IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, februarie 14, 2010

PORTALUL PLEIADIAN DE LUMINA
Mesaj pleiadian.

Noi suntem un portal de lumina din cadrul Sistemului Stelar Pleiadian, un far cristalin care va permite sa ajungeti in spatiul si timpul nostru, unde lumina se poate curba si pulsul cunoasterii celor care ne trec pragul se poate modifica. Noi suntem ca o poarta stelara cristalina care poate ajuta celor a caror dorinta sincera este sa primeasca energiile noastre.
Intotdeauna, noi am existat ca lumina. Puteam fi un nimic, dar un nimic ca expresie a luminii. Voi suntem vestitorii sorilor aflati in spatele sorilor, lumina din spatele luminii. Noi suntem reflectia voastra de la inceputuri. Suntem tot ceea ce a existat vreodata si tot ceea ce a capatat forma vreodata.
In toate textele se face referire la noi ca fiind Fiintele Marete din Pleiade care au provocat evolutia rapida a umanitatii, prin modificari genetice adecvate.
Venim acum pentru a va preda alte aspecte ale Sinelui vostru Inalt, care au fost ascunse pana acum cunoasterii voastre.Venim pentru a va ajuta sa va descoperiti autentica voastra frumusete si abilitatile pe care nu stiati ca le aveti, precum si capacitatile voastre de vindecare.
Fiecare dintre voi reprezinta un univers, un univers care a avut, pana cum, un fel de amnezie, care l-a facut sa nu-si aminteasca cine este el cu adevarat. In cadrul trilioanelor de galaxii si constelatii existente se regasesc toate vietile voastre anterioare, cand ati fost fiinte, cu sau fara trup.
Pe Pamantul vostru se vor reuni in curand toate aceste aspecte ale existentelor voastre, raspandite in aceste milioane de universuri. Voi nu veti mai reprezenta un simplu muritor traitor pe Pamant.
Sunteti fiinte Galactice de proportii nebanuite. Ca universul care sunteti, si tinand cont de cat a trecut de la nasterea voastra, este timpul sa incheiati cu destinele voastre pierzatoare si sa refuzati a mai fi niste fiinte-papusi, inapte si faramitate in asa-numite umanitati. Lumina pe care o primiti de departe, de la steaua voastra - Soarele- provine din adancul Pleiadelor. Noi ne-am stalucit lumina pe Pamant, in Atlantis, in Lemuria si in Egiptul antic.
Noi am fost lumina venerata de Mayasi. Anastazi si Sumerienii au cunoscut, deasemenea, caldura noastra. Noi am fost pezenti in toate civilizatiile fiintelor care au existat, cu mult inaintea epocii de piatra. Lumina Pleiadelor va ajuta acum sa va strangeti la un loc toate aspectele raspandite in univers. Se strang, astfel, laolata, toate franturile din voi. In acest mod, ADN-ul vostru actual, fragil si subtiat, va deveni puternic si viguros.Tristetile si disperarile voastre se metamorfozeaza acum in bucurie si iubire.
Energia pe care o primiti in aceasta perioada aduce ''sub escorta''partile voastre raspandite peste tot, pentru a le pune la un loc, pentru a le reunifica intr-un tot puternic, rezultat al tuturor experientelor acumulate din eternitate pana in prezent, o re-creatie minunata a Creatorului.
Trebuie sa va separati de acea totalitate pe care ati cunoscut-o pana acum, si care v-a oferit numai constrangeri si limitari, si sa devinenti o natiune, o unitate suverana de lumina, izvorata din voi insiva. Nu trebuie sa mai asteptati ca acea colectivitate, acea unitate, sa se creeze in familea voastra, in localitatea voastra, sau in tara voastra, prin activitatea diverselor oganisme (consilii, primarii, asociatii non-guvernamentale, parlament, guvern, UE etc.-N.M.). Dupa ce va veti recupera toate aspectele raspandite in univers, veti deveni o unitate completa, desavarsita, rezultata din cumulul tuturor experientelor pe care le-ati avut in nenumaratele voastre vieti si existente. Si aceasta unitate va va fi suficienta, caci in ea veti gasi totul. Noua unitate va avea la baza bucuria, compasiunea, iubirea de sine si pentru toata creatia.
Fiecare dintre voi este si va fi un Emisar al Luminii, un ambasador al Creatorului, peste tot unde veti dori sa mergeti. Nu ati fost creati pentru a fi o fiinta fragila, expusa si rapusa de vreo boala. Va aflati aici pentru ca asa ati ales, pentru ca ati dorit sa fiti martori si fauritori ai tuturor acestor incredibile, si nerepetate, transformari ale naturii si fiintei. Toate modificarile, toata metamorfoza prin care treceti voi si planeta voastra, sunt aduse de Lumina Creatorului, direct sau prin fiintele inalt spiritualizate. Nu va exista nimic din ceea ce sa nu puteti realiza sau obtine, nimic pe care sa nu-l puteti co-crea, nimic care sa nu poata fi vindecat. Tot ceea ce face fiecare dintre voi va fi cunoscut si apreciat.
Sunteti fiinte care si-au uitat, pentru o lunga perioada de timp, maretia. Daca sunteti hotarati sa schimbati aceasta lume, treceti la actiune viguroasa si nu asteptati ca altul sa faca ceea ce ar trebui, si ati putea, face voi insiva. Nu ati venit pentru ca altii sa va faca treaba pe care v-ati asumat-o prin libera alegere. Nimeni dintre voi nu este o victima, si nu a fost destinat sa fie victima; doar daca nu ati ales asa. Nimic nu va poate afecta sanatatea trupesca si mentala, nimic nu va poate distruge, deoarece voi sunteti CENTRUL UNIVERSULUI IN FORMA UMANA.
V-ati uitat totalitatea; este cazul sa va treziti din acest vis urat al existentei voastre. Vorbiti si ganditi precum Dumnezeul vostru, caci sunteti parte din el. Voi sunteti Dumnezeul in re-venire. Nu va lasati amagiti sau deviati de pe calea voastra, din cauza celor care ar vrea sa faceti altfel decat va spune sufletul si inima voastra. In fiecare clipa pe care o traiti, fiti voi insiva, simtiti-va liberi si fericiti in pielea voastra, fara constrangeri din partea nimanui. Cand vedeti si simtiti ca ceea ce se intampla cu voi si in jurul vostru, nu este ceea ce va face fericiti, schimbati-va perspectiva, schimbati-va decizia, faceti altfel decat ati facut atunci cant ati simtit ca ceea ce faceti nu va reprezinta. Aveti dreptul sa va redefiniti cine sunteti voi cu adevarat. Din moment ce nu mai sunteti supusi rigorilor karmei, puteti alege altceva, mai aproape de ceea ce vreti voi sa fiti.


