IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, decembrie 31, 2009

VA UREZ TRANZITIE SI EVOLUTIE IN LUMINA!!!



Iti multumesc Doamne pentru tot ce ai facut pentru mine in decursul vietii si Iti multumesc din suflet pentru clipele minunate care vor urma de acum inainte.
Iti multumesc Doamne ca vei fi alaturi de mine si familia mea si ma vei indrepta mereu catre Calea Adevarului si a Iubirii.Iti multumesc Doamne pentru baietelul meu,RARES, care se va naste la anul.
Iti multumesc Doamne ca vei avea grija de poporul roman si de tara aceasta,sa treaca cu fruntea sus de incercarile care vor urma.
Iti multumesc Doamne ca vei veghea asupra acelor carora le-ai incredintat misiunea importanta de a fi Pastorii Tai.Iti multumesc pentru ca ii vei apara de toate duhurile rele cele vazute si nevazute si ca-i vei indrepta spre Calea Cea Dreapta.
ITI MULTUMESC DOAMNE DUMNEZEULE... TE IUBESC SI TE VOI IUBI MEREU!!!