IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, aprilie 29, 2010

Schimbarea este Legea Vietii

NOTA: Acesta este un articol de arhiva, scris in 1975. A fost publicat prima oara in revista numita pe atunci "Ka Manu Newsletter".

Schimbarea este o lege a vietii si adesea se spune ca este singura lege care nu se schimba. Dar noi ne aflam acum intr-o perioada in care schimbarile isi acelereaza ritmul, intr-o maniera nemaintalnita in vreo alta perioada istorica. Un factor dominant in aceasta schimbare este prabusirea rapida a barierelor aparente intre stiintele fizice si metafizice, precum si noile deschideri ale oamenilor din toate grupurile, spre a considera si accepta lucruri care erau de neconceput, in urma cu doar putin timp.

In afara de schimbarile evidente, care pot fi observate in ziare si reviste, sunt si multe alte lucruri care se intampla si care nu ajung niciodata in atentia publicului larg. Unele dintre acestea par minore la suprafata – dar semnificatia lor este profunda, pentru cei care pot sa inteleaga implicatiile. Un profesor de pshihologie de la Harvard se duce in India pentru a invata meditatia. Un astronaut faimos – unul din cei care au pasit primii pe luna – afirma ca viitoarele calatorii interplanetare ar trebui facute la nivel astral. Un arheolog traditional isi indreapta atentia catre Atlantida. Cei din fortele armate ale SUA folosesc pendulul pentru a localiza tunele. Literalmente, mii de oameni – oameni obisnuiti – se asociaza zilnic la grupuri care folosesc puterea mintii, care au experienta, si utilizeaza abilitatile psihice. Ca experienta personala, în urma cu scurt timp am facut o demonstratie la un shopping center in nordul Hollywood-ului. Sute de cumparatori, care nu aveau cunostinte despre fenomenele parapsihice, si-au vazut propriile aure, au folosit cu success instrumente de detectare a energiilor (dowsing rods) si chiar au simtit energia trimisa de catre cei care emanau energie (mana), in acel moment. De fapt, aceste lucruri m-au uimit mai putin decat faptul ca mi s-a permis sa fac acea demonstratie.

Da, vine o schimbare mare – dar de care fel? Clarvazatorii axati pe catastrofe ies la suprafata prezicand sfarsitul Pamantului (sau cel putin al Californiei) , vazand schimbarile in modificarile de natura distructiva ale planetei. Altii discuta despre natura cumplita a razboaielor curente, mitul Christilor reinviati, declinul religiilor formale si modificarea codurilor morale si spun ca Armagedonul este foarte aproape si ca ar fi bine sa ne indreptam catre dealuri si munti si sa asteptam acolo momentul de haos intunecat, care se apropie cu repeziciune. Dupa asta , toti cei de “de bine” (tu si cu mine) vor fi chemati sa vina sa ajute la conducerea noii lumi, sub egida unui zeu care va cobori din cer, pentru a ne forta sa re-devenim oameni decenti. Sau, o alta variata, care spune ca deja este prea tarziu si ca lumea va fi oricum terminata!

As vrea sa scot in evident cateva lucruri. Mai intai de toate, nu a existat niciodata, in istoria pe care o avem scrisa la ora actuala, mai mult altruism intre popoare total diferite. Considerati faptul ca un cutremur in Peru, o epidemie in Africa, un uragan in Bangladesh, se soldeaza cu ajutor gratuit, chiar daca necalificat, sub forma de haine, medicamente si provizii, care vin de peste tot din lume. Fosti dusmani fac pace si incep sa coopereze. Natiunile se unesc pentru a forma organizatii care sa ajute alte natiuni, pe plan social si economic. Avem tendinta sa consideram toate aceste lucruri ca ceva normal – dar inainte de al doilea razboi mondial, nici nu se auzise de asa ceva. Da, sunt inca razboaie urate, dar au foat razboaie urate de cand e lumea si unele au fost cu mult, mult mai rele decat ceea ce consideram astazi a fi rau. Si totusi, nu a fost niciodata o asemenea abundenta de fapte bune. Mai avem inca razboaie, dar avem si multe lucruri bune acum. Daca privesti obiectiv, din punctul meu de vedere, asta este progres.

In continuare, trebuie sa intelegeti ca multi dintre profetii moderni nu pot sa-si interpreteze propriile simboluri si atunci cand pot, adesea exagereaza. Un cutremur, intr-o clarviziune, este aproape invariabil un simbol al schimbarilor majore mentale – si este, de obicei, in propria viata a clarvazatorului (vizionarului) . Un clarvazator modern a prezis de asemeni o schimbare a polilor, care urma sa distruga cand se va intampla. Acel timp a sosit si a trecut si, aparent, nu s-a intamplat nimic. Mai tarziu s-a divulgat ca a fost o schimbare de poli, dar atat de minora, incat nu a avut influenta asupra a aproape nimic. Clarvazatorii cu orientare sociala, care prezic schimbari majore ale Pamantului, de fapt prezic schimbari majore in constienta si atitudini si distrugerea vechilor modalitati de a trai.

Amintiti-va ca noi ne cream propria realitate. Aceasta este lumea noastra si nu va fi total distrusa, decat daca sinele superior al fiecaruia dintre noi se intalneste cu al celorlati si decid impreuna ca nu mai avem nevoie de lumea asta. Sper ca asta sa nu-i dezamageasca pe multi dintre voi, care cred ca Christ-ul va veni plutind pe un nor alb, ca sa conduca lumea pentru noi. Armagedonul si venirea Christ-ului sunt simboluri ale zbuciumului intern si constientizarii unirii cu Sinele Superior. Ambele se intampla fiecaruia dintre noi, la nivel individual. Lumea se va schimba, pe masura si in felul in care ne schimbam noi.

Traducere de Diana Stefani


www.nlpedgenow. com