IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, noiembrie 24, 2009

Pentru Mama...exact acu 7 ani si-a terminat misiunea pe Pamant

Acordandu-va la frecventa Noului Pamant...






Viitorul cadru de timp al Pamantului transmite o atat de puternica frecventa in univers, incat ea planteaza semintele propriei deveniri in timpul prezent. Mintile si inimile deschise se acordeaza la aceste mesaje si se armonizeaza cu energiile expandate ale viitorului Pamantului. Cei care s-au acordat la aceasta frecventa inalta a pacii si iubirii sant capabili sa vada lumea prin ochii spiritului si sa manifeste noi idei, realitati, lucrari de arta si alte inovatii de care beneficiaza si cu care este binecuvantata toata umanitatea.
"DESCARCARI" IN STAREA DE VIS SI IN CONSTIINTA TREAZA
Cativa dintre voi deja ati inceput sa primiti descarcari in constiinta. Uneori, acestea ajung in visele voastre si alteori in constiinta treaza. O tema comuna a acestor descarcari implica o lume bazata pe vibratii de bucurie , de pace si de iubire. In aceasta lume, multe suflete se alatura impreuna in constiinta pentru a ancora energii noi si maret expandate. Multi dintre voi
viziteaza orasele "interioare" pe durata starilor de vis. In aceste vizite va intalniti in constiinta cu fiinte prietene cu care impartasiti scopul de a ajuta constiinta umana sa faca o mare schimbare. Peste cativa ani, veti afla ca aceste fiinte se vor arata in lumea voastra fizica , vi se vor alatura in asistarea si antrenarea altora, care sant doar la inceputul integrarii noilor energii in existenta lor fizica. Pe durata acestor descarcari, puteti primi viziuni de proiecte sau arii de studii care va vor aduce intr-o mai mare realizare de sine. Multi dintre voi, care ati practicat abilitati intuitive si ati absorbit cunoastere si intelepciune de la invatatorii vostri , veti fi rugati acum sa" iesiti in fata" ca invatatori si lideri pentru cei care sant cu cativa pasi in spatele vostru. Alte descarcari de informatii pot aduce constiinta pentru aspectele voastre care au nevoie de vindecare. Asa cum faceti pasi pentru a va vindeca la toate nivelele,voi castigati marele acces catre constiinta 5 dimensionala. Partile nevindecate ale voastre, servesc adesea ca " gardieni", barand calea spre avansarea in constiinta. Aceasta este desemnata pentru a va proteja si asista , decat sa va mentina inapoi. Aceasta este similara cu regulile din lumea voastra, care retin o persoana foarte tanara de la a-si lua carnetul de conducere. A conduce,presupune invatarea abilitatilor necesare si a "regulilor de conducere".
DESCHIZANDU-VA CATRE MOMENTELE INTUITIVE SI ALE SINCRONICITATII
In timp ce multe descarcari sosesc in starile de vis, voi putreti afla ca exista momente in lumea voastra treaza, unde puteti primi informatii spontan. Aceste descarcari" in stare treaza" , pot veni in momentele in care santeti profund absorbiti in ceva care va aduce bucurie , asadar, va aduc intr-o mai apropiata rezonanta cu spiritul si cu Sinele vostru Inalt. Exemplele sant: arta,
scrisul, dansul,rugaciunea, meditatia, yoga, tai chi, plimbarea in natura, ascultarea muzicii - de fapt , oricand pasiti inafara timpului liniar si intrati in "non-timp". Adesea voi intalniti descarcarea de informatii in starile de vis si uitati detaliile dupa trezire. Practicand scrierea
