IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, aprilie 25, 2010

Fazele finale ale Impamantarii...


aprilie 2010 un mesaj de la Lauren C. Gorgo

In continuare ne impamantam, ne impamantam, ne impamantam. Aoleu... Suntem literalmente insurubati in Pamant...cu toate durerile incredibile de picioare, de spate si de gat...in timp ce experimentam activarile de pe Pamant si deschidem chakrele majore si octavele inalte ale inteligentei universale.. .toate acestea ne ofera optiunea de a ne revela deschis adevarata natura ca fiinte total integrate de iubire. Vorbind mai direct, in spatiul timpului oferit pentru finalizarea acestor activari majore, multora dintre noi ni se vor prezenta mari schimbari si oportunitati de a ne alinia cu urmatorul nostru nivel al creatiilor si de a ne impartasi darurile si expertizele cu lumea. In doar cele cateva momente care vor veni in curand...ciclul timpului principal se prezinta prin amintirea acestui sezon sacru al completarii( de la echinox pana la solstitiul de vara)...cei care au contract pentru a servi binele inalt pe cai fizice se grabesc si incep sa-si aseze inteligenta universala nou achizitionata intr-o forma tangibila. Din aceasta perspectiva, cei care au avut acces limitat la dimensiunile pamantesti, la energiile impamantate si aplicatiile necesare pentru a avea o viata implinita, vor fi inca odata in agonia sustinerii pamantesti si a miscarii de inainte.

REGULILE NOULUI PAMANT DE CONDUITA
Exista o linie a timpului celesta a completarii care se apropie rapid si care va servi tuturor legaturilor energetice ale matricelor campurilor inferior dimensionale pentru cei care si-au completat munca ''interioara". Aceste suflete vor fi eliberate de energiile dizarmonioase si se vor alinia cu sursa celui mai mare potential pentru a-si aplica munca ''interioara" in lumea ''exterioara". Celor care si-au completat calatoria in unicitate... pionierilor in constiinta ascensionata. ..nu li se vor prezenta neparat ''regulile de conduita'' pentru a trai pe Noul Pamant.(in principal pentru ca noi le-am creat) Acest lucru este important pentru ca voi cei care v-ati completat ''munca'', v-ati onorat evolutia personala si legile sacre ale creatiei, veti progresa la viteze si nivele care nu au mai fost cunoscute de catre experienta umana. De fapt, acest proces de intensificare poate deja a inceput la voi.Aceasta informatie nu este menita sa ne avertizeze si sa ne descurajeze de la inaintare, ci sa devenim constienti de cat de usor si fara efort si cat de repede lucreaza energia in aliniament cu ''sincronicitatea corecta'' si fara rezistenta karmica in taramurile inalte ale constiintei umane.Aceasta energie care se misca rapid este energia unei fiinte total reconectate. Lucruri extrem de interesante. ..ei bine, cu exceptia tuturor acelor simptome fizice care se misca cu incetinitorul...

SUPRATENSIUNI CREATIVE
Urmatorul nivel al creatiei...faza manifestarii fizice...pentru asta am muncit neobositi pentru atat, atat, atat, atat de mult timp. Este proverbiala reaparitie a cercurilor meticulos cultivate. Aceasta etapa a creatiei va fi o reflectie acuta a maiestriei pe care am onorat-o prin dificultatile neanduratoare si in multe privinte, simtim ca acest lucru este urmatorul pas logic al calatoriei noastre. Aceasta faza ne ofera cheia pentru a debloca portile fructelor coapte din toate Laboratoarele noastre Divine.Exista multe oportunitati care incep sa iasa la suprafata pentru ca noi sa exploram noile potentiale in forma fizica...un
exces de idei noi vor fi oferite celor care pasesc in noua matrice si prin reuniunea familiei de suflet, aceste idei vor incepe rapid sa se materializeze pe cai uimitoare. Toate aceste informatii care vin la noi pot fi putin cam coplesitoare daca sunteti conectati la aceste supratensiuni ale creativitatii. Ele pot aparea atat de neasteptat si de puternic, astfel incat ati putea considera ca un ajutor faptul ca va puteti baza pe energiile pamantesti care ne inconjoara la acest timp pentru a echilibra si a mentine in pace aceste valuri mareice ale ideilor noi si interesante. In urmatoarele saptamani va exista o multitudine de eforturi creative care vor inota in inimile si mintile sufletelor trezite de oriunde. Aceste idei inevitabil vor aduce cadrul fizic si structurile Noului Pamant in forma totala si va fi primul val de suflete care participa care va avea rolul de a reloca aceste concepte in lume pentru urmatorul act in aceasta piesa de teatru revolutionara.

