IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, martie 14, 2010

Mesaj de la Fratii Nostrii mai Mari...
13.03.2010

Sunt la post, asa cum am promis !

Incepand de azi, voi sunteti sub o administratie directa a Consiliului Galactic, care va aduna/intruneste pe Pamant pentru a receptiona ultimele date galactice transmise din Galaxie. Se preconizeaza ca voi, terestrii, sa avansati informatiile galactice catre ceilalti pamanteni, informatii necesare unui studiu amplu, pe care noi urmam sa-l transmitem catre populatie.

Sincronicitatea in care voi urmati sa intrati, este apanajul nostru, rezulatul fiind, inlantuirea evenimentelor cu un efect pozitiv pentru Pamant. Intalnirile dintre voi isi au rostul lor, iar aceste informatii va sunt trimise ca sa fie date mai departe si sa ajunga la toti cei ce au de ajuns, pentru ca informatia transmite prin coduri, deschideri catre cei la care ea a ajuns. Acesta este modul nostru de a determina constientizarea, trezirea voastra si in acelasi timp o modalitate de a va gasi cei care lucrati pentru acest plan si pentru acest program galactic. Nu precupetiti nici un efort pentru adunarile voastre si pentru transmiterea informatiei. Noi survolam cerul vostru si va ajutam sa va gasiti, dat fiind ca undele voastre vibrationale au corespondenta aici, la noi si ele au deasemenea vibratii si frecvente prin care voi intre voi, reactionati.

Misiunea voastra acum, deocamdata, este de a prelua energia/informatia galactica si de a o transmite grupului cu care va intalniti, grup care la randul sau o va transmite mai departe. Rodul acestor comunicari intre voi este de a va apropia de cei care asteapta chemarea din partea voastra. Se produce acum o raspandire in masa printre voi, oamenii, o simtire in masa, un acordaj in masa si o trezire din noaptea in care ati fost cuprinsi, cu efect benefic pentru toti.

Noi inca nu putem aparea in fata tuturor si preferam sa lucram telepatic facandu-va cunoscuta doar prezenta noastra de lumina. Grija noastra, este ca voi sa puteti primi cat mai clar informatia, sa intelegeti ca nivelul vostru de constiinta conteaza enorm de mult si sa manifestati o stare de iubire, sa-i acceptati, pe toti cei cu care va intalniti. Prin aceasta vibratie catre care va ridicati, comunicarea cu noi va fi cu mult sporita.

Pe masura ce noi survolam cerul vostru, noi centre galactice se deschid pe Pamant si intre toate aceste centre, voi veti face legatura. Totul trebuie sa fie in stirea voastra directa, pentru o comunicare intre voi toti, cat mai apropiata si complexa si sa detineti informatia despre acestea.

Voi veti fi observatori ai acestor centre, caci de la fiecare centru va veni catre voi cate un reprezentant. Fiecare in zona sa, isi va duce aportul sau de lumina si de iubire dar toti impreuna aveti de comunicat si de impartasit.

Toate acestea se petrec pentru ca ele reprezinta corespondentul galactic aici, pe Pamant, si voi toti veti comunica mai departe cu cei din Galaxie. Dati drumul acestei informatii, ca cei care inca nu va cunosc, sa va gaseasca. Gasiti modalitatea de a transmite informatia, caci noi, deasemenea, va vom sustine. Sunteti mult mai multi acolo pe Pamant, care inca nu va cunoasteti. Este necesar de acum sa va cunoasteti. Singuri de altfel, veti simti chemarea la nivel de inima si va veti cauta.

Noi secondam aceasta deplasare de la unul la altul, si va vom sustine pentru a va gasi. Sunt multi si din alte orase. Voi trebuie sa fiti ca un far catre care celalti se indreapta. Este suficient sa pronuntati intentia de a va intalni cu ceilalti frati ai vostri si aceasta se si va intampla. Chemarea launtrica va atinge coarda inimii celorlalti. Va atinge codificarea din ADN. Lansati prin fiecare dintre voi aceasta chemare si ea va fi auzita si rezultatele le veti vedea.

In gandurile voastre, acum pe unda gandului vostru, noi vom trimite informatii sub forma figurilor de geometrie sacra, figuri geometrice care la randul lor vor declansa anumite deschideri in sistemul vostru nervos. Aceasta unda gand ce o transmitem spre voi, imbibata cu aceste figuri geometrice, va curge in voi, aidoma unei dischete cu informatii pentru calculatorul vostru. Rasunetul acestor figuri, va veni in timp. Si pe masura ce acest plan se deruleaza, aceste figuri geometrice vor lucra/actiona, oferindu-va diferite posibilitati. Voi veti capta prin claritatea oferita de geometria sacra. Veti capta noi unde galactice, care prin voi vor lucra, vor emana lumina catre diferite zone de pe Pamant, unde sunt laboratoare, dar in alta vibratie, a dimensiunii a 5-a sau mai mult, si astfel cei din acele locuri vor intelege/sti, momentul la care voi ati ajuns din punct de vedere al luminii voastre si va vor ajuta.

