IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, iunie 30, 2010

TRANSFERUL ENERGETIC INTRE FIINTELE UMANE SI EXTRATERESTRII


Exista posibilitatea de a se efectua transferuri energetice, intre fiintele terestrestre si cele extraterestre. In ce modalitatea se poate efectua aceasta ? Am sa descriu doar una din multele posibilitati, si anume metoda practicata de mine, si in cazul meu.


Persoana , fiinta, spiritul intrupat caruia i se face transferul energetic, este necesar sa fie un spirit treaz, o fiinta care se afla intr-un anumit grad de evolutie spirituala, incat sa fie constienta ca nu este trupul, ci spiritul. Altfel interventia ar avea rezultate inverse. Adica fiinta nefiind o persoana initiata nu ar percepe si pricepe cum se cuvine transferul de energie si ar trai o teama deoarece nu ar intelege ce i se intimpla si ar trage niste concluzii gresite, concluzii care i-ar cauza si prin care s-ar indeparta si mai mult de lumina cunoasterii.

Deci cind subiectul caruia i se face transferul energetic este un initiat, si un bun clarvazator, atunci el stie ce are de facut si va proceda astfel:

Va face o relaxare, dupa care va intra in starea de comuniune cu entitatea superioraa care emite fluxul energetic. Prin starea de comuniune , de rezonanta vibrationala, cimpurile energetice se intrepatrund prin fluxul energetic emis, indiferent de distantele la care se afla cele doua fiinte, iar prin starea de comuniune se realizeaza transferul energetic.

Fiinta emitatoare va emite un flux energetic, iar fluxul energetic, va penetra biocampul energetic al fiintei captatoare-beneficiare, ca apoi sa-i patrunda si corpul fizic. Fiinta receptoare va percepe, va trai practic pe viu energizarea, patrunderea energiei in fiinta sa, fluxul energetic umplindu-i si luminindu-i fiinta . Fiinta receptoare va simti-trai o stare de beatitudine, de plenitudine care ii umple intreaga fiinta. In acele clipe va trai un extaz, prin care va percepe si constientiza transferul de energie, prin fluxul care vine de la fiinta emitaoare la fiinta captatoare si beneficiara. Toate acestea se intimpla cind subiectul se afla in starea de relaxare si rezonanta cu fiinta emitatoare, fiinta terestra sau extraterestra.


Transferul energetic se efectueaza atit intre fiintele terestre cit si intre fiinte terestre si extraterestre. Atunci cind o fiinta paminteana a ajuns sa comunice cu fiintele extraterestre, acestea vor inteveni in viata paminteanului, cind vor constata si considera ca fiinta terestra are nevoie de un transfer energetic. Transferul energetic se poate realiza si intre pamanteni in cazurile cind una din fiinte este devitalizata si are mare nevoie de o incarcare energetica. Dar pentru realizarea perfecta a transferului energetic, fiinta terestra emitatoare este necesar sa fie o persoana initiata in cunoasterea oculta, in dirijarea si emiterea energiei, a ceea se numim terapii bioenergetice.

Cand transferul energetic se realizeaza intre fiinte terestre si fiinte extraterestre atunci trairea este mult mai pregnanta iar starea beneficiarului se va amplifica si sublima pina la starea de extaz. Daca transferul energetic se realizeaza intre doua fiinte terestre, atunci starea captatorului beneficiar va fi in raport cu pregatirea lui spirituala si puritatea lui, indiferent cat de bine pregatita va fi persoana emitatoare si cit de inalt spiritual este. Tocmai de aceea se cere ca bioterapeutul-emitator sa cultive subiectului purificarea fiintei, precum si spiritualizarea.

Niciodata nimeni nu va primi mai multa energie si mai inalt vibrationala decit este el pregatit prin evolutia spirituala, prin efortul propriu in interiorul fiintei sale, sa primeasca. Receptarea si captarea se face vibrational, iar starea vibrationala se realizeaza prin pregatirea ocult-spirituala.

Se realizeaza transferuri energetice intre fiinte terestre si fiinte extraterstre. Dar fiintele terestre beneficiare sunt cele care au ajuns la un anumit grad de puritate si spiritualizare, la un grad avansat de constientizare a originii de natura celesta. Acestea percep si comunica cu fiintele extraterestre imateriale. Fiintele -receptoare terstre, sunt cuprinse in diverse misiuni si sunt in permanenta vegheate si supravegheate de catre fiintele extraterestre, intrucit fac parte la modul constient din aceeasi Lucrare. De exemplu fiintele terestre care fac parte din Confederatia Galactica sunt ajutate prin transferuri energetice, cind se considera ca este necesara o asemenea interventie. Adica daca se constata ca au un deficit energetic si nu dau randamentul scontat in scopul indeplinirii misiunii lor pe Terra, atunci sunt ajutate astfel prin transfer energetic si vibrational. Acesta se efectueaza asupra fiintelelor terestre care sunt constiente de misiunea lor si care colaborareaza cu fiintele extraterestre.

