IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, aprilie 30, 2010

DAR...

Tansformarile continua...


KAREN BISHOP 8 aprilie 2010


(ii multumim Irinei)


Fiti bineveniti!

Valul de Lumina al tsunami-ului cosmic ne-a inundat cu un alt aflux, in ultimele cateva saptamani, iar el poate fi resimtit in multe feluri, in functie de modul in care suntem conectati si in care interactionam cu energia.

Cutremurul de pe coasta statului Chile, care a avut loc pe 17 februarie, a fost atat de puternic, incat, literalmente, a deplasat Pamantul de pe axa sa. Acest fenomen a creat o miscare puternica la nivelul planetei, intrucat totul a fost miscat, intr-un fel sau altul, impingand o larga varietate de energii in spatiile noastre. Unele dintre aceste energii erau din trecutul nostru, iar altele, din viitorul nostru, intrucat toate treptele ierarhiei vibrationale au fost afectate si impinse la un loc (antrenand si unele energii din alte dimensiuni!) , chiar daca doar pentru o scurta perioada de timp.

Dupa ce a fost alocat suficient timp pentru infaptuirea schimbarii care trebuia sa-si indeplineasca rolul – acela de a alinia si mai mult Pamantul cu noul sau spatiu din cosmos - s-au declansat urmatoarele unde ale miscarii Pamantului (cutremurul din Haiti a fost, in realitate, primul dintr-o lunga serie de miscari in curs de manifestare, iar scopul sau a fost sa dea impulsul necesar energiei inimii, care este energia dominanta a noii noastre dimensiuni de vibratie mai inalta).

Amintiti-va ca energia noului Pamant vine de aceasta data de la miez in sus, chiar daca tsunami-ul cosmic vine cu adevarat din cosmos, pentru a sustine acest proces – asa ca, schimbarile iminente ale Pamantului reprezinta o parte vitala din procesul de creare a noului Pamant.

Aceste schimbari ale Pamantului creeaza noua fundatie, astfel incat Lumina din noua noastra locatie cosmica sa poata fi cat mai mult integrata. Astfel, ne acomodam mai usor cu noua fundatie, in timp ce acest lucru determina afluxul unei cantitati tot mai mari de Lumina, care aduce cu ea tot mai multa energie a inimii si un aer de respirat, de o vibratie mai inalta.

Odata cu stabilizarea noii pozitii a Pamantului, Baja California a experimentat in continuare un cutremur, pe 4 aprilie. Imediat dupa 6 aprilie, in Indonezia s-a produs un cutremur cu o magnitudine de 7,7 grade. De la 4 aprilie incoace, s-au produs nenumarate cutremure pe glob. In acelasi timp, un nou val de Lumina a inceput sa se reverse asupra planetei, fiindca aceste miscari ale Pamantului de pe intregul glob au inceput sa se pozitioneze pentru a primi aceasta Lumina.

Odata ce acest nou val de Lumina atinge Pamantul, el este imediat transmutat intr-un fel de praf magic, pentru a veni si a fi asimilat mai usor. Din cauza acestei activitati intense, multi dintre noi resimt tot felul de simptome. Ca intotdeauna, cel mai bine este sa cereti sfatul medicului in legatura cu aceste simptome, intrucat nu orice problema de sanatate trebuie atribuita procesului Inaltarii.

Deci, care ar fi cateva dintre simptomele pe care le avem, in aceste vremuri de miscari masive ale energiilor?

· Dificultati de respiratie sau inflamatii la nivelul plamanilor, cauzate de sosirea “prafului magic”

· Dureri de inima, palpitatii, dureri in piept si dureri in partea superioara a spatelui, generate de energiile care deschid inima.

· O senzatie de nod in gat, de la deschiderea inimii.

· Dureri de picioare si la nivelul talpilor, de la miscarile Pamantului si noua impamantare.

· Dureri in tot corpul, migrene, dureri la nivelul vezicii urinare si al rinichilor, dureri musculare, datorate detoxifierii necesare alinierii cu aceste noi energii.

· Senzatii de hiperventilatie, pe masura ce energiile de vibratie mai inalta va afecteaza sistemele.