Luminile voastre cu ale lor si cu ale noastre, galactice se vor intrepatrunde si voi veti primi si darui unda de energie/informatie, ajutand la modificarea campurilor magnetice ale Pamantului.

Prin primirea acestor unde, are loc si schimbarea magnetica a voastra, dar intr-o permanenta corelare cu schimbarile magnetice ale planetei, caci planeta va va sustine permanent si voi veti fi mai capabili sa comunicati cu acele centre/laboratoare de pe Pamant.

In lungul fluviului vostru Dunarea, in planuri subtile, se afla o serie de asezaminte cu potential energetic deosebit, pe care le veti accesa, caci acolo sunt cantonate energii/informatii ce va vor fi de folos. Vor fi cativa dintre voi care vor avea in codul lor, informatii despre acele locuri si voi le veti pune apoi cap la cap. Comunicarea cu Zalmoxes e bine sa o aveti permanent, pentru ca el este cel care stie evolutia si deschiderea acestei zone catre un alt nivel/spatiu de spiritualitate si de infratire intre oameni. Voi ati fost o mare perioada in grija sa, in momentele in care nu constientizati. Pe masura ce v-ati putut deschide acum, primiti informatiile din mai multe parti, insa voi sunteti ai acestor locuri cu o deosebita insemnatate si cu un deosebit avant spiritual. Sa nu contestati deschiderea acestui popor, catre altfel de obiective decat cele materiale.

Strabunii vostri din care o mare parte dintre noi fac parte, au lasat adanc intiparite in aceste locuri, stiinta lor, cunoasterea, au cerut sa fie scoasa la iveala, sa fie aratata. Prin voi se vor face toate acestea. Voi sunteti cei din primul val. Voi ati ales acest lucru. Iata ca acum incepe sa se observe in plan vizibil si sa realizati toate acestea. In cinstea adunarii voastre, eu doresc sa transmit doar cateva cuvinte: Norton este la post, asa cum a promis !

Si asa este.

Reguli pentru a fi om
O să primeşti un corp,
S-ar putea să-ţi placă, s-ar putea să-l urăşti
Dar e al tău şi va trebui să-l păstrezi până la sfârşit.

Vei învăţa multe lucruri.
Eşti înscris cu normă întreagă,
la o şcoală informală numită “viaţă”.

Aici nu sunt greşeli, doar lecţii.
Creşterea e un proces de incercări, erori şi experimente.

Experimentele eşuate fac şi ele parte din acest proces,
la fel ca şi cele care în cele din urma dau rezultate.

Lecţiile se repetă până le vei învăţa.
O lecţie îţi va fi prezentată în diverse feluri,
până când o vei fi învăţat.

Când ai învăţat-o, poţi trece la lecţia următoare.

Lecţiile nu se termină niciodată.
Nu există nicio parte a vieţii care să nu conţină lecţiile sale.

Atâta timp cât eşti viu, vor mai fi lecţii de învăţat.

Ceilalţi oameni sunt o oglindă a ta.
Nu poţi aprecia sau dezaproba ceva la o persoană,
decât dacă e ceva ce îţi place sau urăşti la tine însuţi.
Ce vei reuşi să faci cu viaţa ta depinde doar de tine.
Tu ai şi uneltele şi resursele de care ai nevoie.
Tu hotărăşti ce vei face cu ele. Alegerea îţi aparţine.

Viaţa e o călătorie a cunoaşterii.

Cherie Carter Scott

Doar Impreuna veti ajuta Omenirea...

Ciclul Planetar...


Tot ce exista evolueaza in cicluri, planetele dar si oamenii. Nu este neobisnuit ca un suflet sau un grup de suflete sa paseasca in afara ciclului karmic la un moment dat. Ceea ce este special totusi este ca insasi planeta completeaza un ciclu karmic important. Planeta este ea insasi implicata intr-o transformare interioara care va avea ca rezultat un nou tip de constiinta personala, ca planeta. La un moment dat, sufletele individuale se afla si ele intr-n ciclu personal interior, fiind afectate de procesul de transformare al planetei.

