost de acord sa veniti pe Pamant pe durata acestor momente
ale timpurilor evolutionare si sa va incarnati intr-o mare diversitate si adesea foarte dificile circumstante. Voi ati facut un angajament ca atunci cand va veni timpul sa pasiti pe calea ascensiunii, ne veti permite sa va dam deoparte liberul arbitru , astfel incat sa putem lua indiferent ce masuri consideram ca sant necesare pentru a va trezi. Pentru multi, aceasta a rezultat intr-o contopire cu sufletul si altii, care deja s-au trezit la Sinele lor Suflet, au fost pregetiti pentru o fuziune cu o fateta a Sinelui lor Inalt.
Cand in final, Sufletul a fuzionat total cu Inima Sacra , aceasta este o mare reuniune de proportii monumentale. Cand intentiile voastre sant compuse dintr-o intelepciune acoperita de iubire si proiectata cu puritate, voi deveniti o puternica sursa a energiei Focului Sacru. Aceasta trezire a rezultat intr-o nemultumire Divina de masa , pe langa aceasta garda avansata. Voi toti ati
experimentat cateva din transformarile monumentale care au avut loc in mijlocul maselor si ati observat deasemenea sau ati fost afectati de schimbarile accelerate ale Pamantului care au avut loc si continua. Multi dintre voi, care ati facut un efort constient sa va recastigati Divinitatea , vi-e indiferent de ce sunteti sau ati fost atrasi, sunteti in mijlocul acestui grup. Voi ati fost de acord sa fiti exemple si sa faceti tot ce va sta in putre pentru a usura calea pentru altii, prin a deveni Santinele ale Luminii, aratatori de cale si Servitori ai Lumii. In erele trecute, procesul ascensiunii a fost disponibil doar pentru cei care s-au incarnat pentru a fi initiati ferm
pe cale si ca discipoli a caror misiune a fost sa ancoreze cat de multa Lumina pot si sa aduca cat de multa intelepciune cosmica a fost posibil. Acel timp a trecut. Acesta este un timp al ascensiunii in masa pentru ca toate planetele, sistemele solare si galaxiile din acest Univers sunt activ implicate in procesul de ascensiune. Rotile Creatiei spiraleaza permanent in sus si in jos, in interior si in exterior, depinzand de marele ciclu cosmic al timpului. In ultimii cativa ani ai timpului de pe Pamant, noi am daruit instructiuni profunde despre cum sa construiti Piramidele Puterii/Luminii in dimensiunea a 5-a. Exista acum o magnifica Piramida a Lumii pe
care milioane de suflete dragi o viziteaza cu incredere pentru a inspira Particolele Adamantine, Esenta pura si divina a Creatorului.
Cerand cel mai mare bine pentru umanitate Pamant si toata Creatia, acest Elixir al Vietii este activat prin intentia voastra iubitoare si expirata inafara in vastele receptacole ale Luminii din marea piramida. Esenta Iubirii voastre este apoi multiplicata de o mie de ori si flosita de catre Elohimi si fortele angelice in cel mai benefic mod. Legea Universala spune ca trebuie
sa vina un timp, cand toate Sufletele constiente trebuie sa returneze o portiune a darurilor Divine ale Vietii/Iubirii care le-au fost alocate. Cand voi participati activ la impartasirea portiunii voastre din Particolele Adamantine , via Piramida Lumii, voi va indepliniti obligatia fata de Parintii nostri Creatori, ca un co-creator activ si grijuliu. Aceasta este cea mai inalta si mai efectiva forma de plata a zeciuielii. Este important sa impartasiti bogatiile voastre pamantesti, dar mai important este sa impartasiti darurile si talentele Spiritului vostru. Peste ani, multi dintre voi v-ati alaturat in construirea Piramidelor de grup 5 dimensionale in multe
locuri strategice de pe Pamant . Adesea, instructiunile pe care vi le-am dat sunt pregatitoare pentru un plan mai maret care se va manifesta in viitor. Acum este timpul ca noi sa ne concentram pe crearea unui mediu pentru sosirea impreuna a grupului de Servitori ai Lumii. Catre acest sfarsit , piramidele grup din jurul lumii au fuzionat incet dar sigur,pentru a crea o mare piramida in cele mai inalte nivele ale dimensiunii a 5-a. Aceasta piramida nu este atat de mare ca Piramida Lumii, pentru ca este o diferenta majora intre cele doua.
Piramida Lumii a fost creata pentru toata umanitatea, astfel incat oricine doreste sa mearga acolo sa comunice cu Mama/Tatal Dumnezeu , cu Marile Fiinte de Lumina si cu fortele angelice , sa o poata face. Acesta este un loc pentru exprimarea gratitudinii si a aduce un omagiu Parintilor nostri Creatori, Creatorului Suprem si puternicelor forte ale taramurilor ceresti. Este un loc sacru a celei mai inalte forme si toti cei care doresc sa experimenteze stralucirea Unicitatii si sa
impartaseasca abundenta lor spirituala si iubirea neconditionata, au asigurat un loc acolo. Voi ati putea-o numi Catedrala din cer , pentru ca in viitor va lua locul multor case ale venerarii, asa cum religiile lumii incep sa accepte avansatele invataturi ale intelepciunii date de Creatorul nostru Mama/Tata.