viselor voastre, va v-a ajuta la amintirea descarcarilor spirituale intr-un mod mai constient. Chiar daca nu va amintiti o descarcare dupa trezire, aceasta va veni putin mai tarziu. Aceasta se intampla adesea cand intalniti ceva in starea voastra treaza, care va"declanseaza" o amintire a unei descarcari din vis , facandu-va sa deveniti prompti la reamintirea informatiei. Aceste amintiri spontane sant adevarate momente de " aha" , cand voi ajungeti intr-un loc al intuitiei clare de cristal si al inspiratiei. Fiti siguri,pentru a actiona conform informatiei pe care o primiti de la aceste descarcari. Aceasta informatie este aur curat, pentru ca ea va lumineaza calea catre urmatorul pas al calatoriei voastre . Asa cum aveti incredere si credeti in descarcarile spirituale , resursele si sincronicitatile sosesc pentru a aduce aceste viziuni in realitate. Aceasta este in esenta ceea ce voi numiti " magic" si "miracole" in lumea voastra.
INDICATORII CONSTIINTEI 5 DIMENSIONALE
Cineva care deja calatoreste in constiinta 5 dimensionala, detine inca anumite incertitudini si dubii , care face dificila recunoasterea deplina ca aceasta chiar se intampla. Pentru a va ajuta sa recunoasteti aceste momente , cand voi santeti mai acordati la transmisia Noului Pamant , noi va oferim cateva indicii ale constiintei 5 dimensionale :
1. Un sentiment al pacii interioare si al bucuriei" fara motiv"
2. Un sentiment al expansiunii si al posibilitatilor nelimitate
3. O credinta ca tot ce s-a intamplat in viata voastra face parte din perfectiunea divina. Aceasta va permite sa eliberati toate sentimentele vinovatiei si sa va luati 100 % responsabilitatea pentru orice in viata voastra.
4.Un sentiment de iubire si compasiune pentru fiecare aspect al vostru, pe care il extindeti in mod natural catre altii.
5. Perceptia ca voi santeti abundenti si capabili sa atrageti vastele resurse nelimitate ale universului.
6. Un sens al scopului care este aliniat cu cea mai inalta viziune a voastra.
7. O dorinta de a vindeca si creste si de a-i asista pe altii in acest proces.
8. O etica de supraveghetor, indreptata spre respectarea si protectia tuturor regatelor de pe Pamant - animal, vegetal si mineral. Aceasta rasare dintr-un respect pentru scanteia fortei de viata , in toate formele ei.
9. Abilitatea de a transforma orice situatie pe care o intalniti. Aceasta recunoaste puterile nelimitate ale fiintei voastre si
va ajuta sa vedeti prin iluzie. Din acest loc al clar-vederii, voi santeti capabili sa vedeti lumea din jurul vostru prin ochii Spiritului.
10. Activarea abilitatilor intuitive avansate, cum ar fi : clarvederea, clarauditia, clarsimtul, clarcunoasterea si telepatia.
Aceste daruri va permit sa va acordati la transmisiile Sinelui vostru Inalt.
11. O abandonare catre vointa divina a universului care va permite un mai mare aliniament cu legile universale si cu cel mai mare bine al tuturor.
12. O dorinta de a elibera trecutul si de a va deschide catre nou. Asa cum voi va inaltati, santeti capabili sa inlaturati vechi scenarii, dar sa retineti intelegerile castigate prin crearea lor. Aceasta va permite sa pasiti liber inafara vechilor identitati si sa adoptati altele noi , care va sant necesare pentru a creste si a invata. Recunoscand si imbratisand indiciile constiintei 5 dimensionale, va ajuta sa ajungeti pe frecventa Noului Pamant. Aceasta va permite sa va inaltati mai departe constiinta in acest nou si expandat timp. Asa cum voi va aliniati la constiinta 5 dimensionala, transmisiile pe care le trimiteti in lumea exterioara devin mai aliniate cu esenta Noului Pamant. Aceasta va atrage mai mult in comuniunea cu altii care se trezesc si cu cei care
impartasesc scopul vostru de a schimba constiinta umana catre aceasta noua octava. Asa cum cei care s-au oferit voluntar pentru a ancora aceste energii se unesc, frecventele Noului Pamant devin chiar si mai accesibile , conducand la noi si expandate posibilitati ale acestei " Ere de Aur".

