IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, martie 31, 2010

CORIDORUL ARCTURIAN


Bine ai revenit la pragul sase de exprimare dimensionala a coridorului Arcturian . Aţi auzit "teoria" că lumea voastra , existenta in dimensiunea a treia este de fapt o proiectie holografica.
Exprimarea este destul de saraca , dar o proiecţie "holografica" este, o metaforă bună pentru a treia dimensiune.

Din perspectiva noastră, noi percepem a patra dimensiune ca fiind aura energetica a realitatii celei de-a treia dimensiuni. Astfel, atunci când vorbim de-a treia dimensiune, am inclus pe a patra, ca emanaţie eterica a lumii fizice. Aceasta realitate a patra , a dimensiunii eterice, ne conecteaza cu celelalte dimensiuni superioare.

Deschiderea glandei pineale

Procesul de creştere a energiei vitale si de deschidere a celui de-al treilea ochi , activează glanda pineală, care este poarta stelara hiper-dimensionala construita în fiziologia voastra umana. Activarea Kundalini este rezultatul echilibrării tuturor chakrelor şi ridicarea fortei feminine in Unitatea Divina cu forta masculina in chakra coroanei. Acest amestec de energii şi echilibrarea energiilor voastre feminina şi masculina, cunoscut sub numele de casatorie mistica, deschide al treilea ochi si activeaza pe deplin "glanda pineala ."

Odată cu deschiderea glandei pineale, puteţi accesa multidimensionalitatea , valuri de energie , direct in constiinta voastra de zi cu zi şi in corpul vostru fizic . În plus, parti din ADN-ul uman este pornit sau oprit prin diferite frecvenţe de lumină. Spectrul de frecvenţe din a treia dimensiune depinde de 2% - 3% din ADN-ul genomului uman, care ruleaza sistemul de operare in a treia-dimensiune. Acest sistem de operare se bazeaza pe iluzia de separare si limitare care apare de la o realitate puternic polarizata. Acest sistem poate să accepte , să integreze şi să utilizeze lumina care este limitată la gama de mici frecvente ale realitatii fizice.

De la caderea Atlantidei, si in special in cursul ultimelor doua mii de ani, lumina a fost pierduta in cea mai mare parte . Cu toate acestea, acum, ati introdus Epoca de Aur a Varsatorului si Gaia(Pamantul), s-a deplasat în fluxul de unde de torsiune care provin de la Centrul Galactic. Aceste valuri de torsiune transforma lumina multidimensionala care este 3%din ADN-ul genomului uman si porniti 97% din ADN. Odată ce lumina multidimensionala este acceptata si integrata in corpul vostru fizic, aceasta se transforma in noul sistem de operare multidimensional, care este stocată în ADN-ul Junk. ADN-ul vostru 3% incepe sa se deschida si sa creasca . Acesta este motivul pentru care atât de multi dintre voi au un interes în continuă scadere fata de realitatile dimensiunii a treia si se deschid intelegerii multidimensionalitatii . Din fericire, in timpul tranzitiei, ambele sisteme de operare vor fi operationale, permitandu-va sa traiti simultan in cele doua realitati.

Înainte de imbinarea energiei masculine cu cea feminina , precum si cu deschiderea celui de-al treilea ochi, corpul vostru fizic putea percepe ,integra si utiliza un spectru liminat de energie ,tinând seama de a treia dimensiune. Mai intai prima voastra chakra (Muladhara), accepta si reflecta spectrul de lumina rosie care se conecteaza la Pamant .Pe masura ce se ridica energia interioara , această lumină rosie se varsa in lumina portocalie a celei de-a doua chackra(Swadisthan) Apoi, după cum va creste energia Kundalini în a treia chakra(Manipura ) , a plexului solar, fuzioneaza rosu si portocaliu cu frecvenţa galben de lumina, si va combina si integra cele trei chakre care tin de energia Pamantului.
Frecvenţa combinata a acestei lumini interactioneaza cu chakra inimii(Anahat) care are culoarea verde. Prin Inima voastra , vă conectaţi chakrele pamantesti cu chakrele superioare . Apoi, energia se muta in a cincea chakra (Vishuddhi) care are frecvenţa albastra .Cand frecventa vibrationala creste, energia chakrei Ajna va uni prin expresii de lumina rosu cu albastru dand frecventa indigo a acestei chakre.
Iluzia din matrice

A saptea chakra , Sahasrara rezoneaza cu lumina violet, care are cea mai mare frecventa in spectrul de lumina in a treia dimensiune. Aceasta lumina violet serveste ca o punte pentru a conecta lumina alba, unitatea culorilor de lumina in corpul vostru fizic.

