IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

sâmbătă, aprilie 10, 2010

Puterea cuvintelor si gandurilor...


Cuvântul este puterea prin care noi creem sau distrugem. Cuvântul este darul care vine direct de la Dumnezeu.
La început a fost cuvântul si cuvântul era la Dumnezeu si Dumnezeu era cuvântul. Daca Dumnezeu a creat lumea dupa chipul si asemanarea Lui, înseamna ca omul a capatat puterea de a creea ca si Dumnezeu.

Noi avem puterea de a crea si aceasta putere este asa de mare, încât tot ceea ce credem se poate transforma pentru noi în realitate. Noi ne cream pe noi însine si devenim ceea ce credem ca suntem.

Cuvântul e puterea pe care o avem de a ne exprima si de a comunica, de a gândi si de a crea evenimentele din viata noastra. Cuvântul e cea mai puternica unealta pe care o are omul. Cuvântul reprezinta manifestarea fiintei noastre spirituale, scânteia divina din interiorul nostru.

Cuvântul nostru poate crea cel mai frumos vis si realitate, dar poate si sa distruga tot ce exista în jurul nostru. De aceea, folosirea gresita a cuvântului creeaza iadul pe pamânt.

Orice putere creatoare folosita rau, nepotrivit, poate deveni putere distructiva. Cuvântul nostru este magie pura, iar folosirea lui gresita poate deveni magie neagra.

Cuvâtul vorbit sau scris este atât de puternic încât un simplu cuvânt poate schimba o viata sau poate distruge vietile a milioane de oameni.

Un cuvânt negativ poate fi un blestem, iar adesea oamenii folosesc cuvântul la fel ca magicienii, blestemându-se inconstient unii pe altii. Noi îi blestemam adeseori pe altii prin parerile pe care le
exprimam. De exemplu, daca ne întâlnim cu un prieten si îi spunem: "ai o culoare pe fata care se întâlneste numai la oamenii bolnavi", daca el va asculta aceste cuvinte si va fi de acord cu ele se va putea îmbolnavi. Aceasta e puterea cuvântului. Oamenii care au un nivel ridicat de spiritualitate sunt foarte rezistenti la blesteme si la undele mentale ale altora.

Cel mai adesea folosim cuvântul pentru a ne împrastia emotiile noastre otravite, pentru a ne exprima furia, gelozia, invidia sau ura.Cuvântul e cel mai pretios si mai puternic dar pe care îl are umanitatea, dar noi îl folosim si împotriva noastra. Dintre toate armele de distrugere
pe care le-a inventat omul, cea mai teribila si mai puternica este cuvântul nepotrivit care poate sa distruga fara sa lase urme.

Noi ne atacam în permanenta prin cuvinte si ne omorâm unul pe altul în mod sistematic, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru.

Aceasta practica a devenit cea mai rea dintre toate formele de magie si a fost numita bârfa. Bârfa, desi pare atat de inofensiva, ne altereaza si scurteaza viata, ne distruge fizic si spiritual, fiindca în permanenta ne ruineaza sufletul si trupul.

Bârfa e un act de magie neagra si este foarte rea, deoarece este otrava pura.Cu totii am învatat cum sa bârfim acceptând bârfa altora, socotind ca aceasta este o modalitate normala de comunicare. Bârfa a devenit o forma curenta de comunicare în societatea umana.

Bârfa si gândurile urâte pe care le genereaza reprezinta un frecvent traumatism aplicat omului la care ne- am gândit.

De cele mai multe ori noi cream o otrava emotionala proprie prin folosirea unor cuvinte ca: sunt gras, îmbatrânesc, îmi cade parul, sunt prost, nu voi fi niciodata perfect, nu voi reusi.etc. Astfel, noi materializam aceste cuvinte în realitatea noastra sau mai bine zis împotriva noastra.

De aceea, important este sa întelegem ce este cuvântul si ce putere are el. Întreaga lume poate sa bârfeasca în legatura cu noi, însa daca noi nu punem la suflet, nu dam crezare, vom deveni imuni la bârfe.
Daca cineva ne trimite în mod intentionat o emotie otravita, dar noi nu o luam la modul personal, ea nu ne va afecta.

Când omul nu accepta emotia otravita aceasta se întoarce asupra celui care a trimis-o si-l afecteaza direct. Gândul si cuvântul pun în miscare vibratiile ce se propaga în cercuri din ce în ce mai mari, pâna ce îmbratiseaza întregul univers, dupa care ele se întorc la noi tot atât de sigur ca atunci când le-am emis. Gândul e o energie pura, care nu moare niciodata. Sa ne ferim mintea de gândurile rele despre ceilalti si sa ne asumam întreaga responsabilitate asupra sentimentelor, gândurilor si cuvintelor noastre.

