IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, august 20, 2010

MESAJ DE LA MATEI


Sunt Matei si din partea tuturor sufletelor din acest loc, va transmit salutari pline de iubire.

Multi pamanteni percep viata ca fiind mai tumultoasa ca niciodata. Razboiul, saracia, coruptia, opresiunile continua, deci este de inteles ca oamenii care au trait mult timp in astfel de conditii, adesea se simt lipsiti de speranta. Stiti ca schimbari de o magnitudine fara precedent sunt in plina desfasurare si, din acest motiv, puteti avea sentimente de neliniste, depresie, nemultumire, nerabdare, oboseala sau disconfort fizic. S-ar putea sa va simtiti nelinistiti, debusolati, plutind fara un scop sau o directie clara, sau sa simtiti ca nu se petrece nimic semnificativ in viata voastra si nici pe Pamant.

Se poate intampla asta deoarece transformarile prin care trece lumea sunt atat de avansate incat multi au una sau mai multe dintre senzatiile descrise anterior – ca microcosmosuri ale Pamantului sunteti afectati in mod natural de amploarea schimbarilor prin care trece planeta. Totul este intr-o stare de accelerare si exista ridicari frecvente ale nivelelor de vibratie ale Pamantului – e posibil ca voi inca sa va adaptati la cel mai recent nivel in timp ce planeta trece la urmatorul. Vibratiile din planurile energetice atinse de planeta voastra, fac ca mentinerea echilibrului la nivel corporal, mental si spiritual, sa necesite un efort suplimentar. Cand sunteti intr-o stare de dezechilibru, curgerea energiei este fluctuanta sau blocata, cauzand proasta functionare a sistemului dumneavoastra electromagnetic si producerea unei palete largi de senzatii neplacute la nivel fizic, mental si emotional.

Un alt efect al vibratiilor mai inalte este o stare interioara de neliniste, disatisfactie fata de situatia personala. Cei care isi urmeaza intuitia pentru a schimba locuinta, slujba, sau relatiile, o duc mai bine decat cei care rezista la ghidul sufletului, ce ii indruma pe calea experimentarii karmice, cale ce a fost aleasa pentru a incheia vietile in planul tridimensional.

De asemenea, vibratiile amplifica caracteristicile si comporta-mentul uman, facand din „bine” si mai bine si din „rau” si mai rau. Persoanele generoase daruiesc pana cand isi golesc dulapurile si cei ce au inimile pline de bunatate se pun in sluja celorlalti oriunde este nevoie de ajutor. Cei lacomi strang din ce in ce mai multe si nu daruiesc nimic, iar cei lipsiti de inima fac probleme celorlalti. Oamenii plini de lumina infloresc spiritual si activitatile de natura luminoasa se extind ca scop si rezultate pozitive. Oamenii ale caror fapte si atribute sunt intunecate, regreseaza spiritual, intentiile si eforturile lor se risipesc. Interactiunea cu indivizii din acest ultim grup poate fi cu adevarat stresanta, deoarece energia corpului vostru de lumina rezista energiei lor.

O sursa posibila de senzatii si comportamente anormale este calea ascendenta a Pamantului care o aliniaza la celelalte planete si la Sol. Desi juxtapunerea corpurilor solare a afectat intotdeauna pe oameni, acum diferenta consta in cursul ei rapid, constant, spre iesirea din a treia densitate. Nu numai sentimentele voastre ci si atitudinile si reactiile celorlati ce par a fi iresponsabile, ciudate, sau socante, se datoreaza partial influentelor celeste neobisnuite.

Cresterea activitatii geofizice este o alta sursa potentiala de stres, deoarece corpurile voastre sunt afectate de undele de soc ale Pamantului. Cutremurele, eruptiile vulcanice, furtunile violente, inundatiile, elibereaza negativitatea care a determinat spirala descendenta a planetei, negativitate care pana acum aproape 70 de ani a mentinut-o timp de milenii in densitatea a treia. Eliberarea negativitatii la nivel planetar are si ea un efect asupra corpurilor oamenilor.

