IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, aprilie 08, 2010

Beyond the time... (Da mai departe!)

Beyond the limits and matter... from GabyS on Vimeo.

Daruri de Acasa...






Dragii noştri, suntem atât de mulţumiţi să fim cu voi în acest timp al istoriei şi evoluţiei voastre. Acum staţi chiar pe marginea crestei evoluţionare a omenirii. Mişcarea urmează. Din perspectiva noastră, acesta este unul din cele mai tulburătoare evenimente care s-au desfăşurat vreodată.



Pregatirea pentru coborare
Pe măsură ce lucrul cu grila magnetică se apropie de final, mulţi dintre voi încep să presimtă ce va urma. Lunga ascensiune spre vârful dealului se apropie de final. Simţiţi cum versantul abrupt se termină şi anticipaţi călătoria cu vântul în spate pe versantul de coborâre. De multă vreme n-aţi mai simţit vântul în spate. Înainte de a accelera mişcarea de înaintare, vă oferim ocazia de a vă pregăti pentru cea mai neobişnuită călătorie de coborâre. Mulţi şi-au curăţat trecutul pentru a-şi pregăti cea mai eficientă mişcare. Aţi dat deoparte excesul de bagaj care v-ar fi putut ţine în urmă. Aceasta este o parte importantă a muncii voastre pe care aţi realizat-o cu succes, totuşi mai sunt anumite pregătiri ce vor putea fi de ajutor în zilele care vin.
Aşa cum aţi constatat şi în trecut, o mişcare de înaintare rapidă are capacitatea de a da frâu liber chiar şi celor mai minunate însuşiri pe care le-aţi câştigat. Au fost momente
în care experienţele voastre umane au fost atât de intense încât v-aţi îndoit de voi înşivă şi chiar de legăturile voastre cu Spiritul. Noi vedem potenţialul unei astfel de mişcări chiar înaintea noastră şi dorim să vă ajutăm să găsiţi căi de a vă fixa cu fermitate în minunatele daruri pe care le-aţi primit până acum în călătoria voastră.

Energia Universală în mişcare
Energia Universală are o mişcare de amestecare, de reunire a ceea ce a fost separat pentru a crea iluzia polarităţii în care să se poată juca Marele Joc. În vibraţiile înalte ale Noii Planete Pământ, toate acţiunile care sunt în acord cu Energia Universală vor fi susţinute, iar cele care curg împotriva acestui flux de energie vor întâmpina o mare rezistenţă. Mişcarea Energiei Universale este una de amestecare. O modalitate în care aceasta s-a manifestat în cadrul Jocului vostru a fost prin actul dăruirii de cadouri. Ideea din spatele acestei acţiuni este că atunci când împarţi o parte din tine pe orice cale, de fapt întăreşti acea parte cinstind Energia Universală. De fapt, îţi amesteci energiile cu ale lor. Aceasta a fost o tradiţie respectată de milioane de ani. Când cineva dintr-un trib dorea să interacţioneze cu o altă familie sau un alt trib, atunci se apropia mai întâi cu daruri, arătându-şi intenţia de a dărui de la sine şi de a amesteca energiile. Dacă darul era acceptat, cel ce oferise nu mai era considerat un străin şi beneficia de anumite drepturi în cadrul tribului. Lideri de succes ai lumii au urmat această tradiţie şi continuă s-o urmeze chiar şi astăzi. Când mergi în casa unui prieten şi vezi un dar pe care i l-ai oferit, te simţi şi tu mai acasă. În mod asemănător se formează o legătură de unire atunci când un dar oferit din inimă este primit şi acceptat cu mulţumire. A oferi daruri unei persoane percepută ca inamic poate schimba acea percepţie şi în consecinţă poate schimba acea realitate.
Arta de a dărui este şi o exprimare puternică a abundenţei, deoarece ea pune în mişcare acţiunea necesară pentru a transforma intenţia în realitate. Acesta este un adevăr pe care l-aţi folosit din zilele timpurii. A vă exprima abundenţa faţă de cei care sunt importanţi pentru voi creşte propriul vostru nivel de abundenţă.