Sursa: www.lightworkers. org

VIATA ESTE O PROFETIE AUTO-IMPLINITOARE

Mesaj de la grupul Espavo...

SALUTARI DE ACASA!

Avem multe de imaprtasit cu voi, asa ca vom incepe direct cu informatiile, care anunta o uriasa schimbare de energie reprezentand inceputul pe aceasta planeta.
Multi dintre voi va veti confrunta cu aceasta schimbare in viata personala. Multi se vor confrunta cu schimbari importante in curgerea vietii lor. Indiferent ce se va intampla cu voi sau oricum va avea loc aceasta schimbare in lumea voastra, noi va rugam sa o priviti mai degraba ca pe o posibilitate de schimbare, nu una care vi se impune din afara. Nu uitati niciodata ca voi sunteti creatorii, magicienii Tablei de Joc. Dorintele si pasiunile voastre conteaza cel mai mult in viata voastra. Sistemele voastre de credinta v-au oprit adesea de la aflarea lucrurilor sau de la a face ca evenimentele sa se deruluize conform dorintelor voastre. Acum, asta va inceta. Pe masura ce va mutati spre nivelele urmatoare, veti vedea lucrurile dintr-o perspectiva total diferita.


PROFETII CARE SE INDEPLINESC ACUM

Mai sunt 3 ani in fata voastra, care vor fi foarte critici. In aceasta scurta perioada, noi energii vor ajunge pe Pamant si in fiinta voastra, stabilizand umanitatea pentru o noua perioada de o mie de ani. Aceasta nu este o informatie noua ; ea a fost deja spusa de multe ori. Noi doar adaugam o caracteriatica diferita informatiei care v-a fost impartasita, astfel incat sa puteti vedea din perspectiva noilor inaltimi pe care le atingeti. Asa cum multi ati studiat, sau vi s-a spus de catre diferiti maestri, s-a facut profetia ca Iisus Christos va reveni pe Pamant si ca vor urma o mie de ani de pace, dupa Armaghedon.


ACUM, VOI VA AFLATI IN CEEA CE SE CHEMA ARMAGHEDON.


