IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, februarie 12, 2010

Sa nu judecam oamenii dupa infatisare...sufletul lor poate ascunde adevarate comori

Iubiti cat mai mult in fiecare zi...tranzitia va fi mai usoara







Un weekend deosebit - un nou inceput ( de Dana Erdei)


Avem in acest weekend parte de un moment energetic special, asa cum au mai fost si tot vin unele dupa altele, in ultimul timp. Se combina si se intrepatrund elemente foarte interesante, din culturi diferite, intr-un mod pe care am sa incerc sa-l analizez si sa extrag esenta a ceea ce, din unghiul meu se vede ca potential urias de renastere.

Duminica avem luna noua in varsator, moment cand de obicei incepe anul nou chinezesc, ca si de data aceasta. Intram in anul tigrului de metal. Este anul schimbarilor de mare importanta in vietile noastre, al evenimentelor imprevizibile, asa cum este tigrul insusi. Tigrul e un luptator care da dovada de inteligenta si multa imaginatie - iar despre curaj, nu mai vorbim. Cu alte cuvinte, exact cam ce ne trebuie in aceasta perioada de mari schimbari, la nivel global si individual. Curajul de a declansa shimbarile necesare in vietile noastre, curajul de a lasa in urma tot ce nu mai avem nevoie - si imaginatie pe masura, adica deschidere pe emisfera noastra dreapta, pentru a gasi calea potrivita de urmat, in acord cu misiunea personala a fiecaruia dintre noi. La toate acestea, increderea in reusita este un element de baza, pe care ni-l aduce tigrul, chiar daca contextual este unul foarte … putin obisnuit .

Foarte frumos se intalneste Soarele cu Luna, in semnul varsatorului, acompaniati la pas de Neptun si Kiron si chiar de Venus la un orb mai larg (8 grade). Adica, tot ceea ce inseamna un inceput original (de natura varsator) conlucreaza acum cu forta mistica a lui Neptun si cu Kiron, care ne impinge pe calea evolutiei prin explorarea si vindecarea ranilor interioare. Pentru cei porniti pe o cale de cunoastere este evident un moment important.

Toata lumea stie ca tot duminica este ziua indragostitilor. Mergand dincolo de semnificatia cunoscuta, in Tarot, arcana “Indragostitii” este in analogie cu aspectul Venus/Jupiter. Aceasta carte mai este numita si “Optiunea” , legata clar de o hotarare necesara de renuntare la un cadru de viata existent. Din nou schimbare. Si sa mai punem si faptul ca Jupiter chiar este in conjunctie cu Venus in aceasta zi, in zodia pestilor. Cu alte cuvinte o schimbare fericita, daca alegem sa fie asa.

Si, ca sa intregim tabloul, ne uitam si la calendarul mayas sa vedem care sunt ritmurile cosmice pe care mayasii ni le-au readus in vizor. Vineri, 12 februarie, intram in trecena Pamantului (o zi perfecta pentru a ne conecta la energiile Mamei Pamant).Trecena este o perioada de 13 zile, care poarta amprenta generala a zilei de inceput, de ton unu, chiar daca ulterior continua sa se combine tonurile (de la 1 la 13) si simbolurile, dand un caracter particular fiecarei zile dintr-un ciclu Tzolkin de 260 de zile. Semnificatia acestui simbol , Pamantul (sau Caban) este foarte ampla, dar va redau un fragment:

Mayasii ii atribuiau acestui semn puterea de ne ajuta sa traim in Acum, locul-timp de unde putem observa sincronicitatile. Acest simbol este cel care ne spune ca tot ceea ce avem de facut este sa ne mentinem intentia clara de a trai si a ne misca in Acum. Conectarea profunda, sincronica si directa cu ciclurile naturale si energiile Pamantului ii confera acestui semn al zilei o mare forta creatoare si cunoasterea intelepciunii ancestrale. Caban este salasul Lumii de jos, acolo unde partile noastre de suflet se adapostesc, pana vine vremea integrarii, acolo unde se afla spatiul contractelor, al Gratiei Divine si al comorilor, acolo de unde ne tragem intreaga seva a vietii. Potrivit traditiilor vechi, Caban este cel care insoteste Soarele, cand acesta urca si coboara, este ocrotitorul gradinii Raiului de pe Pamant. Acest arhetip inaripeaza spiritul oamenilor si, prin aceasta calitate, devine Invatatorul care ii transmite omenirii, Intelepciunea Mamei Pamant. Caban, exprima calitatea cristalelor si a puterii lor vindecatoare, exprima capacitatea de a aduce impreuna, de a interconecta tot ceea ce se afla pe Pamant. De la acest simbol putem invata totul despre frumusetea vietii.” (Elena Cocis – din suportul de curs).

Toata lumea care are cunoastere vobeste acum de importanta conectarii la Mama Pamant, la energia feminina: Drunvalo, Tom Kenyon, Alberto Viloldo… Drunvalo descrie foarte frumos in cartea lui “Sarpele de Lumina” ritualurile cu care a fost insarcinat pentru a sustine Reteaua Unificata, prin schimbarea polaritatii de la energiile masculine la cele feminine, prin conectarea stransa la Mama Pamant, in locuri de mare putere de pe glob - in special din zona locuita de vechii mayasi. In cartea lui Alberto Viloldo, Cele patru introspectii , Pastratorii Pamantului vorbesc despre teologiile masculine si cele feminine si despre locul central pe care Mama Pamant il joaca in tot ceea ce ei sunt.

In aceasta puternica trecena a Pamantului, sambata 13 februarie este zi de ton doi (dualitate) simbol cremene. Adica, energia pietrei de foc sustine, intr-un mod expoziv, separarea polaritatilor. Ne ajuta sa vedem si sa simtim cu mai multa claritate dualitatile - si astfel sa putem sa alegem ce ne este necesar. Duminica este zi de ton trei, tonul pe care incepe miscarea valului, simbolul fiind furtuna. Cu alte cuvinte acest moment de mare renastere ne este sustinut cu forta furtunii care nu cruta nimic.

Si, ca o incununare la aceasta multitudine de evenimente, in 15 februarie incepe Postul Pastelui, unde ne intalnim din nou cu energiile feminine ale Creatiei, cu Mama Crestinatatii.

Sursa:editura foryou.
Va urez multa Pace,Iubire si Lumina!!!