Deasemeni sunt fiinte terestre care se afla in misiune pe Terra si care au misiunea de a fi rezervoare energetice. Adica un fel de statii de alimentare- energizare pentru fiintele extratetestre care vin de la mari departari, pina in acest plan dimensional si aici au nevoie de reenergizare pentru reintoarcerea in spatiul lor dimensional, sau pentru a avea posibilitatea sa ajunga pina la Nava Mama, adica la Plati-astronava de pe care au debarcat. Cei desemnati ca rezervoare energetice sunt supravegheati si energizati prin transfer energetic,atunci cind se constata ca este nevoie sa li se faca aceasta operatie de energizare. Iar ei la rindul lor vor emite energie celor care sunt in deficit energetic, aflindu-se in misiune pe Terra.

Aceasta se practica in spatiile dimensionale in care fiintele se completeaza energetic atunci cind se constata ca una sau mai multe din ele au nevoie de transfer energetic.

Iata, astfel se efectueaza si se obisnuieste, mai ales in alte spatii dimensionale , sa se ajute fiintele intre ele prin TRANSFER ENERGETIC.

Sursa: Melfior Ra

DESPRE TREZIREA IN MASA...


Transmis de Lee Caroll - Australia - 20 aprilie 2010

Salutari, dragii mei , Eu Sunt Kryon din Serviciul Magnetic . Aceasta este o intalnire de familie ; cel putin, acesta este felul in care eu o vad. Este o intalnire pretioasa, pentru ca daca voi ati intelege cu adevarat ceea ce se intampla in acest moment ati fi surprinsi. Asadar, asta pare atat de liniar. Un barbat sta pe o scena, muzica canta si Spiritul vine...si apoi exista veneratia, energia binecuvantata si respectul. Acesta este modul in care vedeti voi . Cee ce se intampla aici este mult mai important, pentru ca exista o permisiune pe care v-ati dat-o ca aceasta energie din partea cealalta de voal sa va viziteze. Asta nu se intampla fara prezenta oamenilor din fata partenerului meu. El nu poate face asta singur. El nu poate vorbi tare cu vocea lui Kryon, decat daca voi sunteti aici.

Aceasta ar trebui sa va spuna ca sunt cateva atribute in procesul care cere " a da si a primi" si asta se intampla. Vedeti voi, din perspectiva mea, anturajul vine si asteapta permisiunea. Nu este doar un om pe scena. Nu este necesara o prezentare. Acesta este o reuniune. Pentru ca pe scaunele din fata mea , cei care asculta si cei care vor citi, sunt cei pe care i-am cunoscut de o eternitate. Voi toti sunteti eterni in ambele directii. Nu exista un inceput al vostru. Ganditi-va la asta ! Asta ar trebui sa va spuna despre esenta si miezul a ceea ce exista in interior. In acest moment, in aceste timpuri, exista o energie daruita.

Aceasta este o informatie in engleza, dar in timp ce este data si in timp ce energia este acolo, al 3-lea limbaj este deasupra voastra, a tuturor. Aceasta viziteaza fiecare scaun si intreaba :" Iti amintesti?" Fiinta Umana nu este construita pentru totala aducere aminte a cine sunteti voi pe partea cealalta de voal. Daca noi am oferit dovada empirica ca acest channel a fost adevarat, atunci nu ar mai fi nici un test. In plus, multimea ar fi mult mai mare, nu credeti? Daca dovada ar exista, toti ar trebui sa fie aici. Nu, in schimb, aceasta cere indivizilor sa mearga in interior si sa isi foloseasca discernamantul. " Tot ceea ce este prezentat aici, ar putea fi adevarat? Ar putea fi exact asa cum spune Kryon? " Acesta este discernamantul despre care am vorbit adesea, care este disponibil fiintei umane. Deci, in aceste momente, exista intr-adevar energia care curge din aceasta fisura a voalului ,careia voi i-ati dat permisiunea sa se deschida. Din aceasta fisura curge energia de Acasa. Doar pentru un moment , cu acest al 3-lea limbaj, doar pentru un moment, lasati-o sa va umple inima. Si daca sunteti atenti, aceasta va va umple cu Adevar mai mult decat credeti. Peste tot pe planeta are loc trezirea. Aceasta nu face mare zgomot , pentru ca nu exista o campanie de publicitate sau spectacole de televiziune care sa o anunte.