Cele sapte octave ale spectrului luminii fizice se unesc cu lumina multidimensionala in energia materializata. Aceasta imbinare de energie masculina si feminina, deschide al treilea ochi si pune accent pe chakra inimii , emotii existente latent in voi de la nastere. Această deschidere va permite apoi sa incepeti dezvelirea treptata a iluziilor despre realitatea celei de-a treia dimensiuni. Odată cu deschiderea celui de-al treilea ochi , impreuna cu focalizarea pe chakra inimii, puteti accesa si utiliza sistemul de operare multidimensional. Aceste noi energii va permit sa intelegeti si sa utilizati lumina multidimensionala in a treia dimensiune. Una din undele cerebrale nou accesibile, Gamma (40 CPS), este asociata cu functionarea creierului care creează o sinteză holografica a datelor stocate în diferite zone ale creierului, pentru a fuziona impreună intr-o perspectiva mai mare. Este aceea perspectiva , care va permite sa percepeti constient a cincea dimensiune in timp ce sunteti in corpul fizic.

Un numar infinit de realitati paralele

Undele cerebrale cu energie vibrationala extrem de mare Hyper Gamma (100 cps) şi Lambda (200 cps) sunt asociate cu grade mari de auto-constientizare si conectare cu biblioteca Akasica . Aceasta constientizare include capacitatea de a accesa niveluri superioare de informaţii prin înţelegere, abilităţi psihice,si experiente extracorporale.
Hyper Gamma, Lambda, si frecventele Epsilon sunt legate intre ele într-o relatie circulara. Aceste unde va permit sa utilizati perceptiile voastre in timp ce va aflati in constiinta voastra fizica.Realitatile altor dimensiuni au existat intotdeauna , dar ele au fost dincolo de perceptiile sistemului vostru de operare 3d. Din fericire, potentialul vostru de a percepe aceste dimensiuni a ramas latenta biologic in creier ,asteptand doar sa fie activat.La inceput sistemul de operare 3D CAT SI CEL MULTIDIMENSIONAL VOR COEXISTA.
Acest proces a început deja, pentru multi dintre voi , desi este posibil sa nu fiti pe deplin constienti de acest lucru. De la dimensiunea a sasea, veti fi capabili sa cititi proiectiile holografice a realitatii curente , pentru a contribui la actualizarea si schimbarea ei.
Cresterea energiei vibrationale , activarea glandei pineale , constiinta extinsa precum si recunoasterea si integrarea voastra multidimensionala se extinde suficient pentru a cuprinde dimensiunea a sasea .
Este dimensiunea in care puteti edita programul holografic pentru voi , in dimensiunea a treia .

