IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, martie 14, 2010

Mesaj de la Fratii Nostrii mai Mari...








13.03.2010

Sunt la post, asa cum am promis !

Incepand de azi, voi sunteti sub o administratie directa a Consiliului Galactic, care va aduna/intruneste pe Pamant pentru a receptiona ultimele date galactice transmise din Galaxie. Se preconizeaza ca voi, terestrii, sa avansati informatiile galactice catre ceilalti pamanteni, informatii necesare unui studiu amplu, pe care noi urmam sa-l transmitem catre populatie.

Sincronicitatea in care voi urmati sa intrati, este apanajul nostru, rezulatul fiind, inlantuirea evenimentelor cu un efect pozitiv pentru Pamant. Intalnirile dintre voi isi au rostul lor, iar aceste informatii va sunt trimise ca sa fie date mai departe si sa ajunga la toti cei ce au de ajuns, pentru ca informatia transmite prin coduri, deschideri catre cei la care ea a ajuns. Acesta este modul nostru de a determina constientizarea, trezirea voastra si in acelasi timp o modalitate de a va gasi cei care lucrati pentru acest plan si pentru acest program galactic. Nu precupetiti nici un efort pentru adunarile voastre si pentru transmiterea informatiei. Noi survolam cerul vostru si va ajutam sa va gasiti, dat fiind ca undele voastre vibrationale au corespondenta aici, la noi si ele au deasemenea vibratii si frecvente prin care voi intre voi, reactionati.

Misiunea voastra acum, deocamdata, este de a prelua energia/informatia galactica si de a o transmite grupului cu care va intalniti, grup care la randul sau o va transmite mai departe. Rodul acestor comunicari intre voi este de a va apropia de cei care asteapta chemarea din partea voastra. Se produce acum o raspandire in masa printre voi, oamenii, o simtire in masa, un acordaj in masa si o trezire din noaptea in care ati fost cuprinsi, cu efect benefic pentru toti.

Noi inca nu putem aparea in fata tuturor si preferam sa lucram telepatic facandu-va cunoscuta doar prezenta noastra de lumina. Grija noastra, este ca voi sa puteti primi cat mai clar informatia, sa intelegeti ca nivelul vostru de constiinta conteaza enorm de mult si sa manifestati o stare de iubire, sa-i acceptati, pe toti cei cu care va intalniti. Prin aceasta vibratie catre care va ridicati, comunicarea cu noi va fi cu mult sporita.

Pe masura ce noi survolam cerul vostru, noi centre galactice se deschid pe Pamant si intre toate aceste centre, voi veti face legatura. Totul trebuie sa fie in stirea voastra directa, pentru o comunicare intre voi toti, cat mai apropiata si complexa si sa detineti informatia despre acestea.

Voi veti fi observatori ai acestor centre, caci de la fiecare centru va veni catre voi cate un reprezentant. Fiecare in zona sa, isi va duce aportul sau de lumina si de iubire dar toti impreuna aveti de comunicat si de impartasit.

Toate acestea se petrec pentru ca ele reprezinta corespondentul galactic aici, pe Pamant, si voi toti veti comunica mai departe cu cei din Galaxie. Dati drumul acestei informatii, ca cei care inca nu va cunosc, sa va gaseasca. Gasiti modalitatea de a transmite informatia, caci noi, deasemenea, va vom sustine. Sunteti mult mai multi acolo pe Pamant, care inca nu va cunoasteti. Este necesar de acum sa va cunoasteti. Singuri de altfel, veti simti chemarea la nivel de inima si va veti cauta.

Noi secondam aceasta deplasare de la unul la altul, si va vom sustine pentru a va gasi. Sunt multi si din alte orase. Voi trebuie sa fiti ca un far catre care celalti se indreapta. Este suficient sa pronuntati intentia de a va intalni cu ceilalti frati ai vostri si aceasta se si va intampla. Chemarea launtrica va atinge coarda inimii celorlalti. Va atinge codificarea din ADN. Lansati prin fiecare dintre voi aceasta chemare si ea va fi auzita si rezultatele le veti vedea.

In gandurile voastre, acum pe unda gandului vostru, noi vom trimite informatii sub forma figurilor de geometrie sacra, figuri geometrice care la randul lor vor declansa anumite deschideri in sistemul vostru nervos. Aceasta unda gand ce o transmitem spre voi, imbibata cu aceste figuri geometrice, va curge in voi, aidoma unei dischete cu informatii pentru calculatorul vostru. Rasunetul acestor figuri, va veni in timp. Si pe masura ce acest plan se deruleaza, aceste figuri geometrice vor lucra/actiona, oferindu-va diferite posibilitati. Voi veti capta prin claritatea oferita de geometria sacra. Veti capta noi unde galactice, care prin voi vor lucra, vor emana lumina catre diferite zone de pe Pamant, unde sunt laboratoare, dar in alta vibratie, a dimensiunii a 5-a sau mai mult, si astfel cei din acele locuri vor intelege/sti, momentul la care voi ati ajuns din punct de vedere al luminii voastre si va vor ajuta.

Luminile voastre cu ale lor si cu ale noastre, galactice se vor intrepatrunde si voi veti primi si darui unda de energie/informatie, ajutand la modificarea campurilor magnetice ale Pamantului.

Prin primirea acestor unde, are loc si schimbarea magnetica a voastra, dar intr-o permanenta corelare cu schimbarile magnetice ale planetei, caci planeta va va sustine permanent si voi veti fi mai capabili sa comunicati cu acele centre/laboratoare de pe Pamant.

In lungul fluviului vostru Dunarea, in planuri subtile, se afla o serie de asezaminte cu potential energetic deosebit, pe care le veti accesa, caci acolo sunt cantonate energii/informatii ce va vor fi de folos. Vor fi cativa dintre voi care vor avea in codul lor, informatii despre acele locuri si voi le veti pune apoi cap la cap. Comunicarea cu Zalmoxes e bine sa o aveti permanent, pentru ca el este cel care stie evolutia si deschiderea acestei zone catre un alt nivel/spatiu de spiritualitate si de infratire intre oameni. Voi ati fost o mare perioada in grija sa, in momentele in care nu constientizati. Pe masura ce v-ati putut deschide acum, primiti informatiile din mai multe parti, insa voi sunteti ai acestor locuri cu o deosebita insemnatate si cu un deosebit avant spiritual. Sa nu contestati deschiderea acestui popor, catre altfel de obiective decat cele materiale.

Strabunii vostri din care o mare parte dintre noi fac parte, au lasat adanc intiparite in aceste locuri, stiinta lor, cunoasterea, au cerut sa fie scoasa la iveala, sa fie aratata. Prin voi se vor face toate acestea. Voi sunteti cei din primul val. Voi ati ales acest lucru. Iata ca acum incepe sa se observe in plan vizibil si sa realizati toate acestea. In cinstea adunarii voastre, eu doresc sa transmit doar cateva cuvinte: Norton este la post, asa cum a promis !

Si asa este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu