IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, iulie 12, 2009

CURCUBEUL DE FOC...







Curcubeul de foc- unul din cele mai rare fenomene naturale – nori sub formă de cârcei ce conţin cristale de gheaţă în cantitatea necesară, iar razele soarelui cad pe nori la exact 58 grade.
Un curcubeu circular auriu se poate forma când soarele şi norii se întâlnesc în anumite momente şi în anumite locuri. Cristalele din componenţa norilor reflectă lumina în valuri vizibile ale spectrului dar numai dacă sunt aliniate corect faţă de pamânt. Datorită rarităţii acestor evenimente, sunt foarte puţine fotografii ale acestui fenomen.

Despre cristale...




Cristalele ii farmeca pe oameni nu doar prin splendoarea lor insondabila, ci si prin faptul ca de mii de ani ele sunt si simboluri ale sanatatii, norocului sau nenorocului. Vechii egipteni, indieni, chinezi si romani cunosteau deja puterea emanata de aceste pietre stralucitoare.In zilele noastre, pietrele multicolore sunt din nou apreciate ca talismane. De exemplu, se stie despre Hans Dietrich Genscher ca purta intotdeauna in buzunarul de la haina un cristal de cuart trandafiriu, ca sa-l fereasca de nenorociri. Fizicianul german Dieter Knapp a demonstrat pe baza unei tehnici elaborate de el (procedeul suprafetei colorate) ca pietrele multicolore sunt "bio-transmitatori". El a ajuns la concluzia ca aceste pietre condenseaza culorile la o mare intensitate si, de aceea, sunt foarte adecvate pentru terapia bolilor.
Cristalul de stanca
Regele cristalelor este, fara indoiala, cristalul de stanca. Limpezimea lui este de o frumusete indescriptibila, iar cele sase fete ale sale corespund cu cele sase Chakre din corpul omenesc. Varful pietrei este asociat celei de-a saptea Chakre, asa-numita Chakra a coroanei. Gratie luminii sale stralucitoare, cristalul de stanca are capacitatea de a darui o parte a luminii sale unor fiinte vii care au nevoie acuta de ea.In tratamentul cu energie Reiki exista mai multe modalitati de a utiliza cristalul de stanca. Fie va pozitionati in asa fel incat sa-l puteti observa la orice moment, fie luati din cand in cand cristalul in maini si cautati sa-i simtiti radiatia.Cand tratati un pacient cu energie Reiki, el poate tine cristalul intre maini pe durata sedintei si sa-i simta puterea luminoasa. Pentru eliminarea blocajelor, deplasati cristalul de stanca deasupra locurilor respective ale corpului, printr-o miscare spirala ascendenta lenta. Aveti grija ca varful cristalului sa ramana intotdeauna orientat in directia blocajului.De asemenea, cristalul isi poate desfasura puterile vindecatoare si elimina blocajele si daca este asezat pe anumite parti ale corpului.Nu folositi niciodata acelasi cristal de stanca mai multe zile la rand. Dupa ce l-ati intrebuintat intr-o sedinta, trebuie sa-l purificati temeinic si sa-i acordati un interval de odihna, ca sa se poata incarca din nou pe deplin.Si in viata de zi cu zi puteti folosi cu succes cristalul de stanca. Asezati astfel de cristale in locuinta dumneavoastra, sau la locul de munca. Datorita lor, agresivitatea se va diminua, gandurile pozitive vor fi favorizate, si va veti incarca cu energie vitala de la aceasta superba sursa de lumina. Incercati, dar nu uitati sa purificati regulat piatra!Cuartul trandafiriuCuartul trandafiriu face parte din marea familie a cuarturilor, prin culoarea sa calda, usor transparenta. Este potrivit pentru oamenii cu vointa slaba, sau care s-au impotmolit cu totul in viata. Vibratiile cristalului trandafiriu contribuie la a-i invata pe acesti oameni sa-si traiasca din plin viata dupa propriile lor conceptii, sa renunte la prejudecati si sa-si fortifice personalitatea, simtindu-se multumiti si fericiti. De asemenea, el favorizeaza afectivitatea si iubirea, precum si entuziasmul pentru lucrurile frumoase. Un cuart trandafiriu pe masa dumneavoastra de scris raspandeste, prin nuantele sale calde, multa iubire, si bucurie de a trai. Lasati-va molipsiti de ele!
Ametistul
Ametistul, o piatra semipretioasa a carei paleta de culori se intinde de la violet si albastru pana la un roz delicat actioneaza pozitiv asupra celui de-al "treilea ochi". Ea va indica drumul pe care, prin Reiki, sa ajungeti la o noua intelepciune in viata privata, cea profesionala, sau in relatiile dumneavoastra. In timpul sau dupa o sedinta de Reiki, puteti aseza aceasta piatra pe al "treilea ochi" al pacientului (sau al dumneavoastra).Pietrele semipretioase dispun de puteri vindecatoare: astfel, cristalul de stanca are efect benefic in cazul tulburarilor circulatorii, al insuficientei functionari a glandelor salivare si – datorita imensei sale forte luminoase – combate depresiile.
Cuartul trandafiriu poate trata spasmele de tot felul, afectiunile ochilor si chisturile.Despre ametist se mai spune ca are un efect vindecator in hiperfunctia glandelor salivare si tensiunea arteriala ridicata.
Multumesc Editurii Niculescu pentru bunavointa de a-mi permite sa reproduc acest material.