Incet, aceasta se petrece. Inca din 1987, aceasta creste si voi o simtiti. Umanitatea este mai constienta de aceasta schimbare acum decat vreodata inainte. Multi din preajma voastra incep sa accepte ceea ce voi, din aceasta camera, ati acceptat deja.

Oh, ei poate nu cred ceea ce credeti voi , dar ei vad cine sunteti voi. Ei vad o Fiinta Umana in pace, stand langa cei care sunt tulburati. Ei vad calea pe care mergeti in viata si pe altii din jurul vostru si observa diferenta . Subiectul este din nou ADN-ul. INVATATURILE ADN CONTINUA... ADN- Literele suna cu complexitatea si chimia inaltei stiinte biologice. De fapt, exista mult mai mult chiar decat stiinta vede, pentru ca este indoielnic faptul ca stiinta va vedea vreodata ceea ce va voi spune eu. Exista componente si atribute in ADN-ul vostru care sant pur si simplu invizibile in 3 D. Eu v-am spus in trecut ca ceea ce lipseste la acest moment in eforturile facute de stiinta, care literalmente ar schimba totul este un instrument care ar masura un camp interdimensional. Odata ce acel instrument sau scenariu se dezvolta si acest lucru se va intampla, acesta este cel mai apropiat lucru pe care il veti avea vreodata pentru a dovedi ceea ce spunem noi. Pentru moment, acel instrument este indreptat asupra diferitelor lucruri de pe planeta, inclusiv spre biologia umana ; va fi o revelatie in stiinta, peste tot. Energia care este invizibila va aparea sau cel putin isi va arata umbra. Aceasta va fi apoi reala, acolo unde pe moment este doar o presupunere. Interdimensionalitatea este aici astazi in atat de multe feluri. Gravitatea este o forta interdimensionala. Magnetismul este o forta interdimensionala. Chiar si lumina are componente din acestea...toate invizibile si inexplicabile pentru voi, pentru moment. Dar ca atat de multe alte lucruri, voi le folositi in fiecare zi si corpurile voastre fac parte din acestea, deasemenea. Lasati-ma sa va explic cateva lucruri care vor influenta ceea ce am sa va spun. Pentru a face asta, trebuie sa repetam ceea ce v-am spus deja, astfel incat sa va dau informatii pe care inca nu le-ati auzit.

REVIZUIREA Pentru voi si pentru stiinta, premisa ADN este bio-chimica. Asta este ceea ce aveti in corpul fizic , ceea ce credeti ca este responsabil pentru matricea vietii si este total explicabil pentru stiinta prin chimie si procesele biologice. Dar exista si atribute spirituale interdimensionale in ADN care sunt cuantice. Majoritatea actuala a chimiei pe care o puteti vedea in Genomul Uman este intr-o stare cuantica. De altfel, stiinta voastra nu poate masura o stare cuantica la acest timp, nici campul din jurul ei, care este evidenta acesteia in interiorul puzzle-lui Genomului Uman. Noi v-am spus ca ADN-ul din corpul uman poarta o cantitate impresionanta nevazuta de informatii si energie. Noi vorbim despre ADN ca despre o entitate, nu ca despre un dublu helix chimic. In acest sens, 100 de trilioane de bucle lucreaza impreuna ca o singura energie, numita "ADN-ul vostru". Acest grup este unic. Acesta trebuie sa fie, pentru ca este absolut 100 % al vostru. Datorita acestei cuanticitati a ADNu-lui , acesta contine o parte uriasa a spiritualitatii voastre. Nu numai ca ADN-ul contine inregistrarile a tot ceea ce ati fost pe aceasta planeta , dar si relatiile voastre cu Gaia deasemenea. Acesta contine tot ceea ce ati facut vreodata si spiritualitatea a ceea ce ati invatat in fiecare viata. Aceasta informatie este literalmente imprimata in ADN. Acum, ascultati-ma : In eoni de timp, nici un uman nu si-a pierdut vreodata nici o revelatie spirituala pe care a avut-o. Intelegeti? Cu ajutorul intentiei, orice uman se poate trezi la punctul in care ADN-ul sau detine ceea ce a invata in toate vietile sale. Voi va treziti la ADN-ul insusi, cu intentia si revelatia Dumnezeului interior.