Cum se creaza holograma:
* În primul rând un fascicul laser unic este împartit in două fascicule separate.
* Prima faza este exprimarea mentala a imaginii care doriti sa o proiectati si sa o inregistrati.
* Fasciculul doi inregistreaza ca o oglinda si reflecta imaginea din primul fascicul.
Interactiunea dintre cele doua fascicule sunt inregistrate pe o bucata de “film” –s-o numim placa holografica(matrice de pe Pamant a treia dimensiuni)
Un alt fascicul laser este utilizat pentru iluminarea “filmului’. Apoi holograma obiectului imaginat apare.
Aceste fascicule sunt create de Sinele Superior existent pe o dimensiune superioara si care respecta liberul vostru arbitru, dar care va ajuta sa constientizati.
Cu alte cuvinte, cei care creaza holograma realitatii fizice sunteti voi , aflati pe alt nivel de intelegere.
Prin urmare, Sinele vostru a creat o formă de gândire-un corp uman, care a devenit obiect de pe care fasciculul prim ar reflecta lumina.
Apoi, al doilea fascicul de lumină a fost infuzat cu iubire necondiţionată si constiinta multidimensionala, astfel ca, odata ce a reflectat de pe oglinda si amestecat cu prima fază (corpul uman) pe placa holografică, s-a nascut holograma numita viata umana.
Proiectiile de lumina necesare pentru a fi unificate pe placa holografică (planeta Pamant) se manifesta ca realitate fizică.
Cand ati venit pe planeta in nastere , sistemul de operare multidimensional era pe deplin activat.
Din nefericire, a fost foarte dificil de a menţine starea de constiinta multidimensionala in forma materializata a celei de-a treia dimensiuni.
Ati fost obligati sa acceptati credintele colective pe care le-au avut cei din jurul vostru ,din lumea densa.
Această limitare a creat o dorinta interioara puternica,sa descoperiti acel “ceva “ce lipseste din viata voastra si ati avut speranta ca intr-o zi veti descoperi veriga lipsa. Din fericire, ati învatat ca, daca constiinta voastra s-a extins dincolo de limitele realitatii fizice, ati putea percepe Sinele vostru multidimensional, din perspectiva celei de-a treia dimensiuni. Astfel este posibil sa rupeti lantul iluziei.
Valul holografic din a treia dimensiune este pe cale de a fi indepartat si puteti percepe matricea Divina din voi care a creat aceasta iluzie.
Acesta este momentul in care constientizati si va amintiti ca ati ales sa participati la jocul hologramei din 3D .
Acest proces de a menţine conştiinţa voastră divina si cea fizica si de a le uni in corpul si realitatea holografica ,va va invata si va va da puterea de a materializa in realitatea voastra fizica personala.
Astfel cand constientizati ca sunteti intr-o lume multidimensionala , puteti modifica realitatea voastra prin simplul act de observare.
Multi oameni de stiinta au ajuns la concluzii asemanatoare , concretizate prin:
Nu există nici o problemă.
Toate materia din jurul nostru este rezultatul unei energii la o anumita vibratie .
Dacă amplificati frecvenţa, structura materiei se va schimba.
Din moment ce realitatea este o holograma, fiecare particula este o viziune de ansamblu.
Cu alte cuvinte, întregul este conţinut în fiecare particulă.
Nu putem găsi o particulă, deoarece este o reflectare a tuturor particolelor.
Dacă vom schimba orice componentă a hologramei , va fi afectata intreaga holograma in ansamblu.
Substanţa Universului este Conştiinţa.
Frica este un proces lent, dens de energie vibrationale de frecventa redusa .
Daca scade nivelul vibrational al constiintei , frecvenţa realitatii fizice este mica şi lenta .In termenii realitatii holografice ,ceea ce credem si manifestam..
Realitatea este construita de gândire.
Fiecare gând este ca un păianjen, care tese în matricea holografica.
Matricea hologramei este informatia.
Când punem informatii in holograma putem crea fractali in care lucrurile sa se repete la nesfarsit.
Acesti fractali schimba matricea ta.
Atunci când un sistem devine foarte destabilizat, vor exista schimbări aleatorii care vor lua brusc intorsaturi nebanuite.
La un nivel cuantic, realitatea se organizează în conformitate cu aşteptările observatorului(a celui care observa).
Totul în Univers este compus din particule sub-atomice, Aceste particule nu sunt obiecte materiale, sunt fluctuaţii de energie şi de informaţii într-un vid cosmic de energie .
Când modificaţi câmpul in care sunt atomii , vă schimbaţi atomi.
Modul in care percepem si simtim , modifica literalmente realitatea noastra fizica.
Corpul nostru este un computer biologic.
Lumea noastră este o gamă de frecvenţă mică care se incadreaza intre o infinitate de frecvente.
Viaţa este un post de televiziune holografic.
Conştiinţa noastră creează canale,pe frecvente diferite
Constiinta este limbajul de programare al Universului nostru holografic.
Suntem conductoare prin constiinta.
Conştiinţa vine prin noi şi emană de la noi.
Lumea este doar o plimbare, doar un joc, pe care pana acum l-am crezut real.
Dragii mei , acum ca v-ati trezit , va dati seama ca viata este o etapa a jocului de realitate virtuala, in care voi sunteti regizori , dirijori si programatori . Odata ce ati recastigat aceasta cunoastere multidimensionala , sunteti liberi sa conduceti direct acest program in folosul vostru.