În cuvinte se afla puterea si energia create de gândire. În ziua în care omul va întelege ca are puterea de a-si schimba viata prin cuvintele create de gândire, atinge maturitatea. Gândurile si cuvintele sunt niste transmisii energetice care în functie de încarcatura lor, adica de frecventa lor joasa sau înalta, ne pot face rau sau bine.
La fel se întâmpla si în cazul cuvintelor scrise.

De aceea, este bine ca la capul patului în care dormim sa nu tinem carti care relateaza despre nefericiri, violente, crime etc.

Aceste bombardamente informationale continute în carti sunt preluate în starea de veghe sau de somn, afectând într-o masura foarte mare organismul uman. Dupa o vreme ne simtim rau, obositi, avem cosmaruri, stari deprimante, comportamente bizare si violente. Cuvintele pot
vindeca.

Iubirea e cuvântul care se apropie foarte mult de cuvântul Dumnezeu ca influenta vibratorie si se cunoasc mii de vindecari, care au fost realizate prin folosirea lui.


Orice boala cunoscuta cedeaza locul puterii sau puterii iubirii pe care o emitem. Noi putem influenta în mod subtil pe cei aflati în preajma noastra, prin energia pozitiva sau negativa pe care o emitem.
Gândurile si sentimentele negative sunt asemenea unor arme puternice care pot cauza pagube considerabile.

Daca urâm pe cineva din adâncul inimii si trimetem spre el gânduri negative putem contribui la distrugerea lui ceea ce este un mare pacat înaintea Domnului.

În vindecarea de la distanta grupurile de tamaduitori se roaga pentru cei aflati departe de ei. Ei trimit gânduri pozitive spre cel bolnav si prin acestea se produce vindecarea. Orice cuvânt are o frecventa vibratorie. De aceea, e benefic ca omul sa utilizeze numai cuvinte de înalta vibratie. Fiecare cuvânt atrage o energie asupra celui care îl exprima si energia e în raport cu vibratia cuvântului.

Sa evitam permanenta emiterea de gânduri de vibratie joasa ca: gânduri de ura, invidie si de razbunare. Cuvintele sunt cartile noastre de vizita în plan subtil. Cu cât cuvintele sunt mai alese si mai înalt vibrationale, cu atât cel care le utilizeaza e un spirit evoluat, o fiinta de înalta vibratie spirituala.

Cuvintele de vibratie joasa

Cu cât vibratia cuvintelor e mai joasa cu atât fiinta care se manifesta astfel dovedeste ca e un spirit involuat, un om de vibratie joasa. O vibratie joasa înseamna o functionare la nivel coborît a
celui care o are. Vibratia joasa se recunoaste dupa starea pe care ti-o da: de tensiune, de teama, de boala, de nemultumire, de nefericire. Omul devine astfel o victima sigura a energiilor de
vibratie joasa pe care le emite.
Majoritatea oamenilor nu fac decât sa critice si sa blesteme pe cei care îi guverneaza.

Sub influenta acestor gânduri negative si rau facatoare guvernantii sunt împinsi sa ia decizii gresite pentru tara si greselile lor cad asupra întregului popor.

Iata deci ce forta distructiva se poate realiza atunci când oamenii gândesc negativ, în mod colectiv, la o anumita persoana.

Sa binecuvântam pe marii initiati si calugari care emit în permenenta vibratii mentale foarte pozitive prin care salveaza omenirea de la autodistrugere.

Toate cuvintele pe care le rostim sau gândim creeaza realitatea noastra, se materializeaza. Gândurile sunt ca niste fiinte vii, caci ele poarta în univers informatia furnizata de noi însine. Ele
reprezinta cea mai vie si subtila forta a omului.

Orice fraza e formata din cuvinte, constituind o grupare informational- energetica, asemenea unui organism viu care traduce în fapt informatia persoanei careia i-a fost adresata fraza. Ea nu
primeste mesajul asa cum îl concepem noi, ci sub forma unei energii pe care o decodifica în felul sau propriu.

Cuvântul rostit are o mare putere întrucât îi dam energie din corpul nostru ca sa-l facem sa lucreze. De aceea, trebuie ca mai întâi sa alegem cuvintele si apoi sa le dam putere. Gândul poate fi forta dinamizatoare din spatele cuvântului rostit si astfel îi dam putere.

A te teme de cuvintele negative auzite la altii despre tine înseamna a le spori energiile si astfel influenta lor negativa asupra ta va creste.