· Stari acute de frica si anxietate.

· Stari depresive si de energie scazuta, in cazul anumitor persoane, sau energie in exces, in cazul altora.

· Sentimente de inutilitate, ca si cum nimic nu vi se potriveste sau nu va este familiar, stari de nervozitate sau de mahmureala, ca si cand ati fi suferit o trauma.

· Emotivitate exagerata, care va face sa plangeti din orice… atunci cand experimentati iubirea si grija fata de voi insiva si cand lucrurile nu stau asa cum ar fi trebuit (din nou este vorba de energia inimii).

· Somnolenta si stari de stres, adesea fara niciun motiv concret.

Cand traim experienta acestor miscari masive de energii si ne pozitionam din nou, energiile mai intunecate si mai dense se arata intr-un fel sau altul, fiindca ele se afla pe drumul lor de iesire, fiind deja dislocate. De aceea putem trai anumite stari ce corespund acestor energii, cum ar fi: depresia, frica si anxietatea, in timp ce aceste energii ne inconjoara pentru scurt timp.

Daca ne vom reaminti ca aceste stari sunt temporare si au rezultat dintr-un proces uimitor si cu adevarat Divin, le putem digera mai usor. Daca vom ramane concentrati asupra lucrurilor pozitive si pline de bucurie si vom sta in compania unor persoane iubitoare si grijulii, aceste aspecte din viata noastra vor fi amplificate, atunci cand sosesc noile energii si accelereaza totul. Pentru persoanele sensibile, aceste miscari masive de energii pot agita serios lucrurile. In ceea ce ma priveste, tot ce imi trebuie este sa am pe aproape un Remediu de Salvare (NT: remediu floral Bach), in acele momente!

Atunci cand energiile sunt atat de intense, putem, de asemenea, crea in mod instantaneu. Deci, din nou, ceea ce intretinem in mintile noastre si ceea ce suntem noi cu adevarat se vor materializa imediat pentru noi – iar ceea ce simtim se va amplifica. In acest caz, este de mare ajutor sa fim constienti de ceea ce suntem si de credintele noastre, fiindca ele vor prinde viata, cu multa forta.

Una peste alta, aceste miscari ale Pamantului ne vor aduce tot mai mult in noile noastre spatii legitime. Ne apropiem tot mai mult de intrarea pe noul fagas. Pana acum, multe dintre proiectele noastre au ramas in mijlocul curentului, fiindca energiile continua sa soseasca in valuri care curg, apoi, se opresc – motiv pentru care noi nu putem crea lucrurile in intregime. De aceea, proiectele noastre par sa nu se finalizeze niciodata! Ne aliniem si mai cream putin. Noi cream pas cu pas, doar ceea ce trebuie sa ne sustina in aceasta evolutie.

Deoarece Lumina isi preia pozitia de maestru legitim de ceremonii al planetei, ceea ce ne apartine de drept se va intoarce la noi. La nivelurile mai inalte, acest lucru se refera la puterea si pozitionarea noastra de aici, odata cu noua pozitie a planetei. De asemenea, exista niveluri diferite. Fiica mea tocmai a primit niste hainute pe care le vanduse unei alte mamici, acum cativa ani si care s-au dovedit a fi cele destinate primului sau fiu. Acum, ele vor fi purtate de ultimii nascuti, cei doi gemeni, care se vor bucura astfel de hainutele fratiorului lor mai mare. Ea a izbucnit in lacrimi cand i-a vazut pe gemeni in hainele fratelui lor, fiindca crezuse ca acele haine erau pierdute pentru totdeauna.

Intrucat aceasta agitatie masiva continua, iar noi continuam sa ne aliniem cu noul nostru spatiu din cosmos si de pe planeta, putem ajunge sa intelegem ca a sosit vremea ca Lumina sa invaluie acest nou Pamant. Sosirea Luminii si miscarea pe care aceasta o creeaza, sau ceea ce ne-am pregatit, la nivel subconstient, sa obtinem pentru noi, in ultimele cateva saptamani, ne este acum la indemana.

Cu multa iubire si recunostinta,

Sursa: editura foryou