Aa. . . dar darul însuşi?
Cele două părţi ale unui dar.
Vă spunem că există două părţi ale procesului de dăruire şi amândouă sunt la fel de importante pentru ca magia dăruirii să funcţioneze. Prima parte a darului este chiar în actul dăruirii. Sunt multe motive pentru a face un dar. Ţinând cont de felul în care jucaţi acum Jocul, mulţi dintre voi simţiţi că se aşteaptă ca voi să oferiţi daruri anumitor oameni pentru a sărbători evenimente specifice. Cel mai eficient dar este acela care poate fi oferit necondiţionat. La prima vedere acest lucru pare un concept accesibil, totuşi, a-l pune în practică poate fi mai dificil decât vă imaginaţi la început. A oferi un dar în mod necondiţionat înseamnă a-l oferi fără anticipări sau aşteptări. În acest moment din experienţa voastră umană toate darurile sunt făcute condiţionat într-o anumită măsură. Vă rugăm ca în loc de a vă judeca pe voi înşivă, să identificaţi pur şi simplu Culoarea transparentă a motivaţiei care stă la baza darului pe care îl oferiţi. S-ar putea ca aşteptarea care este ataşată să fie doar speranţa ca darul să fie acceptat şi râvnit. Odată ce vă este CLAR ce aşteptaţi de la dar, este mai uşor să permiteţi energiei să circule închizând cercul. A înţelege Culoarea transparentă în procesul dăruirii vă ajută să avansaţi spre dăruirea necondiţionată.
Aceasta ne conduce către a doua parte a darului care este actul acceptării darului, sau ceea ce noi am numit „arta de a accepta cu mulţumire." Un dar bine primit este apoi eliberat ca să completeze cercul energetic, ceea ce a reprezentat intenţia cea mai înaltă a darului atunci când a fost oferit. Pe măsură ce energia circulă ea construieşte şi devine mai mult chiar decât a fost iniţial în momentul dăruirii. Este uşor de înţeles când vezi că inelul de pe degetul tău are mai multă valoare decât componentele sale, deoarece este un dar de la cineva pe care-l iubeşti. Vă putem spune că toate darurile îşi măresc valoarea atunci când sunt acceptate cu mulţumire. Învăţarea şi practicarea Artei de a accepta cu mulţumire vor fi esenţiale pentru mişcarea continuă spre vibraţii înalte. Actul acceptării este o recunoaştere a Unităţii şi o declaraţie prin care cinsteşti şi eşti parte din fiecare. Evoluţia voastră vă aduce mai aproape de trăirea conştienţei Unităţii şi, în consecinţă, Arta de a accepta cu mulţumire vă va fi de mare ajutor pe măsură ce avansaţi.

