IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, iunie 15, 2010

Dispare notiunea de TIMP...


un mesaj de la Lauren C. Gorgo(multumim Alexandrei)

Doar o mini actualizare pentru a verifica cu oricine care ar putea simti ca luna iunie nu este mai buna, sau poate este mult mai rea decat luna mai... Asa cum am mai mentionat si in ultima actualizare energetica, luna iunie este o luna portal majora...un amalgam de ambele energii vechi si noi...si deci se poate simti destul de tumultuos cu privire la extreme. Am auzit ca intreaga luna va fi asa...in special cu apropierea eclipsei...un fel de basculare intre a simti ''noul pamant'' si complet ingrozitor.Desigur, nimic din ceea ce eu spun sau oricine altcineva nu poate lua disconfortul vindecarii prin care trebuie sa trecem cu totii pentru a ajunge in cealalta parte, dar
daca ne asteptam sa avem cateva zile ''dure'' asa cum ne indreptam cu viteza melcului catre cele mai ''dragute'', cel putin aceasta schimbare de perspectiva va poate usura mintea care este mereu in cautare dupa raspunsuri atunci cand ne simtim scosi din echilibru.

INTAMPLARI FIZICE
La un nivel fizic, lucrurile incep sa fie simultan si bune si rele...adica, asa cum noile noastre vieti se apropie din ce in ce mai mult de fizic (si asa cum energiile se intensifica intr-un crescendo cosmic), cu atat mai multe toxine trebuie sa eliberam pentru a accepta si a permite aceste noi creatii in corpurile si vietile noastre. Ceea ce se poate aduna pana la simtirea conectiei si apoi dupa un minut pierderea ei. Ca un sac de nisip(pentru box) gonflabil, suntem tintuiti de explozii de energii de curatare si apoi dintr-o data sarim inapoi si ne pregatim pentru a fi doborati din nou.Curatarea chakrelor fizice (de impamantare) s-a simtit destul de dramatic si intens pentru ca suntem mai impamantati ca niciodata in corpurile noastre, ceea ce inseamna ca simtim
lucrurile mai mult ca niciodata. Deasemenea noi ne clarificam acum acele probleme/boli/ emotii care au stat blocate in memoria celulara cel mai mult. Este de ajutor sa-ti amintesti ca in vindecare, ceea ce a stat cu noi cel mai mult timp este ultimul la vindecare, deci daca va simtiti dezumflati, epuizati de orice speranta sau pur si simplu plictisiti de toate, cunoasteti ca sunteti exact pe calea cea buna asa cum suntem toti impinsi prin acest ciclu de clatire cosmic profund.

PRIVIND IN SUS
Intr-o perspectiva pozitiva, noi ne aliniem cu adevaratul sens mai mult ca niciodata si literalmente ramanem fara ''vechiul cadru al timpului'' prin care obisnuiam sa traim/cream. Asta inseamna ca dintr-o data, tot ceea ce facem trebuie sa fie total constient pentru ca rezultatul, reactia, va fi imediata.De fiecare data cand vom pasi in afara integritatii noastre acum, o vom simti foarte repede, deci este important ca continuam sa ne aliniem cu ea si sa luam decizii care sa onoreze cel mai inalt bine si sa evitam deciziile facute dintr-un loc cu frica.Pana acum in aceasta luna exista deasemenea mai multa energie (in special energie mentala)disponibila pentru noi pentru productivitate cu privire la noile paradigme ale creatiilor(ei bine, asta in zilele cand nu stam lesinati pe spate din cauza simptomelor de detoxifiere) ...dar deasemenea ramanem fara timp/energie pentru completarea vechilor lucruri. Masura acestui lucru este sa observati cat de putina energie si capacitate mai aveti pentru a va confrunta cu creatiile grele/dense ale vechii lumi, la care inca mai lucram pentru a le distruge si reasambla sau a le elimina complet.Asta ar putea avea legatura cu relatii vechi, rezidente, slujbe, afaceri, treburi
financiare/legale, etc. Pentru ca suntem atat de bine conectati la energia universala acum, in majoritatea timpului nu putem realiza decat ceea ce este sustinut de catre ciclurile universale.. .ceea ce inseamna ca ati putea descoperi ca plictisitorul teanc de hartii pe care il aveti pe birou de luni de zile, care necesita rezolvare, pur si simplu nu dispare. Si din nefericire nu dispare, decat daca nu aveti voi grija de acest lucru. Din fericire, inca mai avem vreo 5 sau 10 minute din energia de sustinere pentru creatiile din trecut disponibile pentru ca noi sa incheiem totul.Aceasta incheiere sustinere/energie va continua sa scada asa cum inaintam din ce in ce mai mult in luna iulie, deci incercati sa actionati in acele momente rare cand va simtiti ''capabili'' sa va sunati avocatul sau contabilul. Veti fi atat de fericiti ca ati facut asta, pentru ca odata ce luna iulie va sosi, veti dori sa petreceti tot timpul/energia jucandu-va in noile campuri ale potentialelor.