Toate lucrurile spirituale pe care le-ati invatat vor veni zburand inapoi si vor fi ale voastre din nou. Cum ar putea sa nu fie asa? Voi ati deschis usa originala si este a voastra, proprie. Multi isi vor "aminti" cine sunt ei si ceea ce stiu. Cativa dintre voi ati spus ca nu ati ales sa veniti inapoi, pentru ca a fost dificil de data asta. Exista un sentiment intrinsec, interior la cativa dintre voi , ca de data asta va fi ultima oara. Totusi, eu va voi spune , dragii mei, ca asta ati spus si ultima data ! Iata ce se intampla : primul lucru pe care Maestrii si sufletele batrane doresc sa il faca atunci cand ajung pe partea cealalta de voal este sa se intoarca..si astia sunteti voi ! Majoritatea dintre voi vrea si cand o faceti, inaintati de acolo de unde ati ramas, nu reincepeti. Asta exista in ADN. Este minunat. Intelepciunea varstelor este imprimata in ADN. Este cuantica si deci uriasa. Cristalul din Pestera Creatiei stocheaza asta pentrru voi si activeaza ADN-ul vostru cand va intoarceti cu un corp uman diferit. Este interesant ca umanitatea a vazut acum Genomul Uman si ea vede ca este unic? Nu-i asa ca este interesant? ADN-ul este total unic. Nici o Fiinta Umana nu are ADN-ul la fel ca alta fiinta, nici macar gemenii identici. Doar o frectiune este identica la gemeni ( mai putin de 5 %). Dar nu partile codate ale non-proteinelor. Acestea sant absolut unice pentru fiecare uman. Exista mai mult. In ADN sant atribute ale partii din Dumnezeul care santeti. Amprenta Sinelui Inalt este acolo. Numele angelic pe care va strig eu este acolo. Acel nume nu este un nume din liniaritate sau unul rostit in aer, cu vibratie. In schimb, acesta este un nume pe care noi il cantam in lumina. Si cand acesta este rostit, vibreaza cu maiestuozitate. Acesta este adevarul ! Simtiti-l ! Amprenta a cine sunteti voi este acolo. Voi purtati cu voi partile descendentei dintr-o alta planeta si din alte arii din Univers. Energia celor care au ajutat la insamantarea voastra cu portiunile spirituale ale umanitatii sunt acolo, deasemenea (pleiedienii). Acestia sant potriviti, minunati, iubitori. Toate acestea se gasesc in interiorul ADNu-lui vostru si pentru a fi acolo, trebuie sa existe o energie cuantica. Acum, sa vorbim din nou despre biologia 3 D. In acest foarte, foarte mic helix dublu , 3 miliarde de parti chimice au fost cunoscute si identificate . Aceasta molecula de ADN este atat de mica , incat trebuie vazuta la un microscop electronic. Este atat de complexa prin cele 3 miliarde de parti chimice. Apoi, incepe sarcina de identificare a ceea ce fac aceste parti si stiinta incepe sa studieze enormitatea a ceea ce este acolo. Ei cauta intr-adevar ceea ce a creat mai mult de 23.000 de gene umane. Deci, ei cauta coduri, codificarile proteinei liniare, pentru a intelege cum lucreaza acestea. Stiinta a asteptat mult timp sa vada "matricea in actiune" si a facut-o. Dar socul a venit cand mai putin de 5 % din ADN a creat genele. Intr-adevar, ei au vazut liniaritatea si codificarea proteinei din portiunea de ADN. Aceasta mica portiune a creat genele , dar restul pare a fi intamplator, chiar haotic. Mai mult de 90 % din ADN pare sa fie nefolositor. partenerul meu a vorbit astazi despre starea cuantica care pare sa fie haotica. Ea pare sa fie intamplatoare, haotica, pentru ca acolo nu exista liniaritatea care sa fie descoperita intr-o realitate intr-adevar cuantica, deloc. Unul din lucrurile care va retin de la a vedea o stare cuantica este influenta liniaritatii pe care o aveti in realitatea voastra 3 D. Deci voi, intr-adevar va uitati la ceea ce este cuantic, dar pentru voi, conceptul a ceea ce ar putea fi este invizibil. Acest atribut ADN al hazardu-lui nu ar putea fi luat usor, pentru ca stiinta a privit ceva care a fost innexplicabil. Imaginati-va, 90 % din ADN pare sa nu faca nimic ! Biologii stiu mai bine , dar nu aveau o explicatie la indemana.