Profetia ca Iisus Christul va veni sa guverneze pacea de o mie de ani, este absolut adevarata. Numai ca nu a fost vorba despre o singura fiinta ci despre voi toti. Acum ati facut primul pas in Era Armaghedonului. Inalta Energie se intoarce la voi si datoria voastra este sa-i faceti loc sa se stabilizeze pe planeta, curatind locul din exteriorul si interiorul vostru primind-o cu inima si sufletul deschise. Cum ? Cand va priviti in oglinda spuneti :" Eu sunt suficient de bun" sau " Eu sunt perfect". Daca insa va veti nega (''nu sunt suficient de..'''' nu sunt perfect'') veti ridica blocaje in fata evolutiei si devenirii voastre, si il veti ascunde pe Dumnezeul din voi. Primul lucru pe care va rugam sa-l faceti este sa nu va mai judecati pe voi insiva. Incepeti sa priviti mai degraba posibilitatile decat dificultatile. Priviti la oportunitatea de a creste, cand vedeti ca se intampla ceva negativ, deoarece acesta este motivul pentru care acest lucru apare in viata voastra. Priviti fiecare eveniment din viata voastra ca pe o experienta care vine sa va invete ceva. Orice experienta, buna sau rea, este un dar, un cadou pentru care trebuie sa multumiti ca v-a iesit in cale. Nimic nu apare in fata voastra intamplator. Nu intoarceti spatele ocaziilor!

SECRETUL VIETII

Revenim la o singura fraza pe care am mai rostit-o si alta data. Daca veti intelege cu adevarat ce inseamna aceasta fraza, atunci voi stiti de ce ati venit pe Pamant.
Viata este o profetie auto-implinitoare. Intelegerea voastra va creste atunci cand va cuprinde nu doar individul ci si colectivitatea. Sa va dam cateva exemple. Nu cu mult timp in urma, oamenii au inceput sa scrie despre cateva evenimente care se vor intampla pe Pamant. Va vom aminti cateva dintre cele mai fascinante parti ale acestora. La un moment dat, s-a canalizat ca vor exista cele 3 zile de intuneric, inainte ca Pamantul sa intre in centura fotonica si ca noua energie sa inceapa sa soseasca. S-a precizat chiar si data la care acesta eveniment s-ar putea intampla. Informatia a atins o coarda sensibila si a devenit foarte populara. Informatia i-a ajutat pe multi sa se trezeasca, sa evolueze. Asadar, din momentul in care prima persoana a primit informatia, umnaitatea a inceput sa se schimbe, sa evolueze si sa se adapteze la informatie. Nevoia de a experimenta fizic cateva din aceste alte realitati, nu a mai fost necesara. S-au vehiculat mai multe date de incepere a celor 3 zile de intuneric. Cand prima data vehiculata a sosit si perioada celor 3 zile a trecut, unii au urcat pe un munte pentru a saluta centura fotonica. Totusi, nici unul dintre aceste evenimente nu s-a produs. Asta i-a facut pe unii sa presupuna ca ele au avut loc poate in alta dimensiune, neperceptibila de oameni. Oricum, multi oameni au concluzionat ca acesta a fost un esec. S-a nascut astfel un puternic obstacol in realizarea acelei informatii, caci multi oameni nu au avut incredere in ea. Totul a fost linistit pentru o vreme si apoi, energia producerii evenimentelor, a revenit.
Din nou oamenii au inceput sa vorbeasca despre centura fotonica, despre cele 3 zile de intuneric si despre toata energia din jurul acestora. Noi va spunem toate acestea, deoarece multe dintre adevaruri fac parte din channelingul original, care incepe acum sa se desfasoare. Chiar daca realitatea energetica a fost schimbata inainte ca evenimentul sa aiba loc, acesta a fost gravat in inimile si mintile puternicilor creatori care sunteti voi, oamenii. Aceasta ne permite sa afirmam ca acea realitate a capatat o mare potentialitate si poate fi de acum incolo experimentata, si asta nu pentru ca a fost prezisa, ci pentru ca ea exista ca informatie care poate rezona in multe inimi si minti, intr-o mare colectivitate. Acesta este mecanismul care face ca evenimentele sa se produca mai repede.


