IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, iulie 04, 2010

Chemare catre Lucratorii in Lumina


"Aceia dintre voi care au păşit în faţă pentru a fi lucrători ai luminii, sau ceea ce numiţi Lucrători în Lumină, sunteţi aici pentru a răspândi lumina pe această planetă. Adeseori, faceţi aceasta prin activarea familiei voastre spirituale. Îi găsiţi pe aceştia în toate contextele vieţii. Unii dintre ei au citit cărţile pe care le-aţi citit şi voi şi înţeleg conceptele pe care le aveţi, iar alţii nu. Unii nu au idee încotro se îndreaptă. Unii spun: "Ah, cred cu certitudine în ceea ce văd şi aceasta e tot ce pot vedea". Însă, dacă vedeţi acea scânteie în ochii lor, veţi ştii că există ceva de pe urma căruia puteţi beneficia amândoi. Fiţi răbdători şi plantaţi seminţele luminii. Iubiţi-i atunci când fac acel pas înapoi şi menţineţi energia în tăcere pentru ei. Împărtăşiţi-vă Adevărul atunci când vi se cere acest lucru, însă faceţi acest lucru încet, lăsându-l să fie văzut numai prin surâsul încrederii spirituale. Acest lucru nu numai că le va oferi încrederea de a păşi în propria frumuseţe, ci vă va da şi vouă încrederea de a păşi în a voastră. Acesta este scopul pe care îl căutaţi pentru omenire. Acesta este scopul încarnării voastre în această viaţă ca Lucrător în Lumină. Da, mulţi dintre voi v-aţi ales lecţii dificile, însă totul poate fi redus la faptul că vă găsiţi aici pentru a lua legătura cu ceilalţi. Foarte simplu, nu-i aşa? Unii dintre voi spun: "Voi lucra doar cu animalele, întrucât ele sunt inocente, iar oamenii mă înnebunesc". Ne place când se întâmplă astfel, deoarece, după, ceilalţi vă vorbesc prin intermediul animalelor voastre. Realitatea este că voi vă aflaţi aici pentru a trezi inimi şi, indiferent dacă este vorba de un animal, piatră, plantă, insectă, om sau spirit, nu contează, întrucât voi sunteţi o parte a întregului. Atunci când îi găsiţi pe aceia pentru care aţi venit, atunci când vă descoperiţi frumuseţea proprie în alţii, aveţi o încredere sufletească care vă permite să faceţi trei paşi în faţă, înainte de a face unul înapoi. Acest lucru vă face să vă simţiţi mai încrezători în calitate de suflet care se preface că este om, ca fiinţă infinită ce se preface a fi finită, ca spirit ce joacă un joc al separării într-o bulă de biologie. Voi sunteţi aici, conectaţi între voi. Descoperiţi acele părţi şi veţi fi Acasă. Vă vom spune să fiţi atenţi la o atitudine care este cu mult mai importată decât puteţi să vă daţi seama. Cu toţii reveniţi la cele 500 de suflete originare. Indiferent de felul sau de momentul în care aţi venit pe Pământ pentru prima oară, originile voastre fizice pot fi trasate până la acele 500 de suflete iniţiale. Acest lucru înseamnă pur şi simplu că în întreaga voastră viaţă, indiferent de cât de dificile par lucrurile prezentate la ştiri, indiferent de cât de complicată credeţi că este lumea voastră, există doar 499 de oameni cu care trebuie să vă înţelegeţi."



Sursa: georgeenea.blogspot.com