NOI INFORMATII Deci, incepem din acel punct sa revelam cateva lucruri, din care multe vor fi confirmate. Cand aceasta se intampla, va veti aminti ca le-ati auzit. ( Kryon zambeste). ADN-ul este mult mai mare decat credeti si chiar stiinta de astazi incepe sa recunoasca ca 90 % din ADN care pare sa fie hazard , poate nu este un limbaj sau un cod. In schimb, poate fi ceea ce ei numesc " chimie influentiala" care modifica cumva sau configureaza cele 5 % care reprezinta motorul matricei genetice. Ironia aici este ca asta este exact ceea ce se intampla, dar nu in felul in care stiinta priveste. Cele 90 % din ADN sant o reflectie a spiritualitatii voastre. Inregistrarile Akashice , Sinele Inalt , ceea ce cautati si pe care il numiti " un portal catre partea cealalta" este acolo. Intr-o stare cuantica, aceste lucruri nu sant actualmente in chimicale, deloc. Ganditi-va la toate acele chimicale care formeaza impreuna un pod , o conducta, un portal sau un indicator cuantic catre tot. Decat sa ganditi intr-un mod liniar ca acolo este un compartiment sau o cutie unde este Sinele vostru Inalt , ganditi-va ca este o usa. Daca ati putea merge acolo sa vedeti starea sa cuantica , ati intra in conducta care va ia spre tot ceea ce este. Deci, intelegeti ca acest pod chimic cuantic 3 D este un influentator sacru al genomului si este foarte larg, continand cele mai multe informatii din matricea umana a vietii. AND -UL ESTE MAI MULT DECAT CREDETI Acum, sa vorbim despre ADN asa cum nu ne-ati mai auzit niciodata inainte. Stiinta considera creierul vostru ca fiind centrul constiintei, dar nu este. creierul, cel mai inalt grup neurologic de comanda pe care ea il vede este plin cu sinapse complexe. Asadar, el trebuie sa fie responsabil pentru ceea ce numiti constiinta umana, dar nu este. Creierul este doar motorul 3 D care raspunde la cele 90 % ale cuanticitatii ADNu-lui. Acesta este motorul sinapselor si este foarte complicat. Dar creierul este doar primitorul de informatii pentru a crea semnalele electrice pe care le executa asa cum este instruit, asa cum este influentat de catre ADN. O suta de trilioane de parti din ADN lucreaza impreuna comunicand ca una. Realizati asta? Stiinta nu stie cum se intampla acest lucru si legatura de comunicare de la capul vostru la degetele de la picioare are cumva un singur scop.Este acesta creierul vostru? Nu. Acesta este ADN-ul tot, impreuna, creand fiinta umana. ADN-ul "stie". Acesta lucreaza tot impreuna. Asta nu veti gasi in cartile medicale, dar el completeaza o mare legatura care lipseste si careia stiinta nu ii da credibilitate. ADN-ul comunica cu el insusi ! El are o singura "minte" si "stie" ce se intampla in fiecare parte a corpului vostru. Noua informatie este ca ADN-ul aprovizioneaza un "camp" in jurul vostru, care este interdimensional. Acel camp este constiinta voastra, nu creierul vostru. Ceea ce face creierul vostru este in tandem cu ADN-ul. Creierul vostru viseaza...sau nu? Sinapsele sant acolo pentru a arata visul si in cel mai adanc somn , ies inafara atat de multe lucruri complexe. Acele lucruri sant toate in ADN-ul vostru si sant alimentate in creierul vostru. Deci, ADN-ul alimenteaza chiar si instructiunile si influenteaza activitatea de a visa a creierului vostru pentru voi. Aceste lucruri sant dificil de explicat, cand noi nu vorbim despre lucruri liniare, caci acestea sunt cuantice. Voi toti visati in starea cuantica. Iata de ce acolo nu exista liniaritate si lucrurile nu au sens intotdeauna. Acei care au trecut dincolo si cei care nu, sunt impreuna in visele voastre, totusi ei se uita unul la altul. Visele nu au sens pentru ca ele nu sunt in realitatea cu care voi sunteti obisnuiti. Acesta este ADN-ul vostru care vorbeste...Inregistrarile Akashice vin si trag "sforile" in creierul vostru. Stiinta nu recunoaste asta, pentru ca ea nu poate vedea campul, dar ADN-ul este constiinta umana si creierul pur si simplu este motorul 3 D al sinapselor care alimenteaza podul pentru realitatea voastra. " Kryon, exista o evidenta a acestui lucru?" Da, exista. Cand o fiinta umana are un accident si maduva spinarii este complet taiata, aceasta lasa corpul inert. Acesta este paraplegicul care nu mai poate misca nimic - nici macar un deget. Si totusi, inima continua sa bata, nu-i asa? Digestia continua, nu? Rinichii si alte organe functioneaza, nu-i asa? Chiar si activitatea reproductiva este posibila ! Totul continua sa functioneze, totusi voi ati invatat in scoli ca creierul trimite semnale electrice prin maduva spinarii si mentine bataile inimii, nu-i asa? Ei bine, daca maduva spinarii este taiata, ce mentine bataile inimii? Eu va voi spune - este matricea ADN ! Cand motorul sinapselor este stricat, ADN-ul gaseste alte cai si instruieste corpul sa continue forta de viata. de aceea organele continua sa functioneze, chiar daca controlul muschilor nu. Interesant, nu-i asa? Exista dovada acolo, daca priviti. Stiinta gaseste acest lucru curios, nu? Asadar, ati putea spune ca ADN-ul vostru este actualmente un creier esoteric, eteric , continand lucruri pe care creierul vostru obisnuit nu le contine. Ati avea dreptate. Toate acestea sant maniere ale atributelor spectaculoase din ADN-ul vostru care sunt aici pentru a vedea ceea ce stiinta voastra curenta a trebuit totusi sa vada. ADN-UL "STIE" Cel mai mare atribut pe care dorim sa-l discutam este acesta - acest camp interdimensional ADN este cunoscut. Acesta este construit pentru a extinde viata. El stie cine sunteti voi. El contine matricea sacralitatii voastre si este una din cele mai mari unelte pe care le aveti pentru sanatate, bucurie, pentru deschiderea usii. Acesta se afla in campul ADN , nu in creier. Si pentru acest Adevar, exista o celebrare. Pentru ca acesta va elibereaza de la a trebui sa creati ceea ce credeti ca aveti nevoie.