Secretul Magilor
Observaţi-vă pentru o clipă atunci când cineva primeşte un dar pe care i l-aţi dat. Un zâmbet îi străbate faţa când primeşte darul. În acel moment inima şi întreaga voastră fiinţă se înalţă. Dacă darul este deosebit de folositor sau le atinge inima într-un mod special, înălţarea spiritului vostru ca cel ce dăruieşte este cu atât mai înaltă.
Darurile sunt folosite frecvent pentru a echilibra scorul sau pentru a răsplăti anumite favoruri speciale care au fost oferite. Aceasta face ca darul sau acţiunea să fie şi mai înrădăcinate în realitatea lor. Evenimente importante în istorie au fost marcate cu daruri tocmai din acest motiv. Darurile sunt o modalitate de a imortaliza un eveniment sau o acţiune, iar cel ce oferă devine parte a evenimentului prin procesul dăruirii. Toate acestea sunt adevărate, însă este important să vă re-amintiţi că actul de a oferi, în sine, creşte valoarea darului şi vibraţiile celui ce dăruieşte. Acesta este secretul dăruirii deţinut de mulţi înţelepţi ai Pământului de-a lungul istoriei. Valoarea darului oferit nu se compară cu creşterea în vibraţie căpătată de cel ce a dăruit. Secretul Magilor este simplu;
Darul aparţine celui ce dăruieşte.
Au fost vremuri în trecut când credeaţi că oferirea de daruri vă va aduce noroc în anul ce urma să vină. Aici se vede clar că procesul de a oferi va aduce ceva în schimb, ce va dura mult mai mult decât darul însuşi. Ca în toate creaţiile, convingerile se manifestă cu rapiditate în realitate, în consecinţă procesul a produs rezultatele dorite. Uniţi aceasta cu faptul că darul însuşi a fost o reprezentare fizică a fluxului abundenţei şi este uşor să vedeţi de ce obiceiul acesta este atât de înrădăcinat în ţesătura societăţilor. Vă sărbătoriţi ziua de naştere cu cadouri şi le permiteţi celor din jur să-şi exprime abundenţa atunci când vă sărbătoresc spiritul. Oamenii sunt atât de inventivi.