Sa raspundem la urmatoarea intrebare: cate dintre cutremurele, dezastrele „naturale” si schimbarile drastice de vreme sunt facute de om? Nu ar fi o exagerare sa raspundem ca „toate”. De exemplu, un cutremur provocat prin tehnologii, la fel ca si in natura, nu poate avea efecte izolate – eliberarea de energie initiaza activitati in zone similare vulnerabile de pe tot globul si acestea declanseaza si ele o noua activitate. La fel se petrece cu vantul si norii. Totusi, Mama Natura stie cand sa se odihneasca, astfel incat pamantul, apele si cerul sa se poata linisti si ea sa poata redobandi echilibrul, fara sa afecteze zonele menite a fi in siguranta. Cei ce manipuleaza vremea si genereaza dezastre geofizice nu le pasa de momentele de vindecare ale Pamantului si nici de orice exceptie de la distrugere, moarte si suferinta.

Reintorcandu-ne la cauzele posibile ale simptoamelor neplacute pe care probabil ca le experimentati, va oferim sugestii practice pentru a le diminua efectele si durata. Oboseala nu este niciodata aliatul vostru – relaxati-va si dormiti suficient. Beti multa apa pura pentru a ajuta curgerea mai buna a energiei prin corpul vostru si functionarea mai buna a sistemului vostru electromagnetic. Exercitiile fizice si mentale, meditatia, retragerea in Natura, gandirea pozitiva, proiectele creative, muzica melodioasa – toate va ajuta in echilibrarea energiei voastre.

Corpurile voastre au nevoie de hrana plina de lumina pentru un sistem imunitar puternic; mancati mai multe fructe si legume proaspete si mai putin zahar si carne. Drogurile ilegale sintetice, substantele chimice din medicamente si alcoolul nu numai ca sunt bariere in absobtia de lumina, ci si exacerbeaza bolile pe care doriti sa le vindecati si creeaza noi tipuri de disconfort. Faceti toate eforturile sa evitati sau sa linistiti intalnirile conflictuale – energia generata astfel este o bariera formidabila in calea echilibrului si a starii de bine. Daca, in ciuda folosirii acestor sugestii si a oricaror alte practici care v-au fost de folos in mod obisnuit, simptoamele devin severe si persistente, va sugeram sa consultati un vindecator de incredere.

Cu aceasta combinatie de o mare varietate de influente energetice, cu dezordinea evidenta din lumea voastra si cu necunoasterea schimba-rilor profunde care au loc, nu este de mirare ca unii cred ca vine ‚sfarsitul lumii” si altii interpreteaza Decembrie 2012 (atunci cand se sfarseste calendarul maias) in acelasi mod. Ambele nu sunt corecte, dar, intr-adevar, vine un sfarsit al timpului - pe calea ascensiunii Pamantului in Epoca de Aur, toate formele de intuneric se vor sfarsi.

Exista multe intrebari si neintelegeri referitor la ascensiune – cine va insoti Pamantul, ce se va intampla cu oamenii care nu o vor face si la ce sa ne asteptam in densitatile mai inalte. Mai intai, ascensiunea nu are nimic de a face cu „extazul” religios, deci va rog sa nu incercati sa amplasati acest concept in adevarul universal. Ascensiunea este procesul in care Pamantul paraseste densitatea a treia si calatoreste prin cea de a patra catre a cincea. Desi aceasta miscare se face in planuri succesive de energii din ce in ce mai fine, nu intr-o ridicare progresiva asemanatoare cu urcarea unui munte, cresterea sufletelor in constiinta si claritate spirituala poate fi privita ca ascendenta (astfel ascensiunea este cel mai potrivit termen pentru acest proces).

