IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, august 25, 2010

Invatatcei in ale re-nasterii...


In cadrul ciclurilor noastre de re-nastere ne simtim ca si cum am invata continuu. In fiecare din vietile noastre ne aflam in permanenta pe o curba a invatarii, capatand noi perspective, incercand sa gasim incheierile necesare, invatand sa primim si sa exersam iertarea. Orice invatam urmeaza sa fie preluat intr-o noua experienta a vietii care ne permite sa cunoastem implinirea, bucuria si pacea. Acceptam ceea ce avem de invatat de la profesorii nostri si uneori gasim chiar si mijloacele sa le fim recunoscatori pentru prezenta lor si pentru lectiile pe care ni le-au dat. Dar, in acelasi timp, exista riscul sa ramanem vesnic studenti, fara sa atingem niciodata increderea de a pune in paractica lectiile pe care le-am primit.

Multi dintre clientii mei imi spun ca au petrecut ani intregi studiind teme spirituale, citind carti si urmand anumiti profesori. Modul in care s-au dedicat caii lor este minunat si ei isi iau munca foarte in serios. Dar vine un moment in care invatatura trebuie pusa in practica, in care putem pasi cu incredere, lasand in urma rolul de elev si devenind profesori, incepand cu a fi proprii nostri profesori. Suntem pregatiti sa nu mai fim elevi si sa incepem sa folosim ceea ce stim.


Este foarte usor sa te blochezi in ciclurile de re-nastere, ramanand vesnic in zona stiuta de confort si siguranta a rolului de elev. Ca elevi, putem intra in rolul de a fi profesorii profesorilor nostri, rol in care ii putem ajuta permitandu-le sa ne ajute. Vom gasi intotdeauna un alt profesor pentru ca putem crea intotdeauna lectii dar atunci cand facem asta ramanem captivi ciclului si nu mai iesim niciodata din el. Avem nevoie de o schimbare de energie si de ceva care sa ne impinga in afara zonei de confort catre noi zone de experienta. Daca nu, ceea ce facem este sa cautam informatii care sa sustina ceea ce noi stim deja.


Cand suntem gata sa predam? Oricand hotaram ca a sosit momentul si cand avem curajul sa ne asumam acest rol. Putem avea suficienta incredere in cunostiintele noastre pentru a le putea aplica in viata? Avem curajul de a ne recunoaste drept profesori? La un moment dat vom termina toti profesorii si atunci ne vom plictisi de viata asa cum este si vom sti ca singura cale de iesire este sa ne acordam permisiunea de a trece dincolo de a invata aceleasi lectii de la aceiasi profesori. Ceea ce chiar nu stim ni se va dezvalui atunci cand vom pasi intr-un nou ciclu si cand vom experimenta renasterea.

Dati-mi vesti proaste!

In felul nostru polarizat de a vedea lumea clasificam lucrurile ca fiind bune sau rele, corecte sau incorecte, albe sau negre. Vrem intotdeauna sa auzim vesti bune, pe care le definim ca fiind cele care ne aduc confirmare, sprijin sau succes. Vestile proaste sunt mai putin atragatoare si preferam mai degraba sa nu le auzim. Cu toate acestea, in lumea asta anapoda in care traim, cele mai valoroase sunt totusi vestile proaste pentru ca ele reprezinta adevarul pe care nu il vrem dar pe care avem nevoie sa il cunoastem.

Daca am dori cu adevarat sa navigam prin viata noastra relativ repede, am cere vestile proaste mai intai, observandu-le cu atentie fiecare detaliu, pentru ca aici vom gasi ceea ce avem cu adevarat nevoie sa stim. Dar acest lucru este prea dificil pentru majoritatea dintre noi , este aproape ca si cum am intinde Universului un chestionar si i-am cere sa ne coteze performanta. Acest lucru poate fi tentant, dar chiar vrem sa aflam? Daca la aflarea raspunsului ni se vor adeveri cele mai negre temeri?


Cu toate acestea, daca am primi vestile „proaste”, atunci am fi constienti de ce anume avem de ajustat in credintele noastre, in modul in care trebuie sa ne folosim energia si ce anume mai avem de lucrat. Cunoscand adevarul – adevarul pe care nu vrem sa il auzim si nu cel pe care l-am dori , putem sa ne apucam de treaba astfel incat sa obtinem evolutia pe care o dorim. De ce anume ne este frica? Carui lucru ii opunem rezistenta? Ce avem nevoie pentru a capitula? Vor arata oare rezultatele ca suntem oribili, cu adevarat ingrozitori, incapabili si ca am gresit? Vom capata confirmarea de care ne temeam si anume ca nu vom incheia niciodata acesta calatorie si ca inaltarea ne este foarte departe?


Daca suntem increzatori in capacitatea noastra de a rezista in cel mai rau caz, atunci restul devine o nimica toata. Si ca sa fim sinceri, nici nu exista vesti proaste. Temerile noastre sunt rezultatul unei gandiri lipsite de asumarea propriei puterei si noi suntem intotdeauna cel mai rau critic si judecator al noastru. Vestile „proaste” contin informatia de care avem nevoie pentru pasul urmator al calatoriei noastre si constituie raspunsul la ceea ce ne blocheaza, ne intarzie procesul si opreste curgerea fluxului. Asa ca atunci cand va intrebati ce aveti de facut pentru a debloca o situatie, fiti recunoscatori pentru raspunsul pe care il primiti si apoi actionati conform acestuia pentru a elibera blocajele care v-au impiedicat sa avansati. Cereti astfel de vesti „proaste” astfel incat sa puteti sti cu exactitate ce aveti de facut in continuare. Atunci cand nu va temeti de raspunsul pe care il veti primi, aceste vesti vor contine exact ceea ce aveti nevoie sa stiti.



Mesajul Arhanghelului Uriel – De ce nu ii puteti ajuta pe ceilalti

Nota lui Jennifer: Am cerut aceasta transmisiune prin channeling astazi pentru ca multi dintre prietenii mei se confrunta cu situatii de viata neplacute. Nu pot face nimic pentru ei, altceva decat sa le trimit rugaciuni, iubire si lumina. Ma simt neputincioasa si trista, chiar daca stiu ca toate sunt conform ordinii divine. Intrebarea mea catre Uriel a fost de ce se intampla asta si de ce ma simt atat de neajutorata. Acesta este raspunsul lui:

Dorinta ta de a-i ajuta pe altii face parte din angajamentul tau de a fi de folos intregii omeniri in aceasta perioada. Nu confunda ajutorul dat omenirii cu alinarea suferintei ei. Poti scoate la iveala alternative care sa reprezinte noi posibilitati de intelegere si actiune, dar chiar si in conditiile schimbarilor de vibratie, ale noilor energii, ale inaltarii si transformarii, karma inca lucreaza si contractele sufletelor sunt duse la indeplinire. Vezi dincolo de consecintele emotionale ale implinirii spirituale care are loc. Multe contracte presupun separare, decizii finale si alegeri facute fara a tine cont de durerea sau reactiile celorlalti.

Tu vezi numai durerea si tristetea celorlalti, nu si intregul scop al experientei lor. Viata asta este o viata a experientei careconsta in completarea energiilor adunate de-a lungul a nenumarate vieti din cadrul unui grup de suflete. Fiecare a ales calea cea mai puternica la care se pot conecta si chiar daca alegerile lor iti par tie slabe si lipsite de putere, ele reprezinta in realitate decizia lor asupra modului de eliberare a energiilor astfel incat sa se poata simti puternici.


Fiecare calatorie are un sfarsit fericit, chiar daca felul in care se manifesta acesta nu reprezinta intotdeauna o ocazie fericita pentru toti cei implicati. Multe suflete pot acum sa isi aleaga rezultatele pe care nu le-au putut manifesta pana acum, si asta include si cum si cand isi vor incheia ciclul uman. Pentru unii, aceasta incheiere va consta in continuarea lucrarii din taramurile spirituale in locul continuarii calatoriei in forma umana. Pentru altii, va fi vorba despre o experimetare a experientei umane fara parteneriat spiritual. Toate aceste decizii concretizeaza calea aleasa pentru exeperienta din aceasta viata.