Sursa:: http://www.celestialvisions.com/.
http://alexandracoliba.blogspot.com/. Multumesc din suflet si Adinei si Alexandrei!!!

Multa Pace si Lumina!!!

Meditatia catre calea perfecta-Osho










Fiinţa umană bâjbâie în întuneric. Ea este asemenea unei case
în care nu mai străluceşte nici cea mai mică flacără, asemenea unei
case pierdute în ceaţă. Ceva s-a stins din interiorul ei. Cu toate
acestea, focul se poate aprinde din nou din cenuşă.
Ca o corabie aflată în derivă, omul şi-a uitat destinaţia, nu mai
ştie ce să facă. Totuşi, cunoaşterea – acum moartă – poate fi reînviată
din nou în sufletul său. Nu trebuie să ne lăsăm copleşiţi de disperare.
Cu cât noaptea este mai profundă, cu atât zorii sunt mai aproape.
Lumea va cunoaşte o renaştere spirituală, un nou tip de fiinţă umană
se va naşte, iar noi suntem martorii durerii acestei veniri la viaţă.
Căci această cunoaştere spirituală nu se va produce decât prin
intermediul nostru. Nimeni nu se poate limita la un rol de gură-cască,
deoarece trebuie să ne năştem din noi înşine; renaşterea trebuie să
aibă loc în fiecare din noi. Soarele inimii nu se va ridica decât dacă
ne umplem de lumină, această responsabilitate ne revine. Noi suntem
cu toţii elementele edificiului de mâine, noi suntem razele astrului
care se va manifesta. Fiecare bărbat, fiecare femeie este un creator, o
creatoare. Însă a vorbi despre viitor înseamnă a greşi. Prezentul este
cel pe care trebuie să-l reanimăm şi propria noastră fiinţă este cea pe
care trebuie să o creăm. Cum să creăm o umanitate dacă noi nu ieşim
mai întâi din starea noastră incertă? Individul este baza societăţii, şi
prin intermediul lui are loc orice evoluţie şi orice revoluţie.
Iată de ce vă adresez o chemare. Treziţi-vă, vă rog. De ce nu
îndrăzniţi să recunoaşteţi că viaţa voastră este sumbră, obscură
plictisitoare? Ea nu are nici o savoare, şi ea nu poate fi altfel. Orice
bucurie este interzisă unei inimi tulburate, neliniştite.
De unde vine acest sentiment de inutilitate şi de descurajare,
când în realitatea viaţa voastră este o sursă infinită de plenitudine?
Voi sunteţi pierduţi, dezorientaţi. A vegeta, a exista fizic fără nimic în
plus, nu înseamnă a trăi, ci a aştepta moartea. Cum să ne simţim în
largul nostru? Cum să ne bucurăm de faptul de a exista? Repet: este
imposibil să scăpaţi de coşmarul pe care îl luaţi drept realitate. Calea
este aici, în faţa voastră, ea nu a dispărut niciodată. Ea duce de la
întuneric la lumină, ea este eternă. Voi sunteţi cei care îi întoarceţi
spatele. Ea este focul care arde în mijlocul căminului, farul bărcii aflate în mijlocul furtunii.
Mahavira, maestrul jainist, a spus că religia adevărată este ancora,
destinul, refugiul, singurul port al omului prins în vâltoarea lumii, al
bolii şi al morţii. Tânjiţi după o viaţă debordând de bucurie şi de
iubire? Aspiraţi la adevărul care aduce nemurirea? În acest caz,
veniţi, acceptaţi invitaţia mea. Nu este un secret prea mare: ajunge să
deschideţi ochii. Veţi descoperi un univers nebănuit. Deschideţi ochii
mari! Treziţi-vă! Priviţi, nimic altceva!
Nimic nu este cu adevărat distrus în om şi el nu şi-a pierdut în
realitate direcţia. Dar pentru că refuză să „vadă”, el se crede
înconjurat de umbre ameninţătoare. Ascunzându-şi chipul, el pierde
totul şi devine un sărăntoc. Dacă ar deschide ochii, s-ar descoperi
rege. Credeţi că sunteţi decăzuţi? Vă sfătuiesc să redescoperiţi
nobleţea voastră, să ieşiţi din visul vostru urât. Înfrângerea voastră se
poate transforma în victorie, căderea voastră în salvare, moartea
voastră în viaţă eternă. Lăsaţi-mă să vă ajut.
Înainte de orice, acceptaţi iubirea mea. Este tot ce am să vă
ofer în acest loc înconjurat de dealuri liniştite. Doresc să vă împart
ceea ce divinul a revărsat în mine. Vreau să vă dau totul. Cu cât pot
să vă dau mai mult, cu atât primesc mai mult! Nu este minunat?
Adevărata bogăţie creşte odată cu împărţirea ei. Aceea care scade
atunci când o răspândim, nu este defel o comoară. Iubirea cheamă
iubire şi ura ridică ură. Reţineţi că trebuie să daţi ceea ce doriţi să
primiţi. Nu speraţi să obţineţi iasomie în schimbul urzicilor voastre.

Multa Pace si Lumina!!!