In continumul fara inceput si sfarsit, nu poate fi datat inceputul si sfarsitul ascensiunii Pamantului – s-ar putea spune ca ambele „timpuri” au fost cunoscute de nesfarsiti ani. In timpul liniar, procesul de ascensiune a inceput in anii 30, cand atrocitatile comise de oameni au ajuns la un nivel de neconceput si aproape ca au epuizat lumina planetei, adica forta de viata a corpului sau planetar si corpurile tuturor pamantenilor.

Strigatul ei de ajutor s-a auzit in tot universul si, imediat, Dumnezeu a autorizat miliarde de civilizatii avansate sa raspunda prin transferul propriei lumini vaste in corpul Pamantului. Masiva infuzie de lumina din acele surse departate a stabilizat orbita si i-a permis sa se elibereze din stransoarea negativitatii, sa inceapa sa se ridice din densitatea a treia si sa continue procesul catre destinatia sa finala din densitatea a cincea. Sufletul sau provenea din acel plan superior si acolo a ramas de a-lungul mileniilor, in timp ce corpul sau a mers pe o spirala descendenta pe masura ce din ce in ce mai mult sange uman si animal era varsat si mediul era din ce in ce mai distrus.

Ascensiunea este posibila pentru toti cei care au absorbit lumina si sufletele care acompaniaza Pamantul vor face asta in corpurile lor fizice. Daca corpurile nu mai au unele organe, sau membre, sau au boli fizice, emotionale sau mentale, pe calea ascensiunii vor fi vindecate toate bolile si vor fi inlocuite toate partile lipsa, astfel incat corpurile sa fie perfecte si emotional si mental. In densitatea a patra corpurile oamenilor in varsta vor intineri si vor trai pline de sanatate mult mai mult decat acum, iar in densitatea a cincea durata vietii se va mari de cel putin 10 ori fata de cum este acum.

Nu exista un judecator sau o selectie arbitrara a celor care pot sa se inalte si a celor care nu pot – este o chestiune de stiinta si de alegerile facute de suflet. Lumina schimba structura celulara bazata pe carbon din densitatea a treia, in forma cristalina care permite corpurilor sa supravietuiasca in frecventele sau vibratiile mai inalte ale densitatii a patra si a urmatoarelor. De aceea, persoanele care aleg sa traiasca in lumina se pot inalta cu Pamantul, iar cei ce se agata de intuneric nu o pot face. Sufletele din aceasta ultima grupa, dupa o perioada in care sunt spirite, se vor reincarna intr-o lume care corespunde cu inregis-trarea energetica a Pamantul din timpul vietii lor si vor avea mai multe ocazii sa „vada lumina”.

Nu toti oamenii plini de lumina se vor ridica pana la Epoca de Aur – depinde de clauza de longevitate din contractele sufletelor. Inainte de nastere, multi oameni au ales sa intre in lumea spiritului inainte ca Pamantul sa ajunga la acel moment si printre ei sunt multe suflete inalt evoluate a caror lumina este la fel de stralucitore ca si soarele la amiaza. Aceia care au venit din civilizatiile mai inalte sa ajute in moduri mai speciale Pamantul in timpul ascensiunii, ar putea sa treaca rapid prin Nirvana pe calea lor catre o lume a spiritului de o inalta densitate, cel mai probabil cea care sa ajute lumea lor originala, sau ar putea manifesta noi corpuri si s-ar putea incarna in o alta civilizatie pentru diverse experiente. Altii vor ramane o perioada in Nirvana, care va ramane lumea spiritului si se va inalta in tandem cu planeta. Sufletele care au incheiat lectiile karmice din densitatea a treia, ar putea alege o alta perioada din viata Pamantului, sau s-ar putea alatura unei civilizatii dintr-o alta lume din densitatea a patra.