PIESA DE TEATRU FARA SCENARIU
Fiecare dintre noi are un rol unic in aceasta piesa divina, dar frumusetea creatiei sale vine din capacitatea noastra de a scrie in timp ce traim...creatie in timp real. Asta se intampla pentru ca nimic nu este la locul sau aici...nu exista reguli, ghidari, structuri, formate...exista doar campurile fluide ale potentialului creativ care asteapta sa se manifeste prin noi, in forma. Pionierii care vor stabili legile acestui Nou Pamant...vasele purificate ale creatiei Sursei...sunt primii care vor avea acces si vin acum pentru a anunta si a declara viziunea noastra individuala a acestui Nou Pamant frumos. Asa cum fiecare dintre noi aplica viziunea sa individuala a perfectiunii in acest sol fertil, vom fi coplesiti de ritmul si usurinta cresterii acestui lucru.

SI ACUM CE URMEAZA?
Chiar acum finalizam un ciclu greu si dureros din punct de vedere fizic de impamantare si dezintoxicare, cat invatam cum sa maiestrim aplicarea Noilor Perceptii in lumea fizica. Totul acum se rezuma la aducerea punctului nostru de constiinta perceptuala in taramurile fizice ale creatiei si la invatarea felului in care potentialele noastre expandate se potrivesc in forma noastra fizica. Acest nou cadru prin care invatam sa operam este familiar, totusi nou...operational, totusi inactiv...lumesc, totusi apartine altei lumi. Juxtapunerea acestor energii care fuzioneaza acum in una singura...unde spiritul intalneste materia...cu realizarea pertinenta ca am obtinut intreg cercul si ca nimic, totusi totul, s-a schimbat. Viata noastra exterioara s-ar putea sau nu sa arate la fel, dar dintr-o data ochii prin care privim nu vor mai fi la fel.Aceasta afacere de impamantare este la fel ca si iesirea dintr-un vis din care am fost indepartati si torturati timp de o decada si apoi aruncati inapoi in viata noastra din nou pentru a-i da un sens. Poate fi confuz, strain si ciudat...v-ati putea intreba ''unde ati fost'' si ''de ce ati fost in aceasta calatorie'', asa cum priviti in jurul vostru fara nici o conectie cu
asa zis-a viata.Fara nici un dubiu, viata creste in intensitate din ce in ce mai suprarealist in fiecare moment...dar toate astea vor trece asa cum noi ne instalam total in vietile noastre. In timpul fazelor timpurii de trezire, noi am fost indepartati in mod deliberat din viata, la fel cum toata energia noastra este concentrata pe dezvoltarea centrilor energetici superiori, expandandu-ne constiinta si dezvoltandu- ne aspectele noastre superioare. Asa cum noi completam faza reconectarii, noi revenim in vietile si corpurile noastre si incepem sa lucram in dimensiunile fizice inca odata...cu sinele nostru nou si expandat. De aceea am putea simti ca ne trezim dintr-un vis, pentru ca desi am fost pe Pamant in ultimii cativa ani, nu eram prezenti in totalitate.Va fi nevoie cu siguranta de o acomodare pentru a intelege cum toate invataturile interioare se pot aplica in lumea exterioara, dar acum nu trebuie decat sa o luam cu incetinitorul si sa-i ajutam pe cei care inca mai bajbaie sa ne prinda din urma. Asa cum incepem sa practicam folosirea sinelor autentice in viata noastra cotidiana, lucrurile vor deveni interesante. ..cu siguranta. Vom realiza ca ne intalnim cu situatii familiare, oameni si locuri...dar cu o noua modalitate de a percepe, de a fi si a experimenta. Vom observa o considerabila intensificare a increderii, o siguranta pe care nu am mai avut-o de foarte MULT timp...sau nu am avut-o niciodata. Asa cum trecem prin aceste schimbari ale corpurilor, noi incepem sa vedem magnitudinea a ceea ce am realizat...in principal pentru ca in sfarsit avem un context pentru asa ceva acum si ne putem raporta la lumea exterioara. De fapt, incepem sa vedem acest intreg joc de aducere aminte a divinitatii noastre mult mai real si ca rezultat, cei din jurul nostru vor incepe acum sa ne raspunda in feluri diferite. Datorita faptului ca noi devenim mult mai siguri de cine suntem, unde am fost si incotro ne indreptam, acum vom avea un mai mare impact si credibilitate ca maestrii ce suntem cu adevarat.
Cu alte cuvinte, incepem cu adevarat sa VEDEM, sa ne intelegem si sa ne cunoastem pe noi insine...intregul a cine suntem...pentru prim data. Aceasta noua claritate deasemenea ne face sa fim capabili sa intelegem mai mult cum ne privesc altii si cum relationeaza cu noi...cand in ultimii cativa ani, eram atat de patrunsi de proces incat nu vedeam nimic in afara lui.

