IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, ianuarie 29, 2010

Sa iubesti ca Dumnezeu...


Intrebare: Oare cati dintre noi am fi in stare de acest sacrificiu...???Sa nu uitam ca si noi suntem niste "Dumnezei mai mititei" care suntem facuti dupa chipul si asemanarea Lui.


Sursa: CODRINA(Dumnezeu sa te binecuvanteze!!!).

Marele Secret al vietii !!!





In ultimul timp am tot auzit vorbindu-se despre un film numit The Secret. Faptul ca toti cei care povesteau despre el erau incantanti mi-a trezit curiozitatea. L-am cautat, l-am vazut si m-au impresionat atat felul in care a fost realizat cat si ideea pe care o sustine.

Ce spune legea gravitatiei? Ca nu conteaza daca esti un om bun sau rau, cand cazi de la etajul 2 sau 20 se intampla acelasi lucru: te lovesti de pamant! In film se vorbeste despre o lege a universului care functioneaza la fel de implacabil ca si cea a gravitatiei.

Legea ATRACTIEI functioneaza intotdeauna, indiferent daca noi credem in ea, daca o intelegem sau nu. Indiferent daca vrem ceva neinsemnat sau ceva important, este la fel de usor de obtinut.

Filmul demonstreaza in ce fel suntem noi creatorii lumii in care traim. Ai propriilor noastre vieti.

Daca ne dorim un lucru si avem atentia focalizata asupra lui, il atragem in viata noastra. Insa atragem cu aceeasi forta si ceea ce uram… doar pentru simplul fapt ca ne focalizam atentia in acea directie.

“Daca gandim pozitiv si avem o orientare pozitiva, atragem oameni pozitivi, evenimente pozitive si situatii pozitive. Daca suntem negativi in orientare, sau maniosi, atragem oameni rai si maniosi si situatii negative. Astfel incat ajungi sa atragi lucruri asemanatoare gandurilor pe care le rumegi permanent in minte, indiferent daca aceste ganduri sunt constiente sau inconstiente. In asta consta tot secretul.

Cativa dintre cei care sustin aceasta idee:

John Assaraf, om de afaceri
Michael Beckwith, vizionar
Lee Brower, profesor
Jack Canfield, autor
John Demartini, filozof
Marie Diamond, consultant Feng-Shui
Mike Dooley, scriitor
Bob Doyle, autor
Hale Dwoskin, autor
John Gray, psiholog
John Hagelin, fizician
Bill Harris, terapeut
Ben Johnson, fizician
Loral Langemeier, strateg financiar
Lisa Nichols, autor
Bob Proctos, filozof
James Arthur Ray, filozof
David Schrimer, trainer in investitii
Marci Smirnoff, autor
Joe Vitale, metafizician
Dennis Waitley, psiholog
Fred Alan Wolf, fizician

Fiecare dintre ei povesteste felul in care aplicarea acestei legi i-a schimbat viata sau cum fiecare poate face astfel incat sa o aplice cu succes.

De ce nu obtinem totusi ceea ce ne dorim? Cum facem, in pasi simpli, concreti, sa punem aceasta lege sa lucreze pentru noi?

Haideti sa ne gandim doar la lucrurile care ne fac placere si sa le inlocuim pe cele care ne intristeaza cu opusul lor! Sa ne focalizam atentia pe bucurie, fericire, sanatate, prosperitate, succes si sa alungam din gandurile noastre tristetea, dezamagirea, furia, grijile de orice fel…

Pentru ca exista o legatura intre ce SIMTIM, ce GANDIM si ce ATRAGEM.

Sursa: www.damaideparte.ro

Multa Pace,Lumina si Iubire!!!







AVATAR soundtrack...

Scrisoarea unui copil catre Doamne-Doamne...


"Sarut-mana Doamne-Doamne. Nici nu stiu cum sa incep...si nici nu stiu cum ai sa primesti scrisoarea, dar stiu ca sigur va ajunge la tine. Pentru ca nu stiu exact, cand anume primeste Doamne-Doamne scrisori. Stiu ca Mos Craciun primeste scrisori doar in preajma Craciunului, iar Iepurasul primeste scrisori doar in preajma Pastelui. Tu, Doamne-Doamne cand primesti scrisori?...

...Nu stiu data exacta, dar sper din tot sufletul meu sa primesti scrisoarea aceasta, si sper sa ti-o aduca postasul. Pentru ca vreau sa iti cer ceva. Stii ca eu nu ti-am cerut niciodata nimic, pana acum. Poti sa verifici! Si am spus in fiecare seara "Inger, Ingerasul meu", alaturi de bunicul! Apropo, bunicul meu este un om tare bun, asa ca te-as ruga sa nu il parasti la bunica, atunci cand bea. Se ascunde si el cum poate!

Voiam sa te rog insa, sa faci in asa fel incat sa vorbesti cu sefu` lu mami. As vrea ca mama sa vina mai devreme acasa. Sau sa faci cumva, sa obosesc eu mai greu. Caci, de fiecare data cand vine mami acasa, eu dorm deja, ca sunt tare obosit. Si...as mai vrea ceva.... as vrea sa il rogi pe taticul meu sa nu mai tipe la mami... Tipatul lui o necajeste atat de tare, incat de multe ori adoarme plangand, iar eu ii aud suspinele din patutul meu. Daca as putea sa ma ridic, singur, m-as duce si as lua-o in brate ca sa taca, sa nu mai planga... Dar nu pot decat sa strig la ea, iar ea zice mereu "Dormi, puiule, dormi, mama e langa tine".

Si, Doamne... daca nu e prea mult ce iti cer... vrei Tu sa faci, te rog, o minune pentru mine? Nu una, din acelea Mari, pe care mi le povesteste bunica... din cartea aceea groasa, eu vreau o minune, asa mai mica. Vreau sa ma faci MARE. Sa ma duc eu al serviciu in locul lui tati, sa o ajut eu pe mami in locul lui tati. Sa fiu eu langa mami, in locul lui tati. Pentru ca eu Doamne, dupa cum stii, nu as tipa la ea...

Iti multumesc Doamne-Doamne, asa cum ii multumesc si lui bunicu, pentru ca el m-a ajutat sa scriu scrisoarea. Iar daca o primesti inainte de data la care primesti scrisori, trimite-mi-o inapoi si o trimit eu cand spui Tu. Sau daca nu... Pastreaz-o la tine!

Cu drag, Stefanut"