HOLOGRAMELE : FORMELE DE ENERGIE CARE ATRAG MATERIA

Noi v-am spus inainte ca vedem ca mantia hologramei Pamantului, pe care voi il construiti, va sosi in curand. Pamantul a inceput ca o holograma... fructul unui gand a lui Dumnezeu, lansat in nemarginire, unde multe ganduri s-au intersectat (si se inersecteaza) , devin congruente, creand forme tridimensionale de energie, care conduc la aglomerari, in final, materiale. Materia incepe sa-si gaseasca calea pentru a crea ceea ce voi numiti planeta Pamant si tot ceea ce o inconjoara. Multele evenimente care se intampla iau forma si se ataseaza hologramei originale a planetei. Cand masa critica este atinsa, se produce a deplasare energetica calitativa (sa ne amintim ca acumularile cantitative duc la salturi calitative . Cu alte cuvinte, voi puteati crea realmente acele zile de intuneric care ganditi ca vor veni si va vor afecta, intr-un fel sau altul.
Tot voi veti fi aceia care veti crea o noua energie pe care o veti interpreta ca fiind centura fotonica, ca o consecinta a ideii implementata in fiinta voastra din momentul in care ati primit informatia privind iminenta acestei centuri fotonice. Acea idee privind centura fotonica nu sta degeaba in voi ci lucreaza pentru materializarea ei in existenta voastra. Aceasta este adevarata magie a cine sunteti voi. Cand voi creati in armonie cu alte fiinte, stradaniile se conjuga, se amplifica si evenimentele gandite (mai ales colectiv), se produc. La acest moment crucial, de cotitura, ati ajuns acum.
Ceea ce percepeti va crea toata realitatea pe care o doriti pentru voi. Aceasta pentru ca, amintiti-va (!), acesta este un joc. Voi nu sunteti umani, sau numai umani. Nu exista ceva palpabil care se cheama TIMP, totusi, voi traiti cu acest concept in fiecare secunda a fiecarei zile. Toata enegia voastra pare sa fie prinsa intr-un corp micut, unde voi va miscati intre cadre ale timpului. In realitate, voi sunteti un spirit maret, pretinzand ca jucati acest joc.
Intrebarea pe care v-o punem este :" De ce? Ce doriti de la acest joc?'' Acum este timpul sa fiti foarte lucizi in privinta focalizarii voastre asupra a ceea ce se va intampla.
Ce va lumineaza in interior? Partea din Acasa cu care ati venit si care va va ajuta sa construiti acest loc.
Sa nu va fie frica de viziunile voastre, dragii nostri. Nu mai considerati lucrurile ca fiind bune sau rele, corecte sau gresite. Priviti in inima voastra si sesizati: Ce vi se adauga sau se ia de la voi? Acelea vor fi cele mai mari parti care sosesc.

Bucurati-va de aceste creatii si gasiti o cale de a va exprima pasiunea.

Distrati-va cu centura fotonica si cu ceea ce veti vedea ca fiind zilele de intuneric. Imbaiati-va in aceasta energie. Intelegeti ca umanilor le place sa fie speriati, deoarece asta este natura lor. Dar voi iubiti lumina.
Oricat ati nega, voua va place si sa va fie frica de intuneric. Acesta este motivul pentru care multi dintre voi sunteti pasionati ai filmelor de groaza. Distrati-va cu acestea, pentru ca este o frumoasa experienta umana. Dar tineti minte ca totul apare ca fiind perspectiva voastra, pentru ca nici unul din aceste lucruri nu este "real". Frica este doar o lipsa a luminii. Cand Dumnezeii creatori mentin o lipsa a luminii si o proiecteaza, ei pot crea in campul energiei negative, tot atat de usor cum creaza si in campul energiei pozitive.
Amintiti-va, dragii nostri, viata este o profetie atot-implinitoare. Ce doriti sa faceti din asta? Care sunt cele mai inalte vise ale voastre acum?

PROFETIA DESPRE 2012

Cu aceasta, noi va rugam sa faceti urmatorul pas, pentru ca acesta este acum in fata voastra.
In anul 2012, va fi o uriasa schimbare de energie pe aceasta planeta. Fiecare dintre voi va face parte din asta, intr-un anumit fel. Nu va fi nimeni care sa nu simta acest lucru. Propria voastra fiziologie se schimba si se adapteaza, astfel incat puteti detine mai mult din propria voastra lumina, mai mult decat ati putut detine vreodata. Energia sexuala din corpul vostru va incepe sa curga de 10 ori mai mult decat in mod obisnuit, aproape imediat. Acei care s-au simtit inconfortabil cu aceasta energie, aceia care au avut rani din trecut, chiar si cei care au lucrat cu aceasta, si totusi traiesc un disconfort, vor avea cele mai mari dificultati in aceasta tranzitie.
Acestea sunt timpurile cand voi toti, ca vindecatori si invatatori, puteti fi acolo pentru a ajuta la stabilizarea acestei energii, pentru a-i tine de mana. Multi dintre voi ezita sa faca asta si spun :" Eu nu stiu suficient. Nu am studiat asta. Cum am sa ajut o alta persoana? " Acesta este motivul pentru care ati venit aici si pentru care v-ati intors pe Pamant de multe ori. Cateodata v-ati intors aici chiar dupa ce v-ati completat lectiile, pentru a ajuta la miracolele care se produc acum. Mentineti acea putere, pentru ca este darul vostru. Retineti acea energie a cine sunteti voi si sa nu va fie frica de ceea veti vedea acolo, inafara, sub forma umbrelor. Aceste provocari sunt doar oportunitati pentru ca voi sa va straluciti lumina, asa cum nu ati facut-o niciodata inainte. Datorita acestui lucru, veti fi capabili sa luati toata aceasta energie care inconjoara anul 2012 si sa va bucurati de ea.