Piramida Servitorilor Lumii va fi rezervata celor care sunt bine pe calea lor catre
Maiestrie si care si-au castigat dreptuul de a impartasi cunoasterea/ intelepciunea integrata, cu altii. Ca si in Orasele de Lumina, voi sunteti primii care mergeti in piramida voastra personala si apoi, faceti calatoria de acolo in Piramida Servitorilor Lumii.
Noi va vom da mai multe instructiuni in viitorul apropiat privind scopul si beneficiile Piramidei Servitorilor Lumii. Este suficient sa spunem ca aceasta este una din cele mai mari oportunitati pe care le-ati avut vreodata de a servi umanitatea si Pamantul. Amintiti-va, initierea este acum un eveniment de grup si nu o realizare individuala. Trebuie sa doriti sa ii asistati pe cei care sunt pe cale in spatele vostru intr-un fel, astfel incat , asa cum voi va inaltati, asa se intampla si cu toata umanitatea. Sufletul are o inclinatie naturala spre constiinta de grup. Sufletul este cel care cauta reunificarea, nu personalitatea egou-lui. Avansarea pe cale, creste constiinta Sufletului si constiinta grupulu. Milioane de suflete dragi se afla in mijlocul a ceea ce este numit procesul initierii ; asadar, noi dorim sa clarificam ca aceasta este o parte naturala a procesului de ascensiune. Asa cum ati mai auzit inainte, ascesniunea este un proces continuu, cu evolutie permanenta si nu o destinatie. Ar trebui deasemenea sa fiti constienti ca ati
experimentat diferite faze ale procesului de ascensiune de multe ori inainte , intr-o multitudine de locatii si realitati. Ca un aspirant pe Cale, adevaruri mai marete si mai marete va vor fi revelate. Asadar, ar trebui sa fiti constienti ca principiile minore ale intelepciunii fara varsta vor fi constant expandate pentru a incorpora reguli unice, legi si adevaruri ale urmatorului nivel de
existenta , intr-un ciclu fara de sfarsit al ascensiunii in constiinta.
Amintiti-va, cunoasterea trebuie sa fie integrata si folosita intr-un mod eficient si potrivit, pentru a fi pastrata ca intelepciune. Fiintele uman/spirituale sunt cele care si-au dezvoltat abilitatile
Superconstiintei lor, deci ele pot incepe sa atraga din bogatia de informatii stocate in Mintea lor Sacra. Eventual, acestea si-au castigat abilitatea de a atrage inspiratia si informatia avansata din dimensiunile inalte, via multe fragmente ale Sinelui lor Suflet, care sunt dispersate de-a lungul Universului. Sinele Inalt/Mintea Supraconstienta este legatura cu taramurile Spirituale . Mai intai, puteti incepe sa aveti flash-uri de inspiratii/informat ii via abilitatile voastre intuitive si pe durata meditatiei.
Puterile mintii sunt maret amplificate , asa cum un aspirant pe cale devine mai prolific si confortabil in folosirea tiparelor de inalta frecventa ale Mintii Sacre.
Ca un rezultat al intrarii in taramurile de inalta frecventa ale structurii creierului , o buna portiune din amintirea evenimentelor trecute incepe sa se atenueze, asa cum va mutati inafara taramului mintii/creierului instinctual si intrati in taramul Mintii Superioare. Ascensiunea este un proces al expandarii mintii, a trecerii de la o stare a constiintei la alta. Constiinta se expandeaza pentru a include toata umanitatea, Pamantul , sistemul solar si lucratorii sai. Nu mai exista concentrare doar pe micul Sine.
Ultimul scop este sa deveniti o fiinta galactica si eventual sa realizati o constiinta universala. Preaiubitilor, noi ne straduim sa va dam cele mai pertinente informatii pentru a va asista la intelegerea a ceea ce se intampla, o perspectiva larga a ceea ce urmeaza, ca si
metode , unelte si exercitii, pentru a va asista sa va miscati prin procesul evolutionar, cu cel mai mic disconfort , prin darul gratiei (care este energia rafinata a karmei). Ca intotdeauna, noi va atragem atentia sa acceptati doar acele concepte care rezoneaza cu inima si sufletul vostru, considerandu- le Adevarul vostru. Voi nu mai trebuie sa urmati absurditatile nimanui, pentru ca voi sunteti maestrul propriului vostru destin si deci, voi trebuie exersati constant darul discernamantului. Exista multi mesageri devotati ai Inaltei Intelepciuni care si-au dedicat vietile pentru a va aduce invataturile de intelepciune pentru timpurile prezente si viitoare ale
constiintei mondiale expandate. Ei se straduiesc sa aduca cea mai mare intelepciune si cele mai benefice informatii posibile si pentru a face asta, ei trebuie intotdeauna sa se straduiasca pentru acuratete si impecabilitate. Prin munca lor, vor fi cunoscuti.