Un mare numar de oameni ce sunt evlaviosi, vor alege sa nu se inalte cu Pamantul dupa ce va iesi la iveala adevarul despre originea religiilor: religiile au fost create in intuneric pentru a insela si controla oamenii, pentru a fi elementul care divide/separa cel mai mult viata pe Pamant si care aduna bogatii pentru capii bisericii. Desi fiecare cunoaste acest adevar la nivelul sufletului sau si este o alegere contractuala sa ne amintim in mod constient de asta, multi dintre credinciosii zelosi nu vor putea sau nu vor dori sa accepte ca credinta lor adanc inradacinata se bazeaza pe invataturi false. Facand astfel, acesti oameni neaga lumina din adevar, ca suntem zei si zeite, inseparabili etern de Dumnezeu si de toate celelalte suflete din acest univers. Urmatorul lor contract inainte de a se naste, va include din nou clauza de a deveni constienti de acest adevar in urmatoarea lor viata fizica, care va fi intr-o lume de densitatea trei.

Indiferent de motivul pentru care un suflet paraseste aceasta viata, moartea fizica va veni din oricare dintre multele cauze care exista acum. Nu va exista o plecare in masa a persoanelor inclinate catre intuneric, atunci cand Pamantul va atinge un nivel vibrational specific, deoarece cantitatea de lumina din corp variaza de la individ la individ. Si nu exista nici o modalitate pentru voi sa distingeti pe oamenii plini de lumina - ce-si traiesc vietile in concordanta cu contractele sufletului – de cei care aleg sa plece mai degraba decat sa accepte adevarul despre religii si persoanele a caror viabilitate corporala este distrusa, deoarece le lipseste lumina pentru a supravietui in nivelul vibrational in care a intrat Pamantul.

In cele mai multe cazuri, pot exista reuniuni de suflete ce traiesc in lumi fizice sau ale spiritului de diverse densitati. Aceia care au evoluat intr-o densitate mai inalta pot calatori in astral catre o densitate mai joasa, ce are lumina suficienta pentru a asigura plecarea vizitatorului. Nu sunt posibile reuniunile cu sufletele care sunt incredintate lumilor din prima sau a doua densitate, datorita fortei lor de viata, unde inteligenta apoape nu exista si nu exista amintiri sau sentimente. Asta nu este o pedeapsa – ea ofera acelor suflete un nou inceput liber de negativitatea creata de ele, ce le-a dus automat catre aceste nivele mai joase de existenta. Inocenta animalelor, care actioneaza din instinct si nu din rautate, le califica in mod automat pe toate animalele (cu exceptia catorva specii) sa se inalte impreuna cu Pamantul. Pe aceasta cale, acelea care acum sunt salbatice vor deveni imblanzite, pradatorii vor deveni vegetarieni, si toate vor trai in pace unele cu celelalte si cu oamenii. Deja exista dovezi de prietenii intre specii, chiar si mame dintr-o specie ce alapteaza puii altei specii si exemple de legaturi intre animalele salbatice si oameni.

Numarul de animale se va diminua in urmatorii ani, deoarece, instinctiv, se vor reproduce mai rar si vor avea mai putini pui. In timp ce cele mai multe specii vor fi capabile sa se adapteze la schimbarile de mediu si de clima, pe masura ce Pamantul se intoarce la prorpiul sau Eden, in care nu vor exista temperaturi extreme si toate terenurile vor fi arabile, speciile care traiesc in regiunile polare nu vor supravietui. Sufletele lor se vor duce in Nirvana si vor continua sa evolueze si, in timp, se vor incarna intr-o lume in care conditiile sunt potrivite pentru noile lor corpuri si scopuri in viata. In ciuda accentului pus pe luna decembrie 2012, nu exista o data fixa pentru Pamant de trecere in densitatea a patra. Exista o „fereastra” cereasca pentru o trecere lina, ce ofera un anume grad de flexibilitate in timpul vostru calendaristic. Amintiti-va ca ascensiunea este un proces care se desfasoara deja de aproape sapte decade, deci nu va asteptati la o aparitie dramatica care sa anunte prima zi din Epoca de Aur. 1 ianuarie 2013, adesea considerata “Ziua”, va fi putin diferita de ziua precedenta sau de urmatoarea. Nu este valabila ipoteza ca inainte de intrarea Pamantului in densitatea a patra vor exista trei zile de intuneric, sau, asa cum o mentioneaza unii, trei zile de soare arzator.