Dansati in mijlocul negativitatii si distrati-va cu ea.
Apoi, noi speram ca voi sa o luati si s-o faceti sa fie reala pentru voi.
Voi ne intrebati in continuare pe noi ce se va intampla in anul 2012. Noi ne intoarcem si va intrebam pe voi ce se va intampla in anul 2012. Voi detineti cheia si nu exista limite pentru voi. Voalul va fi literalmente ridicat pentru o scurta perioada de timp, pentru fiecare dintre voi, pentru a va recupera abilitatile creative. Aceasta se va intampla peste urmatorii 3 ani; pentru asta va pregatiti acum. Bucurati-va de aceasta calatorie. Gasiti acele parti ale pasiunii, unde puteti fi in serviciu. Gasiti ceea ce ati venit sa faceti aici si abordati acea directie. Nu judecati rezultatul. Nu-i judecati pe ceilalti, fie ca ei asculta sau nu mesajul. Fiti destul de responsabili pentru voi insiva, si urmati ceea ce este in inima voastra caci aceasta va lasa ca spiritul vostru sa straluceasca. Urmati-va inima, mutati-va in acea directie si fuzionati cu energia care va reprezinta cel mai bine.
Exista acum noi oportunitati care va vor ajuta sa obtineti orice doriti. Planeta aceasta, Pamant, va deveni incantatoare in urmatorii cativa ani, pentru ca fiecare dintre voi isi va descoperi cele mai mari abilitati de co-creatori de pe aceasta planeta. Singura parte pe care veti invata sa o echilibrati este responsabilitatea care vine odata cu acestea.


REDEFININD RESPONSABILITATEA

Am mai vorbit despre responsabilitate, ca fiind echilibrul puterii. Daca doriti sa va cresteti puterea in orice zona, gasiti cai de crestere a responsabilitatii. Veti incepe acum sa vedeti aceasta intr-o noua lumina, pe masura ce intrati in Era Imputernicirii. Veti incepe sa intelegeti ceea ce tocmai am spus. Veti incepe sa vedeti aceasta in mod diferit acum, deoarece, cand sunteti responsabili pentru propria voastra fericire mai intai, orice altceva se aliniaza cu aceasta. Va veti afla dansand prin viata cat se poate de confortabil, si va veti intreba de ce viata a fost pana atunci o lupta si de ce ati mentinut acele ziduri inainte; apoi, deodata, toate au fost eliberate. Va veti intreba cum de perceptia voastra si realitatea voastra s-au schimbat, doar trecand printr-un strat de nori. Noi va putem garanta ca daca, o perioada, inca veti mai simti durere, nu numai iubire, aceasta se va intampla pentru ca voi ati dorit sa mai aveti cateva experiente. Va rugam, nu judecati durerea ca fiind rea si iubirea ca fiind buna pentru a evita sa blocati intregul mesaj. Priviti la toate partile voastre umane si celebrati viata, celebrati propria voastra energie. Indrazniti sa visati, sa aveti fantezii si sa aveti intreaga profetie pe care v-o alegeti pentru voi insiva.
Cunoasteti ca tot ceea ce detineti in inima voastra se va manifesta pentru voi in cel mai inalt mod posibil, daca veti fi capabili sa eliberati si sa dati drumul. Intorceti-va catre Univers, pentru ca este momentul in care energia voastra se manifesta.Voi detineti nu numai propriile voastre vise, ci aveti dreptul sa faceti parte dintr-un vis colectiv. Indrazniti sa cititi o carte noua sau sa faceti ceva diferit, care va entuziasmeaza. Nu judecati ca un lucru este bun sau rau, corect sau gresit, da sau nu. Priviti potentialul de a simti asta, si urmatorii ani vor fi atat de plini de bucurie, incat veti intelege ceea ce faceti aici. Pentru ca acestea sunt oportunitati cand puteti face ceea ce ati venit sa faceti, in aceasta viata. Noi suntem profund onorati sa va privim cum creati. Exista momente si situatii cand noi simtim tristetea voastra, durerea separarii de Acasa. Anxietatea plecarii de Acasa este mare in sufletul vostru.
Cea mai mare bucurie pentru noi este cand vedem cum va copleseste dorul pentru Acasa, caci atunci simtiti voi frumusetea originara. Voi stiti ca nu sunteti inca acolo, iar noi suntem chemati in orice moment pentru a va face sa va simtiti confortabili. Cunoasteti ca exista literalmente mii de ingeri in jurul vostru cand va simtiti in acel fel, deoarece in simtirea acelei dureri, voi ne chemati langa voi. Aceasta este energia pe care o veti primi si ei va vor imbratisa, va vor hrani si vor face tot ceea ce pot pentru a va construi energia voastra. Asadar, ei nu va vor vindeca, pentru ca numic nu este gresit, nimic nu este de vindecat. Este doar o simpla si minunata experienta umana. Deci, mergeti prin viata fara a va teme ca veti cadea, pentru ca v-ati putea lovi; noi speram ca va veti intoarce cu tot felul de julituri minunate pe corpurile voastre de carne, provenind din aceasta extraordinara experienta umana pe care ati avut-o.
Dansati in lumina. Jucati-va si cunoasteti ca voi sunteti creatorii maretei magnitudini de pe Pamant, creatorii lui Acasa pe Noua planeta Pamant. Nu asteptati 2012. Faceti sa se intample acum!Noi va lasam 3 simple recomandari:

- tratati-va unii pe altii cu cel mai mare respect. Cand priviti in fata pe cineva, il priviti pe Dumnezeu in ochi.


- hraniti-va unul pe altul de fiecare data cand este nevoie,

- jucati-va frumos impreuna !


Sursa : www.lightworker. com/beacons

ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre-de Gicu Dan

NOUL MESIA-MARELE AVATAR-TRIMISUL


1.- Reapariţia lui Cristos, Marele Avatar .
Material bazat pe extrase din cartea "Reapariţia lui Cristos" Scrisă de Alice A. Bailey si Maestrul Tibetan DJWHAL KHUL Cel aşteptat sa vină, venirea unui Mare Avatar Cristic (Trimisul), a doua venire a Celui Aşteptat, sau un Cristos .El Marele Avatar va arăta Noul Pas ce trebuie să fie făcut de rasa umană, pas care va Ilumina şi va oferi omului o expresie al unui Aspect (VOINŢĂ) al Divinităţii încă nerealizată pîna acum. Marele Avatar Christos (Trimisul) va reapărea atunci când Discipolii Lui vor efectua munca pregatitoare necesară stabilirii unui Nucleu de Energie Persistentă Spiritual Pozitivă.
El focalizează sau ancorează un Adevăr dinamic, o puternică formă-gând sau un vortex de energie magnetica în lumea existentei umane.
Acest punct focal acţionează în mod crescător ca un transmiţător al Energiei Spirituale. El (Trimisul) se va manifesta ca Salvator, Constructor, Păstrător.Marele Avatar Cristic este unica ocazie a semnificaţiilor Intenţiei Divine sau a VOINŢEI lui Dumnezeu.
Este o eroare să credem, aşa cum cred unii, că principala tendinţă a muncii Marelui Avatar Christos se va realiza prin intermediul bisericilor sau a religiilor lumii. El va utiliza toate canalele posibile prin care poate fi adusă orientarea corectă si prin care Conştiinta omului poate fi Extinsă si Luminată. Peste tot, în toate ţarile, există mii de oameni interesaţi de realitatea Ierarhiei, oameni care cred în Maestrii Inţelepciunii (adică în Discipolii lui Christos ca Fii ai lui Dumnezeu) şi care nu vor fi surprinşi atunci cînd acest Grup al Fiilor lui Dumnezeu, înconjurindu-L pe Marele lor Conducator Cristos, îşi va face aparitia pe Pamânt.

2.-Învăţătorul IISUS CRISTOS ne confirmă şi atenţionează despre TRIMISUL(Marele şi Noul Avatar Cristic):
România sau Grădina Maicii Domnului cum e numită Aleasa voastră ţară, ŢARĂ DE LUMINĂ, nu de întuneric, îşi aşteaptă TRIMISUL - MARELE SPIRIT, care acum este în CERUL MARE al lui DUMNEZEU, TATĂL CERESC .
AŞTEPTAŢI-L, fiindcă aici în ROMÂNIA sunt încarnate cele mai MARI SPIRITE pământene, adică voi.