Ritualul dăruirii
Curând veţi fi în vârful dealului, aşezaţi în anticiparea călătoriei ce vă aşteaptă. Mulţi dintre voi anticipaţi din nou, cu bucurie, vântul ce vă bate din spate. Pentru unii au fost ani de aşteptări. În timp ce vă pregătiţi pentru mişcarea de înaintare ce vă stă în faţă, vă oferim o modalitate de a adăuga valoare şi stabilitate multelor daruri pe care le-aţi primit în viaţa voastră de până acum. Vă oferim o tradiţie apreciată în timp, pentru că ea este o practică folosită aici, Acasă. Mulţi dintre voi aveţi vagi amintiri în legătură cu acest lucru pe măsură ce vorbim. Aici, Acasă, procesul pe care voi l-aţi considera un obicei este cunoscut pur şi simplu ca „Ritualul dăruirii".
Pentru a folosi Ritualul dăruirii trebuie ca mai întâi să preluaţi anumite atribute de Acasă în cadrul realităţii voastre. În consecinţă, pentru acest ritual, vă rugăm să eliberaţi conceptele de bine şi rău, de corect şi greşit. În timpul necesar completării Ritualului dăruirii vă rugăm să priviţi lucrurile din perspectiva energiei şi să ştiţi că energia pozitivă nu este bună şi energia negativă nu este rea. Să ştiţi că ele sunt doar exprimări diferite ale aceleiaşi energii şi ele nu pot exista una fără cealaltă.
Vă rugăm să vă rezervaţi un timp de patru zile pentru o trecere în revistă, examinându-vă viaţa de până acum cu pătrunderea clară a unui observator neutru. Vă rugăm să vă abţineţi de la judecăţi şi regrete pentru acţiunile făcute, iar inutila emoţie umană a vinovăţiei trebuie eliberată, altfel ea va afecta atât viziunea cât şi Darul. Timp de trei zile identificaţi fiecare eveniment care v-a modelat viaţa într-un fel oarecare şi alcătuiţi o listă cu ele. Dacă veţi acorda fie şi numai 15 minute zilnic, în cea de-a treia zi mintea vă va fi plină de evenimentele care v­au ajutat să deveniţi cel ce sunteţi. Alcătuiţi o listă a acestor evenimente pe măsură ce vi le amintiţi, punându­le pe cele mai importante în capul listei. În cea de-a patra zi revedeţi aceste evenimente, unul câte unul, şi observaţi în ce mod v-au ajutat să vă modelaţi viaţa. Pe măsură ce parcurgeţi lista, amintiţi-vă de fiecare persoană implicată, pe măsură ce faceţi ajustările finale la ordinea listei.
Odată lista completă, revedeţi fiecare eveniment, retrăindu-l pe fiecare în parte. În acest proces de revedere, căutaţi darurile pe care le-aţi primit la fiecare eveniment. Dacă nu sunt daruri imediat evidente, atunci treceţi mai departe la următorul şi vă întoarceţi mai târziu la el. Căutaţi fără teamă toate darurile care au apărut în viaţa voastră sub multe forme şi imaginaţi-vă cât de diferită ar fi fost viaţa voastră dacă nu aţi fi primit acele daruri atunci. Pe măsură ce retrăiţi aceste evenimente, identificaţi oamenii, grupurile sau organizaţiile care au fost sursele acestor daruri şi faceţi o nouă listă cu numele lor. Acum vă cerem să reduceţi acum lista la doisprezece oameni, grupuri sau organizaţii care v-au îmbogăţit viaţa.
În fiecare din următoarele douăsprezece săptămâni alegeţi un nume de pe listă şi oferiţi-i „Darul". Găsiţi o cale prin care să-i atingeţi într-un fel şi să le mulţumiţi pentru rolul pe care l-au jucat în modelarea vieţii voastre. Prin intermediul acestui dar, ancoraţi darul originar în memoria voastră celulară. Dacă consideraţi potrivit, le puteţi spune felul în care le-aţi primit darul şi efectul final pe care l-a avut asupra vieţii voastre. Dacă puteţi, contactaţi­i personal, scrieţi-le o scrisoare sau trimiteţi-le un dar fizic. Explicaţi-le ce mult a însemnat pentru voi darul lor şi de ce. Vă rugăm să înţelegeţi că unii dintre ei nici măcar nu vor fi conştienţi că v-au făcut un dar. Spuneţi-le cum v-au schimbat viaţa şi ce daruri au rezultat în urma acestui lucru. Dacă simţiţi că darul nu ar fi bine primit sau acceptat, atunci trimiteţi-le un dar anonim. Dacă persoana, grupul sau organizaţia nu mai sunt în formă fizică, atunci oferiţi-i darul persoanei, grupului sau organizaţiei celei mai apropiate de ei, în onoarea lor. Darul din inimă, ca o expresie a propriei abundenţe şi darurile pe care ei vi le-au oferit atunci vor creşte în valoare când se integrează deplin în sufletul vostru.
Faceţi acest lucru timp de douăsprezece săptămâni consecutive sau cât de lungă sau scurtă vreţi să faceţi lista finală. Recunoaşterea acestor oameni şi a darurilor lor vă face capabili să avansaţi şi să le folosiţi darurile la cel mai înalt potenţial. Să înţelegeţi că atunci când faceţi orice mişcare în Energia Universală se creează un vid care va fi umplut. Când recunoaşteţi şi acceptaţi pe deplin darurile oferite, voi întoarceţi darul celui ce l-a oferit. Această acţiune în sine va crea un nou vid, care se va întoarce către voi amplificat. Această întoarcere poate lua multe forme, dar se va întoarce cu siguranţă, deoarece ea este o Lege simplă a Energiei Universale. Odată ce aceste daruri încep să se întoarcă la voi, vă rugăm să le acceptaţi cu mulţumire şi adevărată cinstire pentru Unitatea a tot ce există.
Folosind „Darul" în acest mod veţi putea să utilizaţi la maxim minunatele daruri care v-au fost deja oferite. Această acţiune vă va permite să stăpâniţi atributele pe care le-aţi câştigat de la fiecare eveniment care v-a modelat viaţa până acum. Trecerea de la Om la Înger Uman este un pas uriaş. Consolidarea darurilor pe care le-aţi primit până acum, folosind Ritualul dăruirii, va monta decorul pentru următorul pas înainte.
Ceea ce v-am descris până acum reprezintă Ritualul dăruirii aplicat acelora care v-au oferit daruri în trecut. În curând, cu noile voastre atribute, veţi întrezări aplicaţii ale acestui ritual care să pună în mişcare energia pentru cei care vă vor oferi daruri în viitor. Acesta a fost adevăratul secret al darurilor oferite de Magi.