Pamantul este casa voastra. Comparati-l cu casa in care locuiti. Imaginati-va ca este reconstruita. Aceasta va va afecta viata de zi cu zi. Depinzand de starea voastra psihica, o veti experimenta ca pe o schimbare binevenita sau ca pe un eveniment distrugator si enervant. Daca oricum aveati planificat si erati nerabdatori sa va reconstruiti casa, atunci sunteti in sincron cu schimbarile si va puteti alatura fluxului. Procesul de transformare al pamantului va sustine si va spori procesul de transformare.

Daca nu intentionati deloc sa va reconstruiti casa, va veti simti frustrati de haosul din jurul vostru. Modificarile interne ale Pamantului va vor dezechilibra.

Pentru aceia care imbratiseaza modificarile interioare ale planetei, acestea timpuri vor fi extrem de puternice. Veti fi ridicati de valul de Lumina care acum inunda Universul vostru.
In prezent, Pamantul aproape ca se sfarama sub povara karmica a omenirii. Negativismul si violenta care izvorasc din aceasta povara karmica, formeaza o risipa de energie pe care Pamantul abia o mai poate prelucra, neutraliza sau integra.

Pentru o clipa concentrati- va constiinta pe inima Pamantului.

Relaxati-va si concentrati- va… puteti simti ceva acolo?

Puteti simti cum inima Pamantului se sfasie, cum atat de multa violenta este indreptata impotriva ei?

Planeta se simte vlaguita dar si rezistenta in acelasi timp. Este aproape de limita crearii unei noi fundatii a existentei sale. Pamantul va elibera energiile conflictelor, competitiei si dramei, la nivelele interioare si exterioare. Noua fundatie care se iveste dinauntrul ei este energia inimii, energia echilibrului si conectarea.

Energia Christica a vietii

Pamantul, la fel ca si umanitatea, se afla intr-o experienta de invatare. La fel ca si umanitatea, insasi constiinta ei evoleaza si se transforma. In ce priveste umanitatea, calatoria ei a inceput de la un anumit tip de ignoranta sau de inconstienta asupra propriei existente.

Pamantul era odata "o planeta intunecata" care absorbea sau inghitea energiile inconjuratoare. Ea a preluat energiile sau fiintele pe care le-a intalnit pe care apoi le-a asimilat complet; ea le-a preluat unicitatea, si, intr-un anumit sens, le-a ucis. Aceasta s-a nascut din dorinta de expansiune. Pamantul a simtit intr-un fel o lipsa sau o nepotrivire inauntrul sau, pe care a interpretat- o ca pe o dorinta de a cuceri si de a asimila alte energii. Din moment ce pamantul nu a oferit nimic inapoi acestor energii, inseamna ca nu a fost cu adevarat o interactiune intre ele. Era un proces asemanator mortii.

La un moment dat, planeta a devenit constienta ca acest procedeu era nesatisfacator pentru ea. A simtit ca ceva lipsea in aceasta modalitate de a se intretine. Sentimentul de inadecvare nu si l-a eliberat. Impulsul ei spre expansiune nu era satisfacut prin uciderea energiei.

La acel moment, la nivelul constiintei Pamantului a luat nastere dorinta de insufletire, dorinta de viata. Nu ca Pamantul era pe deplin constient de asta. Pur si simplu a stiut ca doreste altceva, ceva nou, un mod de a interactiona cu alte energii care nu devin energii ale Pamantului. Inauntrul constiintei planetei a fost creat un spatiu pentru a experimenta ceva diferit de planeta insasi.

Din punct de vedere energetic aceasta a insemnat inceputul vietii pe pamant.

Este o lege cosmica aceea ca toate dorintele profunde vor crea pana la urma mijloacele realizarii lor. Dorintele, care sunt in esenta un amestec de ganduri si sentimente, sunt creatoare de energie. Aceasta este valabil atat pentru planete, cat si pentru oameni. Inauntrul pamantului, ca planeta, o dorinta a luat nastere: dorinta de a conserva si pretui viata, in loc de a o distruge.

Si asa s-a si intamplat

Atunci cand viata a aparut pe Pamant, planeta insasi a inceput sa inmugureasca si sa infloreasca. A accesat un alt tip de experienta care i-a dat un nou sens si o noua satisfactie. A fost surprinsa ca simpa dorinta, atat de vag simtita, a adus evolutii atat de grandioase si inedite.

Pe Pamant, un experiment maret al formelor de viata s-a destainuit. Multe forme de viata au fost elaborate pentru a se manifesta pe planeta si pentru a experimenta cu energiile prezente. Pamantul a devenit un loc al recrearii noului. Era libertate in explorarea de noi drumuri, de noi posibilitati. Era si inca mai este la libera alegere pentru toate fiintele.