AVATARUL e pentru voi oamenii pământeni, TRIMIS(UL) de TATĂL CERESC şi alături de MARILE SPIRITE existente în România, adică voi şi alţii ca voi şi alţi Luminaţi, veţi forma o LUME NOUĂ, veţi începe cu EL Noua Eră de Lumină şi Pace şi Iubire pe Pământ.
Acum (an 2003) a venit momentul să vorbim şi despre: MARELE SPIRIT, MARELE AVATAR DE LUMINĂ ŞI PACE pe NOUL PĂMÂNT.
Undeva la apus de Munţii Retezat se află locul cel mai important pentru meditaţiile şi acţiunile Marelui Avatar, pe care îl vom numi deocamdată TRIMISUL.
Din acest focar energetic menţionat anterior, TRIMISUL va declanşa MARELE VAL SPIRITUAL peste munţii Carpaţi.
Şi acum traseul pe care TRIMISUL îl va efectua după declanşarea Marelui Val Spiritual din zona de apus a Muntelui Retezat .
TRIMISUL va porni din Munţii Retezat, în Munţii Bucegi, apoi în Munţii Parângu Mare , apoi Timişoara, apoi Arad, Oradea, Cluj, iarăşi Munţii Bucegi, Constanţa, Suceava, Bucureşti, apoi Baia Mare, apoi Cluj, Arad, Buziaş, Lugoj, Măru, Poiana Mărului, Sarmisegetuza, Bihor (un oraş 5D aflat lângă Oradea sub pământ, nu se ştie prea mult despre el), apoi Caransebeş, Ilfov, Bucureşti, Suceava, Iaşi, Ţîpova, Marea Neagră, Beiuş, Sântana de Arad, Beiuş şi iarăşi Ţâpova, apoi Caransebeş, Iaşi, Suceava, Iaşi, Caransebeş, Oradea, Arad, Timişoara, Lugoj, Craiova, Piteşti, Bucureşti, Constanţa, Buzău, Bacău, şi revenirea în Munţii Bucegi, apoi Parâng, Retezat şi iarăşi Bucegi.
TRIMISUL va fi un an singur, după care veţi merge cu EL pe rând…
Aradul (oraşul) va fi o Mare Cetate de Lumină. Acolo,TRIMISUL va sta cam Două Luni, după care se va muta la Timişoara, unde va sta un an.
TEMPLUL se va ridica în decurs de 10(zece) ani aici la Timişoara.
Atunci Marii Preoţi ai Luminii Celeste îşi vor face apariţia.
Apariţia (deplină şi publică a) TRIMISULUI va fi peste (aproximare) 10-12 ani(2013-2015) şi preluarea puterii administrative se va face odată cu manifestarea LUI (notă: TRIMISUL nu conduce România, ci coordonează spiritual pe toţi FIII Luminii ).
EL va începe să se manifeste peste vreo 9-10 ani calendaristici (adică după timpul nostru fizic 2012-2013) şi apoi (2013-2015) apare în toată splendoarea LUI.
Nu va fi o minune, va fi o minune materializată (CRISTOS ÎN CARNE ŞI OASE )
pentru convingerea multora.
TRIMISUL, e CEL MAI MARE AICI în Cerul de Lumină, şi CEL MAI MARE acolo la voi pe Terra .
Nu puteţi înţelege prea mulţi acum despre Puterea de manifestare, manifestarea şi apariţia TRIMISULUI.
NU-L MAI CĂUTAŢI ÎN ALTE ŢĂRI,TRIMISUL E AICI LA VOI ÎN ROMÂNIA,
ŞI MARILE SPIRITE O SIMT ŞI ŞTIU ACEST LUCRU.
ATENŢIE: anumiţi misionari aleşi de Ierarhia de Lumină îl percep deja, sau îl vor percepe mai devreme pe TRIMISUL în raport cu marea masă de oameni neiniţiaţi încă . (Mesager Floare Bândariu)

3.- Marele Maestru Spiritual TOBIAS ne spune despre TRIMISUL:
E bine că doriţi informaţii despre TRIMISUL-Marele Avatar-Noul Mesia .
Acum (anul 2003) este momentul în care TRIMISUL a început treptat să-şi recapete VIBRAŢIA NECESARĂ .
Tot acum, este momentul lui ca să plece în munţi, dar nu cu voi pentru că încă nu e timpul.
EL e IUBIRE, PACE, ARMONIE.
EL este CEL MAI LUMINAT şi nu intră în calculul vostru, deci luaţi-vă gândul de la aşa ceva, dar voi, în viitor veţi fi luaţi în calculele lui şi cu unii dintre voi va lucra foarte apropiat în derularea Misiunii Spirituale a României .
TRIMISUL este şi va fi susţinut de către unii dintre voi în Marea Misiune Spirituală a ROMÂNIEI, atât la nivel fizic cât şi la nivel spiritual.
Voi aveţi un grad de înţelegere şi manifestare ocultă ridicată, şi aţi venit cu experienţe bogate în sens metafizic atât de pe planeta Marte cât şi din Shambala după caz.
Veţi vedea în viitor şi vă veţi convinge. (Mesager Floare Bândariu)

