IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, septembrie 06, 2009

Astrograma Romaniei

"Scurta analiza a partii spirituale in astrograma Romaniei.
Data folosita in constructia astrogramei - Ziua Unirii Principatelor Romane; 24 ianuarie 1959, ora 14.39, Bucuresti.

Pozitia planetelor in harta

Astrograma RomanieiLuna in casa a2a, Nodul nord lunar Rahu in casa a4a in fecioara, Jupiter in casa a6a in Scorpion, Saturn in sagetator in casa a7a, Mercur in casa a7a in sagetator, Soarele in casa a6a in capricorn, Venus in casa a6a in capricorn, Nodul sud lunar Ketu in casa a10a in pesti, Marte in Taur in casa a12a.

Conform Astrologiei Vedice, astrograma Romaniei are ascendentul in gemeni, o zodie prin excelenta intelectuala.
Planeta Mercur guvernatorul ascendentului este conjuncta in zodia sagetatorului cu planeta Saturn purtatoare de energii spirituale pentru ascendent in Gemeni. Acest aspect indica o preocupare pentru aspectele inalte ale vietii, spre evolutie si spre orice gen de studii care au menirea sa deschida constiinta umana spre universal.
Un alt element important al astrogramei este pozitia nodului lunar sud Ketu in zodia Pestilor, in casa a10a a profesiei. Ketu guveneaza spiritualitatea iar rolul lui in Univers este sa conduca fiinta umana spre divinitate, spre mantuire, spre ceea ce culturile orientale numesc eliberare. Intro astrograma individuala aceasta pozitie a lui Ketu este de obicei gasita in harta unor preoti, filozofi, psihologi, scritori sau in astrograma unor persoane a caror munca are ca efect ridicarea nivelului de constiinta al oamenilor.
Ajungand la acest punct ne putem pune intrebarea, ... a avut celebrul Sundhar Shing dreptate cand a spus ca destinul Romaniei este unul de spiritualizare al planetei?
Astrograma construita dupa sistem Vedic ar putea confirma cele spuse de Sundhar Shing.
Totusi la modul general astrograma Romaniei este astrograma unei natiuni cu o karma destul de dificila iar pozitia lui Ketu in Pesti are rolul de a ne ghida spre acele activitati care sa contribuie la evolutia noastra iar pentru cei care nu raspund acestor impulsuri pozitive, Ketu este in aceeasi masura o planeta a distrugerii pentru tot ceea ce nu este spiritual..."

Sursa:http://www.astrologievedica.com/astrogramaromaniei.html