Nici o negativitate nu ii va impiedica si nu ii va opri de la indeplinirea misiunii lor. Acum este timpul pentru acei dintre voi care v-ati intors Spectrul Luminii si al Umbrei la un nivel acceptabil al dualitatii , sa incepeti procesul deschiderii cailor de comunicare cu Fiinte din taramurile inalte . Aceasta inseamna ca v-ati indeplinit sarcina monumentala de a va curata portiunea majora din datoria karmica si Semnatura voastra Energetica radiaza predominant pozitiv, cu tipare frecventiale vibrationale favorabile. Asta inseamna deasemenea ca ati restabilit cu succes conectia dintre Mintea voastra Sacra si Inima voastra Sacra. Multi dintre voi
incep sa primeasca impulsuri, mesaje inspirationale si informatii avansate de la Sinele vostru Inalt, de la ghizii vostri sau de la ajutoarele angelice specializate. Noi dorim sa va avertizam ca este destul de neobisnuit sa va conectati cu tipare vibrationale si sa incepeti sa primiti informatii de la una din Fiintele de Lumina, de la Lorzii Luminii sau din inaltul taram angelic unde locuiesc
Arhanghelii , fara o perioada de antrenament si testare. Noi va rugam sa procedati lin si sa permiteti Sinelui vostru Inalt sa va ghideze prin proces. Facand asa, veti stabili o conectie ferma cu frecventele cosmice ale inaltei inteligente si veti progresa gradual si in siguranta catre invatatori mai avansati ai intelepciunii cosmice.

INTREBARE : Ne poti explica, te rog, despre CORPUL CAUZAL?
ARH. MIHAIL : Corpul cauzal este o fateta a Sinelui vostru Inalt sau a Suprasufletului vostru care locuieste in Planul Mental Inalt. Acesta contine o acumulare a tuturor lucrurilor pozitive pe care le-ati facut/creat pe durata vietii voastre. In cateva din vietile voastre poate ca a fost adaugat foarte putin in magazia faptelor voastre bune; asadar, in alte vieti importante, voi v-ati
sacrificat si ati servit atat de bine, astfel incat, peste timp, comorile ceresti pe care le-ati acumulat au crescut considerabil. Deci, calea catre primul fragment/sfera a Sinelui vostru Inalt este deschisa si darurile si intelepciunea stocate in interior sau incep sa curga in structura creierului si in vasul fizic. Sufletul face fiecare efort pentru a va asista in conectarea cu Sinele vostru Inalt ,pentru ca acesta este un mare beneficiu pentru Sinele vostru Suflet, la fel ca si pentru sinele vostru fizic. Gradual, cu timpul, constiinta voastra umana devine aliniata cu Inteligenta Cosmica.

INTREBARE : Intonarea sunetelor aseaza chakrele in rotirea adecvata?
ARH. MIHAIL : Pana la un anumit grad. Intonarea sunetelor incepe procesul eliberarii gandurilor dizarmonioase si discordante din chakre si eventual aceste vortexuri eterice , rotitoare de energie vor radia energia Fortei Vietii a frecventelor specifice , asa cum au fost desemnate original sa o faca. Procesul este foarte gradual, pentru ca energiile dezechilibrate sunt
aruncate inafara celor 4 corpuri : fizic, emortional, mental si eteric si eventual afara, in lumea formei, prin Legea cercului sau intr-un tipar al Infinitului. In trecut, a fost necesar sa experimentati ceea ce ati creat sau , intr-un fel, sa rectificati actiunile karmice
negative. Aceasta inseamna ca aceste energii negative vor tulbura lucruri din realitatea voastra, astfel incat voi sa le puteti transmuta si sa intoarceti tiparele vibrationale la tipare frecventioale armonioase.
Gradual, asa cum tiparele negative sunt eliberate, chakrele se intorc la o rotire mai rapida si adecvata. Gandurile pozitive si actiunile au ca rezultat chakre radiante si echilibrate si tipare vibrationale armonioase emanate spre lumea exterioara, care, in final, conduc catre Maiestria de Sine si catre o stare de Iluminare a Fiintei.
Iata de ce este atat de important sa folositi Flacara Violet in fiecare zi, pentru a transmuta toate
energiile discordante, astfel incat sa nu trebuiasca sa experimentati cauza si efectul rezultate din formele gand dizarmonioase.
Este mult mai avantajos sa le transmutati, asa cum acestea sunt eliberate prin darul Flacarii Violet a transmutarii. Aceasta va ajuta sa va mutati in ceea ce se numeste Starea de Gratie. Curajosii mei, eu va rog sa va fortificati armura voastra spirituala cu calitatea si virtutile Primei Raze a Vointei/Puterii Divine : integritate, valoare, adevar si fermitate, asa cum noi mergem impreuna inainte ca Servitori ai Lumii. Eu promit sa va arat calea si sa va protejez , pana la permisivitatea limitelor Legilor Universale.
Ca Servitori ai Lumii sub ghidarea Consiliului Cosmic al Luminii, impreuna , nu putem esua. In voi, noi suntem foarte incantati.
Eu Sunt Arhanghelul Mihail.


Sursa : http://www.ronnasta r.com/