4.- Maestru Spiritual I.I.J. FRANCISC MAITREYA ne spune despre TRIMISUL:
Acum o să redau câteva aspecte despre Trimisul, de care am aflat şi eu fiind în corpul fizic , ba mai mult, am avut privilegiul de ai fi în apropiere, însă nu am fost pregătit ca să-l pot accepta, deoarece mă încânta ideea de a fi eu acest Trimis.
Trimisul va avea o Nouă şi Nobilă Misiune Spirituală pe Terra.
Trimisul nu este conştient încă (era anul 2003) de misiunea lui, decât foarte foarte puţin.
Trimisul are un suflet nobil şi îndumnezeit, dar e copilăros, chiar prea copilăros, tocmai pentru a rezista condiţiilor Terestre.
Aparent, Trimisul cade în extrema cealaltă, adică nepăsător, aiurit, dezinteresat de toate, totul pentru viaţa uşoară, femei, petreceri, dar, lucrurile trebuie observate într-un anumit mod şi o anumită limită, pentru ca un eventual căutător al său să-l poată intui; totuşi, acum nu este timpul ca să-l cunoaşteţi, deoarece va veni şi vremea când El se va revela singur celor cel aşteptă.(Mesager Floare Bândariu).

5.- David prin Aryana Havah ne spune (în 2008) despre TRIMISUL:
…..România este un Loc Special.
De aici va pleca Noua Înţelegere a Lucrurilor.
De aici va porni un OM (MARELE AVATAR- TRIMISUL) care va explica şi ajuta omenirea să îşi conştientizeze misiunea.
Venirea Lui-TRIMISULUI va fi anunţată … de un bărbat.
Acest bărbat există de mult timp.
De fapt acum este bătrân însă şi-a înţeles menirea abia de câţiva ani.
El a început deja să spună de CEL CE VA VENI…..
Acest bărbat este un suflet care păstrează multe din caracteristicile celui ce a fost Ioan (Botezătorul) şi îl cheamă şi acum tot aşa .
Lumea îl ştie, s-a auzit de El, dar în cerc restrâns.
Nu a sosit încă vremea ca El să fie auzit, deşi nu mai este mult până atunci.
Da. El va vesti venirea unui Nou Messia.
Cel ce va veni ca Luminator (Marele Avatar) va avea multe din aspectele celui ce a fost Iisus ,…, însă El înglobează şi alte aspecte , ale unor fiinţe superioare care au trăit aici.
EL (Noul Mesia) nu se va naşte.
Trupul celui care îl va primi se află aici, s-a născut, însă El nu se află înăuntrul lui.
El va intra într-un trup ce se află deja pe Pământ.
Da. Acest trup, este în România.
Nu îţi pot spune unde este acest trup, deoarece nu ştiu cine este.
Doar Matricea deţine această informaţie şi bineînţeles Creatorul.
Eu ştiu doar ce se va întâmpla.
România a fost aleasă să aibă această misiune.
România va fi un important furnizor de hrană.
România mai are şi o altă misiune în noua lume care va veni, însă nu ţi-o pot dezvălui acum.
Totodată trebuie spus că atunci când El va veni, va intra atât în trupul care îi este destinat, cât şi în fiecare din noi.
În momentul în care va fi prezent fizic pe Terra, energia lui va pătrunde în fiecare din noi, făcându-ne compatibili cu EL.
Este ca şi cum cineva ne-ar da un surplus de informaţie, energie şi iluminare, pentru a fi apţi să ne aliniem noilor coordonate ale planetei.
Suflul lui va intra în noi şi noi vom fi altfel, mai buni, mai evoluaţi, mai înţelepţi.
Ne vom da seama că suntem cu adevărat fraţi şi vom manifesta acest lucru.
Această transmisie este realizată special cu scopul de a ne creşte frecvenţa vibaţională şi energetică, pentru a face posibilă primirea acestui suflu divin.(Mesager David, ce a făcut anunţul public prin Aryana Havah).

Sursa:romaniaesoterica.blogspot.com