Daca cuvântul e rostit într-o doara sau fara forta gândului, el nu ajunge sa se împlineasca, dar tot poate produce rau daca este negativ.
Orice cuvânt negativ adresat unui om reprezinta un atac energetic asupra lui, cu efect de bumerang, amplificat si asupra noastra.

Efectul gândurilor si cuvintelor noastre bune sau rele revin la noi cu siguranta cu care le-am emis in mod amplificat. Când esti lovit cu vorba doare mai mult decât daca esti lovit cu mâna sau cu piciorul.

Cuvintele sunt energii cu modulatii aproape infinite, care produc efecte devastatoare în timp asupra corpului subtil al fiintelor umane.Astfel, ne atacam, ne facem rau si ne omorâm unul pe altul în mod sistematic, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru.

Multi oameni au obiceiul de a rosti blesteme pentru orice fleac, ei îsi blesteama parintii, copii, vecinii, prietenii, de a apela la vrajitorie sau magie neagra..Este un obicei foarte rau, fiindca
vorbele creeaza conditii ca nenorocirile sa apara. Un cuvânt este o racheta ce parcurge spatiul si care în trecerea ei declanseaza forte, agita entitati si provoaca efecte ireparabile. De aceea s-a spus: înainte de apusul soarelui împaca-te cu fratele tau. Acest lucru înseamna ca trebuie rapid sa reparam raul facut celorlalti.

Când ne gândim la cineva se creeaza un canal energetic între noi si omul la care ne gândim. Energia cuvintelor rautacioase - cu încarcatura negativa - aruncate asupra unei persoane, precum si intensitatea cu care au fost rostite, au efecte devastatoare, în timp,
asupra corpurilor subtile si ale aurei acelui om si lucreaza asa cum au fost adresate.

De fapt, orice cuvânt sau gând bun sau rau poarta în el informatii ce duc la energiile pe care le formeaza. Astfel: acolo unde se duce atentia se duce si energia. Important e ca energia si informatiile trimise sa fie pozitive.

Posibile solutii

Pentru ca începând din acest moment sa nu mai facem rau nici unei fiinte din Univers, nici macar cu gândul, trebuie sa avem în vedere
urmatoarele:

Nu emiteti niciodata pretentii fata de nimeni si nimic, nu faceti nici un repros nimanui. Nu reprosati nimic nici destinului, nici trecutului, nici oamenilor. Nu uitati ca orice repros al tau reprezinta un program de distrugere a aceluia spre care il adresati.
Efectul va fi mai mare daca persoana respectiva este într-o stare de vulnerabilitate energetica. La om si sufletul se deschide prin spate.

Tot ce vei rosti în urma omului, totul se va împlini. De aceea, daca ati rostit în urma cuiva un blestem, veti continua în subconstient sa rostiti acest blestem oricarei persoane care v-a întors spatele, inclusiv propriilor vostrii copii.

De aceea, la toti cei care pleaca de la noi sau cu care ne intalnim sa le transmitem numai lumina, iubire si armonie. Daca nu facem acest lucru, prin subconstient vom transmite dezaprobare, suparare sau iritare.

Vorbirea de rau a unui om otraveste mintea celui care vorbeste, dupa care produce perturbari în câmpul lui energetic si intra în suferinta.
Când omul se gândeste la cineva nu prea frumos, are loc conectarea de energii negative comune si chiar fara a-i dori raul poti sa il produci.

Una din Legile Universului e aceea de a nu face rau unei persoane nici macar cu gândul. Când cineva gândeste ca se poate întâmpla ceva rau lui insusi sau altcuiva, el atrage toate nenorocirile asupra destinatarului si cu cât acestea sunt reprezentate în mod real, cu atât mai mare e raul pe care îl provoaca. Nu raspundeti raului cu rau sau ocarei cu ocara, ci dimpotriva binecuvântati.

Când binecuvântam dam si primim în acelasi timp. Oferind pace si iubire, acestea se întorc la noi însutit. Nu se raspunde la ura si la rautate cu rautate, ci cu ganduri de iubire si lumina, chiar daca ne vine greu s-o facem. De aceea mii de oameni se autodistrug în mod inconstient, deoarece se hranesc în permanenta cu fructele putrede ale gândirii negative.

Prin ura, rautate si furie nu vei rezolva niciodata nimic. Numai iubirea recompenseaza. Ura face mai multe ravagii semenilor nostri decât pe câmpul de lupta.

Oamenii se ucid între ei mai degraba cu vorba decât cu fapta.
Antidotul urii este iubirea si iertarea. Frica, îndoiala, orice gând negativ sunt nocive, toxice si autodistructive.