Sa va spun in alt fel. Daca doriti sa folositi acest camp ca pe o unealta , acum ca stiti ce poate face, veti lucra cu structura voastra celulara pentru a manifesta lucruri. Experienta umanului normal este sa intalneasca cunostinte ca :" Cum sa comunic? care este cel mai bun lucru pe care sa-l cer? Cum sa specific , astfel incat ADN-ul sa cunoasca ceea ce eu cer? Trebuie sa fie o anumita cale sau un anumit loc? Trebuie sa urmez anumiti pasi care vor deschide usa? Nici una din caile de mai sus ! Daca ati putea vizita structura voastra celulara , Akasha voastra, lectiile voastre de viata sacre, nu credeti ca aceasta ar trebui sa stie ce se intampla? Ea stie, poate mai mult decat o faceti voi. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa vorbiti cu acea parte cuantica a voastra si ea stie ce aveti voi nevoie. Deci, noi va rugam sa relaxati liniaritatea listelor pe care i le-ati dat lui Dumnezeu. Pentru ca deodata, noi va spunem ca exista o energie cuantica, care este sacrul din voi , care stie ce aveti nevoie. Asadar, meditatiile si rugaciunile voastre ar putea fi schimbate pentru a deveni mai intelepte, asa cum vorbiti cu propria voastra structura celulara, cu propriul vostru Sine Inalt. Voi ati putea spune :" Draga Spirit, draga ADN, examineaza viata pe care o am si da-mi acele lucruri care o vor intensifica".

Poate ca aceasta este vindecarea pentru care ati venit, dragii mei ? Nu credeti ca eu stiu cine este aici? Poate ca acesta este un miracol care va va da bucurie in fata supararii in care va aflati chiar acum? Nu credeti ca eu stiu cine este aici si prin ce ati trecut in ultimele zile? Eu am numarat lacrimile cand acestea au curs si asta a facut si campul ADN-ului ! Voi va simtiti atat de singuri, neintelegand ca exista un antural in jurul vostru tot timpul si lor le-ar placea sa atinga acel camp care este ADN-ul vostru ! Lor le-ar placea sa il atinga. Dar nu inainte ca voi sa spuneti ca este o.k sa faca asta. Intelegeti acest lucru : ADN-ul este mai mult decat chimie ! Acesta este un camp si un portal. Aceste lucruri sunt mecanismele Spiritului. Noi incepem sa va dam informatii avansate si au existat cei care au stiut cum functioneaza acestea si au asociat geometria sacra la toate acestea. Acestea sant corecte. Dar acesta este un camp.