DIN PUNCT DE VEDERE PRACTIC
Ne aflam la o intersectie majora...un punct de cotitura...si literalmente ne dam coate cu noile noastre vieti. Multi dintre noi sunt in pragul de a face un pas serios in directia viselor demult mentinute si a dorintelor inimii...si odata ce facem acest lucru, nu va mai exista intoarcere la viata pe care o cunoastem. Amin pentru asta. Asta inseamna o mare ''curatenie de primavara'' si din punct de vedere practic, inapoi la afacerile pamantesti.. .este un timp pentru a aduce vechile proiecte la completare si a cladi proiecte noi catre perfectiune. Este deasemenea un timp pentru a inarma o multitudine de noi idei si informatii (cel putin sa le scrieti) pentru noile noastre inceputuri si pentru startul unei noi vieti. Suntem total sustinuti pentru a crea o viata diferita radical pentru noi insine...una care sa fie bazata pe totala integrare a autenticitatii noastre, dar foarte impamantati in structura pamantului cu binecuvantarile energiilor masculine care sunt acum aici pentru a sustine energia femininului divin care curge liber si dupa care am tot tanjit de foarte mult timp.

RENASTEREA
Cei care vor folosi codurile frecventelor Noului Pamant cu scopul de a se bucura de un nou fel de a trai, vor fi cei care le vor oferi celorlalti inspiratia, scopul si intelegerea a ceea ce este posibil ca o fiinta intreaga si total integrata. Nu numai ca ne apropiem de un timp al muncii inspirate, dar si de un timp al jocului inspirat...un timp pentru a face ca viata sa fie frumoasa si distractiva inca odata...un timp pentru a ne retrage in felurile copilaresti de joaca, de creativitate imaginativa si pentru a ne rasfata profund in planul fizic si a placerilor senzuale ale vietii. Incepand odata cu sfarsitul lui aprilie...si in lumina dorintelor fizice reanoite...va exista o sustinere celesta puternica pentru fumusete si vindecare. Asemanator unei perioade moderne a renasterii, noi vom incepe sa fim martorii noilor nivele si a creatiilor inspirate in arta, arhitectura, muzica si chiar unele stiinte creative. Suntem sustinuti pentru a integra noile sisteme care sustin creatia nelimitata, iubirea si frumusetea, reconectandu- ne la corpurile noastre inca odata si lucrand din conectia sacra intre spirit si materie...un timp pentru a ne onora propria noastra putere...pentru a crea in sfarsit si total o viata frumoasa si abundenta aici pe pamant. In plus fata de toate aceste lucruri minunate, multe daruri noi ale aspectelor multidimensionale incep sa iasa la suprafata, si in unele cazuri ne duc catre nivele ale expertizei mai marete in campul talentelor cunoscute de noi.
Aceste daruri vin ca surprize complete, sau pot fi o parte din voi cu care nu v-ati mai conectat de mult...oricum, ele ies acum la suprafata pentru noi pentru a le explora total si a impartasi.

CE URMEAZA?
Din punct de vedere planetar si numerologic. ..daca aprilie inseamna liniste si explorare interioara, atunci luna mai va insemna pasirea in actiune. Procesul nostru de reanoire interioara se va spulbera si transformarile noastre exterioare vor incepe sa se solidifice.. .poate chiar si prin capacitatea de a adera la o rutina...va amintiti ce este asta? Vom continua sa avem acces la energia pamantului cu adevarat sustinatoare care se impamanteaza, este stabila si practica si ar trebui sa fim capabili sa ne mutam intr-un nou ritm al vietii cu o mare usurinta.Ultima luna noua a fost o puternica explozie de energie(si chiar dureroasa) care ne impinge literalmente pe noua noastra cale. Aceasta energie poate fi simtita in fiecare celula a corpurilor noastre si ne restructureaza vietile noastre cotidiene la nivele fundamentale, ajutandu-ne sa creem sisteme noi echilibrate pentru a trai...si personal si colectiv. Incepand de acum si pana in iulie, avem oportunitatea si sustinerea de a continua sa ne terminam afacerile cu vechiul, sa terminam vindecarea, sa rezolvam problemele personale nerezeolvate si in acelasi timp sa lansam prima faza a vietilor noastre la noile nivele si a creatiilor.
Cei nevazuti imi soptesc doua lucruri in creier:
1) O mare diviziune se va observa in curand in lume si cei care sunt activati si clari, incep sa mentina o lumina foarte stralucitoare pentru sufletele nou trezite.
2)Acest ciclu in care intram inseamna un timp pentru o mare putere...dar deasemenea si o mare responsabilitate. Cei cu inimi si minti pure se vor simti condusi in feluri care va inalta si inspira masele de oameni in timpul continuarii marii dezmembrari planetare. Este dorinta lor ca cei care primesc darurile pamantului ascensionat sa le foloseasca cu intelepciune si in mod constient pentru a pregati fundatia unei noi societati bazate pe iubire, suveranitate, avand structuri puternice de sustinere pentru multi care vor avea nevoie de ele.

Sursa: www.thinkwithyourhe art.net