Nu este adevarat ca viata dupa 2012 va fi cam aceeasi pe parcursul multor secole. Asa cum viata pe Pamant nu a fost statica, ci a progresat de a-lungul multor faze de dezvoltare, la fel se va petrece si cu viata in Epoca de Aur. Diferenta este ca totul se va petrece in pace, armonie si oportunitati nelimitate pentru a invata si a evolua in acea lume glorioasa ! (Mesajul din 31 decembrie 2007, Eseu despre 2012”, va da o descriere cuprinzatoare a vietii in acea perioada)

Ultimile faze ale tranzitiei din densitatea a treia la cea de-a patra vor aduce unele provocari, deoarece Iluminatii vor contiuna sa incerce sa starneasca necazuri. Tineti cont de intuitia voastra care va va indruma in momentele dificile, care nu vor putea sa dureze prea mult, deoarece cei intunecati nu se pot bate in lumina si lumina creste mai puternica cu fiecare zi.

Nu va amintiti in mod constient ca ati fost nerabdatori sa va incarnati in aceasta perioada a evolutiei Pamantului si, desi multi altii au dorit sa participe, lor le-au lipsit abilitatile innascute, experienta si curajul care v-au calificat printre cei alesi. Putini pot fi in roluri de lideri proeminenti, dar voi toti sunteti lideri pur si smplu FIIND scanteile stralucitoare divine care sunteti! Nici un moment sa nu va indoiti ca sunteti suflete puternice, a caror contributie ajuta la triumful luminii impotriva intunericului – in continuum sunteti deja victoriosi!

Acum ne vom preocupa de situatia curenta.

La invitatia Pamantului, alte civilizatii au diminuat atat cat a fost posibil, stricaciunile provocate vietii marine si coastei, provocate de scurgerea de petrol din Golful Mexic; la dorinta Pamantului, nu va exista o explozie a gazului metan care ar putea cauza pierderi de vieti si imbolnaviri pe scara mare. Abilitatea planetei voastre de a se vindeca si tehnologiile altor lumi pot remedia sau preveni acest tip de incident destructiv provocat de om, fie el intentionat, din neglijenta sau ignoranta. Scurgerea de petrol a fost un punct de cotitura major in favoarea Pamantului. Dominatia companiilor petroliere in productia energetica a fost redusa drastic, pe masura ce au crescut cererile pentru surse alternative. In curand veti vedea tehnologii care au fost de mult timp oprite sa iasa la lumina, ce vor fi folosite pentru multe scopuri, de la vindecarea bolilor si eradicarea poluarii pana la furnizarea luminii, caldurii si a combustibilului pentru transport.

Sunteti inca convinsi ca presedintele Obama este un suflet inalt evoluat care a venit dintr-o civilizatie avansata sa ne conduca catre Epoca de Aur? Da! Noi, sau alti mesageri, nu avem nici un motiv sa ne indoim de acest lucru, dar intelegem de ce unii dintre voi o fac. Evaluarile si concluziile se pot trage doar in functie de informatiile disponibile. Nu aveti punctul nostru de observatie plasat mai sus si nici sursele noastre de informatie, si nu aveti cum sa stiti toate curentele subterane care vor fi introduse in noua voastra lume.

Legea Atractiei spune ca negativitatea in orice directie aduce inapoi pe Pamant mai multe situatii negative. Impreuna cu vibratiile care intensifica trasaturile umane cele mai bune si cele mai rele, legea produce divizarea in politica, ideologie si filozofie, ce formeaza toate sistemele si organizatiile care organizeaza viata in lumea voastra. Nu disperati – acea incapatanare de a mentine status quo –ul (situatia existenta) si de a rezista incercarilor de reforma este doar un element din tabloul care in curand va „iesi la lumina”.