CHEMAREA ACTIUNII
Am auzit ca perioada de la luna plina pana la solstitiu este chemarea ''actiunii'' pentru pionierii si
aratatorii de cale pentru a lansa faza de punere in aplicare a noilor nivele de creatie. Cu acest lucru vine o noua pace, noi informatii si noi energii creative care vor atrage multe oportunitati noi si situatii pe care le-am asteptat de mult timp.Partea confuza consta tot in vindecare. Poate veti gandi...''cum numele lui Dumnezeu pot tine pasul cu toate nivelel noi ale inspiratiilor si oportunitatilor care vin catre mine in timp ce eu simt ASTA?" Si raspunsul este...ca nu puteti...din acest punct al timpului/spatiului. Din fericire suntem catapultati intr-un nou punct mai inalt in afara timpului si spatiului unde vindecarea nu este lineara ci cuantica. Ganditi-va la acele zile cand ne taram in jurul agoniei cand dintr-o data a aparut un fulger care a reprogramat reteaua si ne-am schimbat inapoi in neutru fara nici cea mai mica memorie despre cat de bolnavi am fost inainte cu 20 de minute. Asa de repede raspundem punctului zero sau frecventelor scalare.
Intru-cat evident suntem propulsati catre miscare cu toata aceasta aliniere celesta a stelelor, inca mai avem acele zile cand simtim ca universul sterge pe jos cu fundul nostru...deci are sens ca noi inca nu suntem convinsi complet ca toate circumstantele vietii noastre...inclusiv sanatatea noastra...se vor aduna impreuna si se vor aduna intr-un arc micut si dragut. In unele
zile...cu simptomele acestea intense...aceasta cale pare a fi foarte DEPARTE de a se fi sfarsit, deci provocarea va consta in continerea acelor zile de entuziasm si pasiune arzatoare care se construiesc in interiorul nostru cu o pace pe care corpurile noastre o poate controla in timp ce noi finisam aceasta perioada incredibil de lunga si complexa de purificari.

PASIND IN CURGERE
Noul flux incepe sa reverse in vietile celor cu pozitie cu noua linie a timpului si se manifesta ca explozii bruste de claritate si creativitate interioare, entuziasm pentru o noua faza de a impartasi cu lumea darurile noastre si noile oportunitati aliniate cu intentiile noastre viitoare...urmate de perioade scurte de integrare si decizii.Amintiti- va ca energia doar ESTE, nu raspunde la negativ sau pozitiv, deci aceasta energie care se misca foarte repede inseamna ca lucrurile ar putea in curand sa devina coplesitoare asa cum Universul sapa atat de mult dupa informatii noi pentru ca noi sa le sortam. In general, lucrurile pot fi mult mai usoare daca trecutul este complet
clarificat.. .cat de mult posibil. Este ca si cum am avea un picior in curgerea tuturor lucrurilor bune si unul blocat in noroi, ceea ce poate crea un sentiment de a fi tras din ambele parti. Acest lucru este de fapt un dar...o oportunitate de a gusta noile motoare, ceea ce ne ofera combustibilul necesar pentru a finisa sfarsitul unei realitati deja jucata si unei ere provocatoare.

DE LA LUNA NOUA LA SOLSTITIU
Si daca inteleg acest lucru corect, incepand din aceasta luna noua, perioadele de integrare ale deciziilor vor incepe deasemenea sa fie sortate asa cum noi trecem intr-un nou taram al alegerilor. Din cauza acestui lucru, devine din ce in ce mai important sa stiti ce va doriti, dar chiar si mai important, sa stiti ceea ce nu doriti astfel incat sa nu pierdeti timpul incercand sa creati
cu resurse expirate. In general, acele lucruri cu o fundatie stabila bazate pe iubire si care inca le simtiti bune pentru voi...indiferent ce a mai ramas dupa ani si ani de purificari.. .sunt lucrurile pe care le veti lua in noua voastra viata. Restul va fi transformat in nisip de catre aceste energii noi (sa speram ca impreuna cu aceste costume ale noastre grase care fluctueaza), lasandu-va purificati, plini de sine si sustinuti energetic. Acest proces de transformare in nisip este foarte dur, poate rani, si uneori este FOARTE confuz...si chiar putin infricosator. ..deci doar retineti ca sunteti cizelati si lustruiti pentru fuziunea universalului VOI si in pregatirea re-nasterii voastre!

Intamplator, stiti care este dorinta voastra atunci cand va veti sufla in lumanari? Eu o stiu pe a mea...si probabil ca si voi o stiti pe a mea. Dorinta mea de re-nastere este sa-mi vad din nou gleznele.

Sursa: www.thinkwithyourheart.net