Cristalul lui Mihail
În cadrul Ritualului dăruirii, veţi vedea încă odată întrebuinţări pentru Cristalul mihailic, aşa că dorim să vă readucem aminte de el. Cristalul mihailic, prin definiţie, se primeşte întotdeauna ca un dar, deşi vi-l puteţi oferi singuri. Semnul distinctiv al Cristalului lui Mihail este că el este oferit întotdeauna cuiva care a avut o contribuţie în viaţa voastră într-un fel oarecare. Scopul cristalului este să vă împărtăşiţi recunoştinţa prin împărtăşirea vibraţiilor conţinute în cristalul însuşi. Este o tradiţie minunată şi o cale de a dărui din inimă.
Iată cum funcţionează: Mai întâi găsiţi un cristal de oferit. Poate fi un cristal natural, o piatră preţioasă, diamant, un cristal artificial sau orice formă de cristal. Apoi insuflaţi energia voastră în cristal, punându-l peste noapte într-un cristal lichid (apă), împreună cu un Cristal mihailic ce v-a fost dăruit. Această acţiune va încărca noile cristale cu intenţia voastră şi cu energia familiei lui Mihail. Dacă nu aţi primit încă un Cristal mihailic, încărcaţi cristalele pe care doriţi să le dăruiţi cu un cristal care are o semnificaţie deosebită pentru voi. Apoi dăruiţi fiecare cristal unei persoane care v-a influenţat viaţa ca Înger Uman. Explicaţi-le că acel cristal le aparţine fără nici o condiţie. În cazul în care ei aleg să activeze cristalul, pot face acest lucru punându-l în apă peste noapte împreună cu alte două cristale care vor fi date mai departe, într-o manieră asemănătoare, altor Îngeri Umani care le-au influenţat viaţa.
Vă oferim următoarele cuvinte pentru a le adăuga darului, dacă consideraţi de cuviinţă:
Tocmai ţi s-a oferit un Cristal al lui Mihail. Când primeşti Cristalul mihailic, te rog acceptă-l cu cea mai mare mulţumire şi iubire, pentru că aceasta întoarce darul către cel care-l oferă şi completează ciclul energiei acestui dar. Acest cristal îţi aparţine şi-l poţi păstra, şi chiar dacă cristalul fizic se pierde, el va rămâne cu tine pentru totdeauna la nivelul sufletului, deoarece a fost oferit la nivelul sufletului. El poartă în sine, amestecate, energiile tale, ale celui ce l-a oferit şi ale întregii familii a lui Mihail. El va fi o amintire constantă a faptului că tu eşti o parte a unei familii importante. A primi un Cristal mihailic înseamnă că eşti recunoscut ca Înger Uman în cadrul familiei Arhanghelului Mihail, ca unul ce ai adus o contribuţie pozitivă în viaţa celor din jurul tău. Te rog acceptă-l cu aceeaşi onoare cu care ţi-a fost oferit. Odată acceptat, acest cristal va aduce în viaţa ta frumuseţe, pasiune şi bucurie. Dacă doreşti să activezi cristalul la cel mai înalt potenţial al său, găseşte încă două sau mai multe cristale pentru a le dărui la două sau mai multe persoane care ţi-au influenţat viaţa ca Îngeri Umani. Pune-le peste noapte în apă, împreună cu cristalul pe care tocmai l-ai primit, încărcându-le astfel cu intenţia ta şi energia lui Mihail. Dăruieşte apoi, aceste cristale Îngerilor Umani care ţi-au atins viaţa, împreună cu acest mesaj.
Cu onoare vă cerem să vă trataţi unul pe celălalt cu respect, să vă sprijiniţi cu daruri minunate şi să vă jucaţi bine împreună.

Grupul,
din adâncul inimii familiei lui Mihail

Sursa:energianoua.blogspot.com