O ASCENSIUNE A UNUI MAESTRU Sa revedem ceva ce este antic , intelept si sa va spun o poveste profunda. In scripturile voastre din lumea vestica, exista o poveste a unui maestru numit Elijah. Aceasta a fost singura fiinta umana din istorie care a selectat timpul ascensiunii fara a muri si a trebuit inregistrat de catre cineva care i-a luat locul. Asadar, ati putea vedea asta in scrierile celui care a fost martor. As dori sa revedem asta, pentru ca acolo este o dovada a campului. Ei au spus ca Elijah a pasit intr-o deschidere, cerand Elishei sa inregistreze ceea ce se va intampla. Acum, Elijah a fost un maestru cu o mare intelepciune si cunoastere si el este astazi ceea ce voi ati numi un maestru ascensionat. In liniaritatea umanului, exista un intreg grup de oameni care asteapta intoarcerea lui. Am niste vesti pentru ei. Iesiti afara din liniaritate, pentru ca el s-a intors de mult timp ! Pentru ca energia maestrilor este parte din energia marii schimbari care are loc. Ei se amesteca cu vibratia acestei planete. Ei toti s-au intors inapoi si asta este ceea ce simtiti voi. Intr-o stare cuantica , ei sant in ADN-ul vostru. Nu simtiti asta? Exista atat de multa asteptare in jurul lucrurilor din 3 D , care nu au fost niciodata menite sa fie 3 D. Atat de multa informatie este data in termeni metaforici , incat voi puteti intelege ca poate profetia in sine, ar putea insemna lucruri dinafara realitatii voastre liniare. Elijah a mers deschis, privit de Elisha, dar el nu a murit. In schimb, el si-a reclamat sacralitatea. Intr-adevar el a plecat, dar nu fara cateva focuri de artificii. Pentru ca Elisha a indicat ca el se va intoarce intr-o trasura de foc , acompaniat de 3 entitati. In cea mai buna descriere a liniaritatii sale, Elisha a descris ceea ce a vazut si ce a simtit. Acum, priviti acest lucru, pentru ca veti afla ca nu au fost necesari ingerii de sus care au venit si l-au luat pe Elijah. In schimb, ceva s-a intamplat pe pamant si Elijah s-a intors in lumina si a plecat. Sa va spun ce a fost asta. Elijah si-a energizat campul ADNu-lui sau ! Acest camp are un nume, numele dat la acel moment cand Elijah s-a inaltat intr-o trasura de foc. Numele a fost dat in ebraica : Merkabah. Si va voi revela acum , asa cum am mai facut-o inca de doua ori, ca ADN-ul vostru este intr-adevar Merkaba voastra. Acesta are geometria sacra conectata de el , pentru ca acest camp interdimensional are o structura. Daca l-ati putea vedea, ati vedea structura unui tetraedron dublu si acesta arata minunat. Nu este doar o sfera de lumina. Numele Merkabah ar indica ca ceva se inalta in el si aceasta este trasura divinitatii voastre. Fiecare fiinta umana are aceasta, inregistrata de catre Elisha care a privit ascensiunea maestrului. In plus, trasura contine 3 parti, care a reprezentat reuniunea de care vorbeam in trecut, a celor 3 parti care s-au despartit de voi cand ati ajuns pe pamant si se recombina cand plecati. Va voi spune mai multe despre acestea in urmatorul channel. Asta doream sa va impartasim, pentru ca fiecare dintre voi aveti exact ceea ce a avut Elijah.