Ajutorul tau nu poate fi acordat sub forma schimbarii caii altora, eliberandu-i astfel de rezultatele alegerilor lor sau indepartand durerea din viata lor. oti trimite iubire si lumina, poti sa vezi aspectele care denota cea mai mare forta din fiecare si sa sti ca toti aleg din punctul lor de forta in care cred. Permite tuturor sa isi implineasca destinul ales si sa isi elibereze karma. Tine minte ca totul este conform ordinii divine si ramai conectata la spirit, pentru ca in acest spatiu iti vei gasi pacea si intelegerea de care ai nevoie in aceste timpuri.


Sa-i dam un imbold energiei

Cand am inceput sa scriu prima data, in 2004, despre copiii Indigo si Cristal, atat de multi cititori au rasuflat usurati pentru ca intelegeau in sfarsit ce se intampla cu ei, cu energia lor si cu calea vietii lor. Ei au inteles dintr-o data de ce simteau mereu diferiti, exclusi si fara sa aiba contact cu lumea. Cristalii au inteles de unde vine timiditatea lor, empatia puternica si conexiunile spirituale. Indigo au facut lagatura dintre furia si frustrarea lor si propria energie, lamurindu-se de ce erau vietile lor atat de dificile. Asa ca acum, cand stim cu totii regulile jocului, este momentul sa ii dam un mic imbold energiei cunoscute.

Indigo si Cristal nu au aparut in amestecul de energii al Pamantului la inceputul anilor 80, ei au fost aici de generatii. Pe masura ce densitatea Pamantului a inceput sa se curete, energiile lor s-au putut exprima mai mult. Fiecare generatie are energii Indigo si Cristal. Ei sunt pionierii, poetii, artistii, muzicienii, rebelii si ganditorii liberi. Dar, dupa generatii de oprimare, persecutie, dezamagire si false inceputuri, au cam obosit sa joace mereu acelasi joc. Cand vor putea oare sa isi atinga scopul si sa se simta puternici, indeplinindu-si misiunea? Chiar acum.

Prea des, atunci cand explic despre furia Indigo sau confuzia Cristal conversatia se opreste la aceste aspecte, dar ele reprezinta numai inceputul. Odata cu cunoasterea vin puterea si responsabilitatea. Odata ce stim, odata ce suntem constienti, avem nevoie sa dam un imbold energiei, sa canalizam frustrarea, indoiala, timiditatea si furia spre cel mai bun mod de folosirea a energiei noastre. Atat indivizii Indigo, cat si cei Cristal sunt mandrii purtatori ai energiei transformarii care reprezinta un dar pentru omenire. Dar daca vor ramane blocati in zona slabiciunii energiei lor, nu vor putea sa o foloseasca pentru atingerea transformarii.


Exista doua provocari cu care ne confruntam in clipa de fata> sentimentul ca este prea mult de facut si nu vom putea sa terminam niciodata si credinta ca nu putem valorifica aceste energii, pentru a putea reusi. Cel mai bine este sa termini ceea ce ai inceput. Criza mondiala a locurilor de munca nu este un accident – multi sunt fortati sa-si paraseasca slujbele goale, lipsite de pasiune si controlate, pentru a-si trai adevarata pasiune, folosindu-si darurile si facand o munca prin care sa-si hraneasca sufletul. Furia si frustrarea pot fi puse la treaba – asta reprezinta pasiunea. Indoiala si confuzia in legatura cu darurile proprii exista, pentru ca va lipseste increderea. Incepeti de la o singura calitate sau aspect si puneti-va in miscare. Oriunde va simtiti blocati, intepeniti, tematori si nesiguri, dati un imbold energiei. Cunoasterea faptului ca sunteti Indigo sau Cristal este numai inceputul – acum trebuie sa devenim cel mai bun lucru pe care aceste energii ni-l pot da - si putem face asta, daca ne angajam sa schimbam energia si sa facem primul pas.

Sursa: editura foryou