Inapoi la Coridorul DIMENSIONAL ŞASE

Vom relua acum călătoria noastre inter-dimensionala, prin Coridorul Arcturian. După cum pasiti pe pragul dimensiunii a sasea amintiţi-vă : Constiinta este limba pe careo folosesc programele voastre pentru a construi holograma realitatii fizice. Prin recunoaşterea şi integrarea voastra . Multidimensionala, constiinta voastra s-a extins de la personal la colectiv apoi la constiinta Galactica .
Pana acum ai fost o victimă a normelor şi regulamentelor, o lume care limitează creativitatea şi a făcut să muncesti din greu pentru a obţine bani -pentru a cumpara lucruri. Ai nevoie de bani şi lucruri, deoarece durerea din inima ta a devenit apasatoare. Ai lasat capul in jos si ai încercat să faci ceea ce alţii au vrut. Cu toate acestea, fiecare victorie pe care aţi realizat-o a fost doar pentru a hrani numai dorul tau catre altceva.Trebuie sa va eliberati de sentimentul ca sunteti o victima .
După cum ati ieşit din ascunzătoare, aţi observat ca si altii au inceput sa iasa din ascunzatoare. Constiinta voastra s-a extins de la personal la colectiv.
Prin constiinta voastra planetara, Gaia şopteste in sufletul vostru despre portaluri în lumi superioare. Ati conectat sinele vostru la a cincea dimensiune si ati integrat multidimensionalitatea voastra in matrice. Cu această întoarcere către sine aţi fost în stare să recunoasteti si sa incepeti o relatie cu marea familie Galactica.
Constiinta Cosmica este starea de constiinta care vă permite să percepeti pe deplin, să acceptati si sa integrati undele de torsiune care vin din Centrul Galactic. Mai mult, prin constiinta voastra Cosmica, puteţi vedea cu usurinta prin iluziile celei de-a treia dimensiuni, de separare şi limitare. Stiti ca sunteti creatorul propriei realitati care este o reflectare a sinelui multidimensional si care exprima reflexiile voastre de lumina in matricea holografica a incarnarii prezente.
Puteţi sti ca aceasta încarnare in joc 3D de separare, este special, deoarece puteti experimenta bucuria şi victoria de creştere a realitatii voastre planetare în a cincea dimensiune. Veţi trăi în colectiv şi experienţa planetei reunite cu marea familie Galactica.
Vedeti-va la pragul unei matrice holografice, dincolo de viteza luminii, sisteme solare, galaxii, nebuloase, gauri negre, gauri albe, universuri. Tot ceea ce percepeti este real pentru că aţi ales să fie. Acesta este actul de observare al vostru, cei care ati creat aceste realitati, deşi au fost mereu acolo, în calitate de potenţial. Sunteti ganduri manifestate , in timp ce emotiile ung cursul vietii voastre . Pe masura ce intrati in aceasta matrice , forţa iubirii voastre necondiţionata, se împleteşte în proiecţie holografică dimensionala in viaţa voastra prezentă. Din perspectiva dimensiunii a sasea, va veţi vedea pe pamant in realitatea pe care ati creat-o.
Permite acestui fascicol de lumina si iubire care vine de la sinele tau Divin din dimensiunea a sasea sa patrunda in fiinta ta , pentru a crea o comunicare constanta între programator -sinele vostru, care v-a proiectat in realitatea voastra, şi corpul tau fizic care se intoarce dintr-o lunga calatorie in polaritate.
Acum, ia un moment pentru a revizui fisierele din care este construita viata. Apoi, orice virus bazat pe frica, poate fi şters prin dragostea ta necondiţionată, în timp ce lumina de la marea constiinta cosmica rezoneaza si te poate ridica dincolo de polaritate. Deschide fisierul multidimensionalitatii si salveaza-l in constiinta cosmica . Sistemul de operare incepe descarcarea in creierul fizic.
Care au fost emoţiile bazate pe frica, care a cauzat uitarea Sinelui vostru? Antidotul pentru gândurile bazata pe frica este iubirea necondiţionată. Subliniez că frica se şterge cu iubire necondiţionata.
Când v-ati dat seama că ati devenit o victimă? Utilizati dragostea voastra necondiţionată pentru a amplifica acest moment de trezire. Amintiţi-vă de teama care a creat posibilitatea de a deveni o victima si DELETE (sterge) acest fisier.Prin constiinta voastra cosmica , schimbati programarea din "Eu nu pot controla viaţa mea", la "Eu sunt creatorul realitatii mele" si salvati aceste modificări.
Luati un moment pentru a trimite o unda de iubire necondiţionată în această realitate colectiva pentru a ajuta si pe alţii să stearga (DELETE )frica lor. Acum, constiinta voastra Cosmica fuzioneaza cu constiinta colectiva, pentru a ajuta la creşterea frecvenţei de rezonanţă a întregii umanităţi.
Amplifica acest proces şi să impartasiti-l cu Pamantul , cu Gaia. Apoi, folosiţi dragostea voastra si utilizaţi constiinta voastra Cosmica pentru a ridica rezonanta planetei .
Salvaţi aceste fisiere noi pe "Desktop"-ul celui de-al treilea ochi. Apoi pe hard diskul ADN-ului Junk pentru a accelera procesul vostru de a reveni in lumina eterna.
Constiinta voastra Cosmica, a programat sistemul de operare in a treia-dimensiune la “off “şi a sistemului de operare multidimensională pentru a porni(on). Deoarece sistemul de operare multidimensional funcţionează pentru a treia, precum şi pentru dimensiunile mai mari.

Creati , fiind constienti ca nu exista limita !!!

Ingerii...


Vezi mai multe video din Film

Stii ce esti ???


Ce e de facut daca nu ma recunosc?
Nu sunt nici crestin, nici evreu, nici musulman;
Nu sunt nici din est, nici din vest, nu sunt nici tarmul, nici marea;
Nu sunt nici o comoara a Naturii, nici stelele din cer;
Nu sunt nici pamantul, nici apa, focul sau aerul;
Nu sunt nici cerul, nici noroiul;
Nu sunt din India, China, Irak sau Kharasa;
Nu sunt al acestei lumi, dar nici al celeilalte;
Nu sunt al Paradisului si nici al Iadului;
Nu sunt nici Adam, nici Eva, Eden sau Rizvan.
Locul meu este unde nu este nici un loc,
Urma mea este fara urma;
Nu sunt nici corpul, nici sufletul, pentru ca eu apartin Preaiubitului meu.
Am renuntat la dualitate si am vazut amandoua lumile ca fiind doar una,
Doar pe Tine Te caut, pe Tine Te stiu, pe Tine Te vad, pe Tine Te chem.
Tu esti cel dintai, ultimul, cel din exterior si cel din interior,
Nu cunosc pe nimeni decat pe Tine, Cel Care Esti
Cupa iubirii mi-a umplut sufletul, iar cele doua lumi mi-au scapat din mana.

Sursa:anetagiocas.wordpress.com

Locul unde se intalnesc lumile...



Locuitorii din satele de munte ale Bucegilor, dar si cercetatorii zonelor obscure ale existentei spun ca aici se petrec lucruri stranii.

Aici se intalnesc lumile. Aici este polul energetic al intregii Romanii. Oamenii care ajung in aceste locuri cu sufletul curat se incarca de energie. Unii chiar se vindeca. Legendele spun ca Bucegii sunt strabatuti de nesfarsite tuneluri subterane. Uneori, Omu se cutremura din senin, cum a fost in 1993, cand timp de o luna au fost sute de cutremure mici, uneori si cate zece pe zi. Lucru ciudat, caci muntele e alcatuit din calcare si conglomerate, care sunt roci stabile. Alteori se aud bubuituri de sub pamant, ca si cum ceva s-ar prabusi, iar multi oameni din asezarile din apropiere sunt chinuiti de insomnii in timpul acestor fenomene. Se zice ca intre 1994 si 1998, in zona Bucegilor s-au inregistrat mici zguduituri subterane zilnice, produse fix la orele 20.00 si la 3.00 noaptea.


