IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, iulie 29, 2010

25 iulie – Ziua în afara timpului în lumea calendarului galactic Dreamspell (Magia Visului)





portada

Ziua de 25 iulie pentru lumea modernă nu pare a semnifica nimic special. O zi de vară, minunată ca toate celelalte, iar pentru unii un semn că deja am intrat în zodia Leului.

Puțin știu ca În Egiptul antic, la civilizaţia Maya, şi nu numai, anul nou începea pe 26 iulie, zi în care Soarele răsare odată cu Sirius, de departe cea mai luminoasă stea de pe cerul vizibil...

Motivul pentru care Sirius a exercitat o fascinaţie atât de puternică asupra egiptenilor, (care se pare că şi-au construit piramidele strict în relaţie cu această stea), asupra mayaşilor, grecilor şi a altor civilizaţii şi triburi (vezi tribul Dogonilor) este o poveste care ar putea fi detaliată în sute de pagini.

Se pare că între planeta noastră (Mama Geea), Sistemul Solar şi Sirius este o legătură foarte puternică, care în mod firesc este menţionată de istoria civilizaţiei umane. Astronomia modernă a remarcat că sistemul nostru solar nu se deplasează prin spaţiu în linie dreaptă, ci pe o traiectorie în formă de spirală, iar o astfel de mişcare este posibilă datorită faptului ca sistemul nostru solar este conectat gravitaţional cu un alt corp ceresc mare, cum ar fi un alt sistem solar sau ceva de dimensiuni şi mai mari. Astronomii au determinat prin observaţii şi eliminări care este acel ansamblu de corpuri cereşti cu care suntem în legătură. Fireşte că este vorba despre Sirius. Studiile au dus la concluzia că sistemul nostru solar şi Sistemul Sirius (în jurul stelei Sirius – denumită de astronomi Sirius A- orbitează o stea pitică albă numită Sirius B) sunt intim legate gravitaţional. Ne deplasăm împreună prin spaţiu în timp ce ne învârtim în jurul aceluiaşi centru. Altfel spus avem un destin comun, mai mult, suntem un singur sistem, iar raportarea străbunilor la Sirius pare să aibă destul de mult sens.

Dincolo de aceste date ştiinţifice, vechi scrieri ale diferitor civilizaţii şi mesaje channel vorbesc de faptul că de pe Sirius au venit la un moment dat entităţi civilizatoare asociate în acea vreme cu zei.

TZolkin_mic


Întorcându-ne la ziua de 25 iulie se poate spune că această zi este una din cele mai importante zile în Calendarul Galactic al Celor 13 Luni.

Calendarul galactic are numeroase similitudini cu calendarul Mayaș și este supranumint şi Dreamspell (Magia Visului), este un sitem calendaristic extrem de amplu, coerent şi plin de semnificaţie.

avatarwheelFaţă de sistemele calendaristice clasice care aveau ca reper soarele sau luna (sistemul solar), acest calendar are ca reper şi galaxia, mai exact steua Sirius.

Astfel în calendarul Dreamspell anul începe pe 26 iulie când soarele şi Sirius se află la răsărit şi se termină pe 24 iulie. El ţine 364 de zile adică exact 13 luni care au câte 28 de zile.

Un calendar de 13 luni a câte 28 de zile, în afară de Egipteni și Mayași mai era folosit și de Incași, Druizi, Indienii Lakota și Polinezieni, iar știința modernă a descoperit că până și delfinii țin evidența timpului cu 13 seturi a câte 28 de adâncituri pe dinții lor.

Utilizarea acestui calendar ne face mai bogaţi prin raportarea la întreaga galaxie şi la sistemul pereche Sirius și punându-ne în rezonanță cu ciclii naturali ai mamei Terra, ai Lunii și ai Galaxiei.

În scurt timp aspectul cantitativ numit timp devine un aspect calitativ, fiecare zi aducând cu sine un dar special, o frumoasă iniţiere, un cântec nou armonios, cosmic.

Ziua de 25 iulie este o zi specială considerată o zi în afara timpului (Day out of time) şi consacrată artei care are puterea de a pacifica, viaţa fiecăruia şi a întregii planete. Plecând de la ideea că timpul este artă această zi vrea să ne amintească faptul că trăind centraţi pe această idee (timpul este arta), viaţa noastră devine spontan o continuă celebrare şi exprimare a măreţiei vieţii.

La Satya se celebrează această zi plasată în afara timpului, dar conectată la realitatea timpului ca artă de a trăi.

Sursa: www.satya.ro

La multi ani... 26 iulie 2010!!!



Transmis de Celia Fenn - 20 iulie 2010


Ei bine, " UN AN NOU FERICIT TUTUROR! Da, intr-adevar. ..acesta este un An Nou! Multe din Ciclurile Timpului sunt bazate pe un numar mai mare de stele autentice ale timpului galactic si pamantesc , care isi incep ciclurile pe 26 iulie 2010 !
Multi dintre voi au aderat la Calendarul Mayas al " Noului Timp" , dezvoltata de Jose Arguelles si bazat pe Ciclul Lunii 13. In acest sistem, anul pe care il lasam in spate a fost " Anul Semintei Existenta in Sinele Auriu" si cel in care intram este Anul " Lunii Armonice Rosii". Acestea sunt simboluri sau hieroglife pentru anumite feluri de energii cosmice care au un impact asupra
constiintei noastre profunde, asa cum ne miscam in continuum spatiu-timp cu Nava spatiala Pamant.
Samanta Existenta a Sinelui Auriu este tonul personal al nasterii mele , deci, ultimii ani au fost foarte intensi pentru mine, ati putea numi asta un dublu ghinion spiritual. Fara nici o greseala, a fost un an maret si plin de noi inceputuri, dar nu a fost un an usor. Ca multi dintre voi, am
fost provocat practic la fiecare nivel de a ma deschide si experimenta si a exprima mai mult din Sinele meu autentic. Deci, marile schimbari au avut un impact asupra fiecarui nivel al vietii mele, pana la punctul in care sunt chiar in procesul de a ma muta din casa catre o noua locatie care este mai bine echipata la tonurile si energiile care vor fuziona in acest nou ciclu al lunii Armonice
Rosii. Acesta este simbolul (n.t- imaginea de sub titlu ) pentru Luna Armonica Rosie , asa cum este luata din "Oracolul Mayas -Calea intoarcerii catre Stele" de Ariel Spilsbury si Michael Bryner .