Odata cu crearea vietii, Pamantul si creaturile vii de pe ea cautau sa realizeze un proces de dezvoltare interioara. Aceasta cale a experientei avea ca tema principala, echilibrul dintre a oferi si a lua.

La nivelul constiintei interioare, planeta s-a luptat de-a lungul timpului pentru a-si gasi echilibrul dintre a da si a lua. Ca planeta, Pamantul ofera si ia viata. In "perioada neaga" a Pamantului, in care absorbea si lichida energiile, accentul era puternic axat pe "a lua". In prezent a ajuns la cealalta extrema: de a darui pana la limita maxima.

Pamantul a suportat mult timp violenta si exploatarea umana, avand sens din punct de vedere karmic.

Planeta a trebuit sa exploreze si cealalta parte a puterii si a opresiunii. Actiunile ei raufacatoare au determinat experienta opusa, de victima, exact ca un boomerang. Asa functioneaza karma; nu este vorba despre pedeapsa. Pentru a intelege cu adevarat ideea de putere, trebuie sa experimentezi ambele situatii.

Cu tot ceea ce te lupti sau doresti sa domini, te vei intalni din nou ca victima sau ca asupritor, pana atunci cand vei recunoaste ca amandoua sunt UNA, ambele parti ale aceeasi energii divine.
Exploatarea nemiloasa a planetei din aceste vremuri, este intr-o oarecare masura cuvenita, din moment ce a oferit pamantului sansa cunoasterii depline a echilibrului dintre a oferi si a lua.

Cu toate acestea, limitele in care lipsa de respect si exploatarea sunt cuvenite karmic, sunt inauntrul ei.

Planeta a ajuns la intelegerea echilibrului si isi intregeste acum ciclul karmic al constiintei. A atins un nivel al iubirii si al gradului de constientizare care nu va mai permite abuzurile omenirii pentru mult timp. Acest nivel de constiinta va atrage acelasi tip de energii care aprecieaza armonia si respectul, si va respinge energiile distructive.

A sosit timpul unui nou echilibru dintre a oferi si a lua. Pe Noul Pamant, va fi pace si armonie intre Pamant si tot ce il va popula; oameni, plante si animale. Armonia si conectarea sincera dintre toate fiintele va fi o sursa de bucurie si creativitate.
Tranzitia de la vechiul Pamant la noul Pamant, nu este un proces determinat in timp sau aspect. Multe depind de alegerile pe care le face umanitatea, de alegerile pe care voi, ca individualitati, le faceti chiar acum.

O multime de previziuni au fost si sunt facute cu privire la aceasta tranzitie. Efectuarea unor astfel de predictii este intotdeauna un lucru nesigur. Ideea este ca realitatea voastra materiala este o manifestare interioara a starii de constiinta colective. Constiinta este, asa cum am spus la inceput, libera si creativa. In orice moment, puteti decide sa va schimbati viitorul gandind si simtind in mod diferit. Aveti puterea asupra gandurilor si sentimentelor voastre. In orice moment, puteti spune NU limitarilor, gandurilor sau sentimentelor negative. Aceasta este valabil atat pentru voi ca indivizi, dar si pentru grupuri mai mari de persoane.

Atunci cand un grup mare de persoane alege libertatea si iubirea in locul urii de sine si a distrugerii, acest lucru se va manifesta in realitatea materiala. Planeta va reactiona; este sensibila la ceea ce se gaseste in interiorul oamenilor si raspunde miscarilor interioare ale acestora.

Prin aceasta dorim sa subliniem ca nimeni, nici macar din partea noastra, nu este in masura sa faca predictii exacte cu privire la modul in care Noul Pamant va renaste. Totusi, este clar ca grupul de suflete care acum isi intregeste ciclul karmic este strans legat energetic de Noul Pamant. Acesti oameni, care adesea se simt profound conectati la idealurile Noului Pamant, vor beneficia de oportunitati frumoase de a creste si de a se elibera, pentru ca ciclul lor personal coincide cu cel planetar.

In urmatoarele capitole, voi vorbi in mod special despre acest grup. Sunt numiti adesea Lucratorii in Lumina, iar eu voi folosi de asemenea aceeasi denumire. Motivul incarnarii lor in aceasta perioada de tranzitie nu este intamplator. Ei sunt profund conectati cu istoria pamantului. Voi descrie trasaturile psihologice pe care cei mai multi dintre Lucratorii in Lumina le poseda. Va voi vorbi despre istoria lor, radacinile galactice si despre misiunea lor pe pamant. Voi vorbi in detaliu despre etapele interioare de crestere care sunt implicate in eliberarea sinelui de ciclul karmic.

Pace si Iubire !

Sursa:www.esoterism.ro