Este inca in beneficiul manunchiului zdrentaros de forte ale intunericului care controleaza mass media importanta, sa scoata in evidenta evenimentele sportive sau persoanele potrivite si sa ignore miscarile ce cresc permanent in amploare, pentru incredere in sine, ingenuitate, inovatie, impartasirea resurselor si alte semne care arata ca se petrec schimbari fundamentale in inimile si mintile oamenilor. Ca orice altceva din lumea voastra care a fost creat de intuneric, controlul mintii prin mass media va fi in curand de domeniul trecutului – toate metodele de control al mintii opereaza pe frecvente scazute care vor disparea pe masura ce lumina continua sa se intensifice. Cea mai buna sursa a voastra de informare corecta este Internetul, dar fiti atenti ca si acesta este intesat de falsuri deliberate, conceptii gresite, inexactitati neintentionate – discerneti!

Nici una dintre situatiile groaznice pe care unii analisti sau unii channeleri le propaga ca fiind posibile, sau chiar de neevitat, nu se vor mai petrece. Nu se va mai repeta „9/11”, nici al treilea razboi mondial, nici un razboi nuclear in spatiu, nici revolte la nivel mondial datorita foametei, nici inundatii de a-lungul coastelor datorita cresterii nivelului oceanelor, nici pandemii, nici lipsa apei potabile, nici invazia unei civilizatii intunecate, nici distrugerea planetara care va necesita evacuari in masa sau refugierea sub pamant.

Hatonn m-a rugat sa va transmit acest mesaj: „Munca mea ca director de comunicatii dintre Pamant si toate celelalte puncte din Univers este suficient de dificila. Va rog sa nu o complicati prin transmiterea de informatii false sau de predictii care sunt pur si simplu prostii. Va multumesc”.

Unii din comunitatea lucratorilor in lumina sunt disperati, deoarece prezenta altor civilizatii nu a fost recunoscuta in mod oficial si nici a navelor extraterestre. Daca am sti cand se va face anuntul oficial si cand vor ateriza navele, v-am spune cu placere, dar si chiar cele mai bune surse de informatii ale noastre nu stiu. Membrii familiei voastre spatiale ce traiesc printre voi sunt nerabdatori sa se prezinte si cei din nave doresc sa aterizeze pentru a va ajuta, dar ei trebuie sa astepte momentul potrivit. Tacticile diversioniste ale Iluminatilor i-au mentinut preocupati pe reprezentantii Pamantului cu transformarile majore care au precedat decizia finala referitoare la un anunt televizat. Nu se vor face aterizari pana cand nu va fi asigurata siguranta voastra, nu se va risca viata voastra – in acest moment Iluminatii controleaza armament care poseda un mare grad de pericol.

Desi exista indicatori optimisti referitori la renasterea economica, orice imbunatatire este pur si simplu manipulare. Coruptia bine inradacinata in sistemul bancar, investitii si comert nu mai poate fi ascunsa, nu mai pot continua nici dobanzile bancare nerealiste si nici taxele neechilibrate – reteaua mondiala economica a Iluminatilor se prabuseste iremediabil. Sistemul vostru monetar se va intoarce la metale pretioase, pana cand constiinta voastra inaltata nu va mai necesita folosirea banilor in schimburile pentru bunuri si servicii.

Preocuparile pentru cei fara casa si fara slujba sunt naturale si la fel si pentru cei care acum sunt in armata si vor fi trimisi acasa. Aceste preocupari ar dispare intr-o clipa daca ati putea sa vedeti, asa cum o facem noi, pacea, bucuria, armonia si cooperarea, abundenta de lucruri necesare vietii si bucuriile din Varsta de Aur a Pamantului.

Sufletele luminoase din tot universul va aclama pe drumul vostru catre lumea noua glorioasa si va vad traind acolo.

IUBIRE si PACE Suzanne Ward


Sursa: editura foryou