Iata ce spun ei despre natura Lunii Armonice Rosii : numarul Lunii Rosii este 9, ceea ce simbolizeaza repetarea unor mari cicluri. Un exemplu al unei asemenea repetari este intoarcerea
periodica a maestrilor invatatori pentru ajuta fiintele umane de pe Pamant sa se trezeasca. Numarul 9 este numarul lui Quetzalcoatl, Buddha si Christ. Luna Rosie este un simbol al marilor invatatori care au venit sa traduca intelepciunea universala catre umanitate, sa incorporeze starea trezita de constiinta care este accesibila tuturor. Asemenea invatatori servesc ca o
conectie cu Divinul si mentin promisiunea deplinei maiestrii de sine. Cu siguranta, aceasta se aliniaza cu locul in care suntem acum. Noi ne-am trezit total in anul Semintei Existente a Sinelui Auriu si acum, in anul Lunii Armonice Rosii, suntem pregatiti sa experimentam " Invatatorul Maestru " din interior.

Nu este vorba despre intoarcerea unui singur Mare Maestru, ci despre fiecare fiinta trezita care isi gaseste Invatatorul Maestru in propria sa fiinta sau Scanteia Divina in propria sa Inima ! Ce an magnific si promitator va fi acest an si un puternic val de Lumina Cosmica va sosi, asa cum ne miscam spre un nou ciclu si o Noua Energie.
Ciclul Sirian al cronometrului stelar, 26 iulie este deasemenea timpul cand Steaua Sirius isi incepe inaltarea in spirala in Egipt, semnificand cresterea Nilu-lui si inundarea pamantului pentru a aduce abundenta. Acesta a fost simbolic pentru un nou val al "Apei Cosmice" sau al Luminii care ar curge dinspre Centrul Galactic catre Pamant si aduce valuri de binecuvantatre si Noi Coduri pentru evolutia planetara si crestere. Aceste Noi Coduri vor fi activate si vor electrifica fiecare celula a fiecarei fiinte de pe Pamant cu noi informatii pentru Planul Divin din anul urmator.

"Poarta Leului" este deci un Portal Stea al Noilor Energii, asistate traditional de Pamant prin Sirius, dar acum primite independent de catre Pamant , in noul lui statut ca o " Stea Albastra" , capabila de a primi si transmite Codurile Luminii Stelare. Aceasta transmisie atinge apogeul pe 8 august (8/8) si apoi Poarta Stelara se inchide pe 12 august. Cu siguranta este un timp al Marii Celebrari pentru Planeta / Stea Pamant si pentru cei care locuiesc pe acesta si sunt trezi si constienti de natura Evolutiei Cosmice. Deci, ne putem astepta acesta sa fie un timp puternic, dar deasemenea mai stabil si mai plin de pace decat poate ultimele cateva luni, cand aceasta energie incepe mai intai sa se faca simtita in campul energetic al Pamantului.

Marele Invatator a sosit...si acesta santeti VOI ! In acest an care urmeaza, veti fi
provocati sa va conectati chiar si mai profund cu Christul si Buddha din interior, acea Scanteie a Luminii Divine si Iubirii care sunteti VOI, unicii ! Da, fiecare dintre noi are acea Scanteie de Lumina si fiecare dintre noi este o expresie unica a acelei Lumini.


In acest an care vine, veti cauta sa expimati mai mult din Cine Sunteti Voi si ce faceti voi in voi. Acesta este un proces de a va cunoaste pe voi insiva si profunda intelepciune care locuieste in voi. A venit timpul sa aveti incredere in voi , sa cunoasteti si sa simtiti ce este bine pentru voi si care este calea potrivita pe care sa o urmati. Nimeni altcineva nu va poate spune ...voi singuri trebuie sa alegeti , prin ascultatrea Marelui Invatator din interior, care va va sustine si va va ghida in aceasta noua energie a Iubirii si Creativitatii. Va fi un timp plin de entuaziasm si un timp creativ , un timp al marilor binecuvantari .

Acesta va cere deasemenea sa fiti foarte impamantati ! Picioarele pe pamant, aici pe Pamant, experimentandu- va pe voi in Corpul vostru Angelic Uman , in Pamantul 5 dimensional al Miracolelor si Binecuvantarilor . Fiind si devenind...in calatoria entuziasta in Realitatea Pamantului.
Deci, eu va doresc o calatorie placuta in Noul Ciclu al Anului Lunii Rosii Armonice ! Fie sa planati pe Steaua de Lumina a Paradisului Viselor voastre ...indiferent care sunt acestea.

Puneti-va centurile... Pornim... ......!!!

www.starchildglobal .com

http://alexandracol iba.blogspot. com/