IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, iulie 20, 2009

Gandire pozitiva...


Dumnezeu a vrut ca eu sa-ti spun: „Îti va fi bine tot restul zilelor tale. Nu contează ce vor încerca să facă dusmanii tăi , nu vor reusi. A fost scris să treci peste aceste greutăti si sigur vei reusi în tot ceea ce ti-ai propus. Toata nefericirea ta se va duce, iar victoria si prosperitatea vor fi cu tine.Astăzi, Dumnezeu a pus capăt necazurilor si suferintelor tale pentru că EL, acolo sus, si-a amintit de tine. El a luat greutătile si îti dăruieste Bucuria. EL nu te va părăsi vreodată. Am bătut la usa raiului în aceasta dimineată si Dumnezeu m-a întrebat... Ce pot face pentru tine? Si eu L-am rugat, Tată, te rog protejează si binecuvântează persoana care citeste acest mesaj". DOAMNE AJUTA – NE!...
Publicat de ANA__BIO