BIOLOGIA SI INTENTIA Sa vorbim mai mult despre biologie, deoarece acum devine putin mai complexa. Exista un amestec intre 3 D si cuantic pe care am dori sa-l descriem acum. Este ceva nou , pentru ca vibratia planetei si a umanitatii, in special a celor care lucreaza cu lumina au creat un nou set de unelte. Voi incepeti sa il vedeti si acesta va fi vizibil prin examinarea chimiei 3 D a ADNu-lui, chiar si la nivel 3 D. Stiinta priveste acum la ceea ce ea numeste : markerii (indicatorii) din proteinele codificate ale ADNu-lui , care creaza genele umane. Acesti indicatori, asa cum sant descrisi de stiinta, sant cei care reprezinta piese sau parti care ar indica predispozitii - atribute care ar putea slabi anumite celule, astfel incat, mai tarziu in viata, ar putea permite boli, cum ar fi cancerul. Ei au inceput sa vada acesti indicatori, poate in anumite familii unde mamele si fiicele si fiicele lor si fiicele lor, toate au avut acelasi fel de boala. Ei incep sa vada indicatorii genetici care au creat predispozitiile slabiciunii. Sa vorbim despre indicatori, pentru ca asta este prima data cand dezvaluim acest lucru. Prima premiza : De ani buni, noi v-am spus ca intentia voastra de a vorbi cu structura voastra celulara are putere. Aceasta intentie este comunicarea voastra cu campul ADN, pentru a schimba ceva in structura celulara 3 D. Ati putea spune ca este "vocea" voastra interdimensionala care da instructiuni partii cuantice a ADNu-lui vostru, care are ca rezultat apoi actualele schimbari chimice care se intampla in codurile din genomul vostru 3 D. Dar acum, rezultatele vor fi vazute si voi puteti incepe prin a elimina indicatorii si cand o faceti, ei sant eliminati. Aceasta inseamna ca un lucru cuantic pe care il faceti astazi, poate schimba chimia productiei de gene ADn atat de maret, incat nu va fi transmis copiilor vostri. Voi puteti rupe lantul. Binecuvantata este fiinta umana care realizeaza ca , asa cum ea isi purifica viata cu lumina Creatorului, aceasta ii va afecta biologia partilor proteinelor codificate. Voi puteti sterge indicatorii. Este pentru prima data cand 3 D-ul se amesteca cu cuanticul, astfel incat stiinta poate intr-o zi sa priveasca la acelasi uman peste timp, stiind ca acel ADN nu se schimba niciodata...totusi, el a facut-o ! Este schimbarea voastra si este unica si voi ati facut-o. Nu va exista un raspuns de la ea, dar faptele 3 D va vor arata ca ati eliminat indicatorii. Bucuria si frumusetea acestui lucru este ca descendentele tinerelor femei care fac asta , fiicele lor, nu vor avea boala si nici nepoatele acestora. Aceasta este un nou dar si reflecta puterea timpurilor. Puteti schimba intr-adevar pe cei care vor fi copii vostri? Desigur ! Eu stiu ce ganditi. Multimea care sta aici spune :" Ei bine ,este putin cam tarziu, Kryon. Eu am deja un copil. Deci, de ce stai aici si imi spui aceste lucruri?" Nu intelegeti unde bate acest mesaj? Nu intelegeti profunzimea a ceea ce se intampla cand sufletele batrane ne permit noua sa va dam aceasta informatie aici, pe Pamant? Nu intelegeti ca energia voastra a generat permisiunea pentru ca noi sa venim astazi si sa va dam aceasta, astfel incat tanara femeie si tanarul barbat care sant Lucratori in Lumina o vor auzi si vor sti ce inseamna pentru ei? Intelegeti ca santeti proprii vostri stramosi? Vi s-a intamplat asta? Eu va vad in actuala istorie, stand pe scaun, voi cei de peste tot din lume ! Asta am dorit sa va spun astazi. Voi nu aveti fiecare un nume pentru mine. Eu nici macar nu vad ce gen aveti. Eu va vad intr-o stare cuantica si de aceea este atat de profund faptul ca ne-ati permis sa venim si sa va vizitam in aceasta maniera. O femeie sta pe un scaun in fata mea. Ea nici nu are idee ce luptator a fost sau cat de mare era cand a fost barbat. Totusi ea poarta un jurul ei sentimentul unui luptator si ea stie ca este puternica. Ma uit la barbatul mare, solid si vad o mama trudind cu toti copiii ei si barbatul stie acest lucru. El poate simti asta. El este senzitiv si poate simti iubirea unei mame. Cine obisnuia el sa fie? Si cum il afecteaza acest lucru astazi? Suflet batran, asta te-a afectat astazi, deoarece fiecare viata iti daruieste strat peste strat de intelepciune. Asta te-a adus pe scaunul de astazi sau te-a facut sa citesti mesajul pe care il vezi acum. Pentru ca aceasta este viata in care te-ai trezit si ai realizat ca este mai mult, mult mai mult. Aceasta te-a adus ca un cautator intr-un loc in care sa spui :" Ce pot face pentru mine si pentru Pamant?" Iti voi spune eu ce poti sa faci. Poti deveni plin de compasiune pe aceasta planeta. Poti merge si iti poti arata lumina pe aceasta planeta. Poti schimba indicatorii din propriul tau ADN ! Gandeste-te cine asculta acest mesaj si ce poate insemna pentru copiii lor si pentru copiii copiilor lor. Acestea sant uneltele despre care vorbeam cu atat de mult timp in urma si dovada va veni in linia realitatii acestui mesaj. Tot ceea ce v-am spus astazi este corect si real si va fi vazut natural in propriul mod. Dar am dorit sa stiti sacralitatea care este aici, intr-o structura despre care voi ati crezut ca este bazata doar pe chimie. ADN-ul este de departe mult mai maret si mai sacru decat si-a imaginat cineva vreodata. Deci, ce veti face cu aceste informatii? De ce nu plecati din acest loc diferiti fata de cum ati venit , simtindu-va putin mai capabili? Poate va veti simti putin mai bine in privinta posibilitatilor din fata voastra? Poate veti sti vreodata ca ceea ce s-a intamplat astazi este real. Si Asa Este !

KRYON. Sursa :www.kryon.com

Sursa:energianoua.blogspot.com