Când te simti vinovat în gânduri, vorbe sau fapte fata de cineva e important sa-ti ceri iertare in fapt sau macar in gand respectivului.
Fa-o pentru tine. Sa nu te preocupe reactia celuilalt.

Oricând aveti gânduri "negre" despre o persoana, aduceti-va aminte sa comutati butonul si sa va rugati pentru sanatatea ei si sa-i trimiteti ganduri de lumina si iubire.

Un om nervos, care are tensiunea ridicata, explodeaza în torente de cuvinte, în lamentari, într-o agresivitate necontrolata care îi va afecta pe cei apropiati sau mai indepartati care vor prelua
inconstient energiile negative pe care acestale emana. Asa se explica bolile copiilor care sunt extrem de sensibili la certurile parintilor sau ale subalternilor si ale colegilor care au un sef/coleg coleric.

De asemenea, toate obiectele din jur se impregneaza cu energiile negative emise, devenind aducatoare de probleme pentru toti ce stau mediul respectiv, inclusiv pentru cel/cei care le-au provocat. Atunci când ne pierdem controlul, noi spunem si facem lucruri pe care nu am
fi dorit sa le spunem si sa le facem.

De aceea e atât de important sa devenim impecabili în gândire, în vorbire, adica sa gandim pozitiv si sa spunem numai cuvinte pozitive.

De regula, noi eliberam otrava noastra emotionala asupra persoanei despre care credem ca este responsabila de nedreptatea comisa asupra noastra.

De fapt, noi suntem dispusi sa ne descacam otrava asupra oricarei alte personae, vinovate sau nu, numai sa scapam de ea. De multe ori o trimitem asupra copiilor care sunt prea lipsiti de aparare si astfel se nasc relatii abuzive verbale si faptice.

Oamenii mai puternici fizic si psihologic abuzeaza de cei slabi, caci simt nevoia sa scape de aceasta otrava emotionala negativa, aruncand-o asupra acestora.

Daca tu consideri ceva ca fiind rau acesta devine rau în mod automat.
De aceea se spune: devii ceea ce gândesti. Tot ce gândim se materializeaza în existenta noastra.

Omului i se întâmpla tot ce gândeste. Daca accepta în gând si în mental boala si batrânetea, de acestea va avea parte mult mai repede decat ar fi firesc.

Gândul rau îl înfaptuim: întâi în noi, pe plan mental, prin simplul fapt ca îl acceptam si ne hranim cu el si apoi în afara spre victima spre care a fost directionat.

Samânta tuturor faptelor tale se gaseste în gândurile si vorbele tale.

Daca gândesti si spui "nu pot sa-l sufar pe cutare", de fapt îl ataci la nivel energetic subtil si ceea ce sunt ganduri si vorbe repede ajung fapta. De aceea nu e bine sa spunem lucruri agresive sau vorbe care ranesc pe altii.

Calomniind o persoana în fata altora sau uneltind împotriva ei o ataci la nivel energetic subtil.

Toate bolile fizice sunt expresia unor gânduri eronate si dispar odata cu corectia de rigoare.

Dupa cum crezi asa va fi. Convingerile omului influenteaza si creeaza realitatea.

Sa crezi pe deplin în tot ce vrei sa realizezi. Sa simti ca deja ai primit sau vei primi curând. Aceasta atrage foarte repede spre tine rezultatul dorit.

Sa nu emiti niciodata opinii de genul: sunt gras, slab, urât îmbracat, sarac etc, caci trimiti catre tine sau catre altii energii si informatii negative ce au ca rezultat ca ei vor gândi la fel despre ei
însasi ori despre altii si ceea ce vor gândi nu va întârzia sa se materializeze. Sub nici un motiv sa nu spui cuiva: esti lenes, esti prost, esti nemernic, nu esti bun de nimic etc., fiindca toate acestea creeaza sau amplifica în el cusurul ce i se reproseaza.

Cele mai periculoase sunt vorbele rele la adresa parintilor, rudelor, a dori raul oamenilor apropiati.

Sinceritatea este cheia.Sa cauti sa exprimi mereu, prin cuvînt, numai ceea ce simti si crezi din tot sufletul ca este adevarat. Sa alegi sa faci numai ceea ce este în deplin acord cu idealul tau. Sa fii tu însuti în tot ce gîndesti, afirmi si întreprinzi. Iar ca sa ajungi la asta, trebuie sa cauti permanent sa te cunosti pe tine insati/însuti, sa-ti clarifici idealul, sa renunti la ideile inutile si daunatoare, cu alte cuvinte sa devii mereu mai întelept. Este cea mai mare realizare a vietii unui om, pe care o poate comunica apoi si celor din jur, chiar fara cuvinte, numai prin ceea ce este.