IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, aprilie 21, 2010

Transmisie catre toti Lucratorii in Lumina...


Dragi colegi

Acum 5 min, am simtit telepatic transmitandu- se chemarea catre toti lucratorii in lumina sa fie la posturile lor. Este vorba de a primi lumina si de a o expanda pe Pamant. Forte majore de lumina lucreaza de asemenea cu noi. Aceste entitati ce sunt in jurul nostru, lucreaza cu mai multi lucratori simultan si suntem pregatiti sa facem fata acestui salt si in acelasi timp sa daruim planetei prin noi, frecvente maxime.
"Noi observam tot ce se petrece pe Pamant, canalizam energiile, sustinem. Dar toate acestea impreuna cu voi. Prezenta voastra este absolut necesara si prin voi se face aceasta lucrare. Noi ne conectam la toti lucratorii de lumina de pe Pamant si facem transmisii generale pt toti, ca voi sa fiti la locurile voastre constienti, asigurand suportul energetic pt planeta.
Marea Fratie Alba a coborat mai aproape de planurile voastre si la chemarile voastre, ea lucreaza. Lucreaza in mai multe domenii si sfere de activitate, ca acesta tranzitie sa devina mai scurta si usoara pt oameni. Fortele voastre de a sustine lumina va sunt sporite. E ca si cum stam in spatele vostru si sustinem acest lucru. Forte ceresti sunt deasemeni aici, strabatand cerul vostru. Cu totii urmarim pasii pe care voi ii faceti si dorim sa ne chemati mai intens la nivelul sufletului vostru, ca alinierile sa fie mult mai rapide si creatoare."
Va multumim.
Mihaela Palade


Mesaje si Meditatii
mihaelapalade. blogspot. com