Specialistii au afirmat ca e vorba de fracturi ale scoartei, dar n-au putut explica de ce s-au petrecut la ore fixe... Cercetari efectuate inainte de 1989 pe mostre de roca au demonstrat ca Varful Ocolit (Bucura), aflat aproape de Varful Omu, are caracteristici speciale, e un adevarat Stalp al Cerului. Concluzia cercetarilor neconventionale a fost ca acolo se afla un fel de poarta de iesire din universul terestru, cu o activitate energetica masurabila, iar aceasta energie era din ce in ce mai puternica, depasind pragul de latenta in 1986. Acest centru energetic ar fi fost cunoscut si dacilor, care l-au numit Kogaionon. Fenomene stranii se petrec si in aer, in aceste locuri: curcubee stralucitoare in plin soare, fara sa fi plouat inainte, uneori chiar saptamani intregi; lumini ciudate, fulgere, scantei lungi de un metru in jurul Sfinxului si multe altele. Cate din acestea sunt reale si cate provin din imaginatia turistilor, nu stim. Dar, in mod sigur, Bucegii sunt un loc aparte, caci multi le-au simtit energia extraordinara.

In ce priveste Apa Sfanta, chiar si cercetarile stiintifice moderne par sa i se supuna. Poate ca Ialomita, numita in scrierile vechi Naparis si Helibakia, a fost intr-adevar apa sfanta, care dupa 400 de km se varsa in Dunare, la Carsium, unul din punctele strategice de pe fluviu. Sau poate este vorba de Apa Vie, un fenomen straniu, dar real, intalnit in Valea Ialomitei. Este vorba de zona numita "Sapte Izvoare", aflata pe versantul estic al Bucegilor, pe Valea Ialomitei, intre Lacul Bolboci si Scropoasa, unde exista o sursa de apa misterioasa, cercetata in laborator inca din 1927. Ce are special aceasta apa?

Se pare ca este una dintre cele mai curate din lume! Studiile au continuat, au venit si strainii si au facut cercetari, iar testele aratau ca toti indicatorii calitativi ai apei de la Sapte Izvoare au un standard superior tuturor surselor de apa cunoscute in lume! De pilda: numarul de bacterii e zero - fata de 5, limita minima acceptata - poluarea cu azotati si azotiti e zero. In anii 80, au fost reluate cercetarile, iar zona a fost inchisa. Testele recente au aratat ca, intr-adevar, este vorba de o apa speciala, care izvoraste dintr-o grota unde se afla un imens lac subteran. Din punct de vedere chimic, aceste izvoare sunt, intr-adevar, unele dintre cele mai curate surse naturale de apa plata din lume. S-au gasit si explicatii stiintifice pentru aceasta minune: fie apa aceasta trece printr-un camp magnetic, fapt care o face sa-si recapete structura ordonata ideala (iar cercetarile magnetometrice au detectat puternice anomalii in zona), fie izvoarele trec pe langa un zacamant de argint, iar argintul impiedica dezvoltarea bacteriilor. Aceasta este "apa vie", cunoscuta de preotii daci, care erau si mari vindecatori.

Oricat de greu sunt de crezut pentru unii legendele, povestile impatimitilor de munte sau cercetarile neconventionale, oricat de banala si cenusie ar fi perspectiva asupra Bucegilor din birourile oficiale ale institutelor de cercetare, un lucru e sigur: Bucegii sunt un loc cu totul special. Dar numai cei care ajung acolo cu gand curat stiu asta. Chiar daca ni se spune ca e vorba doar de capriciile naturii, care a sapat in pietre forme curioase, a croit pesteri si a limpezit izvoare pana la puritatea absoluta, nu trebuie sa uitam ca un lucru, oricat de banal, daca generatii la rand e socotit sfant, devine sfant. Iar Sfinxul, Babele si Omu nu sunt deloc banale: este de netagaduit ca dacii, si chiar stramosii lor indepartati, le-au considerat sacre. Mii de ani, preotii au vorbit cu zeii la poalele Sfinxului si s-au initiat band apa vie. Trebuie sa fii orb la suflet si intunecat la privire ca sa nu accepti ca Bucegii, daca nu au fost dintotdeauna, in mod sigur au devenit la un moment dat, datorita stramosilor nostri, un mare si puternic sanctuar. Si nu multe neamuri au parte de astfel de minunatii, produse de atingerea zeilor, asa cum avem noi: trebuie doar sa vedem, sa intelegem si sa ocrotim ceea ce ni s-a dat.

Sursa:esoterism.ro

LUMINA SI IUBIRE !!!

Infrunta-ti TEAMA si alege CURAJUL !!!